- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Canım alttan desen de seçiliyor ben son anda farkettimevet canim bende ordan baktim isimli olan 50tl idi sanirim birde 60tl olan var alirsam ordan alirim artik.
O anki cıkıyor oncesi cıkmıyor bende gecen 1gece boyunca sanci cektim sabah evdede vardi nst ye girdim sancim kesildi doktora ama benim cok sancim vardi dedim alttan muayne etti acilma falan yok sancin oldugu an geliceksin diyorKızlar bu nst ye bir kerr girdim. Karnım ağrıyo diyr. Ama foğum sancsı çıkmadı. Belli haftadan snra düzenli sokuyolarmı nst ye. Bide o an sanvı varsa o mu çkıyo yoksa gecesinde sancı çektysem onlarda çıkar mı . Merak ettim
dikkat et canım fazla dolanmak ayakta kalmak iyi olmuyor uzan dinlenKarneyi aldık biraz dolaştık yemek yedik toplam 3 saat dışarda durdum dolaştım oturdum neyse inanılmaz yorulmuşum ve kasıklarım çok ağrıdı zor yürüyorum sanki içimdeki komple çıkıverecek gibi ağrıyor ayaktayken
Bu hamilelikte en çok yatan yada istediği hareketi yapamayan insanları anladımdikkat et canım fazla dolanmak ayakta kalmak iyi olmuyor uzan dinlen
Bende de oldu hemoroid.Dr uc krem verdi,onlari kullandim bir de aktardan aldigimuz at kestanesi kremi.Bunlarla sikintiyi atlattim ama her an tekrarlayabilir.Dikkatli davraniyorum.Çok şükür ishal değilim ama çok çıkıyorum wc ye... bi doktoru arayıp sorayımm bari.. hemoroid baş belası zateenn. Sıcak suya fln oturuyorm azda olsa rahatlatıyo. Bide bu kdr sık tuvalete çıkarken daha bi sıkıntı oldu.. kanamam başladı o kdr yani
Canım ben seni hep takip ediyorum. Günlerimiz çok yakındı. Benim 5 Temmuz olacaktı. Nasip değilmiş. Amin canım amin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Inşaallah güzel haberler veririm size en yakın zamanda. Dualarımdasınız hep Allah bir avazda kurtarsinAhh ziraa ne kadar da seni aramistim bi haber almak icin senden.. Hesabini kapatip gitmistin hemen ..
Rabbim.hayirlisiyla nasip etsin insallah Zor gunler gecirdin ama 3 ay kisa bi sure biraz daha sabir insallah hayirlisiyla yeniden o guzel duygulari yasayacaksin..
Sus kız şu kuruntuları bırak artık kızın abisi gibi olmayacak ve zamanını bekleyecek annesi merak etmeHayırlı Cumalar kızlar
Benim tahlillerim geldi, idrarda az da olsa protein kaçağım var, normal tahlilde çıkmadı 24saatlik idrar takibinde görüldü, yarına kontrolüm var, dr.umuz korkulacak bir değer değil diyor, tansiyonlarım da iyi gibi, ama herşeye hazırlıklı olmam gerekiyor bu kız da abisini aratmıcak galiba her an Doğuma giriyorum diye gelebilirim
İnsallah canim bekliyorum o günü .. Amin aminn.. Benimde sana bunlari yazacagim günlerde gelecek .. ❤Canım ben seni hep takip ediyorum. Günlerimiz çok yakındı. Benim 5 Temmuz olacaktı. Nasip değilmiş. Amin canım amin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Inşaallah güzel haberler veririm size en yakın zamanda. Dualarımdasınız hep Allah bir avazda kurtarsin
Ayy daha ne kaldi ki doguma zaten :)) Erkeni yok bu saatten sonra gelirsede gelsin ne olacak zaten koca göbüşlü senin kızın ❤ Takviminde 28 gun yaziyor artik sona geldin zaten hatirlatayim :))Hayırlı Cumalar kızlar
Benim tahlillerim geldi, idrarda az da olsa protein kaçağım var, normal tahlilde çıkmadı 24saatlik idrar takibinde görüldü, yarına kontrolüm var, dr.umuz korkulacak bir değer değil diyor, tansiyonlarım da iyi gibi, ama herşeye hazırlıklı olmam gerekiyor bu kız da abisini aratmıcak galiba her an Doğuma giriyorum diye gelebilirim
Ben de kararımı değiştirdim hacı şeriften alıcam.ama sanki birileri çikolata erİdi diye yazmıştı aradım bulamadım.sorun olmadı değil mi ?Sağol canımben de severim ikisini de şimdiden bisürü şey aldım filli ve penguenli
Canım hacı şerifte fiyatlar biraz daha uygun sitesinden bir bak istersen. Ben 72 li yı 60 tl ye aldım. Gelenim az olacak benim de yeter diye düşünüyorum.
canım bende spinal düşünüyorum genel anestezi düşünmüyorum ayık olmak bebişimi görmek istiyorum inşallah bide bişey sorcam sezeryan olanlar için korse varmış ameliyat sonrası takılıyomuş göbek kalmasın diye bilgin var mı bu konudaN nessli002 canım sezaryen evet bünyeylede alakalı ... şunu da unutmamak lazım genel ve spinal anestezi arasında da fark var... spinal anestezi doğum yaptım.. uyuşukluk sırasında hep ağrı kesici iğne oldum serum verildi. Geçtiğinde ağrım sızım olmadı. Bi ayağa kalkarken zorlandım ilk anda o da normal zaten.. sonra sıkıntım olmadı.. daha önce genel anestezi ile 2 ameliyat geçirdim ayıkmam da zor oldu midem bulandı anesteziyi olduğu gibi çıkardım. Ameliyat yerimin de acısını hissettim ama hep uyutmaya çalıştılar.. doğumda da ayıktığın gibi ağrıyı hissedebilirsin.. o sebeple iki anestezi tipi de farklı oluyor.. ben yine sezaryen olacağım ve spinal yine.. genel istemiyorum o anı görmesi ayrı bir duygu çünkü
Yaradı canım göğüs ucu çıkarıcı her seferinde önce çektim sonra emzirdim direkt aldı bebek. Hastanedeki pompa çok sert çekti ve plastigi çok kötü kesimdi uçları kesildi mememin şükür bu yarasiz ise yaradıİnşallah faydasını görürsün canım ben oğlumda emzirmeden çok çektim sütüm vardı ama göğüs ucu yoktu çok yara oldu kanadı hep ağlayarak emziriyordum şimdi bile doğumdan değil yine aynı göğüs acıları çekmekten korkuyorum Rabbim yardımcın olsun göğüs ucu çıkartıcı işe yararsa bana da söyle ihtiyacım olabilir
Allah yardimcisi olsun saglikla gelsin kuzucukArkadaşlar @Zey-has ın 4 cm açıklıklıgı varmış. Hayırlısıyla Mehmet yiğit bugün doğacak inşallah dua bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?