Aventin ayicikli ikili emzigi var ondan aldim hastanede tikicam agzina hemenMerhaba kızlar bebişler ve annişler nasıl? Ben çok uzun zamandır okuyamadım da yazamadım da, şimdi şöyle ara ara okumaya çalıştım,tabi hepsini okumak mümkün değilUmarım herkes için herşey yolundadır.
Hazırlıkların tatlı telaşları da konuşulmuş sanırım :) ben de biraz tecrübelerimden biraz da Yeni öğrendiklerimden bişeyler paylaşmak istedim.
-korse konusunda ilk doğumum sezaryendi, doktorun yönlendirmesine göre bir süre sonra(dikişler iyileştikten sonra) korse kullanılabiliyor diye biliyorum. Ben o dönemde çok araştırmamıştım,zor giyilen bir korse almıştım ve giyememiştim. Yeni öğrendiğim bir marka var "Yamuna korse". Önden iliklenebilen bir korse ve ben ondan almayı düşünüyorum, kullananlar baya memnunmuş.
-bebeğin çantasında kese hazırlamışsınız ilk kıyafetleri için, Harika fikir bulabilirsem ben de alabilirim. Eğer almazsam da penye battaniyesinin içine bohça gibi yapmayı planlıyorum. İlkinde öyle yapmıştık.
Bir de sorum olacak, emzik olarak hangi emziği tercih ettiniz? hemen doğduğunda mı vereceksiniz yoksa biraz büyüdükten sonra mı? İlk çocuğumda emzik kullanmadık o yüzden hiç tecrübem Yok
Hmm ben de öyle yaparım o zaman .bir de bizim burada kargo da sıkıntılı istanbuldan bir günde gelir de burda bir haftada getirmezler.sıcaktan erir mi acaba şimdiden mi söylesem ben de acaba? Malum iskenderunun sıcağından bahsediyorum...bir de dolapta mı dışarda mı saklamayı düşünüyosun?Canım o arkadaşın çikolata erimemiş yanında irmik helvası göndermişler promosyon olarak onun şerbeti akmış sanırım. Öyle hatırlıyorum ben de. Ben dün bu saatlerde aldım. Bugün ölğlen mail geldi sipariş hazır diyehavalar da pek sıcak değil yağmurlu bence sorunsuz gelir bir de not yazdım ben irmik helvasını ya göndermeyin ya da iyi sarın akmasın lütfen dedim bakalım gelince haber veririm tekrar
Doğum yapacak arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun
Ben de ikram için şeker hamurlu kurabiye yaptıracağım ama ne kadar dayanır ne zaman yaptırmayalım. Tecrübe edinen var mı?
Aa süper o zaman evde sıkıntı olmaz bence. Hangisi içinize siniyorsa onu alBenimki bi yere gitmeyecek evde duracakHastaneye gotursem de hemsireler icin filan kucuk bir kutuya koyup gotururum yoksa ben bayramda dagitmak icin aliyorum. Gelen bayramda gelecek bana kizimi görmeye yani
Lokum benimde hosuma gitti ama en iyisi esimle bi konusayim :))
Canım dolaba koymam. Ev şuan öyle eriyecek kadar sıcak değil. Çınar beyin de temmuz sonuna kadar bekleyeceğini pek sanmıyorumHmm ben de öyle yaparım o zaman .bir de bizim burada kargo da sıkıntılı istanbuldan bir günde gelir de burda bir haftada getirmezler.sıcaktan erir mi acaba şimdiden mi söylesem ben de acaba? Malum iskenderunun sıcağından bahsediyorum...bir de dolapta mı dışarda mı saklamayı düşünüyosun?
