2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel haberler bunlar 2hafta sonra geliyor prenses demek masallah saglıkla gelsin 2haftaya daha kilo alicak zaten en kotu ihtimal 3kilo kesin dogar gayet normal sen yinede yemene icmene dikkat et dedigi gibi canım

Bekler annesi inşallah magnezyum alıomusun cnm magnezyum o taş gbi olmalara iyi gelior
Yok cnm bu ay başladı o sertleşmeler sölicem doktoruma bakim verir sanırım bana da . Anam öyle böyle değil nefes kesiyor .

Kızlar karnimda damarlar çok belirgin sizinde öylemi bende mi gariplik var
Bende de damar ve çatlak ortaya karışık

Ayy ben normal doğum yaparsam 13 temmuz olacak. Benden sonraya kimseye kalmayacak galiba. Temmuz anneleri haziran ortası temmuz başı derken hepimiz temmuz sonuna kucağımıza alıcaz inşallah
Ben varım Can'ım daha 17 temmuz sezaryen tarihim, bizden de sonraları vardır sanırım

Bende 60a kadar öyle hızlı gelmiştimki yaklaşık 3 ayda 6 kiloyu anca alabildim ki 2 kilosundan fazlasını kızım aldı eşiydi kan artışıydı falan sen düşün. Ramazan cideen beni etkiliyorya

Baska sorunlar cikmasinda kiloyu onemsemiyorum zaten ..
Medical parkta dogum yapacagim canim.. Guya izmirin en iyi hastanelerinden bi renkli ciktisi bile yok siyah beyaz verdi yine resmi cok sinirliyim

Herkese tesekkur ediyorum iyi dilekleri icin ama hem ramazanin etkisi hemde sanirim istahim yok bu aralar hic yiyemiyordum..
Ama bugun bas cevreside ufak cikinca biraz panik oldum hic bisi olmasada süt yogurt tuketecegim bakalim 1 haftada birseyler degisecekmi..

Yiyemiyorum kız bak sabah kahwaltı yaptım üzerine bi tatlı yedim bu saate kadar. Aklıma bile gelmiyo yemek yemek

Ben de öyleydim bi de hasta oldum üstüne kilo alamamış benimki şimdi akşama kadar atıştırıyorum bi de erken doğum meselesi çıkınca.. Ultrasonda iki buçuğu görsem rahat etcem.. Zorla yiyiorum ben de lokmalar ağzımda büyüyo

Değişir inşallah canm suyu da bol iç bide her sabah iki tane haşlanmış yumurta ye
Fındık ceviz te oh miss alır güzelce kilosunu takma hiç cnm sağlığı yerinde ya çok şükür

Değişir inşallah canm suyu da bol iç bide her sabah iki tane haşlanmış yumurta ye
Fındık ceviz te oh miss alır güzelce kilosunu takma hiç cnm sağlığı yerinde ya çok şükür
Suda hic sıkıntımız yok suyla meyveyle yasiyorum zaten ki doktorda gayet iyi dedi suyumuZ.. ama kuruyemisi filan kesmistim benim iki hafta ciddi dikkat etmem lazim minnak dogsada elimden geleni yapayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…