2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım sağ sağlim sorunsuz kucagina al inşallah

Al_pi maşallah canim narin bir kızın olcak sen yinede pekmez süt ceviz et yemeyi ihmal etme sağlıklı olsun yeter ki gününüzde belli hadi hayırlısı :)

Bu arada kızlar bende bebek çantası ve valiz haZırladım.. bebek çantasına onun eşyalrını koydum valizede benim eksiklerim kapısüsü hediyelik yedekler falan derken valiz şimdiden doldu..

maşallah canim ne güzel kilo almış sağlıkla gelsin inşallah

Masalalh biri kucuk kafali biri koca kafali :)) Ama kilosu gayet iyi dogumun sekli onemli degil zaten canim saglikla kucagimiza alalim yeter..

Deneyecegim canim bu hafta kampa giriyorum Annemde geliyor zaten ohh :)) Son dakika çatlamayayim da :))

Gözün aydın canım sağ sağlim sorunsuz kucagina al inşallah
amin canim hep birlikte insalalh..

Al_pi ooh gözün aydın sayılı gün çabuk geçer bizde seninle saymaya başlıyacaz..
evet canim son 13 sayalim bakalim o sirada kimler doguracak ..

Maşallah kuzu oğluşuna sende çok güzel bakmışsın:) okadar büyüklüğe kasık ağrısı normal :) artık en iri zamanlarına ulaşıyorlar. Peki sezeryan mı istiyordun sende? Gün falan versimi? Kendi kilonuda dert etme emin ol yarısından fazlası doğumdan 10gün sonra gitmiş olacak

Dikkat et inşallah az kaldı zaten dokunmayan şeyleri ye
Ne yesem oluyor kız. Dışarıda birşey yemeye korkar oldum. Artık yemekte yapamıyorum annemler burda olduğu sürece hep o yapıyor saolsun ama olmadığı zaman mecbur dışarıdan oluyor. Doğum günüm pastamdan bile oldu ki çok kaliteli yerden almış eşim

Canim gözün aydın inanamıyorum ne kadar az kaldı hayırlısı ile kucaginada alırsın inşallah 3 u bulur canım son zamanlar da çok alıyorlar öyle olmasa da çabucak buyuyorlsr merak etme sen ona iyi bakarsın

Genetik canim benim de kafa buyukmus,simdi normal ama.Hic takma benim arkadasa da bebisi icin kucuk kafali demisler,her seyi normal.

Hazır gidalara tepki veriyor vücudun demek ki. Doğum ne zaman ? Doğuma kadar aynı şeyleri ye bari ne dokunmuyorsa her gün onu ye

Annemin yanindayim canim kendi druma gitmedim.Gun alamadim.6 temmuz sonrasi olabilur diyordu dr.Iste geciktirebildigim kadar geciktirecegim ama son zamanlarda da zorlanmaya basladim.Allah kurtarsin diyorlar ya,neden dediklerini anliyorum artik.Sezeryan istiyordum.Annem bakti bize.Ev yogurdu,acik sut derken bebis de ben de kilo aldik.

Al_pi bende yüklendim yumurta ozellikle kasar peynir ve yoğurta.
Çok çay içiyordum çayı kestim kahvaltıyı sütle yaptım.aksam geç vakit süt içtim muz yedim,
Ve sahurdan sonra yatarken süt içtim.
Benimkide toparladı..bakalim kaç kilo doğacak.
17 haziran az kaldı..

Kızlar karnimda damarlar çok belirgin sizinde öylemi bende mi gariplik var
Benim de damarlar belli canım ayrıca Karnım tas gibi iyi mi kötü mü bilmiyorum Bu ara sol tarafımın iç kısmı yırtık gibi acıyor sanırım icteki yağ tabakası yirtiliyor bebek büyümeye çalıştığı için

Ayy ben normal doğum yaparsam 13 temmuz olacak. Benden sonraya kimseye kalmayacak galiba. Temmuz anneleri haziran ortası temmuz başı derken hepimiz temmuz sonuna kucağımıza alıcaz inşallah
Canim benim kız beklerse temmuz sonuna doğru oluyor bende üzülüyorum bi kaç kişi kalıcaz siz bebek durumlarından bahsederken ben ve bi kaç kişi burda doğum bekliyor olucaz

Melisa 81 Allah analı babalı büyütsün diğer arkadaşlardan Allah analı babalı büyütsün ben koydegim her gün gözümün önünde 25-30 kg taze süt pişiyor tereyağ kaymak bal var yiyemiyorum 65,8 den 65,3 dusmusum bugünde mantı vardı yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…