2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allah kolaylık versin canım. Çok bilgim yok ama son zamanlarda olan ishal iyi değil falan demişti burda bazı arkadaşlar. İnternetten bir araştır istersen bebeğe herhangi bir etkisi yoktur umarım bu kadar sık tuvalete çıkmanın. Hemoroid de çok kötü. Bende şükür yok. Ama olan bir arkadaşım vardı çok sıkıntı yaşadı hamileliklerinde.

Çok şükür ishal değilim ama çok çıkıyorum wc ye... bi doktoru arayıp sorayımm bari.. hemoroid baş belası zateenn. Sıcak suya fln oturuyorm azda olsa rahatlatıyo. Bide bu kdr sık tuvalete çıkarken daha bi sıkıntı oldu.. kanamam başladı o kdr yani

evet canım hemoroide hiç wc ye çıkmamakta sıkıntı çok çıkmakta. Rabbim kolaylık versin

Gunaydinlar hayırlı cumalar kizlar
Anladım şükür canım bunada olsun çabuk toparlar eminim oglusunda bizim doktor kesin sezaryen dedi dönmuyorlar zaten kız 1800 oğlan 1890 kg 3 gün önce 33 ten 2 gün aldık 29 da 2 doz ciger geliştirici olduk doktor benim acelem yok bi sorunda yok ama yarın ne olur bilinmez dedi allah yüzümüze baksın artık benimde ilk hedefim 36 bitsin işte allah yardım eder inşallah

evet doğru diyorsun ama ah bu hazırlıklar azcik ayakta dursak bel gidiyor sen dinlensen çevrendekiler izin vermiyor sağlıkla gelsinler inşallah

Ay penguene de file de bayılırım seninkide çok ciciymiş
Sağol canım ben de severim ikisini de şimdiden bisürü şey aldım filli ve penguenli
Pahaliymis yahu .. Ben almayayim :) Zaten kimsem yok gelene buyuk boy cikolata versem daha kar ederim :)
Canım hacı şerifte fiyatlar biraz daha uygun sitesinden bir bak istersen. Ben 72 li yı 60 tl ye aldım. Gelenim az olacak benim de yeter diye düşünüyorum.

Hayirlisiyla kurtulursun inşallah kavuşursunuz.. ay bizde 37 olsak rahatlicam, bugünlere de geldik ya buna da şükür tabi :)
çok şükür canim 3 hafta olcak kac kilo dogsa ele avuca gelirmi merak ediyorum ama bizim doktor erken çağırmiyor 39 da alcak die :)

evet canim bende ordan baktim isimli olan 50tl idi sanirim birde 60tl olan var alirsam ordan alirim artik.

Karneyi aldık biraz dolaştık yemek yedik toplam 3 saat dışarda durdum dolaştım oturdum neyse inanılmaz yorulmuşum ve kasıklarım çok ağrıdı zor yürüyorum sanki içimdeki komple çıkıverecek gibi ağrıyor ayaktayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…