2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım seni düşününce güçlü durmaya çalışıyorum inan. Zormuş anne olmak ama bir o kadar da paha biçilmez geç kaldım diye düşünüyorum Bugün taburcu olma ihtimalimiz var inşallah canım dua edin
2000 gr doğdu canım şimdi 1900 haftasını bekliyor doktor yorum yapmak için

Normalde olsa çok iyi bildiğim kokular ve korkmam. Bebeğim çok küçük olmasına rağmen kendim yapıyorum herşeyi en baştan beri ama Ah işte o hormonlar seni senden alıyor. 19.5 çıktı dün şimdi yeni testin sonucunu bekliyoruz

Haklısın canım ama tek başına değilsin eşin var desteklesin seni. Her şeyi tek başına üstlenirsen çok zorlanırsın sonrasında. Daha büyüyecek ve sen daha çok yorulacaksın. Baba olarak onun da çoğu şeyiyle ilgilenmesi gerekir. Hormonlar karmakarışık zaten. Hamilelikten yeni çıkıp bunları yaşamak kolay değil illa ki. Düşmüştür bugün canım emin ol. Fototerapi alıyor sonuçta.. evde de florasan lamba varsa o da iyi geliyor. Bir de güneş ve tok kalmak. İnşallah bugün güzel sonuç alırsın canım. Bebişin iyileşip evinize dönersiniz en kısa zamanda.

gercekten fena saçmalamıs bosver sen yaptırmıssın temız cıkmıs ne gormuskı sorun etmıs anlamadım bak ben yaptırmadım bıle oyuzden rahatlamadım ama olsun bebeklerımız allaha emanet dımı saglıklı dogcaklar

Sapasağlam dogcaklar inşallah canmm

Ayy gercek dusunsene bizim kocalarda yazissa ne geyik olurdu :)))
acaba konuları ne olurdu hayal ettim de internet oyunları, maç veya kavga etmeden tartışmayı bilirlerse politika falan olurdu herhalde bizim gibi çocuk muhabbeti yapacaklarını sanmıyorum fıtrat meselesi

Selam kızlar, ben dün gece ütulerini yaptım kızımın, minicik minicik ugrastirdi baya.Oturarak yaptım ama belim koptu.Canta hazırlaması kaldı. Ona karar veremedim, bebisinkileri bi hurca benimkileri bi hurca koycam, ayrı valiz mi yapsam aynı valize mi koysam.Valiz alsam mı, evde küçük var bi tane ona sığar mı.

Selam kızlar, ben dün gece ütulerini yaptım kızımın, minicik minicik ugrastirdi baya.Oturarak yaptım ama belim koptu.Canta hazırlaması kaldı. Ona karar veremedim, bebisinkileri bi hurca benimkileri bi hurca koycam, ayrı valiz mi yapsam aynı valize mi koysam.Valiz alsam mı, evde küçük var bi tane ona sığar mı.

Canim.3 tek bir valiz yeter iki valiyle uğraşma.bebegin hemşireye verilecek kıyafetlerini koy sadece hurca vermek kolay olsun.digerleri valizde kalsın.ben öyle yaptim.
Geçen lekeleme olunca acilen valiz hazırladım

Tek valiz yeterli bnce canm kendi esyanı koy ayrı biyerede hastaneye verlck kyfti koy bi iki takım bebş elbisesi bezi falan hepsi tek valize sgar bnce canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…