- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Biz çınar koycaz canım inşallahArkadaşlar ya biz hala isim bulamadık oğlumuza sizler ne düşünüyosunuz fikir verin lutfennn
ya sanki hiç bir isim içime sinmiyor normalde de acayip seçerim bu konuda da bıraz oyle oldu esim de aynı .her isimle ilgili olumsuz bişiler oluyr aklımda.rüzgar poyraz demir ateş falan cok sert isimler geliyor daha naif olsun doruk ismini begenmstm mesela ama o da öyle anlamına gore cocugun karakterı de sert olurmu dıye dusunuyrm :)Biz çınar koycaz canım inşallah
Ama çınarlar biraz yaramaz oluyor sanırım ona göre
Onun dışında toprak kerem mete tuna alp kağan rüzgar poyraz beğendiğim isimlerden. Sizin aklınızda birşey var mı?
Benim oğlumun adı Berzah. Şimdiki oğluşumun adını da Araf koydum :)ya sanki hiç bir isim içime sinmiyor normalde de acayip seçerim bu konuda da bıraz oyle oldu esim de aynı .her isimle ilgili olumsuz bişiler oluyr aklımda.rüzgar poyraz demir ateş falan cok sert isimler geliyor daha naif olsun doruk ismini begenmstm mesela ama o da öyle anlamına gore cocugun karakterı de sert olurmu dıye dusunuyrm :)
Umarım geçer canım , 24. haftada ayrıntılı usg de hafif büyüme var dedi ama mm vermedi perinatolog farketti. 31. haftada aynı düzeyde kaldı dedi. hafif-orta veya ileri diye ayırıyorlar sanırım. Gerileme veya ilerleme yok dedi. Doğunca da takip edilecek. Kanallarında bir darlık mı söz konusu veya yapısal olarak mı geniş fln nefrolog bakacak. Zaten çok ileri düzeyde büyüme olmadığı sürece doğana kadar birşey yapmıyorlar.Kac mm ölçtu peki kuzum. Insallah gecer onemli bir sey değildir insallah kuzum
Ayy anlamı oysa bence de koyma. :) anlamı da güzel olsun dediğin gibi. Doruk güzel isim bence de onu düşünebilirsiniz. :)aras ismi biraz aklıma yattı ama anlamı at kılı demekmiş :) daha anlamlı olsa keşke
ya sanki hiç bir isim içime sinmiyor normalde de acayip seçerim bu konuda da bıraz oyle oldu esim de aynı .her isimle ilgili olumsuz bişiler oluyr aklımda.rüzgar poyraz demir ateş falan cok sert isimler geliyor daha naif olsun doruk ismini begenmstm mesela ama o da öyle anlamına gore cocugun karakterı de sert olurmu dıye dusunuyrm :)
Oraya girince gozyaslarimi tutamiyorum tuhaf birsey :)Bilmem mi cnm, birgun kendini çok güçlü hissederken birgun dibe vuruyorsun. Arabada giderken gelirken çok ağladığım oldu. Herşey yolunda şükret diyorum içimden, geçiyor bitiyor. Kendimizi yıpratmaya gerek yok iyi yönünden bakalım o sürede kendini toparlarsin, bol enerjiye ihtiyacın olacak senin.
Canim sana tavsiyem mutlaka simdiden sagma makinesi al kuveze girmeseler bile elinin alti da hep sut olmasi iyi oluyor cok buyuk kolaylikmis.fiyatlari pahali ama avent tavsiye ederim.Gunaydinlar hayırlı cumalar kizlar
Anladım şükür canım bunada olsun çabuk toparlar eminim oglusunda bizim doktor kesin sezaryen dedi dönmuyorlar zaten kız 1800 oğlan 1890 kg 3 gün önce 33 ten 2 gün aldık 29 da 2 doz ciger geliştirici olduk doktor benim acelem yok bi sorunda yok ama yarın ne olur bilinmez dedi allah yüzümüze baksın artık benimde ilk hedefim 36 bitsin işte allah yardım eder inşallah
Kuzum sen zaten riskli kismi atlatmissin gun aldinizmi baya biaz kalmis saglikla gelsin kuzun :)evet doğru diyorsun ama ah bu hazırlıklar azcik ayakta dursak bel gidiyor sen dinlensen çevrendekiler izin vermiyor sağlıkla gelsinler inşallah
Peluş oyuncaklar kısmında canım.Hangi başlık altında bu oyuncaklar
gittim cnm iyiyiz acliktan gucu gitmis
Bekliyoruz henüz doğum haberi almadıkKızlar @Zey-has dan haber alan var mı?4 cm açıklıkla hastaneye yattığı söylenmişti.Hâlâ haber yok. Doğum yapmış olması lazım.Nasıl ki durumu? Allah yardımcısı olsun
Yaramaz olur demişler kadınlar kulübünde okudum ya tabi aslında her çocuk bir olamaz yani mümkün değil ama insan isim koyarken didikliyorOğlumun adı Anıl Doruk.. sert karekterli değil aksine çok yumuşak yufka yüreklidir duygusaldır :)
İsim olarak ; Barış, Kerem, Ayaz , Tuna isimlerini beğeniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?