Sarılık klasik oldu artık illaki oluyor heje sezaryen olduysa , çocuk uyanamıyor gibiyse 2 saat oldu ve emmeye bile uyanamadıysa mutlaka uyandırıp emzirmeli mama gerekiyorsa mama verilmeli ne kadar uğraşsanda oluyor bazen ama iyileşiyorlar hemen korkulacak bişey değil merak etmeSarılık oldu canım fototropi başlandı
Helva için not yazmıştın sen degil mi ? Ben de mi siparişimi versem acaba erken gibi geliyor banaGünaydın kızlar.
Doğumda olan arkadaştan haber var mı?
Kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah
Benim çikolatalarım geldi.Ben beğendim. Resmini paylaşıyorum düşünen arkadaşlara fikir olsun :) herhangi bir erime akma durumu olmamış. Kutunun üzerindeki bantta gıda maddesidir öncelikli teslim yazıyordu. Helvayı da güzel paketlemişler
bende aynıyım dna testi yaptırdık iyi çıktı ama gittiğim perinatolog bozuntusu beni mahvetti hiç resim dahi göremedim zaten çocukla ilgili kafamda öyle şeyler varki o doğumdan çıkıp çocuğu görünce inşallah hepsi geçeraynen canım ayrıntılıdan berı ruhsal olarak zaten yasıyorum ben testte yaptırmadım ya keske senın gıbı yaptırsaymısım en azından o kafam rahat olrdu daha hala doktora soruyorum yuzu benzemıo degılmı dıebenım de cok fazla kasılmalarım oluyo yuryemıorm yatıyorum hep ınsallah az kaldı saglıkla dogurcaz canım
Can'ım 3 ay dayanıyorlarmış çikolataları havalar daha çok ısınmadan sipariş et bence ben öyle yapıcam .Helva için not yazmıştın sen degil mi ? Ben de mi siparişimi versem acaba erken gibi geliyor bana
Can'ım uzak kaldım konuya anlamadım neden dna testi yaptırdın Allah korusun kötü birşey mi oldu ?bende aynıyım dna testi yaptırdık iyi çıktı ama gittiğim perinatolog bozuntusu beni mahvetti hiç resim dahi göremedim zaten çocukla ilgili kafamda öyle şeyler varki o doğumdan çıkıp çocuğu görünce inşallah hepsi geçer
Selam kizlar Mehmet Yiğit dünyaya geldi elhamdulillah bugün. 37+0 olmayi bekledi galiba dünden beri :) çok şükür @Zey-has ta kavuştu oğluşuna
Amin canim insallah sizlerde saglikla kolaylikla kavusun insallahOlsun sağlıkları yerinde çok şükür gözünüz aydın canım sağlıkla en kısa sürede evinize dönersiniz inşallah
Amin tatlim insallahGunaydin kizlar musmutlu bi gün olsun hepimize
AllahımMelissa81 bi an once bebislerini eve gotursun artik. Hepimiz huzurla saglikla kavusalim bebelerimize. Amin.
Tamam kuzum benm bi bakayim bakalim ne iyi geliyorsa dedigin gbiMerak etme canm ya 38-39. Haftalarda doğsa bile gayet iyi ki sen bol su iç bide ishali ne gecirirse ondan ye iç bakalm belki geçer
Ayy gercek dusunsene bizim kocalarda yazissa ne geyik olurdu :)))Benim kocamda tutturmuş siz bizi çekiştiriyorsunuz bende temmuz annelerinin kocaları diye topik açacam diyor sen git önce erkekler kulübünü kur yazacak adam bulursan o topiğide açarsın dedimkıskanç bunlar ya
Tamam kuzum benim pazartesi de yola ckcam dua edin bana annemin yanina gidiyorum dogum icinEvet canim cok uzun surerse dr git serum takviyesi yapiyorlar vu udundaki su kaybi icin gecmis olsun ne cektim son jki haftamda ondan surekli ishaldim
Yemekleri eksiltmeyin canim kilolari aniden dusuyor mutlaka bebegin icin yemeye calisBende öyle dün 3 öğünü zor yedim oda sabahı tost öğleni çorbayla geçiştirdim. 2-3 gündür kabızlık başladı muz yiyemiyorum. Bulantıdan süt içemiyorum ne olcak bilmem
Ay kızlar bale yapıyor erkekler halısahaoynuyo içimizde heralde :))))
canım dna yaptırsıysan korkma rahatla neguzel ıste ıyı cıkmıs ben yaptrmadım pişmanım butun hamılelıgım rezıl oldu ruhsal olarak hep cöktum ınsallah bebegımın normal oldugunu gorurum de rahatlarım perınatolog neden uzdu senı dna yaptırdıgın haldebende aynıyım dna testi yaptırdık iyi çıktı ama gittiğim perinatolog bozuntusu beni mahvetti hiç resim dahi göremedim zaten çocukla ilgili kafamda öyle şeyler varki o doğumdan çıkıp çocuğu görünce inşallah hepsi geçer
Insallah sagsalim var annenlere yola cikana kadar devam ederse dr gozukmeden gitme yollarda perisan olursun canimTamam kuzum benim pazartesi de yola ckcam dua edin bana annemin yanina gidiyorum dogum icin
Kizimiz cemre- oglumuzda tuna oldu canim :))
Adıyla yaşasınlar canm çok hoşmuşKizimiz ceren - oglumuzda tuna oldu canim :))
Kız iki ya melisanın da kızı var bide bir kız doğmuştu acelecilerden:)@Zey-has gözünüz aydın olsun canım. Rabbimle sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin.
Kizlar bizim 1 kızımız 7 oğlumuz mu var şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?