2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım, Gözünaydın. .

Sen güçlüsün, olumsuzluklar seni asla yıldıramaz. Hayatta hepimizin yorulduğu ,sıkıldığı zamanlar oluyor. Son haftayı biraz yoğun ve tempolu yaşamışşın. Yorulduğunda biraz durup birilerine yaslanmak istemen bir zayıflık göstergesi değil ki. Tabi ki eşinde, ailende, dostlarında dinleneceksin .Kendini tek başına düşünmen enerjini toplamanda sana yardımcı olmaz. Geçici bir dönem bu, kimse yoksa olabildiğince biz buradayız hem

Çok iyi dedikleri bir peritanolog a gitmiştim ben de, o kadar üzdü ki beni çıkınca ben de ağlama krizine girdim.nify testini önerdi, en son cikmadan ama sağlıklı bebeklerde de böyle olabiliyo dedi, en başta soyliceni en son söyledi gıcık. Nifty testim temiz çıktı çok şükür ama onun sonucu gelene kadar çektiğimi bir Allah bir ben bilirim. Peritanolog ların hastaya nasıl davranması gerektiği hakkında eğitim alması lazım bence.2 peritanolog a gittim ikisi de birbirinden giciktı.

İnşallahh inşallah cnm öyle tabi

Bencede olasılık üzerinden konuştuğunu unutuyor salak kendini ne sanıyorsa gidecekmişiz kötü çıksa bile sonuç hemen bşr iğneyle kalbi durduyorlarmışmış bak bak laflara bak ulan benimde nıfty testim sağlam diyorum adamın dediğine bak haram olsun verdiğim para bir resim bile vermedi bize

Yastık boy hurç aldım benim eşyaları koydum. 2 tane de kazak boy minik hurç aldım birine hemşireye vereceklerimi birine bebişin yedeklerini koydum ve bu ikisini de büyük hurca yerleştirdim valize temas etmemek için. Valizi Yen'i almıştım 2 katlı gibi fermuarla ayrılmış, üst katına da kıyafet dışı şeyleri koydum

Cnm çok teşekkür ediyorum, gerçekten her Bebek anne için ayrı heyecan oluyor, ister birinci olsun ister üçüncü, Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah
Amiinn inşallah canım her çocuk kendi ailesine özeldir hepsi farklı duygu sen 3.kez anne oluyosun ne güzel maşallahh

Teşekkürler canım ballı limonlu suyu deneyeyim hemen.O karpuz tanımın bana da uyuyor aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…