Oyy yerim onu ben .. Yok canim ya takilmiyorum zaten kötü birsey olmasinda kafasi kucuk olsun ne olacak :))Al_pi cnm sen kafanın küçüklüğüne mi takıldın hiç takılma benim kızımda da baş küçük Dedi doktor biblo gibi doğdu zaten. Bak şimdiki kafası da bu
kacirdin sen ben doguruyorum :)) Kaldi 13 gunum .. 23 hazirana aldik canimalpicim senin neden sezaryen canım? kaçırdım sanırım...
Aynen canim bu hafta yukleneyim bakalim midede almiyo ki istah sifir..Al_pi bende yüklendim yumurta ozellikle kasar peynir ve yoğurta.
Çok çay içiyordum çayı kestim kahvaltıyı sütle yaptım.aksam geç vakit süt içtim muz yedim,
Ve sahurdan sonra yatarken süt içtim.
Benimkide toparladı..bakalim kaç kilo doğacak.
17 haziran az kaldı..
Maşallah canım bebişine. .Büyümüş minik kızın, 3 kgden az doğmaz o da normal. 13 günün var çok heyecanlı. .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Geldim geldimmm..
Gunümüzü aldik 23 haziran cuma gunu saat 4de allahin.izniyle geliyor inci tanem ❤
Kızım yine minnak kalmis doktor amcamiz proteini daya iki hafta dediAma boyumuz maşallah 50 cm kilomuz 2742 baş cevremiz biraz ufak ciktı ama normal dedi takipli hastamsin sen sorun olsa bu zamana kadar cikardi dedi .. ki bende babasida ufak kafaliyiz zaten
Kemeraltina gittim son eksiklikleri alayim diye 100 defa oturdum alacaklarimida alamadim buldugum ilk yerden bi iki sey aldim ciktim artik imkansizmis bana gezmek..
Sanırım. Zaten bünyem çok alerjik oldu gebelikte. Eğer 3ünde olursa son 22 gün diyorum bende Allah nasip ederseHazır gidalara tepki veriyor vücudun demek ki. Doğum ne zaman ? Doğuma kadar aynı şeyleri ye bari ne dokunmuyorsa her gün onu ye
amin canim hepimize insallah.. Kofte dudakli bir kizim var elide hep agzinda :))Maşallah canım bebişine. .Büyümüş minik kızın, 3 kgden az doğmaz o da normal. 13 günün var çok heyecanlı. .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben okudum da çok kullanışlıymış cnm ya içine birde ped koyuyorlarmış hep külot değişme sıkıntısı Olmasın diye pedden taşarsa da küloda taşıyor yani rahat benim eşimin anneannesi kullanıyor ondan aşırıcam şimdi iki üç tane dursun yanımdaBugün şok da depend kulot gördüm kızlar sizce almalimiyiz kararsız kaldım ya
Ben e bebekten aldım canım, oğlumda da kullanmıştım, dr.um çok beğenmişti:) iyi oluyor ilk günler.Bugün şok da depend kulot gördüm kızlar sizce almalimiyiz kararsız kaldım ya
yok kuum biliyorum 13 gün kaldığını. neden sezaryen olucak onu soruyorum. r sıkıntı yok di mi?Oyy yerim onu ben .. Yok canim ya takilmiyorum zaten kötü birsey olmasinda kafasi kucuk olsun ne olacak :))
kacirdin sen ben doguruyorum :)) Kaldi 13 gunum .. 23 hazirana aldik canim
Aynen canim bu hafta yukleneyim bakalim midede almiyo ki istah sifir..
Hayirlisiyla gelsinler insallah.. senin isim ne oldu belli oldumu :)
Anladım kuzu bence kendi doktorunda takip et bebişin ölçümlerini ve ona göre karar ver. Doktordan doktorun ölçümüne değişebilir diyorlar. Oh annecin saolsun iyi bakmış sana. Bende Allah kurtarsın diyenleri çok daha iyi anlıyorum artıkAnnemin yanindayim canim kendi druma gitmedim.Gun alamadim.6 temmuz sonrasi olabilur diyordu dr.Iste geciktirebildigim kadar geciktirecegim ama son zamanlarda da zorlanmaya basladim.Allah kurtarsin diyorlar ya,neden dediklerini anliyorum artik.Sezeryan istiyordum.Annem bakti bize.Ev yogurdu,acik sut derken bebis de ben de kilo aldik.
