Ben 21 yaşında 1 buçuk yıllık evliyim bi çikolata kistim var bide tüplerimde sıvı varmış yani bu şekilde normalyolla yğzde 20 tüp bebekle yüzde 30 şansım varmış ama amelyat olur tüpleri bağlatır hayut alırsam yüzde 80 tutarmış tüp bebekle ama ben çok korkuyom amelyattan ya aldırdığım halde tüplede olmazsa ne yaparımCanm bi problem mi var peki detay verirsen yardımcı oluruz yol gosterrz belki
Ben de gogus pompasi anladim :)Canim o baska birseyi kastetmis aventin mamasi yok ki . Emzik yada biberondur kesin
Oncelikle Rabbim şifa versin canm iyice arastr şu ameliyat olayını çip bebek die bı yöntemde varmıs duydun mu hiç belki o olur Allah büyük ama eğer ki tek çaren ameliyat olmaksa ol amelyatını korkma hiç bi risk yoksa eğer ..Ben 21 yaşında 1 buçuk yıllık evliyim bi çikolata kistim var bide tüplerimde sıvı varmış yani bu şekilde normalyolla yğzde 20 tüp bebekle yüzde 30 şansım varmış ama amelyat olur tüpleri bağlatır hayut alırsam yüzde 80 tutarmış tüp bebekle ama ben çok korkuyom amelyattan ya aldırdığım halde tüplede olmazsa ne yaparım
Bak oda olabilir ama mama olmadigi kesin :)) Ben avent al demistim zaten onaBen de gogus pompasi anladim :)
Benim bebeğimde 32+2 de 1900 gramdı.Doktor kilosu normal dedi.Kilosu iyi.Üzülme sağlıklı olsunlar inşallahBenim bebeğim de minnoş birşey olacak galiba. 32+2 deyiz bugün 1900 çıktı. 2,5kg geçmeyecek herhalde sezeryan olacağım 38de
Cip yöntemi ne bilmiyodum ama araştırıcam çok teşekür ederim cevabın için tabikide çok şükür en azından ola bilme ihtimali var ama ne bileyim bazen böyle bi boşlukta his ediyon kendiniya ozam çok kötü oluyoOncelikle Rabbim şifa versin canm iyice arastr şu ameliyat olayını çip bebek die bı yöntemde varmıs duydun mu hiç belki o olur Allah büyük ama eğer ki tek çaren ameliyat olmaksa ol amelyatını korkma hiç bi risk yoksa eğer ..
Yasında daha kucukmus zaten bebek sahibi olacağına inanıyorum ben umudunu yitirme bak beterin beteri vardır senin en azından olma şansı varmış daha kotu durumda olan insanlar var kndni üzme moral en büyük etken bebek konusunda canm
Olur olur canm hiç kndni üzme hem yüzde 20 de az bi oran değil normal şartlar içinCip yöntemi ne bilmiyodum ama araştırıcam çok teşekür ederim cevabın için tabikide çok şükür en azından ola bilme ihtimali var ama ne bileyim bazen böyle bi boşlukta his ediyon kendiniya ozam çok kötü oluyo
Ben de Hipp i gorunce sasirdim :) Pompasiz olmazdi.Iyi ki almis bir de onun pesine duserlerdi bu telas icinde.Bak oda olabilir ama mama olmadigi kesin :)) Ben avent al demistim zaten onaAferin beni dinlemis avent almis :)) cunku onun ikiz kesinlikle sartti pompa bizim olmasada olur ama o iki kuzuya yetmezdi..
