- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Cnm geçen yıl oğlumda yaptırmıştım tadıda harikaydı ve hiçbi sorun yaşamadım.. denk gelmiştir arkadaşa bilemiyorum... bu defa ben lokum yaptırcam çikolata erir burda havalar cok sıcak artıkKızlar bugünkü şu çikolata olayına kafam takıldı bende bakmıştım dökme çikolatasından alırım diye o sitenin ama hakikaten eriyor mu yahu? Fiyat olarak uygun hem de lezzeti iyi yazıyordu yorumlarda . Ama kafam karıştı şimdi.
Amin canim insallah ben cikamiyorum daha ayaklarim cok tutuk esim kostur kostur azicik sutleri vermeye gidiyor..aile olmak birbirine kenetlenmek buymus .cok guzel ve derin duygular rabbim sagsalim hepinize yasatsin insallahGeçmiş olsun canım :) maşallah bebişlerine de anne sütüne başlamışlar o hemen toparlar onlarıbi an önce tosbik olurlar da evinizde curcunalı neşeli hayatınıza başlarsınız
Insallah en kısa zamanda kavusursun yavrularına onlar ordayken sende kendini toparlamıs olursun hem ciktiklarinda daha rahat bakarsin bebislereSelam kizlarim araniza geri dondum :))
Bebislerim kuvezde ben toparlaniyorum ameliyat yerim gec iyilesiyor.
Umarim herkescikler iyidir hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum merak ettiniz birsuru etiketim var :)
Kusura bakmayin baya geciktim sizler nasilsiniz varmi baska aceleci bebis
Selam canım geçmiş olsun Güle güle büyüt 36 haftadasin sanırım 2 ser kg dogdular neden hala kuvezdeler benim de 36 da alıncak Bebeklerim merak ediyorum ben kuveze girmiyecegimizi düşünüyorum ve cok kişiden duydum kuveze girmeden taburcu olan sorun ne canım benimde sezaryen dedi doktor 2 side oturur vaziyette son iki kontroldeSelam kizlarim araniza geri dondum :))
Umarim herkescikler iyidir hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum merak ettiniz birsuru etiketim var :)
Ben hipp aldım ya aventimi alıyimInsallah canim kilo almalari gerekiyor anne sutune basladilar aventi siddetle tavsiye ediyorum kizlar..bakalim insallah yakin zamanda dr hem olumlu konusuyor
Allah sanada nasip etsin inşallah canmKızlar inşallah birgün bende hamişler topiğine yazarım ilmesajım inşallah son olmaz
Inşallah rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallahAllah sanada nasip etsin inşallah canm
Hosgeldin canim.Haberler sende.Sezeryan yarasinin iyilesmesi ne kadar zaman aliyor.Kac gunde yardimsiz bebege bakabilecek gibi oluruz?Selam kizlarim araniza geri dondum :))
Amin canim insallah şu mubarek gunlerin yüzü hürmetine rabbim sanada nasip etsin..Kızlar inşallah birgün bende hamişler topiğine yazarım ilmesajım inşallah son olmaz
Canim o baska birseyi kastetmis aventin mamasi yok ki . Emzik yada biberondur kesinBen hipp aldım ya aventimi alıyim
Hosgeldin cnm, tekrardan gözünaydın. Anne sütüne ( sivi altinada :) ) başlamışlarki tez zamanda çıkarlar.Selam kizlarim araniza geri dondum :))
Sis hamişlerin duası kabul oluyo şuan gözlerim yaşlı ağlıyom çok istiyom anne olmayı ezan okuyo burda yağmur yağıyo ne olur Allah ım bende anne olayım hayırlı evlatlar nasib et rabbim ne olur banada burdaki hamişlerede hayırlısıyla kucaklarına almayı ne olur kızlar banada dua edin adım türkan kızı şeymaAmin canim insallah şu mubarek gunlerin yüzü hürmetine rabbim sanada nasip etsin..
Aminn çok saol cnmInşallah rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah
Kendi caresizligim tukenmisligim geldi gözümun önüne şu an cok üzüldüm.. Bende senin gibiydim bak rabbim nasip etti birgun sana da nasip olacak insallah ama lütfen kendini bu kadar üzme ..Sis hamişlerin duası kabul oluyo şuan gözlerim yaşlı ağlıyom çok istiyom anne olmayı ezan okuyo burda yağmur yağıyo ne olur Allah ım bende anne olayım hayırlı evlatlar nasib et rabbim ne olur banada burdaki hamişlerede hayırlısıyla kucaklarına almayı ne olur kızlar banada dua edin adım türkan kızı şeyma
Kendi caresizligim tukenmisligim geldi gözümun önüne şu an cok üzüldüm.. Bende senin gibiydim bak rabbim nasip etti birgun sana da nasip olacak insallah ama lütfen kendini bu kadar üzme ..
Vermiyorsa inanki vakti gelmemistir vakti geldigi zaman sen bile inanamiyorsun olduguna.. Sabir Şükür Dua...
Bol bolndua en buyuk kapi oSis hamişlerin duası kabul oluyo şuan gözlerim yaşlı ağlıyom çok istiyom anne olmayı ezan okuyo burda yağmur yağıyo ne olur Allah ım bende anne olayım hayırlı evlatlar nasib et rabbim ne olur banada burdaki hamişlerede hayırlısıyla kucaklarına almayı ne olur kızlar banada dua edin adım türkan kızı şeyma
Canm bi problem mi var peki detay verirsen yardımcı oluruz yol gosterrz belkiisyan etmiyom çok ama çok yoruldum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?