2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O anki cıkıyor oncesi cıkmıyor bende gecen 1gece boyunca sanci cektim sabah evdede vardi nst ye girdim sancim kesildi doktora ama benim cok sancim vardi dedim alttan muayne etti acilma falan yok sancin oldugu an geliceksin diyor

dikkat et canım fazla dolanmak ayakta kalmak iyi olmuyor uzan dinlen

dikkat et canım fazla dolanmak ayakta kalmak iyi olmuyor uzan dinlen
Bu hamilelikte en çok yatan yada istediği hareketi yapamayan insanları anladım allah yardımcıları olsun çok zormuş, insanın içi hasta olmayınca yatmak da istemiyor hep kafa bişeyler yapmak derdinde ama yok vücut ilerlemiyor yapamıyor , bizimki tatlısı geçici allah tüm bu hastalara yardım etsin şifa versin

Bende de oldu hemoroid.Dr uc krem verdi,onlari kullandim bir de aktardan aldigimuz at kestanesi kremi.Bunlarla sikintiyi atlattim ama her an tekrarlayabilir.Dikkatli davraniyorum.

Canım ben seni hep takip ediyorum. Günlerimiz çok yakındı. Benim 5 Temmuz olacaktı. Nasip değilmiş. Amin canım amin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Inşaallah güzel haberler veririm size en yakın zamanda. Dualarımdasınız hep Allah bir avazda kurtarsin

Sus kız şu kuruntuları bırak artık kızın abisi gibi olmayacak ve zamanını bekleyecek annesi merak etme

İnsallah canim bekliyorum o günü .. Amin aminn.. Benimde sana bunlari yazacagim günlerde gelecek .. ❤
Sende duamdasin artik ..

Ayy daha ne kaldi ki doguma zaten :)) Erkeni yok bu saatten sonra gelirsede gelsin ne olacak zaten koca göbüşlü senin kızın ❤ Takviminde 28 gun yaziyor artik sona geldin zaten hatirlatayim :))

Ben de kararımı değiştirdim hacı şeriften alıcam.ama sanki birileri çikolata erİdi diye yazmıştı aradım bulamadım.sorun olmadı değil mi ?

Selam kızlar
Gider ayak isyerinde islerim o kadar yoğun ki son iki haftam ama bana bi senelik iş verdiler ben yokken başa cıkamayacakları her işi yapmaya çalışıyorum. Kaç gündür bakamadım ara ara baksamda hiç bişey anlamadım neler yaptınız kimler doğum yaptı kimlerin tarihi belli oldu bebişler ne durumda hepsini çok merak ediyorum biri bana ptesiden itibaren özet geçsin

canım bende spinal düşünüyorum genel anestezi düşünmüyorum ayık olmak bebişimi görmek istiyorum inşallah bide bişey sorcam sezeryan olanlar için korse varmış ameliyat sonrası takılıyomuş göbek kalmasın diye bilgin var mı bu konuda

ballikaymakli simdi hep takipte mi olacaksin? Tansiyon ve ödem durumun nasil? Benim dün tansiyon 16-9 idi. Ama eczaci dinlenmeme firsat vermedi bide kuran okumustum cok sicaklik basti evde sicakti ikindi vakti. Yarin yine olcturcem bakalim nasil cikcak. En son pazartesi hastanede 11-8 miydi neydi. Ödemimde var bende tedirgin oldum simdi

Kızlar takvim 28 gün kaldi gosteriyor ama bana hic az kaldı gibi gelmiyor Uykuyla aram iyi. Gece donusleri ve gece tuvaletlerine zor gider oldum. Benim kız yerinden memnun herhalde.:))Arada sol kasigima baski yapiyor ama kizim cikis ordan degil ortala diye uyariyorum :))) Cok fazla sikayetim yok cok şükür. Dün saglik ocagindan cagirdilar. Dogum belirtileri emzirme hakkinda bilgi verdiler. Kan tahlili yaptilar. Degeeriyi cikti. Idrar tahlili gecen acilde yaptilar temiz cikti yapmaniza gerek yok dedim. Bir daha bebek 5 günlükken geleceksin dediler. Dogum sonrasi yine aşı yapacaklarmış. Nicin dedim. Civibatar tekrar hamile kaldiginda ihtiyac duymaman icin dediler. Dogum sonrasi tekrar tetanoz var sanirim.

Yaradı canım göğüs ucu çıkarıcı her seferinde önce çektim sonra emzirdim direkt aldı bebek. Hastanedeki pompa çok sert çekti ve plastigi çok kötü kesimdi uçları kesildi mememin şükür bu yarasiz ise yaradı

Doğum yapacak arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun

Ben de ikram için şeker hamurlu kurabiye yaptıracağım ama ne kadar dayanır ne zaman yaptırmayalım. Tecrübe edinen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…