Benim bebeğimde 32+2 de 1900 gramdı.Doktor kilosu normal dedi.Kilosu iyi.Üzülme sağlıklı olsunlar inşallah
Daha yasin kucukmus bence baglatmamali iyi bir dra baslamalisin. Gorumcem iki kez cikolata kisti ameliyati oldu. İlkinde tüpünün birini aldilar kist yapisiktiBen 21 yaşında 1 buçuk yıllık evliyim bi çikolata kistim var bide tüplerimde sıvı varmış yani bu şekilde normalyolla yğzde 20 tüp bebekle yüzde 30 şansım varmış ama amelyat olur tüpleri bağlatır hayut alırsam yüzde 80 tutarmış tüp bebekle ama ben çok korkuyom amelyattan ya aldırdığım halde tüplede olmazsa ne yaparım
Daha yasin kucukmus bence baglatmamali iyi bir dra baslamalisin. Gorumcem iki kez cikolata kisti ameliyati oldu. İlkinde tüpünün birini aldilar kist yapisiktiBen 21 yaşında 1 buçuk yıllık evliyim bi çikolata kistim var bide tüplerimde sıvı varmış yani bu şekilde normalyolla yğzde 20 tüp bebekle yüzde 30 şansım varmış ama amelyat olur tüpleri bağlatır hayut alırsam yüzde 80 tutarmış tüp bebekle ama ben çok korkuyom amelyattan ya aldırdığım halde tüplede olmazsa ne yaparım
Amin canım Allah razı olsun@nathifaasfarovski kizlar hayirli ugurlu olsun insallah en kisa zmanda kucaginizda olur bebisleriniz Allah analı babali buyutsun saglikli uzun omurler versin
Yumurta rezervim iyi çok şükür ama ya sonradan pişman olursam diye korkuyom açık çası doktor dersen iki kez çektim rahim filmini enson istanbul da bahçeci dr erbil beye gittim o da bana aynı şeyi söyledi ama sadece amelyata 15 bin para istedi kafam çok karışık görümcenede çok geçmiş olsun inşallah Rabbim bu yolda olan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor süreçler çok zorDaha yasin kucukmus bence baglatmamali iyi bir dra baslamalisin. Gorumcem iki kez cikolata kisti ameliyati oldu. İlkinde tüpünün birini aldilar kist yapisikti
İkinci ameliyattada diger tüpüde bağladılar. Suan sadece tup bebekle olucak.. 3 denemesi oldu ilki tuttu düştü ama hic dikkat etmedi yatmadi vs. İkincide yumurtasi dollenmedi ucuncude tutmadi. Yumurta rezervin nasil? Gorumcemin yumurta rezervide dusuk yasi genc ama tupleri baglatti iste bilemiyorum tabi karar senin yine ama suan pisman gibi kendisi
Yumurta rezervim iyi çok şükür ama ya sonradan pişman olursam diye korkuyom açık çası doktor dersen iki kez çektim rahim filmini enson istanbul da bahçeci dr erbil beye gittim o da bana aynı şeyi söyledi ama sadece amelyata 15 bin para istedi kafam çok karışık görümcenede çok geçmiş olsun inşallah Rabbim bu yolda olan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor süreçler çok zor
Canim cikolatar erimemis diğer paketteki diger urunler bulasmis kutusuna bi de isim yanlis yazilmis tekrar yollamakla ugrasmak istemedim gorustum tekrar etiket ve kapak yolladilar ben ustune yapistircam artik.Kızlar bugünkü şu çikolata olayına kafam takıldı bende bakmıştım dökme çikolatasından alırım diye o sitenin ama hakikaten eriyor mu yahu? Fiyat olarak uygun hem de lezzeti iyi yazıyordu yorumlarda . Ama kafam karıştı şimdi.
Inşallah birgün bende hamişim diye yazarım buraya benimde evlatlarım olurwagen inşallah sen de evlat sahibi olursun, yaşın daha çok genç. Iyi bir dr.bulup tedavi olursun inşallah.
Canım humana still tea ve glaktago damla aldım dereotu yedim bugün sütüm indi çok şükür. Ama oğlum zorlanıyor emmekte Hem küçük hem de göğüs ucum içeride. Buna da şükür Manuel pompa aldım bi de göğüs ucu çıkarıcıCanım humana ve lactamil aldır ben lactamil inde çok faydasını gördüm oğlumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?