2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eymen olabilir zarif istiyorsan

Acaba çıktığı için mi etki etmedi canım etki ediyo mu kasılmaya? Yarın sabah yine denicem bakalım
Olabilir canım. Kasılma engelleyen asıl ilaç çarpıntı yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Ben de sadece progestan ve magnezyum kullanıyorum. Progestanla engelliyoruz şuan kasılmaları. Bana ilk hastaneye yattığımda hemşire yapmıştı ondan öğrendim yapmasını. Hatta hemşirelerden biri bağırtmıştı yaparken zaten düzgün yapamazsam belli oluyor birkaç saat sonra eriyince akıyor. Düzgünse çok az akıyor. Dene bakalım canım bir daha.

Evet tansiyon ilaçlarıyla engelliyolarmış kasılmaları ama sanırım benim hafta itibariyle engellemeye çalışmıyolar çünkü doğması o ilaçların zararlarından daha zararlı değil.. Tamam bi yarın deneyeyim itebildiğim kadar iticem bu sefer inşallah diner bu sancılar

Doğru söylüyorsun benim kuzum o kadar çok ilaca maruz kaldı ki inşallah sağlığını etkilemez. Çok üzülüyorum

Doğru söylüyorsun benim kuzum o kadar çok ilaca maruz kaldı ki inşallah sağlığını etkilemez. Çok üzülüyorum
Canim ben de cok üzülüyorum 25.haftadan beri adaları kullanıyorum.bu son ağrıyla günde 2 ici cem.ama işte kar zarar hesabı.hemoroidden kaynaklı da çok ilaç kullandım.insallah cok etkilenmemislerdir ilaçtan

Canim ben de cok üzülüyorum 25.haftadan beri adaları kullanıyorum.bu son ağrıyla günde 2 ici cem.ama işte kar zarar hesabı.hemoroidden kaynaklı da çok ilaç kullandım.insallah cok etkilenmemislerdir ilaçtan
İnşallah canım. Bu ilaçlardan benim karaciğerim çok etkilendi. Bütün değerler altüst olmuş. Riske rağmen progestan dahil bıraktırdı doktorum. Bana bu kadar zarar verdiyse o minnak oğlumu nasıl etkilemiştir kim bilir
Bu arada canım rutin kan yaptırmadıysan yakında yaptır derim. Benim rutinlerde tesadüf farkedildi. Ast alt değerleri falan etkileniyormuş. Bikaç tane daha var hatırlayamadım.
Çarpıntı tansiyon düşüklüğü yaptı mı sende de adalat?

Insallah gececek kuzzumm guzel dusunelim guzel olsun bebislerimizz

Reactions: SGd
Kizlar ishal olmak erken dogum belirtisi yaziyodu bi yerde dogrh mu sizce

Aynen erken doğuma sebep oluyormuş canm
Ya doktorumda 40. Haftayi gormez dedi 2 gün once 2 3 haftaya gelir bence dedi.. Cok asagidaymis surekli wc deyim ishalimde var smdi korkmaya başladım iyice 2500 du kilosuda cok düşük daha..

gormedim canim onu yarin bi bakayim. Nerden baktin sen sitede ayri yerde mi yaziyo

Bizim melekler bizi alistiriyor uykusuzluga :) artik her gecen gun biraz daha zorlasiyor her sey kuzum ama cok az kaldi :))
sol tarafıma yatınca canım acıyor sağda yatınca da sabaha kadar uyuşuyo heryerim :) ya şurda beşiğinde ağlasın razıyım ben cidden böyle iyi mi anlayamıyorum

Ya doktorumda 40. Haftayi gormez dedi 2 gün once 2 3 haftaya gelir bence dedi.. Cok asagidaymis surekli wc deyim ishalimde var smdi korkmaya başladım iyice 2500 du kilosuda cok düşük daha..

Merak etme canm ya 38-39. Haftalarda doğsa bile gayet iyi ki sen bol su iç bide ishali ne gecirirse ondan ye iç bakalm belki geçer

,a

Canim ayni gun gelmis bebisler hayirli olsun nasilsiniz simdi
Evet canım benimki aceleci çıktı seninkileri yalnız bırakmak istemedi ilk gece yoğun bakım kuvözde kaldı ertesi gün emdiği için verdiler Çarşamba taburcu olduk ama bu gece hastanedeyiz sarılık yüzünden yatırdı yeni doğan uzmanı. Sütüm perşembe akşam gibi geldi mama takviye ettik

Buna da çok şükür

Geçmişi okuyamadım sen nasıl oldun ne zaman çıkacak yavrular kuvözden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…