2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi cnm sen kafanın küçüklüğüne mi takıldın hiç takılma benim kızımda da baş küçük Dedi doktor biblo gibi doğdu zaten. Bak şimdiki kafası da bu
Oyy yerim onu ben .. Yok canim ya takilmiyorum zaten kötü birsey olmasinda kafasi kucuk olsun ne olacak :))

alpicim senin neden sezaryen canım? kaçırdım sanırım...
kacirdin sen ben doguruyorum :)) Kaldi 13 gunum .. 23 hazirana aldik canim

Aynen canim bu hafta yukleneyim bakalim midede almiyo ki istah sifir..
Hayirlisiyla gelsinler insallah.. senin isim ne oldu belli oldumu :)

Maşallah canım bebişine. .Büyümüş minik kızın, 3 kgden az doğmaz o da normal. 13 günün var çok heyecanlı. .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bugün şok da depend kulot gördüm kızlar sizce almalimiyiz kararsız kaldım ya
Ben okudum da çok kullanışlıymış cnm ya içine birde ped koyuyorlarmış hep külot değişme sıkıntısı Olmasın diye pedden taşarsa da küloda taşıyor yani rahat benim eşimin anneannesi kullanıyor ondan aşırıcam şimdi iki üç tane dursun yanımda

Bugün gezmeye çıktık, avm gezdik biraz çok yoruldum, artık gezemiyorum..Çok yoruluyorum. Son zamanlar çok zor.Gece bi o yana bi bu yana uyuyamiyorum. