2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Deli kiz :)Iyi ki yaziyorsun da guluyorum.

Kız adam belkide sürpriz yapacak belkide sen sürprizi bozdun o yüzden kızdı canını sıkma

Aynen Erhan beyle devam ediyorum 35. haftadayız çalışıyorum ama herhalde devam edemicem sıcaklarda bastırınca hepten ağırlaştım. Doğuma da az kaldı inş. o günler gelirde yüzyüze görüşme fırsatımız olur bakalım bizi nasıl bir yaz bekliyor

ben çalışmıyorum inanır mısın evden dışarı bile çıkmak zorluyor markete insem kan ter içinde kalıyorum çalışan hamilelere allah sabır güç kuvvet versin. sağsağlim alalım kucağımıza da tanışırız da umarım

Sevi bebek bel destek minderi aldim. Almayanlar pusete battaniye falan koyuyormus.Bazilari da bebek pusetin icinde anne karninda gibi duruyor rahat eder diyorlar.Ev tipi ana kucagi Joie serina ve Nuna arasinda kalmistim.Serina muzikli titresimli,isikliydi,hosuma gitti onu aldim.Serina 9 kiloya kadar kullaniliyor dezavantaji bu.Nuna 70 kilo tasiyor ama eglencesiz gibi geldi.6 aydan sonra ev tipi ana kucaginda pek durmuyormus zaten.

Dr una sorsana canim,onun dedigini yaparsin.

Dediğin ana kucağını da araştırayım saolasın cevabın için

Aynen okul ve öğretmen çok önemli. Yeğenim tiksindi okulundan. Yemekhanesinde yemek yiyemiyor ya kıl ya sinek çıkıyormuş yemeğinden. Ablam kaç kere söyledi tiye almadılar
Olsun 2 gececik katlanırlar gündüzleri hastet giderirsiniz

Ben bebek_çikolatası ndan söyledim instagramdan. Hatta az önce sipariş verdim. Bayrama yetişmesini istedim. Erimeme garantis veriyorlar. Ben olsam bende iade ederdim yanlış isim ve erimiş

Ben bebek_çikolatası ndan söyledim instagramdan. Hatta az önce sipariş verdim. Bayrama yetişmesini istedim. Erimeme garantis veriyorlar. Ben olsam bende iade ederdim yanlış isim ve erimiş
Ben de akşamüstü sipariş verdim canım hayırlısı bakalım :) tlf görüştüm iade alırız sıkıntı olmaz dedi. Model de beğenince aldım gitti bakalım. İnşallah güzel gelir ikimizinki de

Ben de şimdi dediğin yere bakıyorum canım nasıl modeller var diye. Doktorunuza özel çikolata diye bir tane yapmışlar benim doktorum çıktı ben de yaptırayım demiştim ilk görünce ama biri benden önce davranmış

Kıyamam yaa.. nasıl bir okul ve yemek şirketiymiş o öyle .. çocuklara yapılıyor o yemekler. O kadar para ver özele yolla sonuç berbat.. umarım bu okulunu sever yeğenin de rahat eder.. 2 gece mii? Ben oğlumda 1 gece kaldım bunda da öyle olur büyük ihtimalle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…