- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ay canım seni düşününce güçlü durmaya çalışıyorum inan. Zormuş anne olmak ama bir o kadar da paha biçilmez geç kaldım diye düşünüyorumCanim, benim... Benimde suyum geldi senin gibi, kendimce sebep aradim; ev taşırken çok yordum kendimi dedim
son gun o misafirleri kabul etmeyecektim dedim.
Cok su icmedim dedim.
Bir hafta once disciye gitmeyecektim dedim.
Daha neler neler, suçluluk duyuyordum. Beceremedim, diyordum. Bir yandan içimde birşeylerin yarım kaldigini hissediyordum. Şok içerisindeyim....
Ama biraz araştırınça prematüre annelerinin yaşadığı duygularımiş bunlar, anladim gayet normalmiş.
Rabbim yol verdi kuzularimiza, hadi çıkın gününüz geldi dedi geldiler)
Herkesten bir hikaye dinledim, meğer yaşayan ne çokmus
Bebegim büyümeye başladıkça, o burusuk yanaklari dolup guzellestikcesagliginin çok iyi olduğunu duydukça o duygularda azalıyor.
Sarılık geçiren çoook bebek var cnm, erken doğmasiyla alakası yok. Öyle hastalıkta değil. Gurubun yarısı bu sariligi yazacak göreceksin.
Hele sen cnm, hemencik aldın evine döndün, sütun geldi, sağlıklı çok şükür. Daha ne olsun. Bak birde erken doganlar zeki oluyorlarmis, çoğu dahiler prematüre bebekler mis :) araştırırken bununla da karsilasmistim...
Güçlü ol cnm, kuzularimizin bize ihtiyacı var annesi...Kaç kilo doğmuştu bebegin şimdi kaç kilo oldu.
Geçmiş olsun canım. Öyle düşünme annesin sen yetersiz olamazsın üzme kendini.. her doğan bebek yenidoğan sarılığı olur.. tedaviyle de geçer ve bu problem değil.. eve geldiğinde hazır güneş artık kendini gösteriyor.. ellerini bacaklarını aç ve 5 - 10 dakika güneşte tut. Emzir ve yeterli değilse sütün mutlaka mama takviyesi yap ki zaten yapmışsın.. önemli olan bebeğin doyması doyduktan sonra sarılığı geçiyor canım.. korkma sakın bu çok normal bir şey.. bilirubin seviyesi kaç peki canım?
Normalde olsa çok iyi bildiğim kokular ve korkmam. Bebeğim çok küçük olmasına rağmen kendim yapıyorum herşeyi en baştan beri ama Ah işte o hormonlar seni senden alıyor. 19.5 çıktı dün şimdi yeni testin sonucunu bekliyoruz
gercekten fena saçmalamıs bosver sen yaptırmıssın temız cıkmıs ne gormuskı sorun etmıs anlamadım bak ben yaptırmadım bıle oyuzden rahatlamadım ama olsun bebeklerımız allaha emanet dımı saglıklı dogcaklarGerizekalı afedersin gelmişim kaçıncı haftaya hala bu dna garanti değil dedi ya , nasıl yani dedik yaparken neredeyse yüzde yüz dediler son teknoloji bütün kromozomlar incelendi yok illa su alınıp test lazmmış falan filan, yıkıldık o gün kendi doktorumuza geldik geri o da iyi saçmalamış dedi bütün dediklerini unut dedi biraz rahatlattı ama onunla konuşup çıkınca bir ağlama krizine girdim Hastanenin bahçesinde , verdiğim parayı helal etmiyorum pis adam , doktorum biz hastaları rahatlatsın diye gönderiyoruz bebeklerini görsünler diye dedi adamın yaptığına bak dedi
Sapasağlam dogcaklar inşallah canmmgercekten fena saçmalamıs bosver sen yaptırmıssın temız cıkmıs ne gormuskı sorun etmıs anlamadım bak ben yaptırmadım bıle oyuzden rahatlamadım ama olsun bebeklerımız allaha emanet dımı saglıklı dogcaklar
Ayy gercek dusunsene bizim kocalarda yazissa ne geyik olurdu :)))
Kemeraltı her yerini gezmek istiyor insan hakketen
Çok özledim orda gezmeyiKemeraltı her yerini gezmek istiyor insan hakketen
Gezersinz canm bol bol bzde çok gezerz orayı çocukluğumdan beri her yerini çok iyi bilirm annemlern evi çok yakın yürüyerek inerdk oraya:)Çok özledim orda gezmeyi
Bir gün oğlumla gezerim inşallah artık
Canim.3 tek bir valiz yeter iki valiyle uğraşma.bebegin hemşireye verilecek kıyafetlerini koy sadece hurca vermek kolay olsun.digerleri valizde kalsın.ben öyle yaptim.Selam kızlar, ben dün gece ütulerini yaptım kızımın, minicik minicik ugrastirdi baya.Oturarak yaptım ama belim koptu.Canta hazırlaması kaldı. Ona karar veremedim, bebisinkileri bi hurca benimkileri bi hurca koycam, ayrı valiz mi yapsam aynı valize mi koysam.Valiz alsam mı, evde küçük var bi tane ona sığar mı.
Tek valiz yeterli bnce canm kendi esyanı koy ayrı biyerede hastaneye verlck kyfti koy bi iki takım bebş elbisesi bezi falan hepsi tek valize sgar bnce canmSelam kızlar, ben dün gece ütulerini yaptım kızımın, minicik minicik ugrastirdi baya.Oturarak yaptım ama belim koptu.Canta hazırlaması kaldı. Ona karar veremedim, bebisinkileri bi hurca benimkileri bi hurca koycam, ayrı valiz mi yapsam aynı valize mi koysam.Valiz alsam mı, evde küçük var bi tane ona sığar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?