Allahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Geçen hafta bugün bu saatler uyandım eşimi ise gönderdim annemle çarşı pazar saatlerce gezdik ve benim suyum gelmeye başlamış pazar temizlik ütü Vs pazartesi doğum salı oğlumu verdiler Çarşamba taburcu perşembe biraz dinlendim sadece onda da süt insin diye yapmadık kalmadı cuma nüfus işleri sonra hastaneye yatış şimdi hastane bahçesinde çay içiyorum
Içimi dökmeye ihtiyacım varmış galiba kızlar kusura bakmayın.
Kendimi o kadar beceriksiz başarısiz hissediyorum ki kelimeler yetmez. Mühendisim yıllarca çalıştım hep en iyisini odaklı yaşadım önce evliliğe alışma süreci sonra iki kayıp şimdi oğlum kucağımda ama hasta erken doğdu bilmiyorum dediğim gibi iyice güçsüz hissediyorum. Bilmediğim şeylerden çok korkuyorumsağ olsun eşim hep destek ama ona da zayıflık larimi göstermek istemiyorum kimseye göstermek istemiyorum
Öyle saçma sapan şeyler işte
Allahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Geçen hafta bugün bu saatler uyandım eşimi ise gönderdim annemle çarşı pazar saatlerce gezdik ve benim suyum gelmeye başlamış pazar temizlik ütü Vs pazartesi doğum salı oğlumu verdiler Çarşamba taburcu perşembe biraz dinlendim sadece onda da süt insin diye yapmadık kalmadı cuma nüfus işleri sonra hastaneye yatış şimdi hastane bahçesinde çay içiyorum
Kendimi o kadar beceriksiz başarısiz hissediyorum ki kelimeler yetmez. Mühendisim yıllarca çalıştım hep en iyisini yapmaya odaklı yaşadım önce evliliğe alışma süreci sonra iki kayıp şimdi oğlum kucağımda ama hasta erken doğdu bilmiyorum dediğim gibi iyice güçsüz hissediyorum. Bilmediğim şeylerden çok korkuyorumsağ olsun eşim hep destek ama ona da zayıflık larimi göstermek istemiyorum kimseye göstermek istemiyorum
Masallah canim gule gule buyusunler..benimkiler kuvezde durumlari iyi pzrts dr beni cagirmis malesef yuruyemiyorum spinalde 15 delik atildi belime bulamadi yerini genele cevirdi halim hal degil ayak ve bacaklarimi etkiledi.muhtemelen haftaya cikar yavrularim.aman dikkat et kuzum sarilik oluveriyor bebisler gunduz 2 saat gece 3 saatte bir mama veya anne sutu veriliyormus aksatmsmak gerekiyormus.mama olarak ne onerdiler.sende bol bol su ic tatlim.insallah tez vakitte iyilesir bebisin...minislerimiz hastalanmasinEvet canım benimki aceleci çıktı seninkileri yalnız bırakmak istemediilk gece yoğun bakım kuvözde kaldı ertesi gün emdiği için verdiler Çarşamba taburcu olduk ama bu gece hastanedeyiz sarılık yüzünden yatırdı yeni doğan uzmanı. Sütüm perşembe akşam gibi geldi mama takviye ettik
Buna da çok şükür
Geçmişi okuyamadım sen nasıl oldun ne zaman çıkacak yavrular kuvözden
Hayirlisi olsun canim saglikla kolaylikla gelsin insallahamin inşallah canım ya salı günü alıcam nasipse çok vakit kalmadi artık :)
Bende oyleydim yastiklardan kule yapiyordum birde yattigim odanin camini aciyordum ozaman ferahliyordum canimGeceleri benim gibi nefes darlığı çeken varmı? Ne iyi gelirki buna ya of psikolojim bozuldu
Ayy bayıldım süperlerEki Görüntüle 2006562 anne karnından görüntülerin kille buluşmuş hali :) çok komik değil mi tombalak kafa
Olsun sağlıkları yerinde çok şükür gözünüz aydın canım sağlıkla en kısa sürede evinize dönersiniz inşallahAmin canim insallah saglikli olsunlarda insallah kisa surer kavusmamiz..
Sizlerde dikkat edin inanin son safhalar bebisler icin cok onemli kendinizi fazla yormayinki bebek tam gelidimini gosterip gelsin.
Bizi biraz drda korkuttu artik risk alamam diye yoksa diyorlarya a ne kar inda 1 gun bile onemli diye cidden cok cok onemliymis
Canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Herşeyin bir sebebi var. Benim bi arkadsşım da kaybetti bebeğini çok üzüldü haklı olarak sonrasında göğüs kanseri çıktı iyi ki gitmiş bebek dedik şimdi ameliyat tedavi filan çok şükür gayet iyi. İnşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun yavruna.Merhaba güzel anneler. Bende sizinle bu yola başlamıştım. Bebeğimi 14 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi Temmuz ayına yaklaştıkça içim cok acıyor. Sizin mutluluklarinizi gördükçe de seviniyorum. 3 aydır deniyoruz ama hala hamile kalamadım. Sizden ricam bana dua etmeniz. Hamilelerin duası kabul olur derler. ALLAH hepinize tam sağlık tam sifa doğumlar nasip etsin. (Kullanıcı adım ziraa idi. Ordaki geçmişime üzüldüğümden yeni hesap açtım. Gerçek ismim Rabia.) Hepinizi öpüyorum
Aynen öyle oluyor canım. Bi itekliyor bazen eli çıktı sanıyorumKızlar bebeğiniz kıpırdadıkça sanki altınız çıkıcak gibi oluyor mu size de ?
