2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım büyüyor bebişin. Seninki dışarda büyümeyi seçti. Bizimkiler de büyüyor, bekliyoruz kavusacagimiz günü. .

İnşallah beklentilerinin tümünü karşılar canımm.. allah hepimizn gönlüne göre versinn :)

Selam kizlarim araniza geri dondum :))
Bebislerim kuvezde ben toparlaniyorum ameliyat yerim gec iyilesiyor.
Umarim herkescikler iyidir hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum merak ettiniz birsuru etiketim var :)
Kusura bakmayin baya geciktim sizler nasilsiniz varmi baska aceleci bebis

ay çok güzel sudan korkmayan bebeklere bayılıyorum yegenimde öyle denizden çıkınca aglardı minnoş doğumdan sonra oturmayayım o zaman hemen toparlayıp denize girerim umarım
Bencede hiç bekleme Canım benim yüzmek kadar güzel birşey var mı yahu .. Bebeğini de alıştır benimkiler gerçekten çıkmıyorlar sudan ördeklerim benim :)

İnşallah onlar da biran önce kuvözden çıkar canım evinize mutlu mesut 4 kişi donersiniz bize dua et canım aklına geldikçe

Ay canım inşallah bebislerin de gelir seni iyileştirir ne kadar kalacakları belli mi ?

Maşallah canım büyüyor bebişin. Seninki dışarda büyümeyi seçti. Bizimkiler de büyüyor, bekliyoruz kavusacagimiz günü. .
Sagol cnm, sayılı günleriniz kaldı hayirlisiyla. Konular değişti bende. Gaziydi, uykusuydu, yemesiydi... Bunların konusmak için sizi bekliyorum. :))

Geçmiş olsun canım :) maşallah bebişlerine de anne sütüne başlamışlar o hemen toparlar onları bi an önce tosbik olurlar da evinizde curcunalı neşeli hayatınıza başlarsınız

Kızlar bugünkü şu çikolata olayına kafam takıldı bende bakmıştım dökme çikolatasından alırım diye o sitenin ama hakikaten eriyor mu yahu? Fiyat olarak uygun hem de lezzeti iyi yazıyordu yorumlarda . Ama kafam karıştı şimdi.

Canım ben müşteri hizmetlerini aradım öyle bir durumda tekrar yapıp yolluyorlarmış. Öyle dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum artık ama ben sipariş verdim bugün. Yakın zamanda gelirse durumu yazarım sana da.

Canım ben müşteri hizmetlerini aradım öyle bir durumda tekrar yapıp yolluyorlarmış. Öyle dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum artık ama ben sipariş verdim bugün. Yakın zamanda gelirse durumu yazarım sana da.
Can'ım çok saol bekliyorum bakim Nasıl çıkıcak güzel bi şekilde gelirse bende vericem sipariş. Bana minimum 2 günde gelir Seninde uzaklık o civarda mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…