amin inşallah canım ya salı günü alıcam nasipse çok vakit kalmadi artık :)Kuzum sen zaten riskli kismi atlatmissin gun aldinizmi baya biaz kalmis saglikla gelsin kuzun :)
Eee erkek cocugu yumusak olursa hayatta nasil tutunacak :)Zaten yumusak yengec burcu olacak cogunuzun bebisi.Sert olmasini istemiyorsan r ve t harflerinin olmamasina dikkat et.A sans ve iyi enerji verir ama iki taneden fazla olmasin.M mal mulk verir yaninda a olursa yuceltir.K kariyer verir,d yetenek,p cok iyi yuceltir,g hirs verir,ş ler de sansli oluyormus.Ü,ö ve e harflerinden uzak dursan iyi olur.Ozellikle soyadinda varsa.Kalin unlu harfler daha olumlu enerji veriyormus.Iki isim de guclu bir karakter veriyormus.ya sanki hiç bir isim içime sinmiyor normalde de acayip seçerim bu konuda da bıraz oyle oldu esim de aynı .her isimle ilgili olumsuz bişiler oluyr aklımda.rüzgar poyraz demir ateş falan cok sert isimler geliyor daha naif olsun doruk ismini begenmstm mesela ama o da öyle anlamına gore cocugun karakterı de sert olurmu dıye dusunuyrm :)
Ben varım canım.öyle çok nefesim daralıyor ki boğulacak gibi oluyorum.Bir de ciğerlerimi üşütmüşüm.Balgam oldu. Bir yandan balgam bir yandan kızım sıkıştırıyor ciğerlerimi ne yapacağımı şaşırıyorum.Nefes almakta zorlanınca kendimi ordan oraya atıyorum.Ter içinde kalıyorum.Ne diyelim hamdolsun halimize.Sağsalim bebişlerimize kavuşalım da rahatlarız inşallah. Allah yardımcımız olsun.Kolaylıklar versin cümlemizeGeceleri benim gibi nefes darlığı çeken varmı? Ne iyi gelirki buna ya of psikolojim bozuldu
39.hafta yazacaktın tabi ki canımŞimdi erken doğum korkusu var 49. Haftaya gelince de ne zaman gelcek ya hiç sandım olmazsa korkuları başlar
Ben varım canım.öyle çok nefesim daralıyor ki boğulacak gibi oluyorum.Bir de ciğerlerimi üşütmüşüm.Balgam oldu. Bir yandan balgam bir yandan kızım sıkıştırıyor ciğerlerimi ne yapacağımı şaşırıyorum.Nefes almakta zorlanınca kendimi ordan oraya atıyorum.Ter içinde kalıyorum.Ne diyelim hamdolsun halimize.Sağsalim bebişlerimize kavuşalım da rahatlarız inşallah. Allah yardımcımız olsun.Kolaylıklar versin cümlemize
Geçmiş olsun hasta derken nesi var bebişin ? Ayrıca güle güle büyütün aslında en zor kısımlar geçti artık yavaş yavaş herşey yoluna girecektirAllahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Geçen hafta bugün bu saatler uyandım eşimi ise gönderdim annemle çarşı pazar saatlerce gezdik ve benim suyum gelmeye başlamış pazar temizlik ütü Vs pazartesi doğum salı oğlumu verdiler Çarşamba taburcu perşembe biraz dinlendim sadece onda da süt insin diye yapmadık kalmadı cuma nüfus işleri sonra hastaneye yatış şimdi hastane bahçesinde çay içiyorum
Içimi dökmeye ihtiyacım varmış galiba kızlar kusura bakmayın.
Kendimi o kadar beceriksiz başarısiz hissediyorum ki kelimeler yetmez. Mühendisim yıllarca çalıştım hep en iyisini yapmaya odaklı yaşadım önce evliliğe alışma süreci sonra iki kayıp şimdi oğlum kucağımda ama hasta erken doğdu bilmiyorum dediğim gibi iyice güçsüz hissediyorum. Bilmediğim şeylerden çok korkuyorumsağ olsun eşim hep destek ama ona da zayıflık larimi göstermek istemiyorum kimseye göstermek istemiyorum
Öyle saçma sapan şeyler işte
herşey allahın takdiri canim yaşadıkların zor bazen herşey üst üste gelir inşallah biran önce bebisin evine gelicek iyi düşün iyi olsun allah yardımcın olsunAllahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Geçen hafta bugün bu saatler uyandım eşimi ise gönderdim annemle çarşı pazar saatlerce gezdik ve benim suyum gelmeye başlamış pazar temizlik ütü Vs pazartesi doğum salı oğlumu verdiler Çarşamba taburcu perşembe biraz dinlendim sadece onda da süt insin diye yapmadık kalmadı cuma nüfus işleri sonra hastaneye yatış şimdi hastane bahçesinde çay içiyorum
Kendimi o kadar beceriksiz başarısiz hissediyorum ki kelimeler yetmez. Mühendisim yıllarca çalıştım hep en iyisini yapmaya odaklı yaşadım önce evliliğe alışma süreci sonra iki kayıp şimdi oğlum kucağımda ama hasta erken doğdu bilmiyorum dediğim gibi iyice güçsüz hissediyorum. Bilmediğim şeylerden çok korkuyorumsağ olsun eşim hep destek ama ona da zayıflık larimi göstermek istemiyorum kimseye göstermek istemiyorum
Sahur icin uyanmistim tek gözle yazip uyudum tekrarUyumadin mi sen de kuzu ay ben sadece geceleri görebiliyorum yazdıklarınızı gunduz hic bakamıyorum ben varkende kimse olmuyo :)))
Hahaha..Bu arada bizim grupla ilgili eşimin yorumunu aktarayım size
-doğum oldu hala ne okuyorsun?
-Doğum konuşuyoruz canım
- bir aya herkes bitince bitecek mi
- Hayır neden bitsin ki sonuçta Temmuz anneleri grubun adı hamileleri değil ki. Ayrıca diğer gruba da yazmam lazım diyete başlıyorum (zayıflama gruplarında idim)
-Hmm peki. Bence çok saçma aklınıza gelen herşey için grubunuz var
- bence de senin hiç bilmediğin insanlarla hali saha maçı yapman çok saçma
-
-
Sessizlik
Allahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Yaşadiklarin agir gelmis sana ama kuzuna kavustun iste cok sukur sag salim kavustun üstelik evinede gittin.. Sarilikta zaten bir milyon bebegin yasadigi bisi o yuzden önemli degil.Allahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Hadi bakalim guzel haberlerle gel .. Bende kizimi görecegim sanirim ondan uyku tutmadi ama randevu 10.30Az sonra kızımı görmeye gidicem bu hafta cok zordu benim için umarım bebeğim iyidir dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Bebek kategorisinin altinda gördüm kendin yap çikolata olarak yaZıyodu.70 tanesi 37.5 fiyatı da.gormedim canim onu yarin bi bakayim. Nerden baktin sen sitede ayri yerde mi yaziyo
Yaramaz olur demişler kadınlar kulübünde okudum ya tabi aslında her çocuk bir olamaz yani mümkün değil ama insan isim koyarken didikliyor
Evet canim cok uzun surerse dr git serum takviyesi yapiyorlar vu udundaki su kaybi icin gecmis olsun ne cektim son jki haftamda ondan surekli ishaldimKizlar ishal olmak erken dogum belirtisi yaziyodu bi yerde dogrh mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?