2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ya biz hala isim bulamadık oğlumuza sizler ne düşünüyosunuz fikir verin lutfennn
Biz çınar koycaz canım inşallah
Ama çınarlar biraz yaramaz oluyor sanırım ona göre
Onun dışında toprak kerem mete tuna alp kağan rüzgar poyraz beğendiğim isimlerden. Sizin aklınızda birşey var mı?

ya sanki hiç bir isim içime sinmiyor normalde de acayip seçerim bu konuda da bıraz oyle oldu esim de aynı .her isimle ilgili olumsuz bişiler oluyr aklımda.rüzgar poyraz demir ateş falan cok sert isimler geliyor daha naif olsun doruk ismini begenmstm mesela ama o da öyle anlamına gore cocugun karakterı de sert olurmu dıye dusunuyrm :)

Benim oğlumun adı Berzah. Şimdiki oğluşumun adını da Araf koydum :)

Kac mm ölçtu peki kuzum. Insallah gecer onemli bir sey değildir insallah kuzum
Umarım geçer canım , 24. haftada ayrıntılı usg de hafif büyüme var dedi ama mm vermedi perinatolog farketti. 31. haftada aynı düzeyde kaldı dedi. hafif-orta veya ileri diye ayırıyorlar sanırım. Gerileme veya ilerleme yok dedi. Doğunca da takip edilecek. Kanallarında bir darlık mı söz konusu veya yapısal olarak mı geniş fln nefrolog bakacak. Zaten çok ileri düzeyde büyüme olmadığı sürece doğana kadar birşey yapmıyorlar.

Oğlumun adı Anıl Doruk.. sert karekterli değil aksine çok yumuşak yufka yüreklidir duygusaldır :)
İsim olarak ; Barış, Kerem, Ayaz , Tuna isimlerini beğeniyorum..

Kızlar @Zey-has dan haber alan var mı?4 cm açıklıkla hastaneye yattığı söylenmişti.Hâlâ haber yok. Doğum yapmış olması lazım.Nasıl ki durumu? Allah yardımcısı olsun

Oraya girince gozyaslarimi tutamiyorum tuhaf birsey :)

Canim sana tavsiyem mutlaka simdiden sagma makinesi al kuveze girmeseler bile elinin alti da hep sut olmasi iyi oluyor cok buyuk kolaylikmis.fiyatlari pahali ama avent tavsiye ederim.

evet doğru diyorsun ama ah bu hazırlıklar azcik ayakta dursak bel gidiyor sen dinlensen çevrendekiler izin vermiyor sağlıkla gelsinler inşallah
Kuzum sen zaten riskli kismi atlatmissin gun aldinizmi baya biaz kalmis saglikla gelsin kuzun :)

KIZLAR BİŞİ SORUCAM HACIŞERİFTEN LOHUSA ŞEKERİ DE ALICAM AMA İÇİNDEKİLER KISMINDA BAYAĞI ŞERBETE KATACAKLARIMIZ VAR. ACABA BU DİREK SUYA KATIP YAPILANDAN MI HİÇ BİRŞEY KATMIYORUZ YANİ SU DIŞINDA. HİÇ ALAN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

iyi akşamlar kızlar. bugün epey zorladı beni hem fiziksel hem ruhsal. iki yandan da kaburga kemiklerim acımaya başladı bebek büyüyor herhalde iyice. birde hemoroid konuşulmuş, benim de hafiften vardı ama bugün epey zorladı tuvalete girmeye korkar oldum acil bi çözüm bulmam lazım.. birkaç gündür de süt içememiştim hafiften de dişim yoklar gibi oldu neyse ki hemen süt aldırdım eşime içtim iyi geliyor. birde annemle biraz üzüntü yaşadım moralim bozuldu. moral olmayınca rahatsızlıklar da nüksediyor herhalde. son ay, son aylığını hissettirecek anlaşılan.. 4 hafta kadar bişey kaldı hayırlısıyla atlatalım inşallah..

Oğlumun adı Anıl Doruk.. sert karekterli değil aksine çok yumuşak yufka yüreklidir duygusaldır :)
İsim olarak ; Barış, Kerem, Ayaz , Tuna isimlerini beğeniyorum..
Yaramaz olur demişler kadınlar kulübünde okudum ya tabi aslında her çocuk bir olamaz yani mümkün değil ama insan isim koyarken didikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…