- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Anladım canım neden yatiyorlar kuvezde kiloları iyiydi haftalarda iyi okadar video okadar okudum 36 hafta hiç gitmeyen çok kuvezde merak ediyorum doktor banada 36 ci haftada alırız dedi korkuyorumYok kuzum mama degil avent sut sagma makinesi ertesi gun geldi hemen sutum.
Hastaneden aptamil 0 premature mamasi aldirdilar bize sadece onu veriyorlardi ilk gunler.dunden beri sut veriyoruz Allaha sukur
Bebek çikolatasından sipariş vermemiş miydin sen?Canım ben müşteri hizmetlerini aradım öyle bir durumda tekrar yapıp yolluyorlarmış. Öyle dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum artık ama ben sipariş verdim bugün. Yakın zamanda gelirse durumu yazarım sana da.
Yok canım hacı şeriften verdim. Sen diyince orayada baktım sonradan görmek için.Bebek çikolatasından sipariş vermemiş miydin sen?
Eki Görüntüle 2006562 anne karnından görüntülerin kille buluşmuş hali :) çok komik değil mi tombalak kafa
Ay doğru diyon valla ne dediysem olmuyo zaten bi süredir :) en iyisimi tek bebiş anneliğinin tadını çıkarmak:)Sus kız sus dilini ısır ben geçen defa sürekli bidaha doğurursam kışa doğuracam dedim aralarında yaş farkı az olsun dedim yılbaşında çalışmalara başladık taa Aralık başında hamile kalabildim nasipten öte yol yokmuş Rabbim sen büyük konuşursan al sana aynı haftada doğum dedi artık hiçbir şey için konuşmuyorum
İlkokulda devlet okulu candır. Her kesimi görmeli çocuk.ayy valla öyle canım.. bende bizim burda ünlü bir okul var.. gittim ayy sıralar falan felaket.. dedim sizin olsun :)) yyooook kız ne normali ben sezaryende 1 gece kaldım :) bu da öyle olur sanırım... gittiğimde sorayım :) adamı bıktırdım nerde olacak doğum siz mi ayarlayacaksınız falan sorularımla
He ben yanlış anladım :) bak ben bundan yaptırcam. Biraz fazla sipariş verdim. 100çikolata ortaya 400gram drajeYok canım hacı şeriften verdim. Sen diyince orayada baktım sonradan görmek için.
İlkokulda devlet okulu candır. Her kesimi görmeli çocuk.
He buralarda sezeryanda 2 gece tutuyolarda. Bıktır kız son sorularımız zaten para veriyoruz okadar :)
Ne kadar bunun fiyati canim. Birde ben ortadaki draje yerine ortayada cikolata istiyorum daha cok cikolata olsun diye draje olursa ben yerimHe ben yanlış anladım :) bak ben bundan yaptırcam. Biraz fazla sipariş verdim. 100çikolata ortaya 400gram draje
Hatirliyorum tabiki seni canim.. Rabbim su guzel gunlerde hakkinda hayirlisini versin. Tedavinin sonucu guzel sonuclansin insallah.merhaba kızlar aranızda beni hatırlayan belki vardır belki yoktur bende sizle başlamıştım yola ama devam etmedi 7+5 de kaybettim bebişi ama şimdi buay tekrar başladım tedaviye sizlere yazmak istedim hepiniz sağlıcakla alın kucağınıza bebişlerinizi ve banada dua edin hamilelerin duası tutarmış :)
Ben de hep baharda olsun istemiştim ikinciyi 2 kere hamile kaldım ama malesef kurtajla sonuçlandı. .Dediğin gibi planlı olmuyor..Sus kız sus dilini ısır ben geçen defa sürekli bidaha doğurursam kışa doğuracam dedim aralarında yaş farkı az olsun dedim yılbaşında çalışmalara başladık taa Aralık başında hamile kalabildim nasipten öte yol yokmuş Rabbim sen büyük konuşursan al sana aynı haftada doğum dedi artık hiçbir şey için konuşmuyorum
Canim ayni gun gelmis bebisler hayirli olsun nasilsiniz simdiValla canım ben de senin gibi diyordum ama ayın birinde izne ayrıldım beşinde geldi sıpam hatta fark etsem üçünde bile gelirmiş suyum gelmişti çünkü. Çok hazırlıksız yakaladı çocuk benigüya mesleğim planlama
Dedigim gibi bu drgada brbegime yarali sut olsundiye sut icin yiyorsun:))Biran önce tartıl bende çok merak ettim ama sen zaten çok kilo almamıştın diye hatırlıyorum bende doğurup şu kiloları vermek için sabırsızlanıyorum kendimi fil gibi hissediyorum maalesef 19 kilo oldu daha 6 haftam var
Hayirlisi olsun canim stres yapma zamaninda gelir insallah birde bobrek sorunlari cikabiliyor takipte kaliyorsun gecebiliyor cogunlukla bir test var cok dert etmeKızlar bugun kontrolde doktor 2 3 haftaya gelir dedi asagidaymis nst de de agri çıktı cok heyecan yaptımm. Bi de bebisimij böbreğinde genisleme varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?