2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapacak arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun

Ben de ikram için şeker hamurlu kurabiye yaptıracağım ama ne kadar dayanır ne zaman yaptırmayalım. Tecrübe edinen var mı?
yaptirip buzluga atabilirsin canim. Istedigin zaman cikart 1 saat onceden ikram et
Fazlasinida saklamak icin ideal çözüm..

Valla sana nasil özet geceyim benim bile kafam karisti pazartesi 3 kisi birden dogum yapti 4 bebegimiz oldu :)) Cunku biri ikiz
Bugun zey-has hastanede ondan haber bekliyoruz.
baska da degisiklik yok uslu uslu bekliyo bizimkiler..

Ama azda satıyo tatlım 30-50lik paketleride var. Ben çok istedim diye pahalı oldu.
Anladim canim ama yinede pahali 50 tl ye alirim haciserif amcamdan :))
Sonucta ondada isim yaziliyo guzel şık bir kutuyada koyarsam 72 tanesi 50 lira sanki daha avantajli bana gore ..
Sizin kutular alengirli ondanda pahali olabilir zaten Melisanin odasina koyarsin icine tokalarini koyar cimcime..

Ben de kararımı değiştirdim hacı şeriften alıcam.ama sanki birileri çikolata erİdi diye yazmıştı aradım bulamadım.sorun olmadı değil mi ?
Canım o arkadaşın çikolata erimemiş yanında irmik helvası göndermişler promosyon olarak onun şerbeti akmış sanırım. Öyle hatırlıyorum ben de. Ben dün bu saatlerde aldım. Bugün ölğlen mail geldi sipariş hazır diye havalar da pek sıcak değil yağmurlu bence sorunsuz gelir bir de not yazdım ben irmik helvasını ya göndermeyin ya da iyi sarın akmasın lütfen dedim bakalım gelince haber veririm tekrar

Kızlar bugun kontrolde doktor 2 3 haftaya gelir dedi asagidaymis nst de de agri çıktı cok heyecan yaptımm. Bi de bebisimij böbreğinde genisleme varmis
Böbrek genişlemesi için takip ediyorlar bebeği canım, doğduktan sonra iki üç gün içinde mutlaka bir nefroloğa götürün muayene ettirin. Genelde zamanla düzelebiliyormuş kendiliğinden. Ama düzenli takip edilmesi gerekliymiş. Düzelmezse sorunun kaynağına göre tedavi olmalı , yoksa böbreklere ciddi zarar verebilir. Aklınızda olsun. Bizim bebekte de genişleme var. İzlenecek yol bu.

Benide saglik ocagi aradi bugun sagolsular ancak farketmisler yoklugumu :)))
Pazartesi gel dedi ben kan vermek istemiyorum yahu doguracam iki haftaya zaten..
Tetanozu ben dogumdan sonra yaptirmayacagim artik bebek icin yaptirdimda kendim icin gerek yok :)

Benim ev sicak dolabada konmaz diye gec siparis vereyim diyorum ama bilemedim ki zaten siteye bakinca herseyden alasim geldi agzim sulandi
Lokumda mantikli aslindada ama bayramda benim dogum ya cikolata daha iyi olur sanki

Saol teyzesi sen nereden verdin canım? Bu arada inşallah bir sorun olmayacak. Zaten 36.haftadayız bişeycik olmaz Allahın izniyle

İnşallah canım hayırlısı diyoruz artık,
Bende bebek çikolatacısından verdim

Ayy daha ne kaldi ki doguma zaten :)) Erkeni yok bu saatten sonra gelirsede gelsin ne olacak zaten koca göbüşlü senin kızın ❤ Takviminde 28 gun yaziyor artik sona geldin zaten hatirlatayim :))
Dimi canım abi 35ti bu daha direndi olsa da takılmam artık ama nekadar durursa kar
Bakalım yarına damarlara vs bakılacak benim kızın göbeği inmiş olabilir

