2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Son ay anneler kilo verebiliyormul diye okumuştum biyerde gülmüştüm bu gidişle vericem galiba. Birde oruçlu olunca evdekiler tek bişey yemek gelmiyoda içimden

Aaa bak o da etkiliyor gerçekten.. İster istemez sende bisey yemiyosun herkes oruç olunca.. Bu sabah tartı cidden eksi gösterdi bende.. 72ye kadar coook hızlı kilo aldım 72den sonra takıldım şuan 75im ama cokk yavas ilerliyor..

Günaydın kızlar.
Doğumda olan arkadaştan haber var mı?
Kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah
Benim çikolatalarım geldi. Ben beğendim. Resmini paylaşıyorum düşünen arkadaşlara fikir olsun :) herhangi bir erime akma durumu olmamış. Kutunun üzerindeki bantta gıda maddesidir öncelikli teslim yazıyordu. Helvayı da güzel paketlemişler

Eklentiler

• IMG_1138.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1140.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 65
Ben de uzun zamandır kan tahlili yatırmadım hiç bir fikrim yok karaciğer değerleri konusunda.ayin 23une çağırdı saglik ocağı bakalım değerler nasil çıkar.kizimda nidalat kullanmıştım ı daha çok çarpıntı yaptı.adalatta yapiyot ama o kadar değil.

Bence 23 ünü bekleme canım. Sağlık ocağına git doktırum kan tahlili istedi de hemen yapıyorlar. Benim hemen kesti mesela ilacı değerleri görünce. Allah korusun sonra başka sıkıntı çıkmasın. İnşallah sağlıkla sağ salim kavuşuruz kuzularımıza hepimiz.

Cok güzel cnm.. bn geçen yıl sipariş vermiştim instagram hesaplarından kapatmışlar bulamıyorum hacışerifi..sen int sitesindenmi verdin .int sitelerine üyelik sartmı .. okadar heryere üyeyimki sıkıldım ... ben budefa lokum siparişi vericem çünkü burası cok sıcak evdeki cikolataları bile dolaba koydum..

Evet canım internet üzerinden sipariş verdim. Şart mı bilmiyorum ama takibi kolay olsun diye ben baştan üye oldum almadan. Aynı görünüşte paketlerde lokum yapmışlar onlar daha uygun olur sıcaksa. Eridi aktı derdin olmaz.

Ay Can'ım çok güzeller güle güle afiyetle yiyin :) bende az önce konuştum Trabzon'a buzlu köpüklü sarıyorlarmış fln öyle yolluyorlarmış içim rahatladı . Bi de lohusa şekeri de alıcam ordan sordum. İçinde herşeyi tammış sadece sıcak suda açıp soğuk suyla çoğaltıyorsun şekeri :) hop oluyor sana lohusa şerbeti

Teşekkürler canım:) Aa çok iyiymiş ben de bakayım ona. Görmemiştim onu. :)

aynen canım ayrıntılıdan berı ruhsal olarak zaten yasıyorum ben testte yaptırmadım ya keske senın gıbı yaptırsaymısım en azından o kafam rahat olrdu daha hala doktora soruyorum yuzu benzemıo degılmı dıe benım de cok fazla kasılmalarım oluyo yuryemıorm yatıyorum hep ınsallah az kaldı saglıkla dogurcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…