Gözün aydın canım sağ sağlim sorunsuz kucagina al inşallahHerkese tesekkur ediyorum iyi dilekleri icin ama hem ramazanin etkisi hemde sanirim istahim yok bu aralar hic yiyemiyordum..
Ama bugun bas cevreside ufak cikinca biraz panik oldum hic bisi olmasada süt yogurt tuketecegim bakalim 1 haftada birseyler degisecekmi..
maşallah canim ne güzel kilo almış sağlıkla gelsin inşallahBiz de bebisi gormeye gittik.Kasik agrim var ve bir onceki gidiste dr suyun az demisti.Bebis 2911 gr olmus,boyunu net soylemem tahmin olur dedi.Koca kafali dedi ogluma,ters donmus artik,3,5-4 kilo arasi dogarmis,kafada buyuk oldugundan normal dogum yapamazsin dedi.Bebek iri oldugundan suyum az gorunuyormus.72 kilo ollmusum daha doguma bir ay var.20 kiliyu asarim kesin.Annem bana yogurdu sutu dayadi.Bir buyuk kase yogurt iki buyuk bardak sut iciyorum.Haftada 330 gr almis bebis.
Masalalh biri kucuk kafali biri koca kafali :)) Ama kilosu gayet iyi dogumun sekli onemli degil zaten canim saglikla kucagimiza alalim yeter..Biz de bebisi gormeye gittik.Kasik agrim var ve bir onceki gidiste dr suyun az demisti.Bebis 2911 gr olmus,boyunu net soylemem tahmin olur dedi.Koca kafali dedi ogluma,ters donmus artik,3,5-4 kilo arasi dogarmis,kafada buyuk oldugundan normal dogum yapamazsin dedi.Bebek iri oldugundan suyum az gorunuyormus.72 kilo ollmusum daha doguma bir ay var.20 kiliyu asarim kesin.Annem bana yogurdu sutu dayadi.Bir buyuk kase yogurt iki buyuk bardak sut iciyorum.Haftada 330 gr almis bebis.
Deneyecegim canim bu hafta kampa giriyorumCanım gözün aydın haydi geri sayım başladı son 13annesine çekecek desene İnci'miz narin ama uzun :)
Doktorunun dediği gibi bencede hiçbir sorun yoktur. Ben 9gün bol kaşar ve peynir et muz süt ceviz badem kuruincir dayandım bianda aldı kızım. Sende dene istersen kuzum
amin canim hep birlikte insalalh..Gözün aydın canım sağ sağlim sorunsuz kucagina al inşallah
evet canim son 13 sayalim bakalim o sirada kimler doguracak ..Al_pi ooh gözün aydın sayılı gün çabuk geçer bizde seninle saymaya başlıyacaz..
Maşallah kuzu oğluşuna sende çok güzel bakmışsın:) okadar büyüklüğe kasık ağrısı normal :) artık en iri zamanlarına ulaşıyorlar. Peki sezeryan mı istiyordun sende? Gün falan versimi? Kendi kilonuda dert etme emin ol yarısından fazlası doğumdan 10gün sonra gitmiş olacakBiz de bebisi gormeye gittik.Kasik agrim var ve bir onceki gidiste dr suyun az demisti.Bebis 2911 gr olmus,boyunu net soylemem tahmin olur dedi.Koca kafali dedi ogluma,ters donmus artik,3,5-4 kilo arasi dogarmis,kafada buyuk oldugundan normal dogum yapamazsin dedi.Bebek iri oldugundan suyum az gorunuyormus.72 kilo ollmusum daha doguma bir ay var.20 kiliyu asarim kesin.Annem bana yogurdu sutu dayadi.Bir buyuk kase yogurt iki buyuk bardak sut iciyorum.Haftada 330 gr almis bebis.
H hanya benimde 13 temmuz insalah allah nasip etsin . Biz sonlara kaldıkBenim doktorum sezaryen tarihi vermeyecek o yüzden en geç 22 temmuz benim kızlar :) daha önce gelirim derse kızım onu bilemem :) ama verene kadae sinyal 22 temmuz benim :)
Ne yesem oluyor kız. Dışarıda birşey yemeye korkar oldum. Artık yemekte yapamıyorum annemler burda olduğu sürece hep o yapıyor saolsun ama olmadığı zaman mecbur dışarıdan oluyor. Doğum günüm pastamdan bile oldu ki çok kaliteli yerden almış eşimDikkat et inşallah az kaldı zaten dokunmayan şeyleri ye
maşallah canim ne güzel kilo almış sağlıkla gelsinler.
Inssllah canim saglikla gelsinler.Hem bedenimiz hem psikolojimiz guclu olsun da biz de guzelce bakalim.
Canim gözün aydın inanamıyorum ne kadar az kaldı hayırlısı ile kucaginada alırsın inşallah 3 u bulur canım son zamanlar da çok alıyorlar öyle olmasa da çabucak buyuyorlsr merak etme sen ona iyi bakarsınGeldim geldimmm..
Gunümüzü aldik 23 haziran cuma gunu saat 4de allahin.izniyle geliyor inci tanem ❤
Kızım yine minnak kalmis doktor amcamiz proteini daya iki hafta dediAma boyumuz maşallah 50 cm kilomuz 2742 baş cevremiz biraz ufak ciktı ama normal dedi takipli hastamsin sen sorun olsa bu zamana kadar cikardi dedi .. ki bende babasida ufak kafaliyiz zaten
Kemeraltina gittim son eksiklikleri alayim diye 100 defa oturdum alacaklarimida alamadim buldugum ilk yerden bi iki sey aldim ciktim artik imkansizmis bana gezmek..
Genetik canim benim de kafa buyukmus,simdi normal ama.Hic takma benim arkadasa da bebisi icin kucuk kafali demisler,her seyi normal.Masalalh biri kucuk kafali biri koca kafali :)) Ama kilosu gayet iyi dogumun sekli onemli degil zaten canim saglikla kucagimiza alalim yeter..
Deneyecegim canim bu hafta kampa giriyorumAnnemde geliyor zaten ohh :)) Son dakika çatlamayayim da :))
amin canim hep birlikte insalalh..
evet canim son 13 sayalim bakalim o sirada kimler doguracak ..
Ne yesem oluyor kız. Dışarıda birşey yemeye korkar oldum. Artık yemekte yapamıyorum annemler burda olduğu sürece hep o yapıyor saolsun ama olmadığı zaman mecbur dışarıdan oluyor. Doğum günüm pastamdan bile oldu ki çok kaliteli yerden almış eşim
Annemin yanindayim canim kendi druma gitmedim.Gun alamadim.6 temmuz sonrasi olabilur diyordu dr.Iste geciktirebildigim kadar geciktirecegim ama son zamanlarda da zorlanmaya basladim.Allah kurtarsin diyorlar ya,neden dediklerini anliyorum artik.Sezeryan istiyordum.Annem bakti bize.Ev yogurdu,acik sut derken bebis de ben de kilo aldik.Maşallah kuzu oğluşuna sende çok güzel bakmışsın:) okadar büyüklüğe kasık ağrısı normal :) artık en iri zamanlarına ulaşıyorlar. Peki sezeryan mı istiyordun sende? Gün falan versimi? Kendi kilonuda dert etme emin ol yarısından fazlası doğumdan 10gün sonra gitmiş olacak
Benim de damarlar belli canım ayrıca Karnım tas gibi iyi mi kötü mü bilmiyorum Bu ara sol tarafımın iç kısmı yırtık gibi acıyor sanırım icteki yağ tabakası yirtiliyor bebek büyümeye çalıştığı içinKızlar karnimda damarlar çok belirgin sizinde öylemi bende mi gariplik var
Canim benim kız beklerse temmuz sonuna doğru oluyor bende üzülüyorum bi kaç kişi kalıcaz siz bebek durumlarından bahsederken ben ve bi kaç kişi burda doğum bekliyor olucazAyy ben normal doğum yaparsam 13 temmuz olacak. Benden sonraya kimseye kalmayacak galiba. Temmuz anneleri haziran ortası temmuz başı derken hepimiz temmuz sonuna kucağımıza alıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?