Canim bende ordan soylemistim 70tanesi 50tldi gayet guzel geldi erime felan olmadi odaya giren hemsirelere vs dagittik bitti bile :))evet canim bende ordan baktim isimli olan 50tl idi sanirim birde 60tl olan var alirsam ordan alirim artik.
Bende alacagim da lokum alsam mi diyorum lokum alan oldumu acaba nasil lokumu ? Aynen canim uygun birde fiyatlari .Canim bende ordan soylemistim 70tanesi 50tldi gayet guzel geldi erime felan olmadi odaya giren hemsirelere vs dagittik bitti bile :))
Kiz uc kisi kim :)) orayi bende kacirmisim :)Valla sana nasil özet geceyim benim bile kafam karisti pazartesi 3 kisi birden dogum yapti 4 bebegimiz oldu :)) Cunku biri ikiz
Bugun zey-has hastanede ondan haber bekliyoruz.
baska da degisiklik yok uslu uslu bekliyo bizimkiler..
Biri sensin,Kiz uc kisi kim :)) orayi bende kacirmisim :)
Ben lokumda hazirladim canim mavi boncuklu kurdan sapladim hepsine guzel bir sunum oldu :))Benim ev sicak dolabada konmaz diye gec siparis vereyim diyorum ama bilemedim kizaten siteye bakinca herseyden alasim geldi agzim sulandi
Lokumda mantikli aslindada ama bayramda benim dogum ya cikolata daha iyi olur sanki
Hmm herkes gule gule buyutsun insallah diger arkadas yazmiyor cok sanirim animsayamadim onu
ilk sayfada listeye ekledim .. Sagolsun balinmaz yazmis zaten .. ayni gun 3 kisi dogum yaptiniz :)) cumaya kadar herkes sessizde idi :)Kiz uc kisi kim :)) orayi bende kacirmisim :)
bır de her doktor farklı ölcuyor 3 gun once kendı doktorumda 2 gub falan bır gerılık vardı dunde bır doktora gıttım bastan berı arada gıdıyordum son kez gorunmek ıstemıstım 10 gun fl gerılıgı cıkardı onemlı deıl dedı ama gercı dıger olcumlerımde bıkac gun gerı benımkının ama acayıp farklı ölcuyorlar bence takma bende taktım da ellerı bıle tıtrese farklı cıkabılıyor bısey oldugunu sanmıyorum artık
Lokumu tugba kuruyemisten aldim cok guzeldi tadi birde cok tazeydi izmire gelen olursa ordan aldirmani tavsiye ederimBende alacagim da lokum alsam mi diyorum lokum alan oldumu acaba nasil lokumu ? Aynen canim uygun birde fiyatlari .
Şu haciserifteki lokum var ya ondan diyorum isimli cikolata gibi alan var mi nasil tadi diye ..Ben lokumda hazirladim canim mavi boncuklu kurdan sapladim hepsine guzel bir sunum oldu :))
Kipada satiyor tugbayi ki yarin son kez bi kemerlati yapalim diyoruz hastane sonrasi tabi benim duruma bagli penguen gibi yuruyorum :))Lokumu tugba kuruyemisten aldim cok guzeldi tadi birde cok tazeydi izmire gelen olursa ordan aldirmani tavsiye ederim
Farklı yerlerde ölçüm yaptırmak iyi değil insanın kafasını karıştırıyo bi hafta öncekiyle aynı kiloda çıktı benim bu çocuk zayıflamadı ya birinden biri fazla veya eksik.. Boşu boşuna strese sokuyolar bizi..
Bu arada bizden haberler şöyle ki nstde iki gün üst ğste sancı çıktı düzenliydi açıklık yok bugün girdigim nstde sancı çıkmadı oysa ben hissediyodum.. Hala ara ara adet sancılarım giriyo çok rahatsız ediyo erken bekliyorum bebeği en azından 36yı bitirsek diyorum.. İşin ilginci doktor oralı değil durdurmak için bişey yapmıyor gelirse gelir modunda.. Bugün progestan fitil verdi nasıl olduysa o da işe yaramadı attım geri geldi anlamadım :) bebeğin kilosu çok olsa sıkıntı etmicem de o da anca 2 kilo civarı dua edin bize yani..
aynen canım benım de oyle kafam karıstı bırı fazla ölcuyor bırı cok az gecen haftayla baya kılo almıstı o da zor yanı dunku de fl yı cok kısa olctu artıo dogsa da rahatlasam ben de ömrum gıttı ama suan dogarsa kılosu cok az nst de sancı yoksa sorun yok bence benım de sancılarım var ama nst de cıkmamıstı ınsallah gununden once gelmez senınkı deFarklı yerlerde ölçüm yaptırmak iyi değil insanın kafasını karıştırıyo bi hafta öncekiyle aynı kiloda çıktı benim bu çocuk zayıflamadı ya birinden biri fazla veya eksik.. Boşu boşuna strese sokuyolar bizi..
