Bizimkiler azcik daha beklesin konuşcaz inşallah seninkiler buyumus bile olcak annesiAmin tatlim insallah..ya iste bazen aglamakli bazen umutla bekliyorum insallah yakin zamanda kavusuruz..sizlerde zamaninda saglikla alinda bebislerden bahsedelim artik :)
Biran önce tartıl bende çok merak ettim ama sen zaten çok kilo almamıştın diye hatırlıyorum bende doğurup şu kiloları vermek için sabırsızlanıyorum kendimi fil gibi hissediyorum maalesef 19 kilo oldu daha 6 haftam varAy daha tartilmadim ya onu bende merak ediyorum..yarin bi cikayim tartiya..simdi bebislerde dogduya yemek yemeye basladim yasaklar kalktiya kilo almasam iyi budefada sut yapsin diye homini girtlak yapiliyor :))
Canım benimde öyle yırtılacak gibi acıyor doktora eski sezeryan yerim patlayacak diye korkuyorum dedim bana çok güldü imkanı yok seni eski sezeryan yerinden assak çok küçük bir ihtimal dedi sen benden 1 ay öndesin maalesef bende 4 haftaya 3 kilo daha alırım gibi geliyorAy ben 22 yi tamamladim :/
Bide kizim bu aksam kendini atmış sağ taraf karnım yamuduk duruyor gerildi iyice sanki yirtilcak gobegim aciyoda
çok şükür canım bizim bazı sebeplerden dolayı bu pek mümkün değil beraber oturuyorum şuan ev alınacak eşime yardım etmek istiyorum yaşda 22 en azından yavru 2 yaşında olsun:)Valla ben düşünmüyorum canım korunmayı. Eğer annelik bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilseydim bu yaşa kadar çektiğimin kat kat fazlasını çekmiş olurdum bu güne elhamdülillah.
bizde eşimle senin gibi düşünüyoruz yaş arası pek olmasın ama maddi olarak biraz kalkınmamız gerekiyor :/En az 6 en fazla 1 yıl korunuruz. Muhtemelende eşim korunacak. Çunku bende pco vardi zaten tedaviyle gebe kaldim. Cok ara vermek istemiyorum nasipse yaşımda gençken iki tane büyütürüm sonrada iş hayatına dönerim diyorum kendimce tabiki nasip kismer
çok şükür canım bizim bazı sebeplerden dolayı bu pek mümkün değil beraber oturuyorum şuan ev alınacak eşime yardım etmek istiyorum yaşda 22 en azından yavru 2 yaşında olsun:)
bizde eşimle senin gibi düşünüyoruz yaş arası pek olmasın ama maddi olarak biraz kalkınmamız gerekiyor :/
Canım benimde öyle yırtılacak gibi acıyor doktora eski sezeryan yerim patlayacak diye korkuyorum dedim bana çok güldü imkanı yok seni eski sezeryan yerinden assak çok küçük bir ihtimal dedi sen benden 1 ay öndesin maalesef bende 4 haftaya 3 kilo daha alırım gibi geliyor
Canım bende öyle fil gibiyim diyorum ama sadece fiziksel olarak değil hareketlerim çok kısıtlandı çok çabuk yoruluyorum yürürken bile denge kaybı yaşıyorum öne çekiyorum gece rahat uyuyamıyorum ve çok horluyormuşum eşim zor nefes alıyorsun tıkanacaksın diye korkuyorum diyor 3 yaşında oğlum var ona herzaman yetemiyorum o bile tüm planlarını anne kardeşim doğsun karnın insin yaparız diyor yoksa derdim güzellik çirkinlik falan değil sadece sağlıkKiloyu kafama takmiyorum ama sikintilarini yasiyorum malesef o yuzden dogumdan sonra hemen vermeliyim
Bnim oyle normal degil bugun dr gitcm
Canım üzme kendini bak ben de 33+2 yim bugün doktorum 1900 dedi iri değil küçük de değil tam ideal dedi hatta stres olma ki bebeğin de rahat olsun
Çok şükür çok sevindim bol bol sütün olsun bende iyiyim toparlanıyorum yavastan kızım iyileştiriyor beniCanım pazartesi gece oldu doğum bugün geldi sütüm çok şükür çok teşekkür ederim. Sen nasıl oldun
Bundan sonra alırlar inşallah canım sağlıklı olsunlar daSağol canım. Bu hafta iyi beslenmeye çalıştım 2kg olmuştur diye tahmin ettim 1 haftada 250 gr almasını bekledim ama yapamadık:) olsun 150 almış çok şükür haftaya 2yi bulur inşallah.
arkadaşlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız ? bu konu hiç konusulmadı sanırım bilgileneym :)
Ee adı var işte okulun ona güveniyorlar. İnşallah sever canım benim saolasınKıyamam yaa.. nasıl bir okul ve yemek şirketiymiş o öyle .. çocuklara yapılıyor o yemekler. O kadar para ver özele yolla sonuç berbat.. umarım bu okulunu sever yeğenin de rahat eder.. 2 gece mii? Ben oğlumda 1 gece kaldım bunda da öyle olur büyük ihtimalle:))
Bence gelir canım kötü bi düşünce yok içimde :) erimeme garantisi olduğundanBen de akşamüstü sipariş verdim canım hayırlısı bakalım :) tlf görüştüm iade alırız sıkıntı olmaz dedi. Model de beğenince aldım gitti bakalım. İnşallah güzel gelir ikimizinki de
Benim doktorum ayrılmayaydı yaptırırdım ama hıh yaptırmıcam :)Ben de şimdi dediğin yere bakıyorum canım nasıl modeller var diye. Doktorunuza özel çikolata diye bir tane yapmışlar benim doktorum çıktıben de yaptırayım demiştim ilk görünce ama biri benden önce davranmış
Ee adı var işte okulun ona güveniyorlar. İnşallah sever canım benim saolasın
Normal doğurcsksan 1 kalırsın tabi ben kendim gibi sezeryan düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?