Amin canim benim insallahAdıyla yaşasınlar canm çok hoşmuş
O kızı kaçırmışım o zaman 2 kız 6 erkek bebiş var topicte maşallah hepsineKız iki ya melisanın da kızı var bide bir kız doğmuştu acelecilerden:)
Aminn inşallah canm evet sayılı günler kaldı artık sabrszlıkla bekliyorum pazartesi gdıcm dun gttm dktra FL boyunu kısa ölçtler yanlış ölçmüş ihtmalne karşılık baklck yine inş bi sorun yokturAmin canim benim insallahcumlesi saglikla mutlulukla gelsin insallah seninde eli kulaginda sayilir
Bndende bı kız gelir yakında :)O kızı kaçırmışım o zaman 2 kız 6 erkek bebiş var topicte maşallah hepsine
Gerizekalı afedersin gelmişim kaçıncı haftaya hala bu dna garanti değil dedi ya , nasıl yani dedik yaparken neredeyse yüzde yüz dediler son teknoloji bütün kromozomlar incelendi yok illa su alınıp test lazmmış falan filan, yıkıldık o gün kendi doktorumuza geldik geri o da iyi saçmalamış dedi bütün dediklerini unut dedi biraz rahatlattı ama onunla konuşup çıkınca bir ağlama krizine girdim Hastanenin bahçesinde , verdiğim parayı helal etmiyorum pis adam , doktorum biz hastaları rahatlatsın diye gönderiyoruz bebeklerini görsünler diye dedi adamın yaptığına bak dedicanım dna yaptırsıysan korkma rahatla neguzel ıste ıyı cıkmıs ben yaptrmadım pişmanım butun hamılelıgım rezıl oldu ruhsal olarak hep cöktum ınsallah bebegımın normal oldugunu gorurum de rahatlarım perınatolog neden uzdu senı dna yaptırdıgın halde
Açıkçası ilk başlarda ben bile öyle düşünüyordumbenimkide birsey oldumu sordunmu kadinlar klubune diyor orda erkekte vardir sizi kandiriyordur diyor hehe diyom sanalya inandirici gelmiyor herhalde onlara
Günaydın annişkolara. Günler sonra ilkkez inanılması güç ama 7.5saat uyudum (4-5kere çişe kalkmayı saymıyorum) bu kız artık içime sığmıyor ya kukumu ya midemi delecek yada sağ kaburgamı kıracak diye korkuyorum, her yerimde yahuhastaneye gidecek arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz, bize daha 9gün var. Bu adam doğuma çağırdı heralde beni
Birde benim gibi iştahı giden ve sürekli midesi bulanan var mı?
Canim fl lere hic takilma kac cm diyor boyuna gunuyle bir gitmiyor muAminn inşallah canm evet sayılı günler kaldı artık sabrszlıkla bekliyorum pazartesi gdıcm dun gttm dktra FL boyunu kısa ölçtler yanlış ölçmüş ihtmalne karşılık baklck yine inş bi sorun yokturgün de verirler belki pzrtsi bana artk
Boyunu solemedi canm genel olarak kilosu falan iyi diğer ölçümlerde iyi ama FL iki hafta geri çıktı halbuki iki hafta önce gttgmde böle bse yoktu normalde..doktrmda dedi pozisyondan kaynaklı olablr dedi uzunuz bide biz eşimle ona sasrdi doktor. FL çarpı 7 boy u verıosa 46.7 çıkıo cnm bnm hsabmCanim fl lere hic takilma kac cm diyor boyuna gunuyle bir gitmiyor mu
Selam kizlar Mehmet Yiğit dünyaya geldi elhamdulillah bugün. 37+0 olmayi bekledi galiba dünden beri :) çok şükür @Zey-has ta kavuştu oğluşuna
Sahurdan sonra yaptığım yerden yazıyordum 49 olmus39.hafta yazacaktın tabi ki canım
Yaptı Can'ım çok şükür Allah'a@Zey-has arkadaşımız Doğum yaptı mı tüm sayfaları okuyamadım ,ilk sayfada yazmıyor da
erken değil bence. Evde muhafaza edersin. Yolda sıcaklara kalmasın. Evet not yazmıştım helva içinHelva için not yazmıştın sen degil mi ? Ben de mi siparişimi versem acaba erken gibi geliyor bana
Teşekkür ederim cevap için:) @Zey-has gözün aydın evladına ve sana sağlık sıhhat diliyorum darısı başımızaYaptı Can'ım çok şükür Allah'a
Bir de kızlar aceleci olur derler bizim grubun da oğluşları aceleci çıktıO kızı kaçırmışım o zaman 2 kız 6 erkek bebiş var topicte maşallah hepsine
Canım çok teşekkür ederim. Biliyorum geçecek ama bi an çok doldum. Eşime belli etmiyorum çünkü gerçekten aşırı çaba harcıyor bizim için ve benim eşim yabancı Onun için herşey daha zor. Anneme belli etmiyorum çünkü bi şey der tartışmak kalbini kırmak istemem. Ikı kardeşim var onlarda küçük korkmalarini istemiyorum hamilelik ile ilgili geçecek inşallah canım hepsi geçecekCanım allah bağışlasın bebeğini. Hiç öyle şeyler düşünme. O senin çocuğun ona en iyi sen bakacaksın onu en iyi sen anlayacaksın acemliliklerin olacak ama en iyi tecrübelerini de bebeğine bakarken edineceksin. O yüzden olumsuz hiç bişey düşünme. Güçsüz değilsin. Eşin var aslan gibi bi oğlun var kız daha ne olsun. Sen yine herşeyin mukemmelini yaparsın sadece sen değil bütün kadınlar yapar bunu. Biz cocuklugumuzdan beri adet sancıları agda acıları aşk darbeleri dışarda okul iş ve insanlarla evde yemek temizlik vs gibi şeylerle ugraşa uğraşa güçlendik. Çok güçlü olduk bu saatten sonra bizleri hiç bişey güçsüz kılamaz. Senin bu dediklerini ben evlendigimde de yaşamıştım hiç bişeye yetemiyorum sanmıştım ama hepsi geçti doğumda da yaşıcam belki ve yine geçecek.. güzel günler bizi bekliyor olacak seneye de bu çocuk çok yaramaz peşinde kosmaktan yoruldum diye dertlenicez yemek yemiyor diye dertlenicez olsun en büyük dertlerimiz bunlar olur inşallah
Çok teşekkür ederim alpicim geçecek inşallah geçecek ama az zamana ihtiyacım var galibaYaşadiklarin agir gelmis sana ama kuzuna kavustun iste cok sukur sag salim kavustun üstelik evinede gittin.. Sarilikta zaten bir milyon bebegin yasadigi bisi o yuzden önemli degil.
Bi bakmissin ki bebegin buyumus okula gidiyor o zamnda zaman ne cabuk gecti diyeceksin
Annelik bu canim Yeni anne ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?