2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sarılık oldu canım fototropi başlandı
Sarılık klasik oldu artık illaki oluyor heje sezaryen olduysa , çocuk uyanamıyor gibiyse 2 saat oldu ve emmeye bile uyanamadıysa mutlaka uyandırıp emzirmeli mama gerekiyorsa mama verilmeli ne kadar uğraşsanda oluyor bazen ama iyileşiyorlar hemen korkulacak bişey değil merak etme

Helva için not yazmıştın sen degil mi ? Ben de mi siparişimi versem acaba erken gibi geliyor bana

bende aynıyım dna testi yaptırdık iyi çıktı ama gittiğim perinatolog bozuntusu beni mahvetti hiç resim dahi göremedim zaten çocukla ilgili kafamda öyle şeyler varki o doğumdan çıkıp çocuğu görünce inşallah hepsi geçer

Can'ım uzak kaldım konuya anlamadım neden dna testi yaptırdın Allah korusun kötü birşey mi oldu ?

Ayy gercek dusunsene bizim kocalarda yazissa ne geyik olurdu :)))

Yemekleri eksiltmeyin canim kilolari aniden dusuyor mutlaka bebegin icin yemeye calis

canım dna yaptırsıysan korkma rahatla neguzel ıste ıyı cıkmıs ben yaptrmadım pişmanım butun hamılelıgım rezıl oldu ruhsal olarak hep cöktum ınsallah bebegımın normal oldugunu gorurum de rahatlarım perınatolog neden uzdu senı dna yaptırdıgın halde

Kizlar çok şükür ben geldim. Ve yine çok şükür kızımda çok iyiymiş.
35+3 >> 2670gr >> 46 cm
Baş aşağıda.. popo karın üst kısmında.. ayaklar sol tarafta.. suyum normal.. Nst de sancı çıkmadı..
Ee daha ne olsun rabbim hepimizinkilere sağlık versin inşallah.
Şimdilik normal doğum gözüküyor dedi.

Alt tarafım çok acıyor yatarken sağa sola dönerken çok canım yanıyor dedim. Bebeğin başı kanala baskı yapıyor dedi çok normal bu kemiklerin doğuma hazırlanıyor dedi. Magnezyuma ve kan ilacına devam devam dedi. Ve haftaya giriş yapmadan yine kontrole gel dedi.

Bizden haberler bu kadar.. Darısı sizlere kızlar..

@Zey-has gözünüz aydın olsun canım. Rabbimle sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin.
Kizlar bizim 1 kızımız 7 oğlumuz mu var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…