Şanslıymışsın. :) ben de izmirde okudum 5 sene ama doyamadım çok özlüyorum hala izmiriGezersinz canm bol bol bzde çok gezerz orayı çocukluğumdan beri her yerini çok iyi bilirm annemlern evi çok yakın yürüyerek inerdk oraya:)
İzmir güzeldir cidden ya şimdide ayrancılara taşındık eşimle bucadaydık ilk evlnınce bu sene burdayız havası çok guzelŞanslıymışsın. :) ben de izmirde okudum 5 sene ama doyamadım çok özlüyorum hala izmiri
Maşallah canım, Gözünaydın. .Kizlar çok şükür ben geldim. Ve yine çok şükür kızımda çok iyiymiş.
35+3 >> 2670gr >> 46 cm
Baş aşağıda.. popo karın üst kısmında.. ayaklar sol tarafta.. suyum normal.. Nst de sancı çıkmadı..
Ee daha ne olsun rabbim hepimizinkilere sağlık versin inşallah.
Şimdilik normal doğum gözüküyor dedi.
Alt tarafım çok acıyor yatarken sağa sola dönerken çok canım yanıyor dedim. Bebeğin başı kanala baskı yapıyor dedi çok normal bu kemiklerin doğuma hazırlanıyor dedi. Magnezyuma ve kan ilacına devam devam dedi. Ve haftaya giriş yapmadan yine kontrole gel dedi.
Bizden haberler bu kadar.. Darısı sizlere kızlar..
Nerden gördünüz yaaaa@Zey-has mehmet yiğitimizi gördük tatlı mı tatlı bi oğlancık rabbim ailesine ve vatanına hayırlı evlat etsin darısı başımıza :))
Sen güçlüsün, olumsuzluklar seni asla yıldıramaz. Hayatta hepimizin yorulduğu ,sıkıldığı zamanlar oluyor. Son haftayı biraz yoğun ve tempolu yaşamışşın. Yorulduğunda biraz durup birilerine yaslanmak istemen bir zayıflık göstergesi değil ki. Tabi ki eşinde, ailende, dostlarında dinleneceksin .Kendini tek başına düşünmen enerjini toplamanda sana yardımcı olmaz. Geçici bir dönem bu, kimse yoksa olabildiğince biz buradayız hemAllahım ya ben gerçekten bitmek üzereyim galiba içim bomboş sanki benim yaşadıklarımı başkası yaşıyor ben seyrediyorum.
Geçen hafta bugün bu saatler uyandım eşimi ise gönderdim annemle çarşı pazar saatlerce gezdik ve benim suyum gelmeye başlamış pazar temizlik ütü Vs pazartesi doğum salı oğlumu verdiler Çarşamba taburcu perşembe biraz dinlendim sadece onda da süt insin diye yapmadık kalmadı cuma nüfus işleri sonra hastaneye yatış şimdi hastane bahçesinde çay içiyorum
Içimi dökmeye ihtiyacım varmış galiba kızlar kusura bakmayın.
