- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Deli kiz :)Iyi ki yaziyorsun da guluyorum.Senin gelin eli maşalı olacak galiba :)) canım görümceler 3 sokak ilerde oturuyor, aslında görüşmüyorduk ama babalarının rahatsızlığı, vefatı derken tekrar görüşülmeye başlandı.. büyük olanla sıkıntı yok ama küçük olan tehlikeli.. canım baktım işler sarpa sarıyor, Bıçaklarım hepsini...sonrada küçük parçalara ayırır, ormana götürür atarım, belkide gömerim yada ceyiz sandığıma koyarım..
Kız adam belkide sürpriz yapacak belkide sen sürprizi bozdun o yüzden kızdı canını sıkmaKızlar moralim çok bozuldu size bir şey sorcam..
Eşim geçen yıl eltimin doğum yaptığında gitti o daha hastaneden çıkmadan evi süsledi balonlarla çiçekler aldı falan supriz yaptı .. bende bu aksam söyledim bak oba öyle yaptın ben senin eşinim daha fazlasını ve özelini yapman lazım yoksa çok kırılır im dedim . Oda düşünecek bir sürü şeyimiz ihtiyacımız varken onları mi düşüncez bide ne gerek var dedi.bende abinin eşine niye yaptın o zaman dedim kızdı kalktı masadan .. burda ben mi haksızım anlamıyorum yaa o kadar moralim bozuldu ki
aa konuşmuştuk seninle erhan beye gidiyordun sanırım bende anadoludayım gökbay elpek e gidiyorum. aynen ya da dediğin gibi yapıcam misafir yokken yanımızda durur zaten tek annem olcak misafir gelirse de yatak odasına alırım dediğin gibi heryeri kapatıp salon klimasıyla bi süre idae ederiz. senin benden önce olcak doğumun o sıralarda randevum olursa gelirim ziyaretine :)
Teşekkürler bilgi için , biraz ılık suda yüzmek istemiştim, beklemem lazım artıkKardeşim kaplıca tedavi uzmanı, kesinlikle tavsiye etmiyor, bilgilerinize...
ben çalışmıyorum inanır mısın evden dışarı bile çıkmak zorluyor markete insem kan ter içinde kalıyorum çalışan hamilelere allah sabır güç kuvvet versin. sağsağlim alalım kucağımıza da tanışırız da umarımAynen Erhan beyle devam ediyorum 35. haftadayız çalışıyorum ama herhalde devam edemicem sıcaklarda bastırınca hepten ağırlaştım. Doğuma da az kaldı inş. o günler gelirde yüzyüze görüşme fırsatımız olur bakalım bizi nasıl bir yaz bekliyor
Çay kaşığı kadar yetrli olur bence isterseni suyla istersiniz direk yutunNe kadar yememiz gerek canm direk ezmeden falan suyla mi yutucaz
Sevi bebek bel destek minderi aldim. Almayanlar pusete battaniye falan koyuyormus.Bazilari da bebek pusetin icinde anne karninda gibi duruyor rahat eder diyorlar.Ev tipi ana kucagi Joie serina ve Nuna arasinda kalmistim.Serina muzikli titresimli,isikliydi,hosuma gitti onu aldim.Serina 9 kiloya kadar kullaniliyor dezavantaji bu.Nuna 70 kilo tasiyor ama eglencesiz gibi geldi.6 aydan sonra ev tipi ana kucaginda pek durmuyormus zaten.Ana kucağınıza böyle bel destek minderi alan var mı kararsız kaldım rahat eder mi edemez mi bebiş bunsuz?
Bir de ev tipi ana kucağı aldınız mı? Doğduktan sonra ihtiyaç durumunda alırım diyorum ya da şimdiden mi almak lazım? (Özellikle nuna leaf ana kucağı alan arkadaş vardı ya da daha önce kullanan varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız)
Dr una sorsana canim,onun dedigini yaparsin.Benim Deniz hakkım bitti Nisan'da , girecek deniz de yok malesef yakında. Termal yerler var etrafta kışın gidiyorduk. şimdi de heveslendim ama görümcem "sıcak su doğumu başlatır, erken gelir,kasılırsın olmaz aaa gitme" fln dedi. Su öyle aşırı sıcak değil anca 37-38 derece. Canım gayet gitmek istiyor. Dinlesem miiiii , dinlemesem mi
Dediğin ana kucağını da araştırayım saolasın cevabın içinSevi bebek bel destek minderi aldim. Almayanlar pusete battaniye falan koyuyormus.Bazilari da bebek pusetin icinde anne karninda gibi duruyor rahat eder diyorlar.Ev tipi ana kucagi Joie serina ve Nuna arasinda kalmistim.Serina muzikli titresimli,isikliydi,hosuma gitti onu aldim.Serina 9 kiloya kadar kullaniliyor dezavantaji bu.Nuna 70 kilo tasiyor ama eglencesiz gibi geldi.6 aydan sonra ev tipi ana kucaginda pek durmuyormus zaten.
