2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kendini neden üzüyorsun ki...Bebeğinin hastaneye yatma sebebi sarılık değil mi sadece? Sarılık çok normal bebek için.En kısa zamanda iyileşir inşallah.Hem doğum bu.Ne zaman olacağı belli olmaz ki.Bizim elimizde değil ki doğum zamanı.Allaha şükret sağ salim kavuştun bebeğine.Kendine de yüklenme.Sabırlı ol bugünlerde geçecek

Geldim geldimmm..
Gunümüzü aldik 23 haziran cuma gunu saat 4de allahin.izniyle geliyor inci tanem ❤

Kızım yine minnak kalmis doktor amcamiz proteini daya iki hafta dedi Ama boyumuz maşallah 50 cm kilomuz 2742 baş cevremiz biraz ufak ciktı ama normal dedi takipli hastamsin sen sorun olsa bu zamana kadar cikardi dedi .. ki bende babasida ufak kafaliyiz zaten

Kemeraltina gittim son eksiklikleri alayim diye 100 defa oturdum alacaklarimida alamadim buldugum ilk yerden bi iki sey aldim ciktim artik imkansizmis bana gezmek..

Ay hadi gözün aydın canım Yaa Arefe günü geliyor hanımefendi demekk maşallah bereketiyle gelsin inşallah ay ne heyecanlı çok az kaldı ya :))

Son düzenleme:
Ay hadi gözün aydın canım Yaa Arife günü geliyor hanımefendi demekk maşallah bereketiyle gelsin inşallah ay ne heyecanlı çok az kaldı ya :))
Sagol canim arefeden bi gun once geliyor .. Arefe gelse adi arefe olurdu o yuzden doktor bi gün once alalim dedi

Hayırlı olsun alpi ayy ne kadar heycanlı.ben geleceği günü bilsem heycandan hiç uyuyamam heralde

Yok yok takilma artik icerisi daraldi cocuk durusundanda olabilir valla ogluma tosuncuk diyordu dr zapzayif cikinca hic inancim kalmadi olcumlere.sen kalbini ferah tut saglikli dogar bebisin siz uzunsaniz oda oyledir 50 cm yakin asagi yukari boyle doguyorlar zaten

Canim cok cok teferruad yapma benimkiler fazla bile geldi.yedekleri hic giymedim sadece depend ve lohusa pedi cok ise yaradi
Bebislerin ilk kiyafetleri kanli felan olabiliyor ameliyathanede tam silinmemis oluyor hemen igne yapiyorlar nokta nokta onlar cikmis kan izi.odaya gelince degistirebilirsin..
Hos sen zaten deneyimlisin bilirsin anniskosu tek valiz en iyisi

Gozun aydin canim inci tanemiz saglikla gelsin hayirli olsun

Ay 13 güncük kalmış darisi basimizaa

Canim gözünaydın az kalmis.saglikli olsunda kilo sorun değil benim kızım 2900 doğmuştu alıyorlar sonradan hızla merak etme.hangi hastanede doğum yapi can izmirde.bir tersliknolmazsa çınarlı da olacak benim doğum.

Gözün aydın canımm :)) Bayram şekeri geliyor desene :) Çok heyecanlı :)))) o zamana kadar 3 kiloyu geçer canım sorun olmaz. Ayy heyecanlandım bir an :) sanki kendi günüm gibi. Yürümek artık imkansız gerçekten. Ben dün okula gittim geldim onda da arabayla ama okul bahçesiydi merdivendi öldümm bittim. Sınıfta oturacak yer de yoktu. Mahvoldum.. sen eksikleri sipariş et en iyisi tık tık

Maşallah canm günüde almıssın ohh 14 günün kaldı bnde pazartesi bi sorayum artık su dogumu

Maşallah canm günüde almıssın ohh 14 günün kaldı bnde pazartesi bi sorayum artık su dogumu
Benimde pazartesi kontrol canım bakalım Nasıl bizim kuzucuk, arada karnım oluyor taş gibi birde eski dikiş yerlerim içten içe sızım sızım sızlıyor inşallah keyfi Yerindedir bekler 17 sini :)

İnşallahh kuzum bnmm çok saol haklısın vallahi ya nie kısa olsun ki ha kısaysada kısa yani napalm :)minnak daha tatlı olur

Ayyy hadi inşallah canmm cok az kalmış cok heyecanlandim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…