Hatırladım seni canım inşallah tedaviden güzel sonuç alırsın, en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.merhaba kızlar aranızda beni hatırlayan belki vardır belki yoktur bende sizle başlamıştım yola ama devam etmedi 7+5 de kaybettim bebişi ama şimdi buay tekrar başladım tedaviye sizlere yazmak istedim hepiniz sağlıcakla alın kucağınıza bebişlerinizi ve banada dua edin hamilelerin duası tutarmış :)
Amin canim insallah saglikli olsunlarda insallah kisa surer kavusmamiz..Melissa81 canim cok sevindim iyi olmaniza inşallah biran once evinize dönersiniz miniklerle yeterki iyi olsunlar
Amin kuzum insallahMelissa81 canım bebişlerin de toparlar hemen kavuşursunuz inşallah :))
Çok tatlıymış canımHe ben yanlış anladım :) bak ben bundan yaptırcam. Biraz fazla sipariş verdim. 100çikolata ortaya 400gram draje
Canim bende cok okudum ama inan o senin bebegine gore degisiyor.gorsen 3 kiloluk tosuncukta var kuvezde 1 kgluk dogmus bebiste.benim kizda problem yok oglum cok zayif dogdu 1990 2 kilo gibi ama ultrasonda 2400 cikiyordu hemde dr bile bal yanak diyordu.Anladım canım neden yatiyorlar kuvezde kiloları iyiydi haftalarda iyi okadar video okadar okudum 36 hafta hiç gitmeyen çok kuvezde merak ediyorum doktor banada 36 ci haftada alırız dedi korkuyorum
Ahh ziraa ne kadar da seni aramistim bi haber almak icin senden.. Hesabini kapatip gitmistin hemen ..Merhaba güzel anneler. Bende sizinle bu yola başlamıştım. Bebeğimi 14 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi Temmuz ayına yaklaştıkça içim cok acıyor. Sizin mutluluklarinizi gördükçe de seviniyorum. 3 aydır deniyoruz ama hala hamile kalamadım. Sizden ricam bana dua etmeniz. Hamilelerin duası kabul olur derler. ALLAH hepinize tam sağlık tam sifa doğumlar nasip etsin. (Kullanıcı adım ziraa idi. Ordaki geçmişime üzüldüğümden yeni hesap açtım. Gerçek ismim Rabia.) Hepinizi öpüyorum
Aynen. Bana da üç öğün yemeklerden sonra hareket şart öğün atlarsa hemen gel dedi canım. Yaramazlık yapmayı seviyor kuzucuklarBende geçen hafta deli oldum 20 saate yakın hiç hareket etmemişti doktora gittik meğer bizim paşa uyuyormuş ama doktorum öyle durumlarda vakit kaybetmeden acile gel bi nst yaptır dedi bide doktora gelmek için evden çıkınca hemen harekete geçer zaten dedi
Oyy masallah 3kiloyu gorduk bu kontrollerde herkeste sanirim.. Bakalim benim minnos kac kilo olmusSlm kızlar bizde bugün bebeişimzi gördük 2908 gram olmusz herşey yolunda çok şukur
Evet canm bnde şimdi senden bahsettim eşime arkadaş yarn gtck kontrole gunlermz aynı dieOyy masallah 3kiloyu gorduk bu kontrollerde herkeste sanirim.. Bakalim benim minnos kac kilo olmus
Evet canm bnde şimdi senden bahsettim eşime arkadaş yarn gtck kontrole gunlermz aynı die
Slm kızlar bizde bugün bebeişimzi gördük 2908 gram olmusz herşey yolunda çok şukur
aaaa ayy hadi bakalım. çom selam söyle. ağrısı falan ne alemdeymiş?Arkadaşlar @Zey-has ın 4 cm açıklıkla hastaneye yatışı yapıldı. Hayırlısıyla Mehmet yiğit bugün doğacak inşallah dua bekliyoruz
Arkadaşlar @Zey-has ın 4 cm açıklıkla hastaneye yatışı yapıldı. Hayırlısıyla Mehmet yiğit bugün doğacak inşallah dua bekliyoruz
Arkadaşlar @Zey-has ın 4 cm açıklıklıgı varmış. Hayırlısıyla Mehmet yiğit bugün doğacak inşallah dua bekliyoruz
İğrenç bi duygu hastanede kalmak geçen gece zor dayandımdeğişmediyse 1 geceydi canım :)) valla merak ettim.. ayy hastanede 2 gece... kalamam yaaa
Evet canım bebek_cikolatasiNe kadar bunun fiyati canim. Birde ben ortadaki draje yerine ortayada cikolata istiyorum daha cok cikolata olsun diye draje olursa ben yerim
Bebek cikolatasi dimi yeride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?