- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Baska biseyler daha siparis vermistim bayram icin akmis bulasmis birbirine gorunce hayal kirikligina ugradim
Canim kızım 2900 doğdu.ilk hafta 2650 ye indi şeker olduğu için iri olmasın diyordu ve ben cok dikkatle diyet yapıyordum.toplam 6 kilo almıştım.ama sonradan çok guzel gelişti.hic kafana takma küçük bebekler çabuk gelişiyor.simdi.32+4te 2kg dedi dr bebisime.bakalim bu kac kg doğacak.saglikli oluşumlarda kilo sorun değil.hem ben de küçük dogmusum2700 gibi.galiba birazda kalıtsal.ama şimdi çokta minyon değilim 165 boyun var ortalamadayım.
Ben kızımda da oğlumda da yüzdüm Deniz benim dünyam, profesyonel dalgıcım ama meslek olarak değil hobi olarak uyguluyorum. Hamileyken dalış yapamadım tabiki Allah korusun Bebekte körlüğe bile neden olabiliyor basınç sebebiyle. Ama bol bol yüzdüm. Şimdi kızım ve oğlum da birer su kuşları:) yani Gir Can'ım elden geldiğince de bol bol gir :)kızlar denize girilir mi artık sizce ben bu pazar gireyim diyorum acaba üşütür müyüm. bikini bulamadım bir de alt yüksek bel bulduklarımda çok pahalı 1 ay için almak istemiyorum doğumdan sonra zaten giremicem yaz sonu gelcek lohusalık bittğinde kıyafet işi beni çok sıktı ya tsrtle gireyim en iyisi sonra çıkartır güneşlenirim kuruturum hemen
Benim bebek içerden bariz eziyor bir yerlerimi o kadar acıtıyorki anlatamam , ya acıkmış oluyorum ya yorulmuş çözdüm artık , alışmışım hep idare etmeye sonuna kadar pilim bitiyor
Ya aynı şey bende de varr. Bide baya sertleşti bugün 1 kere karnım. Evde de tekim. Tırsıyorum vallaaResmen rahme doğru bi baskı oluşuyor evde de yalnız olunca korkuyorum açıkçası
Normalde yollarken yanında serin tutcak birşeyle yolluyolar diye duymuştumm. Geri iade et yenisini yollasnlat. Olur mu öyle şry yaaBaska biseyler daha siparis vermistim bayram icin akmis bulasmis birbirine gorunce hayal kirikligina ugradim
Yok cikolata erimemis hediye yollamislar irmik tatlisi o bulasmis tulune kapak da yollucaklar bakalim ben zaten o kutuda degil sepette ikram etmeyi dusunuyordum 2 gun icinde elinizde olur dediler geri yollasam cok uzun surcek goze alamadim ugrasasim da kalmadiÇikolatalar mı erimiş canım?
Yok canim sadece etrafina köpük koymuslar bi kac tane o kadarNormalde yollarken yanında serin tutcak birşeyle yolluyolar diye duymuştumm. Geri iade et yenisini yollasnlat. Olur mu öyle şry yaa
canım senin şansına sanırım böyle olmuş. Çünkü benim söz nişan çikolatalarım hep ordan ve çokmemnun kalmıştık eşim o zaman onların yanında başka siparişlerde vermiş. Onlardan da hiç bir sıkıntı var diye bana söylemedi. Ayrıca çikolatası çok kaliteliydi. Alırken birde alttaki açıklamada tahmini kaç adet geldiği yazıyor. Mutlaka onlara bakmak gerek.Baska biseyler daha siparis vermistim bayram icin akmis bulasmis birbirine gorunce hayal kirikligina ugradim
Yok cikolata erimemis hediye yollamislar irmik tatlisi o bulasmis tulune kapak da yollucaklar bakalim ben zaten o kutuda degil sepette ikram etmeyi dusunuyordum 2 gun icinde elinizde olur dediler geri yollasam cok uzun surcek goze alamadim ugrasasim da kalmadi
Sevindim canım hadi hayırlısı olsun. Umarım bende 20 Haziranda gittiğim doktordan memnun kalırım. Gerçi Facebook ve instagram paylaşımlarına baktığımda işini çok sevdiği ve işine çok sadık olduğu belli oluyor. Hastaları da hep çok güzel şeyler yazmışlar. Ama bakalım yüz yüzede memnun kalıcak mıyım.Kızlar uzun süredir doktorumdan şikayetçiydim. Bugünden itibaren doktor değiştirdikk.. Önceki kadındı şuan erkek.. hem başhekimlik de yapıyor. Tanıdık vasıtası ile buldk. Baya başarılı olduğunu duydum. Telefondan konuştuk. 19unda görüşmemiz var :) hadi hayırlısı bakalımm..
