Maşallah canım büyüyor bebişin. Seninki dışarda büyümeyi seçti. Bizimkiler de büyüyor, bekliyoruz kavusacagimiz günü. .Merhaba kizlar, sayfalar birikmiş bayagi. Doguran felan yok demi :)
Bugün tam 1 aylık oldu prematurem. 2kilo 420 gram olmus. İşitme testi yapıldı . Sorun çıkmadı çok şükür. Normal doğmasına bir ay var normalde. O zamana 3bucuk 4 kilo olur sanırım.
Evett evett bide burdaki doğum yapan arkadaşları okudukça insan daha tedirgin oluyor :)Evet bazen gerçekten aklıma gelmiyor değil hani o an gelirse ve evde yalnız olursam naparim diye düşünüyorum
İnşallah beklentilerinin tümünü karşılar canımm.. allah hepimizn gönlüne göre versinn :)Sevindim canım hadi hayırlısı olsun. Umarım bende 20 Haziranda gittiğim doktordan memnun kalırım. Gerçi Facebook ve instagram paylaşımlarına baktığımda işini çok sevdiği ve işine çok sadık olduğu belli oluyor. Hastaları da hep çok güzel şeyler yazmışlar. Ama bakalım yüz yüzede memnun kalıcak mıyım.
Allah allahh. Hemen geri iade edin. Öyle şey mi oluur cnm. Konuştnz mu peki ne ddlerYok canim sadece etrafina köpük koymuslar bi kac tane o kadar
Bencede hiç bekleme Canım benim yüzmek kadar güzel birşey var mı yahu .. Bebeğini de alıştır benimkiler gerçekten çıkmıyorlar sudan ördeklerim benim :)ay çok güzel sudan korkmayan bebeklere bayılıyorum yegenimde öyle denizden çıkınca aglardı minnoş doğumdan sonra oturmayayım o zaman hemen toparlayıp denize girerim umarım
İnşallah onlar da biran önce kuvözden çıkar canım evinize mutlu mesut 4 kişi donersiniz bize dua et canım aklına geldikçeSelam kizlarim araniza geri dondum :))
Bebislerim kuvezde ben toparlaniyorum ameliyat yerim gec iyilesiyor.
Umarim herkescikler iyidir hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum merak ettiniz birsuru etiketim var :)
Kusura bakmayin baya geciktim sizler nasilsiniz varmi baska aceleci bebis
Ay canım inşallah bebislerin de gelir seni iyileştirir ne kadar kalacakları belli mi ?Selam kizlarim araniza geri dondum :))
Umarim herkescikler iyidir hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum merak ettiniz birsuru etiketim var :)
Etmemmi canim hep duamdasiniz insallah hepiniz sagliklica atlatacak ve kavusacaksinizİnşallah onlar da biran önce kuvözden çıkar canım evinize mutlu mesut 4 kişi donersiniz bize dua et canım aklına geldikçe
Insallah canim kilo almalari gerekiyor anne sutune basladilar aventi siddetle tavsiye ediyorum kizlar..bakalim insallah yakin zamanda dr hem olumlu konusuyorAy canım inşallah bebislerin de gelir seni iyileştirir ne kadar kalacakları belli mi ?
En kısa zamanda meleklerine kavusursn inşallah canm tez zamanda toparlanıverrlerde taburcu olurlar inşşEtmemmi canim hep duamdasiniz insallah hepiniz sagliklica atlatacak ve kavusacaksiniz
Amin canim insallah :)En kısa zamanda meleklerine kavusursn inşallah canm tez zamanda toparlanıverrlerde taburcu olurlar inşş
Amiinnn inşallah canımAmin canim insallah :)
Sizlerde saglikla kavusun insallah
Canım benim 32+5 teyken 1840 oldu. Daha somra biranda alıyorlar benim bebişi duymuşsundur. Hiç öyle düşünme. Beslenmene dikkat etmeye devsm et
Sagol cnm, sayılı günleriniz kaldı hayirlisiyla. Konular değişti bende. Gaziydi, uykusuydu, yemesiydi... Bunların konusmak için sizi bekliyorum. :))Maşallah canım büyüyor bebişin. Seninki dışarda büyümeyi seçti. Bizimkiler de büyüyor, bekliyoruz kavusacagimiz günü. .
Geçmiş olsun canım :) maşallah bebişlerine de anne sütüne başlamışlar o hemen toparlar onlarıSelam kizlarim araniza geri dondum :))
Canım ben müşteri hizmetlerini aradım öyle bir durumda tekrar yapıp yolluyorlarmış. Öyle dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum artık ama ben sipariş verdim bugün. Yakın zamanda gelirse durumu yazarım sana da.Kızlar bugünkü şu çikolata olayına kafam takıldı bende bakmıştım dökme çikolatasından alırım diye o sitenin ama hakikaten eriyor mu yahu? Fiyat olarak uygun hem de lezzeti iyi yazıyordu yorumlarda . Ama kafam karıştı şimdi.
Can'ım çok saol bekliyorum bakim Nasıl çıkıcak güzel bi şekilde gelirse bende vericem sipariş. Bana minimum 2 günde gelir Seninde uzaklık o civarda mı ?Canım ben müşteri hizmetlerini aradım öyle bir durumda tekrar yapıp yolluyorlarmış. Öyle dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum artık ama ben sipariş verdim bugün. Yakın zamanda gelirse durumu yazarım sana da.
Canım ben bursadayım. Muhtemelen verdiklerinin ertesi gün gelir çok kalmaz kargoda.Can'ım çok saol bekliyorum bakim Nasıl çıkıcak güzel bi şekilde gelirse bende vericem sipariş. Bana minimum 2 günde gelir Seninde uzaklık o civarda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?