Kendimi o kadar beceriksiz başarısiz hissediyorum ki kelimeler yetmez. Mühendisim yıllarca çalıştım hep en iyisini yapmaya odaklı yaşadım önce evliliğe alışma süreci sonra iki kayıp şimdi oğlum kucağımda ama hasta erken doğdu bilmiyorum dediğim gibi iyice güçsüz hissediyorum. Bilmediğim şeylerden çok korkuyorumsağ olsun eşim hep destek ama ona da zayıflık larimi göstermek istemiyorum kimseye göstermek istemiyorum
Öyle saçma sapan şeyler işte
Çok iyi dedikleri bir peritanolog a gitmiştim ben de, o kadar üzdü ki beni çıkınca ben de ağlama krizine girdim.nify testini önerdi, en son cikmadan ama sağlıklı bebeklerde de böyle olabiliyo dedi, en başta soyliceni en son söyledi gıcık. Nifty testim temiz çıktı çok şükür ama onun sonucu gelene kadar çektiğimi bir Allah bir ben bilirim. Peritanolog ların hastaya nasıl davranması gerektiği hakkında eğitim alması lazım bence.2 peritanolog a gittim ikisi de birbirinden giciktı.Gerizekalı afedersin gelmişim kaçıncı haftaya hala bu dna garanti değil dedi ya , nasıl yani dedik yaparken neredeyse yüzde yüz dediler son teknoloji bütün kromozomlar incelendi yok illa su alınıp test lazmmış falan filan, yıkıldık o gün kendi doktorumuza geldik geri o da iyi saçmalamış dedi bütün dediklerini unut dedi biraz rahatlattı ama onunla konuşup çıkınca bir ağlama krizine girdim Hastanenin bahçesinde , verdiğim parayı helal etmiyorum pis adam , doktorum biz hastaları rahatlatsın diye gönderiyoruz bebeklerini görsünler diye dedi adamın yaptığına bak dedi
İnşallahh inşallah cnm öyle tabigercekten fena saçmalamıs bosver sen yaptırmıssın temız cıkmıs ne gormuskı sorun etmıs anlamadım bak ben yaptırmadım bıle oyuzden rahatlamadım ama olsun bebeklerımız allaha emanet dımı saglıklı dogcaklar
Bencede olasılık üzerinden konuştuğunu unutuyor salak kendini ne sanıyorsa gidecekmişiz kötü çıksa bile sonuç hemen bşr iğneyle kalbi durduyorlarmışmış bak bak laflara bak ulan benimde nıfty testim sağlam diyorum adamın dediğine bak haram olsun verdiğim para bir resim bile vermedi bizeÇok iyi dedikleri bir peritanolog a gitmiştim ben de, o kadar üzdü ki beni çıkınca ben de ağlama krizine girdim.nify testini önerdi, en son cikmadan ama sağlıklı bebeklerde de böyle olabiliyo dedi, en başta soyliceni en son söyledi gıcık. Nifty testim temiz çıktı çok şükür ama onun sonucu gelene kadar çektiğimi bir Allah bir ben bilirim. Peritanolog ların hastaya nasıl davranması gerektiği hakkında eğitim alması lazım bence.2 peritanolog a gittim ikisi de birbirinden giciktı.
Yastık boy hurç aldım benim eşyaları koydum. 2 tane de kazak boy minik hurç aldım birine hemşireye vereceklerimi birine bebişin yedeklerini koydum ve bu ikisini de büyük hurca yerleştirdim valize temas etmemek için. Valizi Yen'i almıştım 2 katlı gibi fermuarla ayrılmış, üst katına da kıyafet dışı şeyleri koydumSelam kızlar, ben dün gece ütulerini yaptım kızımın, minicik minicik ugrastirdi baya.Oturarak yaptım ama belim koptu.Canta hazırlaması kaldı. Ona karar veremedim, bebisinkileri bi hurca benimkileri bi hurca koycam, ayrı valiz mi yapsam aynı valize mi koysam.Valiz alsam mı, evde küçük var bi tane ona sığar mı.
Çok güzel olmuşş hayrlı olsunKızlar kapı süsümüz de tamam, ayak ucu süslerimizi de aldık diğerleri de hazır, bi kaldı ikramlıklar
Cnm çok teşekkür ediyorum, gerçekten her Bebek anne için ayrı heyecan oluyor, ister birinci olsun ister üçüncü, Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahÇok güzel olmuşş hayrlı olsun
Amiinn inşallah canım her çocuk kendi ailesine özeldir hepsi farklı duygu sen 3.kez anne oluyosun ne güzel maşallahhCnm çok teşekkür ediyorum, gerçekten her Bebek anne için ayrı heyecan oluyor, ister birinci olsun ister üçüncü, Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah
Teşekkürler canım ballı limonlu suyu deneyeyim hemen.O karpuz tanımın bana da uyuyor aynenCookkk geçmis olsun sanada canm yaa ballı limonlu ılık su iç geçene kadar cok iyi gelecek rahatlatir seni..
Gerçekten Allah yardımcımız olsun bundan sonrası dahada zor olcak gibi karınlarda iyice büyüdü artık gece bi taraftan bi tarafa dönmekte işkence oldu kendimi yatakta yuvarlanan diyarbakir karpuzu gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?