Ben onun göbüşünü yerim ❤ Tabiki öyle ama sonucta artik guzel haftalardayiz dogsalarda sorun olmaz o yuzden aklindan sil artik geliyorlar tek tek
Benim ev sicak dolabada konmaz diye gec siparis vereyim diyorum ama bilemedim kizaten siteye bakinca herseyden alasim geldi agzim sulandi
Lokumda mantikli aslindada ama bayramda benim dogum ya cikolata daha iyi olur sanki
Ooo süper o zmn 36 yı doldurup vereyim hemen siparişi:) buzluğa mı atayım dolaba mı? Ya da oda sıcaklığında?Ben kendim yapıyordum canım oğlum seviyor diye 1 ay dayanıyor o kurabiyeler :)
canım eşler hep öyle herhalde ya benim eşimde aynı şekilde düşünüyor ama beni pek anlamadığını düşünüyorum çok kolay bi süreç değil ki hemde küçüğüm olcak onunlada ilgilenmem gerekiyor ilk aylar ben hep yatmıştım :)Bende 23 yasindayim. Maddi durumumuzda oyle aman aman iyi degil ama esime kalsa hic korunmicak hemen yapcak bakalim bu minnoş bi dogsunda
ben zaten biraz tosunum o yüzden demekki haptan uzak durmam lazımcanım eşim korunur benim.. ben o doğum kontrol haplarını yeniden kullanmaya niyetli değilim.. ömrüm o ilaçlarla geçti.. kilolarımın sebeplerinden biri de opco var dediler verdiler..insülin direnci var dediler verdiler.. hormon bozukluğu var dediler yine verdiler.. valla yeter :)) zaten artık onları içtiğim zaman da regl olmuyorum etki etmiyor ilaçlar.. condom en iyi yöntem benim için :) zaten 3. bebeği de düşünmüyorum:) her ne kadar çocukları sevsem de :)
Evet en iyisi öyle yapmak.bir de şimdi siteye bakarken gördüm kağıtları kendimiz yapistirirsak daha da uyguna geliyormuş.bunu da dusunebiliriz benceCanım dolaba koymam. Ev şuan öyle eriyecek kadar sıcak değil. Çınar beyin de temmuz sonuna kadar bekleyeceğini pek sanmıyorumçok sıcak olmazsa koymam dolaba güneş almayan bir odam var orda saklarım. Bence kargoyu şubeden teslim yollasınlar şubeye gelince eşin gider alır aynı gün. Dağıtımı beklememiş olur sıcakta.
Merhaba kızlar bebişler ve annişler nasıl? Ben çok uzun zamandır okuyamadım da yazamadım da, şimdi şöyle ara ara okumaya çalıştım,tabi hepsini okumak mümkün değilUmarım herkes için herşey yolundadır.
Hazırlıkların tatlı telaşları da konuşulmuş sanırım :) ben de biraz tecrübelerimden biraz da Yeni öğrendiklerimden bişeyler paylaşmak istedim.
-korse konusunda ilk doğumum sezaryendi, doktorun yönlendirmesine göre bir süre sonra(dikişler iyileştikten sonra) korse kullanılabiliyor diye biliyorum. Ben o dönemde çok araştırmamıştım,zor giyilen bir korse almıştım ve giyememiştim. Yeni öğrendiğim bir marka var "Yamuna korse". Önden iliklenebilen bir korse ve ben ondan almayı düşünüyorum, kullananlar baya memnunmuş.
-bebeğin çantasında kese hazırlamışsınız ilk kıyafetleri için, Harika fikir bulabilirsem ben de alabilirim. Eğer almazsam da penye battaniyesinin içine bohça gibi yapmayı planlıyorum. İlkinde öyle yapmıştık.
Bir de sorum olacak, emzik olarak hangi emziği tercih ettiniz? hemen doğduğunda mı vereceksiniz yoksa biraz büyüdükten sonra mı? İlk çocuğumda emzik kullanmadık o yüzden hiç tecrübem Yok
Canim.3 geçen kontrolde drum artik FL yi ölçmek zorlaşıyor büyüdü pozisyonun dan dolayı ve hareketli yanlış ölçüm verebilir demişti.buyuk ihtimalle öyledir.Kızlar merhaba ya bişe sorucam smdi size
Şimdi iki hafta önce FL boyu normldi bebegmn bugün olcumlerne gore iki hafta geri olduğu göründü FL kısalgı yani eşimde bnde baya uzun boyluyuz
Doktor bebeğin pozisyonundan kaynaklı yanlış ölçülmüş olablr dedi ve kafama takldı böle bi durum yasayan var mı iki hafta öncesine kadar böle bi durum yoktu pazartesi bi tekrardan ölçturcez
İnşallah canm doktrmda öyle dedi pozisyonu yan durmıustr falan dedi inş pazartsi güzel ölçerler yaCanim.3 geçen kontrolde drum artik FL yi ölçmek zorlaşıyor büyüdü pozisyonun dan dolayı ve hareketli yanlış ölçüm verebilir demişti.buyuk ihtimalle öyledir.
