- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Eymen olabilir zarif istiyorsanya sanki hiç bir isim içime sinmiyor normalde de acayip seçerim bu konuda da bıraz oyle oldu esim de aynı .her isimle ilgili olumsuz bişiler oluyr aklımda.rüzgar poyraz demir ateş falan cok sert isimler geliyor daha naif olsun doruk ismini begenmstm mesela ama o da öyle anlamına gore cocugun karakterı de sert olurmu dıye dusunuyrm :)
Olabilir canım. Kasılma engelleyen asıl ilaç çarpıntı yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Ben de sadece progestan ve magnezyum kullanıyorum. Progestanla engelliyoruz şuan kasılmaları. Bana ilk hastaneye yattığımda hemşire yapmıştı ondan öğrendim yapmasını. Hatta hemşirelerden biri bağırtmıştı yaparkenAcaba çıktığı için mi etki etmedi canım etki ediyo mu kasılmaya? Yarın sabah yine denicem bakalım
Karı koca kararsızsınız demekkiArkadaşlar ya biz hala isim bulamadık oğlumuza sizler ne düşünüyosunuz fikir verin lutfennn
Olabilir canım. Kasılma engelleyen asıl ilaç çarpıntı yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Ben de sadece progestan ve magnezyum kullanıyorum. Progestanla engelliyoruz şuan kasılmaları. Bana ilk hastaneye yattığımda hemşire yapmıştı ondan öğrendim yapmasını. Hatta hemşirelerden biri bağırtmıştı yaparkenzaten düzgün yapamazsam belli oluyor birkaç saat sonra eriyince akıyor. Düzgünse çok az akıyor. Dene bakalım canım bir daha.
Doğru söylüyorsunEvet tansiyon ilaçlarıyla engelliyolarmış kasılmaları ama sanırım benim hafta itibariyle engellemeye çalışmıyolar çünkü doğması o ilaçların zararlarından daha zararlı değil.. Tamam bi yarın deneyeyim itebildiğim kadar iticem bu sefer inşallah diner bu sancılar
Anlamina takilma canm bende aras koycam çünkü :)aras ismi biraz aklıma yattı ama anlamı at kılı demekmiş :) daha anlamlı olsa keşke
Canim ben de cok üzülüyorum 25.haftadan beri adaları kullanıyorum.bu son ağrıyla günde 2 ici cem.ama işte kar zarar hesabı.hemoroidden kaynaklı da çok ilaç kullandım.insallah cok etkilenmemislerdir ilaçtanDoğru söylüyorsunbenim kuzum o kadar çok ilaca maruz kaldı ki inşallah sağlığını etkilemez. Çok üzülüyorum
İnşallah canım. Bu ilaçlardan benim karaciğerim çok etkilendi. Bütün değerler altüst olmuş. Riske rağmen progestan dahil bıraktırdı doktorum. Bana bu kadar zarar verdiyse o minnak oğlumu nasıl etkilemiştir kim bilirCanim ben de cok üzülüyorum 25.haftadan beri adaları kullanıyorum.bu son ağrıyla günde 2 ici cem.ama işte kar zarar hesabı.hemoroidden kaynaklı da çok ilaç kullandım.insallah cok etkilenmemislerdir ilaçtan
Insallah gececek kuzzumm guzel dusunelim guzel olsun bebislerimizzUmarım geçer canım , 24. haftada ayrıntılı usg de hafif büyüme var dedi ama mm vermedi perinatolog farketti. 31. haftada aynı düzeyde kaldı dedi. hafif-orta veya ileri diye ayırıyorlar sanırım. Gerileme veya ilerleme yok dedi. Doğunca da takip edilecek. Kanallarında bir darlık mı söz konusu veya yapısal olarak mı geniş fln nefrolog bakacak. Zaten çok ileri düzeyde büyüme olmadığı sürece doğana kadar birşey yapmıyorlar.
Kizlar ishal olmak erken dogum belirtisi yaziyodu bi yerde dogrh mu sizce
Ya doktorumda 40. Haftayi gormez dedi 2 gün once 2 3 haftaya gelir bence dedi.. Cok asagidaymis surekli wc deyim ishalimde var smdi korkmaya başladım iyice 2500 du kilosuda cok düşük daha..Aynen erken doğuma sebep oluyormuş canm
gormedim canim onu yarin bi bakayim. Nerden baktin sen sitede ayri yerde mi yaziyoSon ay gerçekten zor geçecekben de çok korkuyorum,herşey daha da zorlaştı çünkü.tuvalet için elmayı öneririm.aç karnına bir elma bana çok iyi geldi.haftada bir gidiyordum zorla şimdi gün aşırı gidiyorum.
Lokumu ben de düşünüyorum çikolatayla beraber.ama karar veremedim ki.bir de çikolatada kendin yap var alpi gördün mü fiyatı çok daha uygun oluyor.ondan mı alsam acaba dedim
Uyumadin mi sen de kuzu ay ben sadece geceleri görebiliyorum yazdıklarınızı gunduz hic bakamıyorum ben varkende kimse olmuyo :)))gormedim canim onu yarin bi bakayim. Nerden baktin sen sitede ayri yerde mi yaziyo
uyuyamayan bide ben varım koca karnım sağolsun:/Uyumadin mi sen de kuzu ay ben sadece geceleri görebiliyorum yazdıklarınızı gunduz hic bakamıyorum ben varkende kimse olmuyo :)))
Bizim melekler bizi alistiriyor uykusuzluga :) artik her gecen gun biraz daha zorlasiyor her sey kuzum ama cok az kaldi :))uyuyamayan bide ben varım koca karnım sağolsun:/
sol tarafıma yatınca canım acıyor sağda yatınca da sabaha kadar uyuşuyo heryerim :) ya şurda beşiğinde ağlasın razıyım ben cidden böyle iyi mi anlayamıyorumBizim melekler bizi alistiriyor uykusuzluga :) artik her gecen gun biraz daha zorlasiyor her sey kuzum ama cok az kaldi :))
Ya doktorumda 40. Haftayi gormez dedi 2 gün once 2 3 haftaya gelir bence dedi.. Cok asagidaymis surekli wc deyim ishalimde var smdi korkmaya başladım iyice 2500 du kilosuda cok düşük daha..
Evet canım benimki aceleci çıktı seninkileri yalnız bırakmak istemedi,a
Canim ayni gun gelmis bebisler hayirli olsun nasilsiniz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?