2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Suda hic sıkıntımız yok suyla meyveyle yasiyorum zaten ki doktorda gayet iyi dedi suyumuZ.. ama kuruyemisi filan kesmistim benim iki hafta ciddi dikkat etmem lazim minnak dogsada elimden geleni yapayim..
Aynen öyle canm yarasın kuzumuza inşallah

Boyu cok iyi canim bas cevresi genetiktir benim de basim kucuk diyorsun.

Gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kilosu üçü bulur gibi canım. Ama sen yine de dikkat et :) muz kuruyemiş et süt yumurta inşallah koca göbüşlü bir kızın olur.

Boyu cok iyi canim bas cevresi genetiktir benim de basim kucuk diyorsun.
Evet merak ediyorum kac cm dogacak bu kiz :)) Takmamaya calisiyorum keske doktor hic söylemeseydi kalmis 13 gun zaten.. Ki cidden esimin boyu uzun kafa minnak benimde aynisi ufacik yuzum var kizim kime cekecek :))

1 hafta abartacagim canim herseyi bakalim ctesi gittigimde fark nasil olacak zaten geriye 6 gun kalmis olacak ondan sonrada :))
Amin aminn hepimize insallah..

Biz de bebisi gormeye gittik.Kasik agrim var ve bir onceki gidiste dr suyun az demisti.Bebis 2911 gr olmus,boyunu net soylemem tahmin olur dedi.Koca kafali dedi ogluma,ters donmus artik,3,5-4 kilo arasi dogarmis,kafada buyuk oldugundan normal dogum yapamazsin dedi.Bebek iri oldugundan suyum az gorunuyormus.72 kilo ollmusum daha doguma bir ay var.20 kiliyu asarim kesin.Annem bana yogurdu sutu dayadi.Bir buyuk kase yogurt iki buyuk bardak sut iciyorum.Haftada 330 gr almis bebis.

Çoğu kişi sezaryen olunca tarihler öne kayıyor diye dedim. Neyse benim için iyi olur sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Canım bu benim üçüncü deneyim olucak merak ettiğin bişi varsa seve seve yanıtlarım :))))

Kuzum yiyebiliyorsan eğer bol muz ve kaşar peyniri ye. Benim oğlum 4500 civarı doğmuştu :) kırmızı ete de abanabilirsin ama sıcaklarda yenmiyor pek

Kilosu fazla değil ki su an . Hem 3.5 4 kilo arası neden doğuramıyormuşsun? Çatın dar mi ? O yüzden mi

Kilosu fazla değil ki su an . Hem 3.5 4 kilo arası neden doğuramıyormuşsun? Çatın dar mi ? O yüzden mi
Canım doğum Zaman'ına kadar biraz daha alır kilo birde kafası büyükse haftasından zorlanabilir epizyotomi olayı derin olabilir onun için istememiştir doktor tabi tercih yine annenin .acaba dönmüş mü bebiş ?

Ayy ben normal doğum yaparsam 13 temmuz olacak. Benden sonraya kimseye kalmayacak galiba. Temmuz anneleri haziran ortası temmuz başı derken hepimiz temmuz sonuna kucağımıza alıcaz inşallah

Ben varım Can'ım daha 17 temmuz sezaryen tarihim, bizden de sonraları vardır sanırım

Benim doktorum sezaryen tarihi vermeyecek o yüzden en geç 22 temmuz benim kızlar :) daha önce gelirim derse kızım onu bilemem :) ama verene kadae sinyal 22 temmuz benim :)

Kilodan ziyade bas kemik olcumu haftaya gore ileri gosteriyor canim.Kilosu da haftasindan ileri.Dr oyle diyor yani :)Kafa 10 cm capinda dogar sezeryan mantikli dedi :)Catim nasil bilmiyorum normal yapmak istemem korkuyorum.Kucuk olsa da sezeryan isterdim.3-3,5 arasi normal kilo,bu bir tik ustunde olurmus.3,5-4 yani.Kilo onemli degil ya.Saglikli olsunlar.Yegenim 2900 dogmustu 37. haftada cok saglikli,gelisimi cok guzel.

Geldim geldimmm..
Gunümüzü aldik 23 haziran cuma gunu saat 4de allahin.izniyle geliyor inci tanem ❤

Kızım yine minnak kalmis doktor amcamiz proteini daya iki hafta dedi Ama boyumuz maşallah 50 cm kilomuz 2742 baş cevremiz biraz ufak ciktı ama normal dedi takipli hastamsin sen sorun olsa bu zamana kadar cikardi dedi .. ki bende babasida ufak kafaliyiz zaten

Kemeraltina gittim son eksiklikleri alayim diye 100 defa oturdum alacaklarimida alamadim buldugum ilk yerden bi iki sey aldim ciktim artik imkansizmis bana gezmek..
[/QUOTE]
Ayy hadi hayırlısı, başlayalım saymaya son 13 gün ❤

Donmus ama kanala girmemis,erken dogum riski yokmus canim.Yok ben zaten korkuyorum normal dogumdan.

Canım gözün aydın haydi geri sayım başladı son 13 annesine çekecek desene İnci'miz narin ama uzun :)
Doktorunun dediği gibi bencede hiçbir sorun yoktur. Ben 9gün bol kaşar ve peynir et muz süt ceviz badem kuruincir dayandım bianda aldı kızım. Sende dene istersen kuzum

Bende 1 haftadır hastayım işte ondan sonra gitti iştahım. Yoksa bebeğim için baya yiyodum. İnşallah geçecektir 2.5u cankm iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…