2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebeğim de minnoş birşey olacak galiba. 32+2 deyiz bugün 1900 çıktı. 2,5kg geçmeyecek herhalde sezeryan olacağım 38de

Ben kızımda da oğlumda da yüzdüm Deniz benim dünyam, profesyonel dalgıcım ama meslek olarak değil hobi olarak uyguluyorum. Hamileyken dalış yapamadım tabiki Allah korusun Bebekte körlüğe bile neden olabiliyor basınç sebebiyle. Ama bol bol yüzdüm. Şimdi kızım ve oğlum da birer su kuşları:) yani Gir Can'ım elden geldiğince de bol bol gir :)

Benim bebek içerden bariz eziyor bir yerlerimi o kadar acıtıyorki anlatamam , ya acıkmış oluyorum ya yorulmuş çözdüm artık , alışmışım hep idare etmeye sonuna kadar pilim bitiyor

Resmen rahme doğru bi baskı oluşuyor evde de yalnız olunca korkuyorum açıkçası

new mother canım ben de aradım şimdi. Dedim ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ama arkasaşım böyle böyle bir durum yaşamış ne yapıyorsunuz böyle durumda dedim. Çok nadir olan bir durum dedi. Kargoyla iade etsek doğrusunu yapıp gönderir misiniz dedim tabi dedi. Erime de kargo da sorun olmuştur belki normalde koruyucu kutuyla gönderiyoruz dedi. Ara konuş canım yolla hepsini geri düzgünlerini yollasınlar

Çikolatalar mı erimiş canım?
Yok cikolata erimemis hediye yollamislar irmik tatlisi o bulasmis tulune kapak da yollucaklar bakalim ben zaten o kutuda degil sepette ikram etmeyi dusunuyordum 2 gun icinde elinizde olur dediler geri yollasam cok uzun surcek goze alamadim ugrasasim da kalmadi

Baska biseyler daha siparis vermistim bayram icin akmis bulasmis birbirine gorunce hayal kirikligina ugradim
canım senin şansına sanırım böyle olmuş. Çünkü benim söz nişan çikolatalarım hep ordan ve çokmemnun kalmıştık eşim o zaman onların yanında başka siparişlerde vermiş. Onlardan da hiç bir sıkıntı var diye bana söylemedi. Ayrıca çikolatası çok kaliteliydi. Alırken birde alttaki açıklamada tahmini kaç adet geldiği yazıyor. Mutlaka onlara bakmak gerek.

hay allahım irmik tatlısı şerbetli yollanacak şey mi.. yine de sen ara bakalım söyle durumu çözüm bulsunlar..

Sevindim canım hadi hayırlısı olsun. Umarım bende 20 Haziranda gittiğim doktordan memnun kalırım. Gerçi Facebook ve instagram paylaşımlarına baktığımda işini çok sevdiği ve işine çok sadık olduğu belli oluyor. Hastaları da hep çok güzel şeyler yazmışlar. Ama bakalım yüz yüzede memnun kalıcak mıyım.

Korucu kutu yok canim koca kutunun icinde hepsi etraflarina bi kac köpük koymuslar bakalim 2 gun beklicem gelmezse yollarim geri

Vay be ne guzelmis anlami .. Adiyla yasasin minik elizan ❤
Teşekkür ederiz teyzesi isim konusu bizim en çok ugrastigimiz mevzu oldu eşimle hiç anlasamadik kız kardeşim kaç kez istiare namazı kıldı benim için o derece olmuştuk sonunda 10 gündür elizan aşağı elizan yukari yoksa kızım çekirge olarak kalacaktı hala çekirge de diyoruz aslında benim minik cekirgem

Anadolu hastanesine gidiyorum canım. Valla o sıcaklar benimde aklımda ben salonda klimam var onu açıp tüm evi onunla serinletmeyi düşünüyorum hoş çocuğun odasında da klimam var ama oda küçük olduğu için o biraz fazla gelir çocuğa senin salonunda varsa benim gibi diğer tüm kapıları açıp serinletebilirsin vantiratör hiç fayda etmez Antalya sıcağında isilik oluruz. Bu arada sen hangi hastaneye gdiyorsun ..

amin Allah razı olsun.. ev sahibi ile karşılaştık almış haberimizi ne zaman taşınacaksın diyor.....hayırlısı

aa konuşmuştuk seninle erhan beye gidiyordun sanırım bende anadoludayım gökbay elpek e gidiyorum. aynen ya da dediğin gibi yapıcam misafir yokken yanımızda durur zaten tek annem olcak misafir gelirse de yatak odasına alırım dediğin gibi heryeri kapatıp salon klimasıyla bi süre idae ederiz. senin benden önce olcak doğumun o sıralarda randevum olursa gelirim ziyaretine :)

ay çok güzel sudan korkmayan bebeklere bayılıyorum yegenimde öyle denizden çıkınca aglardı minnoş doğumdan sonra oturmayayım o zaman hemen toparlayıp denize girerim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…