Bebegim hepimiz zaman zaman boyle hissediyoruz bebisin saglikla kucagindaya gerisi bos bak sen guclu ol hersey atlatilir lohusa sendromuna girme sakin..inan bu dusunduklerini bende dusundum dun birazda bebislerden ayri kalmak koydu agla aglaAllahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Kendimi o kadar beceriksiz başarısiz hissediyorum ki kelimeler yetmez. Mühendisim yıllarca çalıştım hep en iyisini yapmaya odaklı yaşadım önce evliliğe alışma süreci sonra iki kayıp şimdi oğlum kucağımda ama hasta erken doğdu bilmiyorum dediğim gibi iyice güçsüz hissediyorum. Bilmediğim şeylerden çok korkuyorumsağ olsun eşim hep destek ama ona da zayıflık larimi göstermek istemiyorum kimseye göstermek istemiyorum
Bu arada bizim grupla ilgili eşimin yorumunu aktarayım size
-doğum oldu hala ne okuyorsun?
-Doğum konuşuyoruz canım
- bir aya herkes bitince bitecek mi
- Hayır neden bitsin ki sonuçta Temmuz anneleri grubun adı hamileleri değil ki. Ayrıca diğer gruba da yazmam lazım diyete başlıyorum (zayıflama gruplarında idim)
-Hmm peki. Bence çok saçma aklınıza gelen herşey için grubunuz var
- bence de senin hiç bilmediğin insanlarla hali saha maçı yapman çok saçma
-
-
Sessizlik
Benim kocamda tutturmuş siz bizi çekiştiriyorsunuz bende temmuz annelerinin kocaları diye topik açacam diyor sen git önce erkekler kulübünü kur yazacak adam bulursan o topiğide açarsın dedimbenimkide birsey oldumu sordunmu kadinlar klubune diyor orda erkekte vardir sizi kandiriyordur diyor hehe diyom sanalya inandirici gelmiyor herhalde onlara
Canım hayatta sürekli güçlü durmaya çalışırsan sen yorulursun. En azından eşinin yanında kanatlarını indirebilmeli ve ona dökülebilmelisin. Yaşadığın korkuları ben doğurmadan yaşıyorum. Hiçbirşey bilmiyorum sanki elimde bile tutmayaacakmışım gibi geliyor.Allahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
İştahsızlık bende de başladı gun icinde kendimi kandirmaya calisiyorum resmen biseyler yemek için.Günaydın annişkolara. Günler sonra ilkkez inanılması güç ama 7.5saat uyudum (4-5kere çişe kalkmayı saymıyorum) bu kız artık içime sığmıyor ya kukumu ya midemi delecek yada sağ kaburgamı kıracak diye korkuyorum, her yerimde yahuhastaneye gidecek arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz, bize daha 9gün var. Bu adam doğuma çağırdı heralde beni
Birde benim gibi iştahı giden ve sürekli midesi bulanan var mı?
Bende öyle dün 3 öğünü zor yedim oda sabahı tost öğleni çorbayla geçiştirdim. 2-3 gündür kabızlık başladı muz yiyemiyorum. Bulantıdan süt içemiyorum ne olcak bilmemİştahsızlık bende de başladı gun icinde kendimi kandirmaya calisiyorum resmen biseyler yemek için.
Aynen benimki de dort dönüyo artık.dun gece kafasi yukarı gelmişti ayaklariyla bastirdi da bastirdi mahfetti beni
Günaydın annişkolara. Günler sonra ilkkez inanılması güç ama 7.5saat uyudum (4-5kere çişe kalkmayı saymıyorum) bu kız artık içime sığmıyor ya kukumu ya midemi delecek yada sağ kaburgamı kıracak diye korkuyorum, her yerimde yahuhastaneye gidecek arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz, bize daha 9gün var. Bu adam doğuma çağırdı heralde beni
Birde benim gibi iştahı giden ve sürekli midesi bulanan var mı?
Son ay anneler kilo verebiliyormul diye okumuştum biyerde gülmüştüm bu gidişle vericem galiba. Birde oruçlu olunca evdekiler tek bişey yemek gelmiyoda içimdenMide bulantılarim azda olsa geri geldi bendede iştahsızlık bendede var bide bebis sag kaburgamin altında hemen gitmiyor orda bi şişlik var sürekli sanırım poposunu dayadi oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?