2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm geçen yıl oğlumda yaptırmıştım tadıda harikaydı ve hiçbi sorun yaşamadım.. denk gelmiştir arkadaşa bilemiyorum... bu defa ben lokum yaptırcam çikolata erir burda havalar cok sıcak artık

Geçmiş olsun canım :) maşallah bebişlerine de anne sütüne başlamışlar o hemen toparlar onları bi an önce tosbik olurlar da evinizde curcunalı neşeli hayatınıza başlarsınız
Amin canim insallah ben cikamiyorum daha ayaklarim cok tutuk esim kostur kostur azicik sutleri vermeye gidiyor..aile olmak birbirine kenetlenmek buymus .cok guzel ve derin duygular rabbim sagsalim hepinize yasatsin insallah

Insallah en kısa zamanda kavusursun yavrularına onlar ordayken sende kendini toparlamıs olursun hem ciktiklarinda daha rahat bakarsin bebislere

Selam canım geçmiş olsun Güle güle büyüt 36 haftadasin sanırım 2 ser kg dogdular neden hala kuvezdeler benim de 36 da alıncak Bebeklerim merak ediyorum ben kuveze girmiyecegimizi düşünüyorum ve cok kişiden duydum kuveze girmeden taburcu olan sorun ne canım benimde sezaryen dedi doktor 2 side oturur vaziyette son iki kontrolde

Hosgeldin canim.Haberler sende.Sezeryan yarasinin iyilesmesi ne kadar zaman aliyor.Kac gunde yardimsiz bebege bakabilecek gibi oluruz?

Hosgeldin cnm, tekrardan gözünaydın. Anne sütüne ( sivi altinada :) ) başlamışlarki tez zamanda çıkarlar.

Amin canim insallah şu mubarek gunlerin yüzü hürmetine rabbim sanada nasip etsin..
Sis hamişlerin duası kabul oluyo şuan gözlerim yaşlı ağlıyom çok istiyom anne olmayı ezan okuyo burda yağmur yağıyo ne olur Allah ım bende anne olayım hayırlı evlatlar nasib et rabbim ne olur banada burdaki hamişlerede hayırlısıyla kucaklarına almayı ne olur kızlar banada dua edin adım türkan kızı şeyma

Kendi caresizligim tukenmisligim geldi gözümun önüne şu an cok üzüldüm.. Bende senin gibiydim bak rabbim nasip etti birgun sana da nasip olacak insallah ama lütfen kendini bu kadar üzme ..
Vermiyorsa inanki vakti gelmemistir vakti geldigi zaman sen bile inanamiyorsun olduguna.. Sabir Şükür Dua...

isyan etmiyom çok ama çok yoruldum çok

Bol bolndua en buyuk kapi o
Veren rabbim herkese versin insallah

Melissa81 masallah bebislere en kisa zamanda cikcaklar inaniyorum ne guzel sutunde varmis cok sevindim. İnsallah dikislerinde hemen gecer hem bebeklerle daha rahat ilgilenmis olursun. Bu surecte psikolojini cok iyi tut bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…