Canım yok sadece evde tansiyon takibi önerdi yarına sonuçlarımla gidicem ama 12/9u geçmedi inşAllah geçmez de
Ödemlerim sadece ayak ve bacakta ayakta kalırsam artıyor dinlenince iniyor, tek başına bunlar belirti değil sen kafana takma hiç ama eve alıp tansiyonunu kendin bakabilsen

Benim ev sicak dolabada konmaz diye gec siparis vereyim diyorum ama bilemedim ki zaten siteye bakinca herseyden alasim geldi agzim sulandi
Lokumda mantikli aslindada ama bayramda benim dogum ya cikolata daha iyi olur sanki
Canım ben izmirde olsam lokum yaptırırdım. Çikolata olması tabiiki daha güzel ama lokumları da aynı şekilde görünüyor ve şekli güzel bence. Çikolata erirse daha çok üzülmez misin bilemedim ki? Hastaneye gidişimiz gelişimiz herşey belirsiz ani bir durum olur arabada falan unuturlar lokum daha garanti sanki.

Sus kız şu kuruntuları bırak artık kızın abisi gibi olmayacak ve zamanını bekleyecek annesi merak etme
Ayyy güldürdün beni canım ya evet normalde nasıl sakin bir insanımdır var ya ama şimdi dışarı sakin gibi gözüken içi kuruntulu biri oldum çıktım
Amiin mübarek günlerde dua niyetine inşAllah

Merhaba kızlar bebişler ve annişler nasıl? Ben çok uzun zamandır okuyamadım da yazamadım da, şimdi şöyle ara ara okumaya çalıştım,tabi hepsini okumak mümkün değil Umarım herkes için herşey yolundadır.
Hazırlıkların tatlı telaşları da konuşulmuş sanırım :) ben de biraz tecrübelerimden biraz da Yeni öğrendiklerimden bişeyler paylaşmak istedim.
-korse konusunda ilk doğumum sezaryendi, doktorun yönlendirmesine göre bir süre sonra(dikişler iyileştikten sonra) korse kullanılabiliyor diye biliyorum. Ben o dönemde çok araştırmamıştım,zor giyilen bir korse almıştım ve giyememiştim. Yeni öğrendiğim bir marka var "Yamuna korse". Önden iliklenebilen bir korse ve ben ondan almayı düşünüyorum, kullananlar baya memnunmuş.
-bebeğin çantasında kese hazırlamışsınız ilk kıyafetleri için, Harika fikir bulabilirsem ben de alabilirim. Eğer almazsam da penye battaniyesinin içine bohça gibi yapmayı planlıyorum. İlkinde öyle yapmıştık.
Bir de sorum olacak, emzik olarak hangi emziği tercih ettiniz? hemen doğduğunda mı vereceksiniz yoksa biraz büyüdükten sonra mı? İlk çocuğumda emzik kullanmadık o yüzden hiç tecrübem Yok

Dimi canım abi 35ti bu daha direndi olsa da takılmam artık ama nekadar durursa kar
Bakalım yarına damarlara vs bakılacak benim kızın göbeği inmiş olabilir
Ben onun göbüşünü yerim ❤ Tabiki öyle ama sonucta artik guzel haftalardayiz dogsalarda sorun olmaz o yuzden aklindan sil artik geliyorlar tek tek

Benimki bi yere gitmeyecek evde duracak Hastaneye gotursem de hemsireler icin filan kucuk bir kutuya koyup gotururum yoksa ben bayramda dagitmak icin aliyorum. Gelen bayramda gelecek bana kizimi görmeye yani
Lokum benimde hosuma gitti ama en iyisi esimle bi konusayim :))

Abdominal korse canım.. ben kullandım korse kilot gibi almıştım.. ama havalar ısınınca daralmıştım yoksa çok rahat yürümesi falan iyi dikiş ağrısı bile aman aman olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…