2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hatırladım seni canım inşallah tedaviden güzel sonuç alırsın, en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.

Melissa81 canim cok sevindim iyi olmaniza inşallah biran once evinize dönersiniz miniklerle yeterki iyi olsunlar
Amin canim insallah saglikli olsunlarda insallah kisa surer kavusmamiz..
Sizlerde dikkat edin inanin son safhalar bebisler icin cok onemli kendinizi fazla yormayinki bebek tam gelidimini gosterip gelsin.
Bizi biraz drda korkuttu artik risk alamam diye yoksa diyorlarya a ne kar inda 1 gun bile onemli diye cidden cok cok onemliymis

Merhaba güzel anneler. Bende sizinle bu yola başlamıştım. Bebeğimi 14 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi Temmuz ayına yaklaştıkça içim cok acıyor. Sizin mutluluklarinizi gördükçe de seviniyorum. 3 aydır deniyoruz ama hala hamile kalamadım. Sizden ricam bana dua etmeniz. Hamilelerin duası kabul olur derler. ALLAH hepinize tam sağlık tam sifa doğumlar nasip etsin. (Kullanıcı adım ziraa idi. Ordaki geçmişime üzüldüğümden yeni hesap açtım. Gerçek ismim Rabia.) Hepinizi öpüyorum

He ben yanlış anladım :) bak ben bundan yaptırcam. Biraz fazla sipariş verdim. 100çikolata ortaya 400gram draje
Çok tatlıymış canım Kutusu da çok güzel
Ben de bunu seçtim. Penguen ailesini görünce diğerlerine pek bakmadım

Eklentiler

• IMG_1134.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 74
Anladım canım neden yatiyorlar kuvezde kiloları iyiydi haftalarda iyi okadar video okadar okudum 36 hafta hiç gitmeyen çok kuvezde merak ediyorum doktor banada 36 ci haftada alırız dedi korkuyorum
Canim bende cok okudum ama inan o senin bebegine gore degisiyor.gorsen 3 kiloluk tosuncukta var kuvezde 1 kgluk dogmus bebiste.benim kizda problem yok oglum cok zayif dogdu 1990 2 kilo gibi ama ultrasonda 2400 cikiyordu hemde dr bile bal yanak diyordu.
Solunuma bagli degiller kendileri ciger gelisimlerini tamamlamis ama zayif beslensin biraz buyusun sikinti yasamasin diye dr alalim dedi..cesitli sorunlarla kuveze giriyorlar.acikcasi eger kasilman ve cok zorlanman yoksa bebeklerinde riski yoksa bekle derim 37-38 bekleyen cokca ikiz var.
Kalbini ferah tut hep dua et insallah seninkiler sabirli cikar benim vucudum cok yoruldu bildigin diyet yaptim karacigerlerle ugrastim zaten boyum kisaydi vucuduma fazla geldi son 2 gun artik tasiyamadim senin boy felan uzunsa idare edersin. Ir iki hafta daha

Ahh ziraa ne kadar da seni aramistim bi haber almak icin senden.. Hesabini kapatip gitmistin hemen ..
Rabbim.hayirlisiyla nasip etsin insallah Zor gunler gecirdin ama 3 ay kisa bi sure biraz daha sabir insallah hayirlisiyla yeniden o guzel duygulari yasayacaksin..

Aynen. Bana da üç öğün yemeklerden sonra hareket şart öğün atlarsa hemen gel dedi canım. Yaramazlık yapmayı seviyor kuzucuklar
Gidince nst çekilirken bana sıcak çikolata içirdiler sonra da hiç yerinde durmadı.

Ne kadar bunun fiyati canim. Birde ben ortadaki draje yerine ortayada cikolata istiyorum daha cok cikolata olsun diye draje olursa ben yerim
Bebek cikolatasi dimi yeride.
Evet canım bebek_cikolatasi
Benim aldığımın 140tl fiyatı. Ama 100çikolata 100tlydi. Daha fazla istersen fiyat sor canım çok yardımcı oluyolar :) bende sewerim draje ama yimemek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…