Ne güzel haberler bunlar 2hafta sonra geliyor prenses demek masallah saglıkla gelsin 2haftaya daha kilo alicak zaten en kotu ihtimal 3kilo kesin dogar gayet normal sen yinede yemene icmene dikkat et dedigi gibi canımGeldim geldimmm..
Gunümüzü aldik 23 haziran cuma gunu saat 4de allahin.izniyle geliyor inci tanem ❤
Kızım yine minnak kalmis doktor amcamiz proteini daya iki hafta dediAma boyumuz maşallah 50 cm kilomuz 2742 baş cevremiz biraz ufak ciktı ama normal dedi takipli hastamsin sen sorun olsa bu zamana kadar cikardi dedi .. ki bende babasida ufak kafaliyiz zaten
Kemeraltina gittim son eksiklikleri alayim diye 100 defa oturdum alacaklarimida alamadim buldugum ilk yerden bi iki sey aldim ciktim artik imkansizmis bana gezmek..
Kızlar karnimda damarlar çok belirgin sizinde öylemi bende mi gariplik var
Yok cnm bu ay başladı o sertleşmeler sölicem doktoruma bakim verir sanırım bana da . Anam öyle böyle değil nefes kesiyor .Bekler annesi inşallah magnezyum alıomusun cnm magnezyum o taş gbi olmalara iyi gelior
Bende de damar ve çatlak ortaya karışıkKızlar karnimda damarlar çok belirgin sizinde öylemi bende mi gariplik var
Ben varım Can'ım daha 17 temmuz sezaryen tarihim, bizden de sonraları vardır sanırımAyy ben normal doğum yaparsam 13 temmuz olacak. Benden sonraya kimseye kalmayacak galiba. Temmuz anneleri haziran ortası temmuz başı derken hepimiz temmuz sonuna kucağımıza alıcaz inşallah
Verir canm mutlaka hem kramp oluosa ona da çok iyi geliyorYok cnm bu ay başladı o sertleşmeler sölicem doktoruma bakim verir sanırım bana da . Anam öyle böyle değil nefes kesiyor .
Bende de damar ve çatlak ortaya karışık
Bende 60a kadar öyle hızlı gelmiştimki yaklaşık 3 ayda 6 kiloyu anca alabildim ki 2 kilosundan fazlasını kızım aldı eşiydi kan artışıydı falan sen düşün. Ramazan cideen beni etkiliyoryaAaa bak o da etkiliyor gerçekten.. İster istemez sende bisey yemiyosun herkes oruç olunca.. Bu sabah tartı cidden eksi gösterdi bende.. 72ye kadar coook hızlı kilo aldım 72den sonra takıldım şuan 75im ama cokk yavas ilerliyor..
Canım benim ilk oglumdan hatıra haritalarim bide şimdi catliyor bebis cocuklarimdan hatıra diye kendimi avutuyorumYapısaldr Cnm bnm çatlk dolu bse goremıom
Bende de var canım ah ah çatlaklar çok kötüYok cnm bu ay başladı o sertleşmeler sölicem doktoruma bakim verir sanırım bana da . Anam öyle böyle değil nefes kesiyor .
Bende de damar ve çatlak ortaya karışık
Ooo gözümüz aydın. Allah annesiyle babasıyla büyümek nasip etsin. Geçmişler olsun arkadaşımıza, yiğidimiz adıyla yaşasınSelam kizlar Mehmet Yiğit dünyaya geldi elhamdulillah bugün. 37+0 olmayi bekledi galiba dünden beri :) çok şükür @Zey-has ta kavuştu oğluşuna
Aynen canm annelgın simgesiCanım benim ilk oglumdan hatıra haritalarim bide şimdi catliyor bebis cocuklarimdan hatıra diye kendimi avutuyorum
Yiyemiyorum kız bak sabah kahwaltı yaptım üzerine bi tatlı yedim bu saate kadar. Aklıma bile gelmiyo yemek yemekYemekleri eksiltmeyin canim kilolari aniden dusuyor mutlaka bebegin icin yemeye calis
Baska sorunlar cikmasinda kiloyu onemsemiyorum zaten ..Canim gözünaydın az kalmis.saglikli olsunda kilo sorun değil benim kızım 2900 doğmuştu alıyorlar sonradan hızla merak etme.hangi hastanede doğum yapi can izmirde.bir tersliknolmazsa çınarlı da olacak benim doğum.
Ben varım Can'ım daha 17 temmuz sezaryen tarihim, bizden de sonraları vardır sanırım
Yiyemiyorum kız bak sabah kahwaltı yaptım üzerine bi tatlı yedim bu saate kadar. Aklıma bile gelmiyo yemek yemek
Değişir inşallah canm suyu da bol iç bide her sabah iki tane haşlanmış yumurta yeHerkese tesekkur ediyorum iyi dilekleri icin ama hem ramazanin etkisi hemde sanirim istahim yok bu aralar hic yiyemiyordum..
Ama bugun bas cevreside ufak cikinca biraz panik oldum hic bisi olmasada süt yogurt tuketecegim bakalim 1 haftada birseyler degisecekmi..
Suda hic sıkıntımız yok suyla meyveyle yasiyorum zaten ki doktorda gayet iyi dedi suyumuZ.. ama kuruyemisi filan kesmistim benim iki hafta ciddi dikkat etmem lazim minnak dogsada elimden geleni yapayim..Değişir inşallah canm suyu da bol iç bide her sabah iki tane haşlanmış yumurta ye
Fındık ceviz te oh miss alır güzelce kilosunu takma hiç cnm sağlığı yerinde ya çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?