Bakayim ama haciserif daha uygun geldi bana acikcasi sayi azda olsa oranin pahali. Yolda erimese evde erir bu sicakta su anda bile ev 29 derece disarisi sen dusun.. Sanirim lokum benim icin mantikli olacak cunku dolaba giren cikolatanin tadi degisiyor.İnşAllah canım
Buarada bebek çikolatacısı daha az sayıda karton kutularda da yapıyor sayfasını bir incele istersen, ve erimeme garantili gönderiyorum dedi özel bir şeyle sarıyorlarmış, evde de onunla bekletebilirsin,
Biz 100+100 yaptırdık ama yetecek mi bilmiyorum fırsatım olursa dışardan draje vs alıcam öyle kalabalık oluyoruz ki
Doktora bisi yaptirmamLokum düşünüyorum bende canım.. hastaneye gelen olmaz öyle ama biz yeriz olmadı ne olcak sanki :)) açıkçası Adanada ben eriyorum çikolata nasıl dayansın :)) doktora canlı çiçek düşünüyorum ama lokum ya da çikolata da yaptırabilirim.. işte o konuda kararsızım.. ilk doktoruma ne götürdüm hatırlamıyorum... buna bir şeyler yaptırırım. Hoş kilo takıntısı var çikolata falan da olmaz şimdi ona
Öğrendiğim zamanı dün gbi hatırlıyorum vay bee gerçekten çok çabuk geçtii . Zaman yaklaşyıkça korku sarmaya başladı bni heyecan fln...Senle doğum tarihimiz ayniymiss.. Bir buçuk ayimiz kaldı yolun sonuna yaklaşıyoruz cidden ne çabuk geçti zaman ya
Aaaa ... bende öncekilerde çıkıyor zannediyordum :)O anki cıkıyor oncesi cıkmıyor bende gecen 1gece boyunca sanci cektim sabah evdede vardi nst ye girdim sancim kesildi doktora ama benim cok sancim vardi dedim alttan muayne etti acilma falan yok sancin oldugu an geliceksin diyor
Fl bacak boyumu doktor hic söylemiyor bize boyunu ilk defa gecen kontrolde söyledi Çunku kesin sonuc vermiyor diyor bacaklarini katlamis oluyor pozisyonundan kaynakli ölçüm düzgün olmuyor diyor.Kızlar merhaba ya bişe sorucam smdi size
Şimdi iki hafta önce FL boyu normldi bebegmn bugün olcumlerne gore iki hafta geri olduğu göründü FL kısalgı yani eşimde bnde baya uzun boyluyuz
Doktor bebeğin pozisyonundan kaynaklı yanlış ölçülmüş olablr dedi ve kafama takldı böle bi durum yasayan var mı iki hafta öncesine kadar böle bi durum yoktu pazartesi bi tekrardan ölçturcez
Bebeğin topuğundan kan almak için geleceksin demişlerdir ama doğumdan sonra 3 doz daha sana aşı yapılacak bebek 6 aylıkken 1,5 ve 2,5 yaşında iken toplam 5 doz sana aşı var bidaha ömür boyu koruma oluyor ben oğlumda 4 doz vurulduğum için bunda sadece tek doz aşı oldumKızlar takvim 28 gün kaldi gosteriyor ama bana hic az kaldı gibi gelmiyor Uykuyla aram iyi. Gece donusleri ve gece tuvaletlerine zor gider oldum. Benim kız yerinden memnun herhalde.:))Arada sol kasigima baski yapiyor ama kizim cikis ordan degil ortala diye uyariyorum :))) Cok fazla sikayetim yok cok şükür. Dün saglik ocagindan cagirdilar. Dogum belirtileri emzirme hakkinda bilgi verdiler. Kan tahlili yaptilar. Degeeriyi cikti. Idrar tahlili gecen acilde yaptilar temiz cikti yapmaniza gerek yok dedim. Bir daha bebek 5 günlükken geleceksin dediler. Dogum sonrasi yine aşı yapacaklarmış. Nicin dedim. Civibatar tekrar hamile kaldiginda ihtiyac duymaman icin dediler. Dogum sonrasi tekrar tetanoz var sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?