Bu arada bizden haberler şöyle ki nstde iki gün üst ğste sancı çıktı düzenliydi açıklık yok bugün girdigim nstde sancı çıkmadı oysa ben hissediyodum.. Hala ara ara adet sancılarım giriyo çok rahatsız ediyo erken bekliyorum bebeği en azından 36yı bitirsek diyorum.. İşin ilginci doktor oralı değil durdurmak için bişey yapmıyor gelirse gelir modunda.. Bugün progestan fitil verdi nasıl olduysa o da işe yaramadı attım geri geldi anlamadım :) bebeğin kilosu çok olsa sıkıntı etmicem de o da anca 2 kilo civarı dua edin bize yani..
Canım allah yardımcın olsun inşallah vaktinde gelir kuzun. Ben de yatıyorum sürekli. Günde üç kez de progestan kullanıyorum. Onu epey itmen gerekiyor içeriFarklı yerlerde ölçüm yaptırmak iyi değil insanın kafasını karıştırıyo bi hafta öncekiyle aynı kiloda çıktı benim bu çocuk zayıflamadı ya birinden biri fazla veya eksik.. Boşu boşuna strese sokuyolar bizi..
Canım allah yardımcın olsun inşallah vaktinde gelir kuzun. Ben de yatıyorum sürekli. Günde üç kez de progestan kullanıyorum. Onu epey itmen gerekiyor içeriyoksa dediğin gibi çıkıyor
aynen canım benım de oyle kafam karıstı bırı fazla ölcuyor bırı cok az gecen haftayla baya kılo almıstı o da zor yanı dunku de fl yı cok kısa olctu artıo dogsa da rahatlasam ben de ömrum gıttı ama suan dogarsa kılosu cok az nst de sancı yoksa sorun yok bence benım de sancılarım var ama nst de cıkmamıstı ınsallah gununden once gelmez senınkı de
Serin ve kuru bir yer olması lazım yoksa şeker hamurları eriyebilie.. buzluk olur canım çıkarınca tazeliğini koruyor.. oda sıcaklığında saklanamaz havalar sıcak.. kış olsa sorun olmaz da :)) ben okula yaptım kermese 5 gün önce yaptım balkonda bırakrım bir şeyolmadı ama kasım ayıydı:)
Teşekkür ediyorum:)
Son ay gerçekten zor geçecekiyi akşamlar kızlar. bugün epey zorladı beni hem fiziksel hem ruhsal. iki yandan da kaburga kemiklerim acımaya başladı bebek büyüyor herhalde iyice. birde hemoroid konuşulmuş, benim de hafiften vardı ama bugün epey zorladıtuvalete girmeye korkar oldum acil bi çözüm bulmam lazım.. birkaç gündür de süt içememiştim hafiften de dişim yoklar gibi oldu neyse ki hemen süt aldırdım eşime içtim iyi geliyor. birde annemle biraz üzüntü yaşadım moralim bozuldu. moral olmayınca rahatsızlıklar da nüksediyor herhalde. son ay, son aylığını hissettirecek anlaşılan.. 4 hafta kadar bişey kaldı hayırlısıyla atlatalım inşallah..
Lokumu ben de düşünüyorum çikolatayla beraber.ama karar veremedim ki.bir de çikolatada kendin yap var alpi gördün mü fiyatı çok daha uygun oluyor.ondan mı alsam acaba dedimBende alacagim da lokum alsam mi diyorum lokum alan oldumu acaba nasil lokumu ? Aynen canim uygun birde fiyatlari .
Evet canim cankayada buyuk magazasi var.drajelerimide ordan almistim.insallah aksilik olmaz alirsin erken cik hava cok sicak oluyor ogle saatlerinde.Kipada satiyor tugbayi ki yarin son kez bi kemerlati yapalim diyoruz hastane sonrasi tabi benim duruma bagli penguen gibi yuruyorum :))
Ama terlik taç almak istiyorum son dakika golu yemezsem yarin gidip alacagim bakayim tugbaya kemeraltinin giriste vardi.
Biz oğluşumuz olsaydı Tuğrul Ata ismini düşünmüştük.Arkadaşlar ya biz hala isim bulamadık oğlumuza sizler ne düşünüyosunuz fikir verin lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?