2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aventin ayicikli ikili emzigi var ondan aldim hastanede tikicam agzina hemen Tutarsa sansima tutar tutmazsa zorlamam tabiki. Ama bebegin damak yapisina en uygun emziklerden biri oldugu icin onu tercih ettim ben ..

Hmm ben de öyle yaparım o zaman .bir de bizim burada kargo da sıkıntılı istanbuldan bir günde gelir de burda bir haftada getirmezler.sıcaktan erir mi acaba şimdiden mi söylesem ben de acaba? Malum iskenderunun sıcağından bahsediyorum...bir de dolapta mı dışarda mı saklamayı düşünüyosun?

Doğum yapacak arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun

Ben de ikram için şeker hamurlu kurabiye yaptıracağım ama ne kadar dayanır ne zaman yaptırmayalım. Tecrübe edinen var mı?

Ben kendim yapıyordum canım oğlum seviyor diye 1 ay dayanıyor o kurabiyeler :)

Aa süper o zaman evde sıkıntı olmaz bence. Hangisi içinize siniyorsa onu al
Ben hastaneye götürücem. Bizim de genelde hastaneye gelir herkes. Pek kimsemiz yok zaten burda

Canım dolaba koymam. Ev şuan öyle eriyecek kadar sıcak değil. Çınar beyin de temmuz sonuna kadar bekleyeceğini pek sanmıyorum çok sıcak olmazsa koymam dolaba güneş almayan bir odam var orda saklarım. Bence kargoyu şubeden teslim yollasınlar şubeye gelince eşin gider alır aynı gün. Dağıtımı beklememiş olur sıcakta.

Ben onun göbüşünü yerim ❤ Tabiki öyle ama sonucta artik guzel haftalardayiz dogsalarda sorun olmaz o yuzden aklindan sil artik geliyorlar tek tek

İnşAllah canım
Buarada bebek çikolatacısı daha az sayıda karton kutularda da yapıyor sayfasını bir incele istersen, ve erimeme garantili gönderiyorum dedi özel bir şeyle sarıyorlarmış, evde de onunla bekletebilirsin,
Biz 100+100 yaptırdık ama yetecek mi bilmiyorum fırsatım olursa dışardan draje vs alıcam öyle kalabalık oluyoruz ki

Benim ev sicak dolabada konmaz diye gec siparis vereyim diyorum ama bilemedim ki zaten siteye bakinca herseyden alasim geldi agzim sulandi
Lokumda mantikli aslindada ama bayramda benim dogum ya cikolata daha iyi olur sanki

Lokum düşünüyorum bende canım.. hastaneye gelen olmaz öyle ama biz yeriz olmadı ne olcak sanki :)) açıkçası Adanada ben eriyorum çikolata nasıl dayansın :)) doktora canlı çiçek düşünüyorum ama lokum ya da çikolata da yaptırabilirim.. işte o konuda kararsızım.. ilk doktoruma ne götürdüm hatırlamıyorum... buna bir şeyler yaptırırım. Hoş kilo takıntısı var çikolata falan da olmaz şimdi ona

Bende 23 yasindayim. Maddi durumumuzda oyle aman aman iyi degil ama esime kalsa hic korunmicak hemen yapcak bakalim bu minnoş bi dogsunda
canım eşler hep öyle herhalde ya benim eşimde aynı şekilde düşünüyor ama beni pek anlamadığını düşünüyorum çok kolay bi süreç değil ki hemde küçüğüm olcak onunlada ilgilenmem gerekiyor ilk aylar ben hep yatmıştım :)
ben zaten biraz tosunum o yüzden demekki haptan uzak durmam lazım

Evet en iyisi öyle yapmak.bir de şimdi siteye bakarken gördüm kağıtları kendimiz yapistirirsak daha da uyguna geliyormuş.bunu da dusunebiliriz bence

Kızlar merhaba ya bişe sorucam smdi size
Şimdi iki hafta önce FL boyu normldi bebegmn bugün olcumlerne gore iki hafta geri olduğu göründü FL kısalgı yani eşimde bnde baya uzun boyluyuz
Doktor bebeğin pozisyonundan kaynaklı yanlış ölçülmüş olablr dedi ve kafama takldı böle bi durum yasayan var mı iki hafta öncesine kadar böle bi durum yoktu pazartesi bi tekrardan ölçturcez

Doktora sordum emzik ve biberin iyi değil dedi. ben tavsiye etmem dedi

Slm kızlar bugün oğlum bizi biraz korkuttu.gece yarışı pembe alıntım geldi.sabaha devam etti.hemen gittik hastaneye .vajinal muayenede açılma yok.benim serkilaj var oda yerinde sorun yok .ama neden olduğu anlaşılamadı.nstde hafif sancılar cik ti.eve döndük.zaten yatistayim .Inşallah sorunsuz 3-4 haftayı daha atlatırız.

Canim.3 geçen kontrolde drum artik FL yi ölçmek zorlaşıyor büyüdü pozisyonun dan dolayı ve hareketli yanlış ölçüm verebilir demişti.buyuk ihtimalle öyledir.

Canim.3 geçen kontrolde drum artik FL yi ölçmek zorlaşıyor büyüdü pozisyonun dan dolayı ve hareketli yanlış ölçüm verebilir demişti.buyuk ihtimalle öyledir.
İnşallah canm doktrmda öyle dedi pozisyonu yan durmıustr falan dedi inş pazartsi güzel ölçerler ya

Bakayim ama haciserif daha uygun geldi bana acikcasi sayi azda olsa oranin pahali. Yolda erimese evde erir bu sicakta su anda bile ev 29 derece disarisi sen dusun.. Sanirim lokum benim icin mantikli olacak cunku dolaba giren cikolatanin tadi degisiyor.

Doktora bisi yaptirmam Gorevini yapiyor sonucta rüsvet mi verecegim birde :))) Bana emek harcasa onun sayesinde hamile kalmis olsaydim dusunurdum :))

O anki cıkıyor oncesi cıkmıyor bende gecen 1gece boyunca sanci cektim sabah evdede vardi nst ye girdim sancim kesildi doktora ama benim cok sancim vardi dedim alttan muayne etti acilma falan yok sancin oldugu an geliceksin diyor
Aaaa ... bende öncekilerde çıkıyor zannediyordum :)

Fl bacak boyumu doktor hic söylemiyor bize boyunu ilk defa gecen kontrolde söyledi Çunku kesin sonuc vermiyor diyor bacaklarini katlamis oluyor pozisyonundan kaynakli ölçüm düzgün olmuyor diyor.

Bebeğin topuğundan kan almak için geleceksin demişlerdir ama doğumdan sonra 3 doz daha sana aşı yapılacak bebek 6 aylıkken 1,5 ve 2,5 yaşında iken toplam 5 doz sana aşı var bidaha ömür boyu koruma oluyor ben oğlumda 4 doz vurulduğum için bunda sadece tek doz aşı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…