2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım pazartesi gece oldu doğum bugün geldi sütüm çok şükür çok teşekkür ederim. Sen nasıl oldun

Valla canım ben de senin gibi diyordum ama ayın birinde izne ayrıldım beşinde geldi sıpam hatta fark etsem üçünde bile gelirmiş suyum gelmişti çünkü. Çok hazırlıksız yakaladı çocuk beni güya mesleğim planlama

Sağol canım desteğin için. Yalnız şuan yannlıs yazdığımı farkediyorum 32 değil 33+2 deyiz :) olsun uzmuyorum kendimi insallah yavas da olsa kilo alıyor sıkıntı yoktur insallah guzel dusunuyorum
Canım üzme kendini bak ben de 33+2 yim bugün doktorum 1900 dedi iri değil küçük de değil tam ideal dedi hatta stres olma ki bebeğin de rahat olsun

Rabbim insallah bu mübarek günlerde sanada en kısa zamanda saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Ne mutlu sana Rabbim banada o şekilde düşündürecek mi bakalım. Ama ahdım var 2.kez olursam kış annesi olucam :)
Sus kız sus dilini ısır ben geçen defa sürekli bidaha doğurursam kışa doğuracam dedim aralarında yaş farkı az olsun dedim yılbaşında çalışmalara başladık taa Aralık başında hamile kalabildim nasipten öte yol yokmuş Rabbim sen büyük konuşursan al sana aynı haftada doğum dedi artık hiçbir şey için konuşmuyorum

Bende geçen hafta deli oldum 20 saate yakın hiç hareket etmemişti doktora gittik meğer bizim paşa uyuyormuş ama doktorum öyle durumlarda vakit kaybetmeden acile gel bi nst yaptır dedi bide doktora gelmek için evden çıkınca hemen harekete geçer zaten dedi

arkadaşlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız ? bu konu hiç konusulmadı sanırım bilgileneym :)
Valla ben düşünmüyorum canım korunmayı. Eğer annelik bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilseydim bu yaşa kadar çektiğimin kat kat fazlasını çekmiş olurdum bu güne elhamdülillah.

Insallah en kısa zamanda kavusursun yavrularına onlar ordayken sende kendini toparlamıs olursun hem ciktiklarinda daha rahat bakarsin bebislere
Amin canim insallah guzel hbrler almak tek tesellim iyilesirsem dedigin vibi daha rahat olucak bunada sukur diyoruz

İnşallah faydasını görürsün canım ben oğlumda emzirmeden çok çektim sütüm vardı ama göğüs ucu yoktu çok yara oldu kanadı hep ağlayarak emziriyordum şimdi bile doğumdan değil yine aynı göğüs acıları çekmekten korkuyorum Rabbim yardımcın olsun göğüs ucu çıkartıcı işe yararsa bana da söyle ihtiyacım olabilir

Hosgeldin canim.Haberler sende.Sezeryan yarasinin iyilesmesi ne kadar zaman aliyor.Kac gunde yardimsiz bebege bakabilecek gibi oluruz?
Hosbulduk canim aslina bakarsan sezeryan yaram bugun 4.gunumdu tamamen kapanmis hic iz yok dedi esim.dr.yapistirma bant yapmisti bugun esime sen yap demis.dikis izi felan kalmamis.2bebek cikinca benim organlar afalladi gobusum sersem gibi mide kismim bombos degisik o his gitmedi sanki hep bebek tasiyordum.sizlerin daha kolay atlatilir insallah

Canım çok sayfa birikmiş yazdıysan da okuyamadım doğumdan sonra kaç kg gitti sezeryanda çok gitmez diyorlar sende nasıl oldu

Melissa81 hosgeldin miniklerde saglikla kucagina gelsinler insallah.. kilolari iyi sukur cok kalmaz gelirler evine.
Nasil kanaman var mi? Yetti mi depend onu merak ettim :))
Sagol kuzum amin insallah heh iyiki sordun onu soylicem evet o ilk gun cok kanama oluyor.depent ise yaradi ama yaninizda makas goturun yara yerine gelen kismi oyarak kestik esimle yara yeri hassas oluyor.birde ebebeten baby me nin lohusa pedini almistim onuda kullandim ilk saatler kilot depent giyemiyorsun oda baya buyuk ve is goruyor

arkadaşlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız ? bu konu hiç konusulmadı sanırım bilgileneym :)
En az 6 en fazla 1 yıl korunuruz. Muhtemelende eşim korunacak. Çunku bende pco vardi zaten tedaviyle gebe kaldim. Cok ara vermek istemiyorum nasipse yaşımda gençken iki tane büyütürüm sonrada iş hayatına dönerim diyorum kendimce tabiki nasip kismer

Hosgeldin cnm, tekrardan gözünaydın. Anne sütüne ( sivi altinada :) ) başlamışlarki tez zamanda çıkarlar.
Hosbulduk canimsin insallah ya o ortam farkli gercekten yasayan bilir caninin parcasini Orda birakmak koyuyor.o ilk bakislari ilk kakasini ilk mamasini hersryin ilkini kacirdik ama napalim kismet boyleymis tek avuntum hergecen gun iyi haberlerini almak.

Herseyin bir vakti zamani var canim insallah senin icinde o vakit tez zamanda hayirlisiyla gelir sende bu guzel duyguyu yasarsin..
Onceligin hep hayirlisi ve sagliklisini nasip et demek olsun canim ..

Melissa81 masallah bebislere en kisa zamanda cikcaklar inaniyorum ne guzel sutunde varmis cok sevindim. İnsallah dikislerinde hemen gecer hem bebeklerle daha rahat ilgilenmis olursun. Bu surecte psikolojini cok iyi tut bol bol dinlen
Amin tatlim insallah..ya iste bazen aglamakli bazen umutla bekliyorum insallah yakin zamanda kavusuruz..sizlerde zamaninda saglikla alinda bebislerden bahsedelim artik :)

Canım çok sayfa birikmiş yazdıysan da okuyamadım doğumdan sonra kaç kg gitti sezeryanda çok gitmez diyorlar sende nasıl oldu
Ay daha tartilmadim ya onu bende merak ediyorum..yarin bi cikayim tartiya..simdi bebislerde dogduya yemek yemeye basladim yasaklar kalktiya kilo almasam iyi budefada sut yapsin diye homini girtlak yapiliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…