2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de oldu hemoroid.Dr uc krem verdi,onlari kullandim bir de aktardan aldigimuz at kestanesi kremi.Bunlarla sikintiyi atlattim ama her an tekrarlayabilir.Dikkatli davraniyorum.
Ooff at kestanesi kremini ilk kez duydumm.. bidr ayıptır söylemesi basur memesi oluştu bnde. Nohuttan bi tık kçük. Ama ağrısı sızısı çok kötü yaa. Oturamıyorum resmen. Dışarıda duruyor meme. Napılır ki buna

Fl bacak boyumu doktor hic söylemiyor bize boyunu ilk defa gecen kontrolde söyledi Çunku kesin sonuc vermiyor diyor bacaklarini katlamis oluyor pozisyonundan kaynakli ölçüm düzgün olmuyor diyor.
Canım fl sadece bacaktaki bir kemiğin uzunluğu onun 7 ile çarpılması sonucu bebeğin yaklaşık boyu ortaya çıkıyor yani kesin değil doktorun söylememesi en doğrusu durduk yere bizi endişelendirmesinler

Fl bacak boyumu doktor hic söylemiyor bize boyunu ilk defa gecen kontrolde söyledi Çunku kesin sonuc vermiyor diyor bacaklarini katlamis oluyor pozisyonundan kaynakli ölçüm düzgün olmuyor diyor.
Evet canm bacak boyu zaten net bse gorunmuodu nasıl ölçtü Allah bilir yok yere strese soktu iki hafta önce gayet iyi olan FL nasıl olurda birden geri kalr anlamış değilim kan akımın güzel dedi boyunda uzun dedi 178 boyum var eşim 186 doktor oyızdn bidaha ölctrlm dedi kısa boylu olsan hiç dikkate almazdm dedi

Kremlerim yanimda olsa isimlerini soylerdim.Benim daha buyukmus,oturmakta zorlandim,kanadi.Ayakta fazla kalma,bagirsaklarini zorlayacak bisi yememeye calis.Pazartesi sana yazabilirim kremleri.Dr a git bence.

Ooo süper o zmn 36 yı doldurup vereyim hemen siparişi:) buzluğa mı atayım dolaba mı? Ya da oda sıcaklığında?

Serin ve kuru bir yer olması lazım yoksa şeker hamurları eriyebilie.. buzluk olur canım çıkarınca tazeliğini koruyor.. oda sıcaklığında saklanamaz havalar sıcak.. kış olsa sorun olmaz da :)) ben okula yaptım kermese 5 gün önce yaptım balkonda bırakrım bir şeyolmadı ama kasım ayıydı:)

Benim de kilom var canım.. bende istemiyorum kullanmak o haplardan.. bütün çeşitleri verdiler neredeyse..birinde başladığım ay 3 kere kanama yaşadım dedim yuh ölcem heralde

Kremlerim yanimda olsa isimlerini soylerdim.Benim daha buyukmus,oturmakta zorlandim,kanadi.Ayakta fazla kalma,bagirsaklarini zorlayacak bisi yememeye calis.Pazartesi sana yazabilirim kremleri.Dr a git bence.
Tm cnm sen yaz.. ben yine doktoruma söyliyim o yönledirir herhalde beni .. uf yaa bi bu eksikti

Canım görüş açısı daraldığı için yanlış ölçüm olmuştur.. pazartesi normal çıkar canım inşallah..

En son doğum sonrası canım :) evet görevi ama emeğ var.. ayrıca tanıyorum annemin eski doktoru :)) o yüzden de istiyorum.. eski doktorum da zaten tanıdıktı komşumun yeğeni :)) bir de kilo konusunda bana çok yardımcı oldu.. ne zaman arasam ulaştım.. ne sorsam yanıt aldım.. memnuniyetimden dolayı açıkçası :)

Canım bende ilkinde sezeryan oldum ama Adana'da ve temmuz ayında doğum yaptığım için korse kullanamadım yine aynısı olacak maalesef.
Hastaneden eve geldikten sonra 3 günlüktü ağzına Chicco nun 0-3 ay emziğini verdim sanki hep onu emiyormuş gibi ağzına yapıştı bırakmadı daha sonra aventin emziğini kullandım çok memnunduk şimdi yine avent aldım 3-4 günlükken veririm 1,5 yaşında bıraktırmıştım bunda da öyle düşünüyorum

Benim ilk doktor degil ya bagimiz guclu degil o yuzden alasim yok bisi :)

Bende bende :) öyle mikileri şeyleri çok sewmiyorum fil unicorn penguen seviyorum :)

Benim de ucuncu dr,suslerimden veririm dedim.Ayri biseye,hediyeye gerek var mi ki.Benim de cok icinden gelmiyor hediye vermek.Zaten sorunsuz bir hamilelik gecirdim bir artilari da olmadi,bir sıkıntimdan,onemli bir problemden cikartilmadim.

Kizlar bebek icin hangi samouan markasini alim

Abdominal korse canım.. ben kullandım korse kilot gibi almıştım.. ama havalar ısınınca daralmıştım yoksa çok rahat yürümesi falan iyi dikiş ağrısı bile aman aman olmuyordu
Hmmm o zaman bende öyle bişey düşüneyim tesk ederim canım sağlıkla bebislerimizı kucağımıza alırız ınsallaj

Teşekkürler canım

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…