2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay daha tartilmadim ya onu bende merak ediyorum..yarin bi cikayim tartiya..simdi bebislerde dogduya yemek yemeye basladim yasaklar kalktiya kilo almasam iyi budefada sut yapsin diye homini girtlak yapiliyor :))
Biran önce tartıl bende çok merak ettim ama sen zaten çok kilo almamıştın diye hatırlıyorum bende doğurup şu kiloları vermek için sabırsızlanıyorum kendimi fil gibi hissediyorum maalesef 19 kilo oldu daha 6 haftam var

Ay ben 22 yi tamamladim :/
Bide kizim bu aksam kendini atmış sağ taraf karnım yamuduk duruyor gerildi iyice sanki yirtilcak gobegim aciyoda

Ay ben 22 yi tamamladim :/
Bide kizim bu aksam kendini atmış sağ taraf karnım yamuduk duruyor gerildi iyice sanki yirtilcak gobegim aciyoda
Canım benimde öyle yırtılacak gibi acıyor doktora eski sezeryan yerim patlayacak diye korkuyorum dedim bana çok güldü imkanı yok seni eski sezeryan yerinden assak çok küçük bir ihtimal dedi sen benden 1 ay öndesin maalesef bende 4 haftaya 3 kilo daha alırım gibi geliyor

Valla ben düşünmüyorum canım korunmayı. Eğer annelik bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilseydim bu yaşa kadar çektiğimin kat kat fazlasını çekmiş olurdum bu güne elhamdülillah.
çok şükür canım bizim bazı sebeplerden dolayı bu pek mümkün değil beraber oturuyorum şuan ev alınacak eşime yardım etmek istiyorum yaşda 22 en azından yavru 2 yaşında olsun:)
bizde eşimle senin gibi düşünüyoruz yaş arası pek olmasın ama maddi olarak biraz kalkınmamız gerekiyor :/

Bende 23 yasindayim. Maddi durumumuzda oyle aman aman iyi degil ama esime kalsa hic korunmicak hemen yapcak bakalim bu minnoş bi dogsunda

Kiloyu kafama takmiyorum ama sikintilarini yasiyorum malesef o yuzden dogumdan sonra hemen vermeliyim

Kiloyu kafama takmiyorum ama sikintilarini yasiyorum malesef o yuzden dogumdan sonra hemen vermeliyim
Canım bende öyle fil gibiyim diyorum ama sadece fiziksel olarak değil hareketlerim çok kısıtlandı çok çabuk yoruluyorum yürürken bile denge kaybı yaşıyorum öne çekiyorum gece rahat uyuyamıyorum ve çok horluyormuşum eşim zor nefes alıyorsun tıkanacaksın diye korkuyorum diyor 3 yaşında oğlum var ona herzaman yetemiyorum o bile tüm planlarını anne kardeşim doğsun karnın insin yaparız diyor yoksa derdim güzellik çirkinlik falan değil sadece sağlık

Kızlar bugun kontrolde doktor 2 3 haftaya gelir dedi asagidaymis nst de de agri çıktı cok heyecan yaptımm. Bi de bebisimij böbreğinde genisleme varmis

Canım üzme kendini bak ben de 33+2 yim bugün doktorum 1900 dedi iri değil küçük de değil tam ideal dedi hatta stres olma ki bebeğin de rahat olsun

Sağol canım. Bu hafta iyi beslenmeye çalıştım 2kg olmuştur diye tahmin ettim 1 haftada 250 gr almasını bekledim ama yapamadık:) olsun 150 almış çok şükür haftaya 2yi bulur inşallah.

Sağol canım. Bu hafta iyi beslenmeye çalıştım 2kg olmuştur diye tahmin ettim 1 haftada 250 gr almasını bekledim ama yapamadık:) olsun 150 almış çok şükür haftaya 2yi bulur inşallah.
Bundan sonra alırlar inşallah canım sağlıklı olsunlar da

arkadaşlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız ? bu konu hiç konusulmadı sanırım bilgileneym :)

canım eşim korunur benim.. ben o doğum kontrol haplarını yeniden kullanmaya niyetli değilim.. ömrüm o ilaçlarla geçti.. kilolarımın sebeplerinden biri de o pco var dediler verdiler..insülin direnci var dediler verdiler.. hormon bozukluğu var dediler yine verdiler.. valla yeter :)) zaten artık onları içtiğim zaman da regl olmuyorum etki etmiyor ilaçlar.. condom en iyi yöntem benim için :) zaten 3. bebeği de düşünmüyorum:) her ne kadar çocukları sevsem de :)

Ee adı var işte okulun ona güveniyorlar. İnşallah sever canım benim saolasın
Normal doğurcsksan 1 kalırsın tabi ben kendim gibi sezeryan düşündüm :)

Bence gelir canım kötü bi düşünce yok içimde :) erimeme garantisi olduğundan

Benim doktorum ayrılmayaydı yaptırırdım ama hıh yaptırmıcam :)

Ee adı var işte okulun ona güveniyorlar. İnşallah sever canım benim saolasın
Normal doğurcsksan 1 kalırsın tabi ben kendim gibi sezeryan düşündüm :)

ayy valla öyle canım.. bende bizim burda ünlü bir okul var.. gittim ayy sıralar falan felaket.. dedim sizin olsun :)) yyooook kız ne normali ben sezaryende 1 gece kaldım :) bu da öyle olur sanırım... gittiğimde sorayım :) adamı bıktırdım nerde olacak doğum siz mi ayarlayacaksınız falan sorularımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…