Korucu kutu yok canim koca kutunun icinde hepsi etraflarina bi kac köpük koymuslar bakalim 2 gun beklicem gelmezse yollarim gerinew mother canım ben de aradım şimdi. Dedim ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ama arkasaşım böyle böyle bir durum yaşamış ne yapıyorsunuz böyle durumda dedim. Çok nadir olan bir durum dedi. Kargoyla iade etsek doğrusunu yapıp gönderir misiniz dedim tabi dedi. Erime de kargo da sorun olmuştur belki normalde koruyucu kutuyla gönderiyoruz dedi. Ara konuş canım yolla hepsini geri düzgünlerini yollasınlar
Teşekkür ederiz teyzesi isim konusu bizim en çok ugrastigimiz mevzu oldu eşimle hiç anlasamadik kız kardeşim kaç kez istiare namazı kıldı benim için o derece olmuştuk sonunda 10 gündür elizan aşağı elizan yukari yoksa kızım çekirge olarak kalacaktı hala çekirge de diyoruz aslında benim minik cekirgemVay be ne guzelmis anlami .. Adiyla yasasin minik elizan ❤
orması ayıp sen hangi hastaneye gidiyorsun :) birde bebeğin odasında klima var mı ? malum antalya sıcağı klimadan da korkuyorum ben alışkınım da onu çarpar diye bir e malum en azından odası serin olsa gelen oldugunda çocuk kendi odasında kalır salonda biizmle olursa kucaktan kucaga gezer diye korkuyorum tavan vantiratörümü taktırsak diyoruz çok kararsızım fikre ihtiyacım var canım
amin Allah razı olsun.. ev sahibi ile karşılaştık almış haberimizi ne zaman taşınacaksın diyor.....hayırlısıCanım mesafe yakınmış ama ev toplamak yerleştirmek falan zor iş. Yani hadi yerleşme işini doğumdan sonraya bırakırsın çok zorlanırsan ama toplamak da zor iş. Ne kadar yardım eden de olsa sen başında olmadın mı yerleşirken de kullanırken de çok zorlanırsın. Bisürü işi sen yapacaksın yani yine. Doktorunla da bir konuş bakalım. Şimdi yorgunluktan tam taşınma esnesında da yeter ben geliyorum derse üzülme :) bir de taşınmaya karar verirsen bebeğe ve sana ait önemli eşyalarının kolilerini işaretle ki acil lazım olursa bulman kolay olsun. İlk onları yerleştirirsin. Allah yardımcın olsun.
Ya aynı şey bende de varr. Bide baya sertleşti bugün 1 kere karnım. Evde de tekim. Tırsıyorum vallaa
aa konuşmuştuk seninle erhan beye gidiyordun sanırım bende anadoludayım gökbay elpek e gidiyorum. aynen ya da dediğin gibi yapıcam misafir yokken yanımızda durur zaten tek annem olcak misafir gelirse de yatak odasına alırım dediğin gibi heryeri kapatıp salon klimasıyla bi süre idae ederiz. senin benden önce olcak doğumun o sıralarda randevum olursa gelirim ziyaretine :)Anadolu hastanesine gidiyorum canım. Valla o sıcaklar benimde aklımda ben salonda klimam var onu açıp tüm evi onunla serinletmeyi düşünüyorum hoş çocuğun odasında da klimam var ama oda küçük olduğu için o biraz fazla gelir çocuğa senin salonunda varsa benim gibi diğer tüm kapıları açıp serinletebilirsin vantiratör hiç fayda etmez Antalya sıcağında isilik oluruz. Bu arada sen hangi hastaneye gdiyorsun ..
ay çok güzel sudan korkmayan bebeklere bayılıyorum yegenimde öyle denizden çıkınca aglardı minnoş doğumdan sonra oturmayayım o zaman hemen toparlayıp denize girerim umarımBen kızımda da oğlumda da yüzdüm Deniz benim dünyam, profesyonel dalgıcım ama meslek olarak değil hobi olarak uyguluyorum. Hamileyken dalış yapamadım tabiki Allah korusun Bebekte körlüğe bile neden olabiliyor basınç sebebiyle. Ama bol bol yüzdüm. Şimdi kızım ve oğlum da birer su kuşları:) yani Gir Can'ım elden geldiğince de bol bol gir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?