2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende ordan soylemistim 70tanesi 50tldi gayet guzel geldi erime felan olmadi odaya giren hemsirelere vs dagittik bitti bile :))
Bende alacagim da lokum alsam mi diyorum lokum alan oldumu acaba nasil lokumu ? Aynen canim uygun birde fiyatlari .

Valla sana nasil özet geceyim benim bile kafam karisti pazartesi 3 kisi birden dogum yapti 4 bebegimiz oldu :)) Cunku biri ikiz
Bugun zey-has hastanede ondan haber bekliyoruz.
baska da degisiklik yok uslu uslu bekliyo bizimkiler..
Kiz uc kisi kim :)) orayi bende kacirmisim :)

Benim ev sicak dolabada konmaz diye gec siparis vereyim diyorum ama bilemedim ki zaten siteye bakinca herseyden alasim geldi agzim sulandi
Lokumda mantikli aslindada ama bayramda benim dogum ya cikolata daha iyi olur sanki
Ben lokumda hazirladim canim mavi boncuklu kurdan sapladim hepsine guzel bir sunum oldu :))

Farklı yerlerde ölçüm yaptırmak iyi değil insanın kafasını karıştırıyo bi hafta öncekiyle aynı kiloda çıktı benim bu çocuk zayıflamadı ya birinden biri fazla veya eksik.. Boşu boşuna strese sokuyolar bizi..

Bu arada bizden haberler şöyle ki nstde iki gün üst ğste sancı çıktı düzenliydi açıklık yok bugün girdigim nstde sancı çıkmadı oysa ben hissediyodum.. Hala ara ara adet sancılarım giriyo çok rahatsız ediyo erken bekliyorum bebeği en azından 36yı bitirsek diyorum.. İşin ilginci doktor oralı değil durdurmak için bişey yapmıyor gelirse gelir modunda.. Bugün progestan fitil verdi nasıl olduysa o da işe yaramadı attım geri geldi anlamadım :) bebeğin kilosu çok olsa sıkıntı etmicem de o da anca 2 kilo civarı dua edin bize yani..

Bende alacagim da lokum alsam mi diyorum lokum alan oldumu acaba nasil lokumu ? Aynen canim uygun birde fiyatlari .
Lokumu tugba kuruyemisten aldim cok guzeldi tadi birde cok tazeydi izmire gelen olursa ordan aldirmani tavsiye ederim

Ben lokumda hazirladim canim mavi boncuklu kurdan sapladim hepsine guzel bir sunum oldu :))
Şu haciserifteki lokum var ya ondan diyorum isimli cikolata gibi alan var mi nasil tadi diye ..
burdan lokum alirim yoksada isimli olmaz

Lokumu tugba kuruyemisten aldim cok guzeldi tadi birde cok tazeydi izmire gelen olursa ordan aldirmani tavsiye ederim
Kipada satiyor tugbayi ki yarin son kez bi kemerlati yapalim diyoruz hastane sonrasi tabi benim duruma bagli penguen gibi yuruyorum :))
Ama terlik taç almak istiyorum son dakika golu yemezsem yarin gidip alacagim bakayim tugbaya kemeraltinin giriste vardi.

sancın kaç çıkıyor canım? bol bol istirahat et..

aynen canım benım de oyle kafam karıstı bırı fazla ölcuyor bırı cok az gecen haftayla baya kılo almıstı o da zor yanı dunku de fl yı cok kısa olctu artıo dogsa da rahatlasam ben de ömrum gıttı ama suan dogarsa kılosu cok az nst de sancı yoksa sorun yok bence benım de sancılarım var ama nst de cıkmamıstı ınsallah gununden once gelmez senınkı de

Canım allah yardımcın olsun inşallah vaktinde gelir kuzun. Ben de yatıyorum sürekli. Günde üç kez de progestan kullanıyorum. Onu epey itmen gerekiyor içeri yoksa dediğin gibi çıkıyor

Canım allah yardımcın olsun inşallah vaktinde gelir kuzun. Ben de yatıyorum sürekli. Günde üç kez de progestan kullanıyorum. Onu epey itmen gerekiyor içeri yoksa dediğin gibi çıkıyor

Acaba çıktığı için mi etki etmedi canım etki ediyo mu kasılmaya? Yarın sabah yine denicem bakalım

Senle ben ne çektik ayrıntılıdan beri dimi :/ şuan bile resmen doğum sancısı çekiyorum ne bitmez çilem varmış millet 40 haftalık olur sancısı olmaz.. Ama işte doğum sancısı değil.. Doktorun dediği bazı gebelerde böyle oluyor düzenli sancı erken doğuma yol açabilir de açmayabilir de sinir ediyo beni ee sonuç ne yapcaz engellemek için hiç..

Son ay gerçekten zor geçecek ben de çok korkuyorum,herşey daha da zorlaştı çünkü.tuvalet için elmayı öneririm.aç karnına bir elma bana çok iyi geldi.haftada bir gidiyordum zorla şimdi gün aşırı gidiyorum.

Lokumu ben de düşünüyorum çikolatayla beraber.ama karar veremedim ki.bir de çikolatada kendin yap var alpi gördün mü fiyatı çok daha uygun oluyor.ondan mı alsam acaba dedim

Evet canim cankayada buyuk magazasi var.drajelerimide ordan almistim.insallah aksilik olmaz alirsin erken cik hava cok sicak oluyor ogle saatlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…