2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kuzum mama degil avent sut sagma makinesi ertesi gun geldi hemen sutum.
Hastaneden aptamil 0 premature mamasi aldirdilar bize sadece onu veriyorlardi ilk gunler.dunden beri sut veriyoruz Allaha sukur
Anladım canım neden yatiyorlar kuvezde kiloları iyiydi haftalarda iyi okadar video okadar okudum 36 hafta hiç gitmeyen çok kuvezde merak ediyorum doktor banada 36 ci haftada alırız dedi korkuyorum

Canım ben müşteri hizmetlerini aradım öyle bir durumda tekrar yapıp yolluyorlarmış. Öyle dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum artık ama ben sipariş verdim bugün. Yakın zamanda gelirse durumu yazarım sana da.
Bebek çikolatasından sipariş vermemiş miydin sen?

Ay doğru diyon valla ne dediysem olmuyo zaten bi süredir :) en iyisimi tek bebiş anneliğinin tadını çıkarmak:)

İlkokulda devlet okulu candır. Her kesimi görmeli çocuk.
He buralarda sezeryanda 2 gece tutuyolarda. Bıktır kız son sorularımız zaten para veriyoruz okadar :)

merhaba kızlar aranızda beni hatırlayan belki vardır belki yoktur bende sizle başlamıştım yola ama devam etmedi 7+5 de kaybettim bebişi ama şimdi buay tekrar başladım tedaviye sizlere yazmak istedim hepiniz sağlıcakla alın kucağınıza bebişlerinizi ve banada dua edin hamilelerin duası tutarmış :)

İlkokulda devlet okulu candır. Her kesimi görmeli çocuk.
He buralarda sezeryanda 2 gece tutuyolarda. Bıktır kız son sorularımız zaten para veriyoruz okadar :)

değişmediyse 1 geceydi canım :)) valla merak ettim.. ayy hastanede 2 gece... kalamam yaaa

He ben yanlış anladım :) bak ben bundan yaptırcam. Biraz fazla sipariş verdim. 100çikolata ortaya 400gram draje
Ne kadar bunun fiyati canim. Birde ben ortadaki draje yerine ortayada cikolata istiyorum daha cok cikolata olsun diye draje olursa ben yerim
Bebek cikolatasi dimi yeride.

Hatirliyorum tabiki seni canim.. Rabbim su guzel gunlerde hakkinda hayirlisini versin. Tedavinin sonucu guzel sonuclansin insallah.

Ben de hep baharda olsun istemiştim ikinciyi 2 kere hamile kaldım ama malesef kurtajla sonuçlandı. .Dediğin gibi planlı olmuyor..

,a
Canim ayni gun gelmis bebisler hayirli olsun nasilsiniz simdi

Dedigim gibi bu drgada brbegime yarali sut olsundiye sut icin yiyorsun:))

Kızlar bugun kontrolde doktor 2 3 haftaya gelir dedi asagidaymis nst de de agri çıktı cok heyecan yaptımm. Bi de bebisimij böbreğinde genisleme varmis
Hayirlisi olsun canim stres yapma zamaninda gelir insallah birde bobrek sorunlari cikabiliyor takipte kaliyorsun gecebiliyor cogunlukla bir test var cok dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…