Ben de aynen, alışveriş merkezi gezmek imkansız artık. Bugün kötü oldum bayaBugün gezmeye çıktık, avm gezdik biraz çok yoruldum, artık gezemiyorum..Çok yoruluyorum. Son zamanlar çok zor.Gece bi o yana bi bu yana uyuyamiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Ben de buralarda olurum sanırım ay sonunda :)Canim benim kız beklerse temmuz sonuna doğru oluyor bende üzülüyorum bi kaç kişi kalıcaz siz bebek durumlarından bahsederken ben ve bi kaç kişi burda doğum bekliyor olucaz
Maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin. .Bebislerimiz sağlıklı olsun da kilolar verilir.Biz de bebisi gormeye gittik.Kasik agrim var ve bir onceki gidiste dr suyun az demisti.Bebis 2911 gr olmus,boyunu net soylemem tahmin olur dedi.Koca kafali dedi ogluma,ters donmus artik,3,5-4 kilo arasi dogarmis,kafada buyuk oldugundan normal dogum yapamazsin dedi.Bebek iri oldugundan suyum az gorunuyormus.72 kilo ollmusum daha doguma bir ay var.20 kiliyu asarim kesin.Annem bana yogurdu sutu dayadi.Bir buyuk kase yogurt iki buyuk bardak sut iciyorum.Haftada 330 gr almis bebis.
he yok sıkintı canim.. sıkıntı bende normalden korkuyorum :))yok kuum biliyorum 13 gün kaldığını. neden sezaryen olucak onu soruyorum. r sıkıntı yok di mi?
hah iyi bari :)) bir sey olmasin da. bende mesela kanama problemi var o yuzden sezaryen olamiyorum, dedim acaba sende de normale engel bir sey mi var. sevindim canım. seninle aramızda 4 gün var beklenen doğum tarihinde. bakalım neler olacak? heyecan dorukta :)he yok sıkintı canim.. sıkıntı bende normalden korkuyorum :))
Ben okudum da çok kullanışlıymış cnm ya içine birde ped koyuyorlarmış hep külot değişme sıkıntısı Olmasın diye pedden taşarsa da küloda taşıyor yani rahat benim eşimin anneannesi kullanıyor ondan aşırıcam şimdi iki üç tane dursun yanımda
Ben e bebekten aldım canım, oğlumda da kullanmıştım, dr.um çok beğenmişti:) iyi oluyor ilk günler.
Canım bizim tarihler arasında şimdilik 2 gün gürünüyo gibi , merak ettim bebeğin kilosu ve boyu burda yazan ortalamaya göre nasıl senin?Bugün gezmeye çıktık, avm gezdik biraz çok yoruldum, artık gezemiyorum..Çok yoruluyorum. Son zamanlar çok zor.Gece bi o yana bi bu yana uyuyamiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Canım benim bi ara 10 gün geriydi sonra bir haftaya düştü, en son 5 gün geriydi.32+4de 1865 gr.di.Kilosuna iyi dedi dr.Gerilik var diye iyi beslenmeye çalıştım, süt içemiyordum şimdi her gece nesguikli 1 bardak içiyorum. Kaşar ve yumurta yiyorum hergün. Bacak boyu kisaydi son kontrolde ama dr.takma kafaya normal dedi.oglun gibi yapılı olmayacak dedi.3 kilodan az doğmaz inşallah. Oğlum 3.580 gr.dogmustu, Boyu 52 cm.di.Canım bizim tarihler arasında şimdilik 2 gün gürünüyo gibi , merak ettim bebeğin kilosu ve boyu burda yazan ortalamaya göre nasıl senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?