- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Ooff at kestanesi kremini ilk kez duydumm.. bidr ayıptır söylemesi basur memesi oluştu bnde. Nohuttan bi tık kçük. Ama ağrısı sızısı çok kötü yaa. Oturamıyorum resmen. Dışarıda duruyor meme. Napılır ki bunaBende de oldu hemoroid.Dr uc krem verdi,onlari kullandim bir de aktardan aldigimuz at kestanesi kremi.Bunlarla sikintiyi atlattim ama her an tekrarlayabilir.Dikkatli davraniyorum.
Canım fl sadece bacaktaki bir kemiğin uzunluğu onun 7 ile çarpılması sonucu bebeğin yaklaşık boyu ortaya çıkıyor yani kesin değil doktorun söylememesi en doğrusu durduk yere bizi endişelendirmesinlerFl bacak boyumu doktor hic söylemiyor bize boyunu ilk defa gecen kontrolde söyledi Çunku kesin sonuc vermiyor diyor bacaklarini katlamis oluyor pozisyonundan kaynakli ölçüm düzgün olmuyor diyor.
Evet canm bacak boyu zaten net bse gorunmuodu nasıl ölçtü Allah bilir yok yere strese soktu iki hafta önce gayet iyi olan FL nasıl olurda birden geri kalr anlamış değilim kan akımın güzel dedi boyunda uzun dedi 178 boyum var eşim 186 doktor oyızdn bidaha ölctrlm dedi kısa boylu olsan hiç dikkate almazdm dediFl bacak boyumu doktor hic söylemiyor bize boyunu ilk defa gecen kontrolde söyledi Çunku kesin sonuc vermiyor diyor bacaklarini katlamis oluyor pozisyonundan kaynakli ölçüm düzgün olmuyor diyor.
Kremlerim yanimda olsa isimlerini soylerdim.Benim daha buyukmus,oturmakta zorlandim,kanadi.Ayakta fazla kalma,bagirsaklarini zorlayacak bisi yememeye calis.Pazartesi sana yazabilirim kremleri.Dr a git bence.Ooff at kestanesi kremini ilk kez duydumm.. bidr ayıptır söylemesi basur memesi oluştu bnde. Nohuttan bi tık kçük. Ama ağrısı sızısı çok kötü yaa. Oturamıyorum resmen. Dışarıda duruyor meme. Napılır ki buna
Ooo süper o zmn 36 yı doldurup vereyim hemen siparişi:) buzluğa mı atayım dolaba mı? Ya da oda sıcaklığında?
canım eşler hep öyle herhalde ya benim eşimde aynı şekilde düşünüyor ama beni pek anlamadığını düşünüyorum çok kolay bi süreç değil ki hemde küçüğüm olcak onunlada ilgilenmem gerekiyor ilk aylar ben hep yatmıştım :)
ben zaten biraz tosunum o yüzden demekki haptan uzak durmam lazım
Tm cnm sen yaz.. ben yine doktoruma söyliyim o yönledirir herhalde beni .. uf yaa bi bu eksiktiKremlerim yanimda olsa isimlerini soylerdim.Benim daha buyukmus,oturmakta zorlandim,kanadi.Ayakta fazla kalma,bagirsaklarini zorlayacak bisi yememeye calis.Pazartesi sana yazabilirim kremleri.Dr a git bence.
Kızlar merhaba ya bişe sorucam smdi size
Şimdi iki hafta önce FL boyu normldi bebegmn bugün olcumlerne gore iki hafta geri olduğu göründü FL kısalgı yani eşimde bnde baya uzun boyluyuz
Doktor bebeğin pozisyonundan kaynaklı yanlış ölçülmüş olablr dedi ve kafama takldı böle bi durum yasayan var mı iki hafta öncesine kadar böle bi durum yoktu pazartesi bi tekrardan ölçturcez
Bakayim ama haciserif daha uygun geldi bana acikcasi sayi azda olsa oranin pahali. Yolda erimese evde erir bu sicakta su anda bile ev 29 derece disarisi sen dusun.. Sanirim lokum benim icin mantikli olacak cunku dolaba giren cikolatanin tadi degisiyor.
Doktora bisi yaptirmamGorevini yapiyor sonucta rüsvet mi verecegim birde :))) Bana emek harcasa onun sayesinde hamile kalmis olsaydim dusunurdum :))
İnşallah canmCanım görüş açısı daraldığı için yanlış ölçüm olmuştur.. pazartesi normal çıkar canım inşallah..
