Sagsalim bi avazda inşallah canmArkadaşlar @Zey-has ın 4 cm açıklıklıgı varmış. Hayırlısıyla Mehmet yiğit bugün doğacak inşallah dua bekliyoruz
Ay penguene de file de bayılırımÇok tatlıymış canımKutusu da çok güzel
Ben de bunu seçtim. Penguen ailesini görünce diğerlerine pek bakmadım
Bilmem mi cnm, birgun kendini çok güçlü hissederken birgun dibe vuruyorsun. Arabada giderken gelirken çok ağladığım oldu. Herşey yolunda şükret diyorum içimden, geçiyor bitiyor. Kendimizi yıpratmaya gerek yok iyi yönünden bakalım o sürede kendini toparlarsin, bol enerjiye ihtiyacın olacak senin.Hosbulduk canimsininsallah ya o ortam farkli gercekten yasayan bilir caninin parcasini Orda birakmak koyuyor.o ilk bakislari ilk kakasini ilk mamasini hersryin ilkini kacirdik ama napalim kismet boyleymis tek avuntum hergecen gun iyi haberlerini almak.
İğrenç bi duygu hastanede kalmak geçen gece zor dayandım
Arkadaşlar @Zey-has ın 4 cm açıklıklıgı varmış. Hayırlısıyla Mehmet yiğit bugün doğacak inşallah dua bekliyoruz
Ay 6 gecemi Rabbim bidaha yaşatmasınAynen.. hastane geçmişim çok olunca 1 gece bile zor geliyor ama tabii 6 geceden iyidir.. :)
Hatırladım canım, senı çok iyi anlıyorum. Benim de kayıplarım oldu..Inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalır alırsın yavrunu kucağına.Merhaba güzel anneler. Bende sizinle bu yola başlamıştım. Bebeğimi 14 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi Temmuz ayına yaklaştıkça içim cok acıyor. Sizin mutluluklarinizi gördükçe de seviniyorum. 3 aydır deniyoruz ama hala hamile kalamadım. Sizden ricam bana dua etmeniz. Hamilelerin duası kabul olur derler. ALLAH hepinize tam sağlık tam sifa doğumlar nasip etsin. (Kullanıcı adım ziraa idi. Ordaki geçmişime üzüldüğümden yeni hesap açtım. Gerçek ismim Rabia.) Hepinizi öpüyorum
Cnm kaç günde geldi sana bana ancak iki günde gelir o sebeple soruyorum hani .Canim cikolatar erimemis diğer paketteki diger urunler bulasmis kutusuna bi de isim yanlis yazilmis tekrar yollamakla ugrasmak istemedim gorustum tekrar etiket ve kapak yolladilar ben ustune yapistircam artik.
Pahaliymis yahu .. Ben almayayim :) Zaten kimsem yok gelene buyuk boy cikolata versem daha kar ederim :)Evet canım bebek_cikolatasi
Benim aldığımın 140tl fiyatı. Ama 100çikolata 100tlydi. Daha fazla istersen fiyat sor canım çok yardımcı oluyolar :) bende sewerim draje ama yimemek lazım:)
Allah yardımcısı olsun.Arkadaşlar @Zey-has ın 4 cm açıklıklıgı varmış. Hayırlısıyla Mehmet yiğit bugün doğacak inşallah dua bekliyoruz
Ay 6 gecemi Rabbim bidaha yaşatmasın
4.gun elimdeydiCnm kaç günde geldi sana bana ancak iki günde gelir o sebeple soruyorum hani .
evet canım oluyor. Her zaman değil ama bazı vuruşlarında şimdi çıkıcak diyorum. Bazen wc den yeni gelmiş oluyorum. Öyle bir vuruyor ki hem acı hem wc isteği oluyor. Gidiyorum. Bir iki damlaKızlar bebeğiniz kıpırdadıkça sanki altınız çıkıcak gibi oluyor mu size de ?
He ben yanlış anladım :) bak ben bundan yaptırcam. Biraz fazla sipariş verdim. 100çikolata ortaya 400gram draje
Sorma yaa. Hadi idrarı geçtim bn bi kaç gündür acayip büyk abdeste çkıyorum. Sayayım dedim. Dün sabahtan geceye kdr 7 defa çıkym. İlk kez böyle oldm. Hepsndede yeni yapıyomş gbi yapıuorm valla. Şaşkınım. Sırtım çok ağrıyor arada. Tırsmaya başladmm. Vajinamda nohut büyüklüğnde 4 sivilce gbi bşy çıktı bide. Ucu yok. Şişlik acı veriyo. Ooff ooofff hemoroid sıkınym var bidee. Ağrı yapıyo baya. Napcağmı şaşırdımmevet canım oluyor. Her zaman değil ama bazı vuruşlarında şimdi çıkıcak diyorum. Bazen wc den yeni gelmiş oluyorum. Öyle bir vuruyor ki hem acı hem wc isteği oluyor. Gidiyorum. Bir iki damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?