Son ay anneler kilo verebiliyormul diye okumuştum biyerde gülmüştüm bu gidişle vericem galiba. Birde oruçlu olunca evdekiler tek bişey yemek gelmiyoda içimden
Ben de uzun zamandır kan tahlili yatırmadım hiç bir fikrim yok karaciğer değerleri konusunda.ayin 23une çağırdı saglik ocağı bakalım değerler nasil çıkar.kizimda nidalat kullanmıştım ı daha çok çarpıntı yaptı.adalatta yapiyot ama o kadar değil.İnşallah canım. Bu ilaçlardan benim karaciğerim çok etkilendi. Bütün değerler altüst olmuş. Riske rağmen progestan dahil bıraktırdı doktorum. Bana bu kadar zarar verdiyse o minnak oğlumu nasıl etkilemiştir kim bilir
Bu arada canım rutin kan yaptırmadıysan yakında yaptır derim. Benim rutinlerde tesadüf farkedildi. Ast alt değerleri falan etkileniyormuş. Bikaç tane daha var hatırlayamadım.
Çarpıntı tansiyon düşüklüğü yaptı mı sende de adalat?
Bence 23 ünü bekleme canım. Sağlık ocağına git doktırum kan tahlili istedi de hemen yapıyorlar. Benim hemen kesti mesela ilacı değerleri görünce. Allah korusun sonra başka sıkıntı çıkmasın. İnşallah sağlıkla sağ salim kavuşuruz kuzularımıza hepimiz.Ben de uzun zamandır kan tahlili yatırmadım hiç bir fikrim yok karaciğer değerleri konusunda.ayin 23une çağırdı saglik ocağı bakalım değerler nasil çıkar.kizimda nidalat kullanmıştım ı daha çok çarpıntı yaptı.adalatta yapiyot ama o kadar değil.
Cok güzel cnm.. bn geçen yıl sipariş vermiştim instagram hesaplarından kapatmışlar bulamıyorum hacışerifi..sen int sitesindenmi verdin .int sitelerine üyelik sartmı .. okadar heryere üyeyimki sıkıldım ... ben budefa lokum siparişi vericem çünkü burası cok sıcak evdeki cikolataları bile dolaba koydum..Günaydın kızlar.
Doğumda olan arkadaştan haber var mı?
Kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah
Benim çikolatalarım geldi.Ben beğendim. Resmini paylaşıyorum düşünen arkadaşlara fikir olsun :) herhangi bir erime akma durumu olmamış. Kutunun üzerindeki bantta gıda maddesidir öncelikli teslim yazıyordu. Helvayı da güzel paketlemişler
Evet canım internet üzerinden sipariş verdim. Şart mı bilmiyorum ama takibi kolay olsun diye ben baştan üye oldum almadan. Aynı görünüşte paketlerde lokum yapmışlar onlar daha uygun olur sıcaksa. Eridi aktı derdin olmaz.Cok güzel cnm.. bn geçen yıl sipariş vermiştim instagram hesaplarından kapatmışlar bulamıyorum hacışerifi..sen int sitesindenmi verdin .int sitelerine üyelik sartmı .. okadar heryere üyeyimki sıkıldım ... ben budefa lokum siparişi vericem çünkü burası cok sıcak evdeki cikolataları bile dolaba koydum..
Ay Can'ım çok güzeller güle güle afiyetle yiyin :) bende az önce konuştum Trabzon'a buzlu köpüklü sarıyorlarmış fln öyle yolluyorlarmış içim rahatladı . Bi de lohusa şekeri de alıcam ordan sordum. İçinde herşeyi tammış sadece sıcak suda açıp soğuk suyla çoğaltıyorsun şekeri :) hop oluyor sana lohusa şerbetiGünaydın kızlar.
Doğumda olan arkadaştan haber var mı?
Kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah
Benim çikolatalarım geldi.Ben beğendim. Resmini paylaşıyorum düşünen arkadaşlara fikir olsun :) herhangi bir erime akma durumu olmamış. Kutunun üzerindeki bantta gıda maddesidir öncelikli teslim yazıyordu. Helvayı da güzel paketlemişler
Sarılık oldu canım fototropi başlandıGeçmiş olsun hasta derken nesi var bebişin ? Ayrıca güle güle büyütün aslında en zor kısımlar geçti artık yavaş yavaş herşey yoluna girecektir
Sağol canımherşey allahın takdiri canim yaşadıkların zor bazen herşey üst üste gelir inşallah biran önce bebisin evine gelicek iyi düşün iyi olsun allah yardımcın olsun
Gözü aydın allah analı babalı büyütsün ..Selam kizlar Mehmet Yiğit dünyaya geldi elhamdulillah bugün. 37+0 olmayi bekledi galiba dünden beri :) çok şükür @Zey-has ta kavuştu oğluşuna
Hayrlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kizlar Mehmet Yiğit dünyaya geldi elhamdulillah bugün. 37+0 olmayi bekledi galiba dünden beri :) çok şükür @Zey-has ta kavuştu oğluşuna
Teşekkürler canım:) Aa çok iyiymiş ben de bakayım ona. Görmemiştim onu. :)Ay Can'ım çok güzeller güle güle afiyetle yiyin :) bende az önce konuştum Trabzon'a buzlu köpüklü sarıyorlarmış fln öyle yolluyorlarmış içim rahatladı . Bi de lohusa şekeri de alıcam ordan sordum. İçinde herşeyi tammış sadece sıcak suda açıp soğuk suyla çoğaltıyorsun şekeri :) hop oluyor sana lohusa şerbeti
Canım böle şeyler düşünerek üzme kndniSağol canım
aynen canım ayrıntılıdan berı ruhsal olarak zaten yasıyorum ben testte yaptırmadım ya keske senın gıbı yaptırsaymısım en azından o kafam rahat olrdu daha hala doktora soruyorum yuzu benzemıo degılmı dıeSenle ben ne çektik ayrıntılıdan beri dimi :/ şuan bile resmen doğum sancısı çekiyorum ne bitmez çilem varmış millet 40 haftalık olur sancısı olmaz.. Ama işte doğum sancısı değil.. Doktorun dediği bazı gebelerde böyle oluyor düzenli sancı erken doğuma yol açabilir de açmayabilir de sinir ediyo beni ee sonuç ne yapcaz engellemek için hiç..
Oda kötüymüş ya insan kendini suçlu hissederYok canım cikmıyor kac kere hastaneye gittim 1gece sadece sancim cikti zaten sancilari hissediyordum o sirada ama digerlerinde ne zaman girsem benim sancilar kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?