Canım bende ilkinde sezeryan oldum ama Adana'da ve temmuz ayında doğum yaptığım için korse kullanamadım yine aynısı olacak maalesef.Merhaba kızlar bebişler ve annişler nasıl? Ben çok uzun zamandır okuyamadım da yazamadım da, şimdi şöyle ara ara okumaya çalıştım,tabi hepsini okumak mümkün değilUmarım herkes için herşey yolundadır.
Hazırlıkların tatlı telaşları da konuşulmuş sanırım :) ben de biraz tecrübelerimden biraz da Yeni öğrendiklerimden bişeyler paylaşmak istedim.
-korse konusunda ilk doğumum sezaryendi, doktorun yönlendirmesine göre bir süre sonra(dikişler iyileştikten sonra) korse kullanılabiliyor diye biliyorum. Ben o dönemde çok araştırmamıştım,zor giyilen bir korse almıştım ve giyememiştim. Yeni öğrendiğim bir marka var "Yamuna korse". Önden iliklenebilen bir korse ve ben ondan almayı düşünüyorum, kullananlar baya memnunmuş.
-bebeğin çantasında kese hazırlamışsınız ilk kıyafetleri için, Harika fikir bulabilirsem ben de alabilirim. Eğer almazsam da penye battaniyesinin içine bohça gibi yapmayı planlıyorum. İlkinde öyle yapmıştık.
Bir de sorum olacak, emzik olarak hangi emziği tercih ettiniz? hemen doğduğunda mı vereceksiniz yoksa biraz büyüdükten sonra mı? İlk çocuğumda emzik kullanmadık o yüzden hiç tecrübem Yok
Benim ilk doktor degil ya bagimiz guclu degil o yuzden alasim yok bisi :)En son doğum sonrası canım :) evet görevi ama emeğ var.. ayrıca tanıyorum annemin eski doktoru :)) o yüzden de istiyorum.. eski doktorum da zaten tanıdıktı komşumun yeğeni :)) bir de kilo konusunda bana çok yardımcı oldu.. ne zaman arasam ulaştım.. ne sorsam yanıt aldım.. memnuniyetimden dolayı açıkçası :)
Bende bende :) öyle mikileri şeyleri çok sewmiyorum fil unicorn penguen seviyorum :)Sağol canımben de severim ikisini de şimdiden bisürü şey aldım filli ve penguenli
Canım hacı şerifte fiyatlar biraz daha uygun sitesinden bir bak istersen. Ben 72 li yı 60 tl ye aldım. Gelenim az olacak benim de yeter diye düşünüyorum.
gittim cnm iyiyiz acliktan gucu gitmisCanım nasılsın aklıma düştün gittin mi doktora
Unicornu ben de seviyorum,uyku arkadasi unicorn yaptiriyorum,cok tatli seyler :)Fil guzel bir de maymun o da cok tatli.Bende bende :) öyle mikileri şeyleri çok sewmiyorum fil unicorn penguen seviyorum :)
Hmmm o zaman bende öyle bişey düşüneyim tesk ederim canım sağlıkla bebislerimizı kucağımıza alırız ınsallajAbdominal korse canım.. ben kullandım korse kilot gibi almıştım.. ama havalar ısınınca daralmıştım yoksa çok rahat yürümesi falan iyi dikiş ağrısı bile aman aman olmuyordu
Ben mustelanın setini aldım canım netten. Şampuan da var içinde. Kullanan arkadaşlarım çok memnun yorumları da iyiydi. Bakalım deneyip görcez :)Kizlar bebek icin hangi samouan markasini alim
Teşekkürler canımBebeğin topuğundan kan almak için geleceksin demişlerdir ama doğumdan sonra 3 doz daha sana aşı yapılacak bebek 6 aylıkken 1,5 ve 2,5 yaşında iken toplam 5 doz sana aşı var bidaha ömür boyu koruma oluyor ben oğlumda 4 doz vurulduğum için bunda sadece tek doz aşı oldum
Geçmiş olsun canım.Slm kızlar bugün oğlum bizi biraz korkuttu.gece yarışı pembe alıntım geldi.sabaha devam etti.hemen gittik hastaneye .vajinal muayenede açılma yok.benim serkilaj var oda yerinde sorun yok .ama neden olduğu anlaşılamadı.nstde hafif sancılar cik ti.eve döndük.zaten yatistayim .Inşallah sorunsuz 3-4 haftayı daha atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?