2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle düşündüm kuzu :) inşallah tadı da güzeldir ve sapasağlam gelir. Ay melisa diyince heyecan geliyo bana :)

Tm cnm sen yaz.. ben yine doktoruma söyliyim o yönledirir herhalde beni .. uf yaa bi bu eksikti
Benim de hemoroid sorunum var canım, dr.uma söylemiştim bi krem verdi bana, başka şimdi yapacak bişey yok dedi.kremin ismi procto glyvenol.

bır de her doktor farklı ölcuyor 3 gun once kendı doktorumda 2 gub falan bır gerılık vardı dunde bır doktora gıttım bastan berı arada gıdıyordum son kez gorunmek ıstemıstım 10 gun fl gerılıgı cıkardı onemlı deıl dedı ama gercı dıger olcumlerımde bıkac gun gerı benımkının ama acayıp farklı ölcuyorlar bence takma bende taktım da ellerı bıle tıtrese farklı cıkabılıyor bısey oldugunu sanmıyorum artık

DMİ canm doğru diyorsun çünkü hersymz normalms çok şükür

Ay-hal artık iki büklüm oldukları için net ölçüm yapamıyorlar canım bana dr boyunu söylemicem yanılma payı çok yüksek demişti en son, usg kağıdında gördük sadece

Kac mm ölçtu peki kuzum. Insallah gecer onemli bir sey değildir insallah kuzum

DMİ canm doğru diyorsun çünkü hersymz normalms çok şükür
aynen canım kesınlıkle saglıklıdır bebeğin zaten oncedn bırsey yokmus bırden neden gerılesın doktorlara da artık cok guvenmıyorm hepsı farklı ölcuyo herseyı ben artık uzulmekten yoruldum herseye bosver ıyı bebeğin uzme onu dua et

Unicornu ben de seviyorum,uyku arkadasi unicorn yaptiriyorum,cok tatli seyler :)Fil guzel bir de maymun o da cok tatli.
Maymuşta güzel olabilir :) şu lisanslı çizgi film karakterli şeylee hiç hoşuma gitmiyor nedense. İnşallah kızımda tutturmaz hello kity falan diye :)

Arkadaşlar ya biz hala isim bulamadık oğlumuza sizler ne düşünüyosunuz fikir verin lutfennn

Çokk saol canm bnm içimi rahatlattn Allah razı olsun inş hepmz sagsalim kucagımza alrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…