Tamam canım tesekkurler unutmazsam yapıcam insallahÇay kaşığı kadar yetrli olur bence isterseni suyla istersiniz direk yutun
AmiiiinnnnnnKız adam belkide sürpriz yapacak belkide sen sürprizi bozdun o yüzden kızdı canını sıkma
Aynen okul ve öğretmen çok önemli. Yeğenim tiksindi okulundan. Yemekhanesinde yemek yiyemiyor ya kıl ya sinek çıkıyormuş yemeğinden. Ablam kaç kere söyledi tiye almadılarAyy kıyamam kötü olmuş tabii.. bizim n tam gün sebebiyle norma çıkma ihtimali var aama tanıdık öğretmen seçme şansım olacak tabii. Bizim okulda öğretmenlerin hepsi çok iyi sen onun sınıfında ol olma senle gelip sohbet eder çocukla konuşur falan.. devlet okulu üstelik :)) canım inşallah ufaklık bu okulunda güzel şeyler yaşar da sıkıntı çekmez.. çok zor gerçekten. Öğretmen çocuğa alışacak çocuk ona hopp gidiyor her şey sil baştan.. büyük ihtimalle evde babasıyla olacak :) arar durur beni
Ben bebek_çikolatası ndan söyledim instagramdan. Hatta az önce sipariş verdim. Bayrama yetişmesini istedim. Erimeme garantis veriyorlar. Ben olsam bende iade ederdim yanlış isim ve erimişCanım bence kargoyla geri yolla. Öyle şey mi olur düzeltip yenisini yollasınlar. Bir de özel kutularda yolluyorlar erimemesi için diye biliyordum ben. Ben de kaç gündür sipariş vermek için bakıyordum ordankutuda falan da isim yazıyor. Düzeltip yollasınlar öyle şey mi olur. Parasını ödemişsin. Bence tekrar konuş ya iade alaınlar ya da yolla düzgünlerini yollasınlar
Canım benim 32+5 teyken 1840 oldu. Daha somra biranda alıyorlar benim bebişi duymuşsundur. Hiç öyle düşünme. Beslenmene dikkat etmeye devsm etBenim bebeğim de minnoş birşey olacak galiba. 32+2 deyiz bugün 1900 çıktı. 2,5kg geçmeyecek herhalde sezeryan olacağım 38de
Burdan bir arkadaş msj yazdı. Kardeşi biliyormuş konuyu, hamilelere önermiyorlarmış güzelim ): Doktorum tatile gitti, onu sormayı bırak "sancı, kasılma vb. birşey olursa hastaneye git" dediDr una sorsana canim,onun dedigini yaparsin.
Ben de akşamüstü sipariş verdim canım hayırlısı bakalım :) tlf görüştüm iade alırız sıkıntı olmaz dedi. Model de beğenince aldım gitti bakalım. İnşallah güzel gelir ikimizinki deBen bebek_çikolatası ndan söyledim instagramdan. Hatta az önce sipariş verdim. Bayrama yetişmesini istedim. Erimeme garantis veriyorlar. Ben olsam bende iade ederdim yanlış isim ve erimiş
Ben de şimdi dediğin yere bakıyorum canım nasıl modeller var diye. Doktorunuza özel çikolata diye bir tane yapmışlar benim doktorum çıktıBen bebek_çikolatası ndan söyledim instagramdan. Hatta az önce sipariş verdim. Bayrama yetişmesini istedim. Erimeme garantis veriyorlar. Ben olsam bende iade ederdim yanlış isim ve erimiş
Aynen okul ve öğretmen çok önemli. Yeğenim tiksindi okulundan. Yemekhanesinde yemek yiyemiyor ya kıl ya sinek çıkıyormuş yemeğinden. Ablam kaç kere söyledi tiye almadılar
Olsun 2 gececik katlanırlar gündüzleri hastet giderirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?