2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim benim insallah cumlesi saglikla mutlulukla gelsin insallah seninde eli kulaginda sayilir
Aminn inşallah canm evet sayılı günler kaldı artık sabrszlıkla bekliyorum pazartesi gdıcm dun gttm dktra FL boyunu kısa ölçtler yanlış ölçmüş ihtmalne karşılık baklck yine inş bi sorun yoktur gün de verirler belki pzrtsi bana artk

Gerizekalı afedersin gelmişim kaçıncı haftaya hala bu dna garanti değil dedi ya , nasıl yani dedik yaparken neredeyse yüzde yüz dediler son teknoloji bütün kromozomlar incelendi yok illa su alınıp test lazmmış falan filan, yıkıldık o gün kendi doktorumuza geldik geri o da iyi saçmalamış dedi bütün dediklerini unut dedi biraz rahatlattı ama onunla konuşup çıkınca bir ağlama krizine girdim Hastanenin bahçesinde , verdiğim parayı helal etmiyorum pis adam , doktorum biz hastaları rahatlatsın diye gönderiyoruz bebeklerini görsünler diye dedi adamın yaptığına bak dedi

benimkide birsey oldumu sordunmu kadinlar klubune diyor orda erkekte vardir sizi kandiriyordur diyor hehe diyom sanalya inandirici gelmiyor herhalde onlara
Açıkçası ilk başlarda ben bile öyle düşünüyordum takip ettim kaç zaman erkek var mı nasıl bir yer diye sonra gördüm güvenilir bende yazmaya başladım

Mide bulantısı yüzünden doktora gittim geçen çok bulanıyor. Ama bir şey çıkmadı normal demk ki bu sıralar

Canim fl lere hic takilma kac cm diyor boyuna gunuyle bir gitmiyor mu

Canim fl lere hic takilma kac cm diyor boyuna gunuyle bir gitmiyor mu
Boyunu solemedi canm genel olarak kilosu falan iyi diğer ölçümlerde iyi ama FL iki hafta geri çıktı halbuki iki hafta önce gttgmde böle bse yoktu normalde..doktrmda dedi pozisyondan kaynaklı olablr dedi uzunuz bide biz eşimle ona sasrdi doktor. FL çarpı 7 boy u verıosa 46.7 çıkıo cnm bnm hsabm

[QU OTE ="Bertilost: 51714 732, mem ber: 791745"]Geceleri benim gibi nefeığı çeken varmı? Ne iyi gelirki buna ya of psikolojim bozuldu [/QUOTE]
Ben de önceki gece uyuyamadim nefesim daraldı. Bazen oluyor, artık uyumak iyice zorlaştı.

Canım çok teşekkür ederim. Biliyorum geçecek ama bi an çok doldum. Eşime belli etmiyorum çünkü gerçekten aşırı çaba harcıyor bizim için ve benim eşim yabancı Onun için herşey daha zor. Anneme belli etmiyorum çünkü bi şey der tartışmak kalbini kırmak istemem. Ikı kardeşim var onlarda küçük korkmalarini istemiyorum hamilelik ile ilgili geçecek inşallah canım hepsi geçecek

Çok teşekkür ederim alpicim geçecek inşallah geçecek ama az zamana ihtiyacım var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…