2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim, benim... Benimde suyum geldi senin gibi, kendimce sebep aradim; ev taşırken çok yordum kendimi dedim
son gun o misafirleri kabul etmeyecektim dedim.
Cok su icmedim dedim.
Bir hafta once disciye gitmeyecektim dedim.
Daha neler neler, suçluluk duyuyordum. Beceremedim, diyordum. Bir yandan içimde birşeylerin yarım kaldigini hissediyordum. Şok içerisindeyim....
Ama biraz araştırınça prematüre annelerinin yaşadığı duygularımiş bunlar, anladim gayet normalmiş.
Rabbim yol verdi kuzularimiza, hadi çıkın gününüz geldi dedi geldiler )
Herkesten bir hikaye dinledim, meğer yaşayan ne çokmus
Bebegim büyümeye başladıkça, o burusuk yanaklari dolup guzellestikce sagliginin çok iyi olduğunu duydukça o duygularda azalıyor.
Sarılık geçiren çoook bebek var cnm, erken doğmasiyla alakası yok. Öyle hastalıkta değil. Gurubun yarısı bu sariligi yazacak göreceksin.
Hele sen cnm, hemencik aldın evine döndün, sütun geldi, sağlıklı çok şükür. Daha ne olsun. Bak birde erken doganlar zeki oluyorlarmis, çoğu dahiler prematüre bebekler mis :) araştırırken bununla da karsilasmistim...
Güçlü ol cnm, kuzularimizin bize ihtiyacı var annesi...Kaç kilo doğmuştu bebegin şimdi kaç kilo oldu.

Geçmiş olsun canım. Öyle düşünme annesin sen yetersiz olamazsın üzme kendini.. her doğan bebek yenidoğan sarılığı olur.. tedaviyle de geçer ve bu problem değil.. eve geldiğinde hazır güneş artık kendini gösteriyor.. ellerini bacaklarını aç ve 5 - 10 dakika güneşte tut. Emzir ve yeterli değilse sütün mutlaka mama takviyesi yap ki zaten yapmışsın.. önemli olan bebeğin doyması doyduktan sonra sarılığı geçiyor canım.. korkma sakın bu çok normal bir şey.. bilirubin seviyesi kaç peki canım?

Masallah canim gule gule buyusunler..benimkiler kuvezde durumlari iyi pzrts dr beni cagirmis malesef yuruyemiyorum spinalde 15 delik atildi belime bulamadi yerini genele cevirdi halim hal degil ayak ve bacaklarimi etkiledi.muhtemelen haftaya cikar yavrularim.aman dikkat et kuzum sarilik oluveriyor bebisler gunduz 2 saat gece 3 saatte bir mama veya anne sutu veriliyormus aksatmsmak gerekiyormus.mama olarak ne onerdiler.sende bol bol su ic tatlim.insallah tez vakitte iyilesir bebisin...minislerimiz hastalanmasin

Olsun sağlıkları yerinde çok şükür gözünüz aydın canım sağlıkla en kısa sürede evinize dönersiniz inşallah

Canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Herşeyin bir sebebi var. Benim bi arkadsşım da kaybetti bebeğini çok üzüldü haklı olarak sonrasında göğüs kanseri çıktı iyi ki gitmiş bebek dedik şimdi ameliyat tedavi filan çok şükür gayet iyi. İnşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun yavruna.

Bebegim hepimiz zaman zaman boyle hissediyoruz bebisin saglikla kucagindaya gerisi bos bak sen guclu ol hersey atlatilir lohusa sendromuna girme sakin..inan bu dusunduklerini bende dusundum dun birazda bebislerden ayri kalmak koydu agla agla
Herseyi zamanla ogrenicez insallah

benimkide birsey oldumu sordunmu kadinlar klubune diyor orda erkekte vardir sizi kandiriyordur diyor hehe diyom sanalya inandirici gelmiyor herhalde onlara

benimkide birsey oldumu sordunmu kadinlar klubune diyor orda erkekte vardir sizi kandiriyordur diyor hehe diyom sanalya inandirici gelmiyor herhalde onlara
Benim kocamda tutturmuş siz bizi çekiştiriyorsunuz bende temmuz annelerinin kocaları diye topik açacam diyor sen git önce erkekler kulübünü kur yazacak adam bulursan o topiğide açarsın dedim kıskanç bunlar ya

Canım hayatta sürekli güçlü durmaya çalışırsan sen yorulursun. En azından eşinin yanında kanatlarını indirebilmeli ve ona dökülebilmelisin. Yaşadığın korkuları ben doğurmadan yaşıyorum. Hiçbirşey bilmiyorum sanki elimde bile tutmayaacakmışım gibi geliyor.
Neden böyle oldu gibide düşünme bak oğlunla senin kaderinde buymuş. Şükürler olsu emiyor ve hemen taburcu olmuşsunuz. Sarılıktan doktora gitmeyen bebek neredeyse yok. Eminim hemen toparlayacaktır. Sen bu şekilde karamsar olursan sütün gider ve oğluna yarar sağlayamazsın bu yönünden bakmaya çalış. Biz anneyiz ve içimizde doğuştan annelik içgüdüsü varmış. Herşey yoluna girecek buna inan.

Günaydın annişkolara. Günler sonra ilkkez inanılması güç ama 7.5saat uyudum (4-5kere çişe kalkmayı saymıyorum) bu kız artık içime sığmıyor ya kukumu ya midemi delecek yada sağ kaburgamı kıracak diye korkuyorum, her yerimde yahu hastaneye gidecek arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz, bize daha 9gün var. Bu adam doğuma çağırdı heralde beni
Birde benim gibi iştahı giden ve sürekli midesi bulanan var mı?

İştahsızlık bende de başladı gun icinde kendimi kandirmaya calisiyorum resmen biseyler yemek için.
Aynen benimki de dort dönüyo artık.dun gece kafasi yukarı gelmişti ayaklariyla bastirdi da bastirdi mahfetti beni

İştahsızlık bende de başladı gun icinde kendimi kandirmaya calisiyorum resmen biseyler yemek için.
Aynen benimki de dort dönüyo artık.dun gece kafasi yukarı gelmişti ayaklariyla bastirdi da bastirdi mahfetti beni
Bende öyle dün 3 öğünü zor yedim oda sabahı tost öğleni çorbayla geçiştirdim. 2-3 gündür kabızlık başladı muz yiyemiyorum. Bulantıdan süt içemiyorum ne olcak bilmem
Ay kızlar bale yapıyor erkekler halısahaoynuyo içimizde heralde :))))

Mide bulantılarim azda olsa geri geldi bendede iştahsızlık bendede var bide bebis sag kaburgamin altında hemen gitmiyor orda bi şişlik var sürekli sanırım poposunu dayadi oraya

Mide bulantılarim azda olsa geri geldi bendede iştahsızlık bendede var bide bebis sag kaburgamin altında hemen gitmiyor orda bi şişlik var sürekli sanırım poposunu dayadi oraya
Son ay anneler kilo verebiliyormul diye okumuştum biyerde gülmüştüm bu gidişle vericem galiba. Birde oruçlu olunca evdekiler tek bişey yemek gelmiyoda içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…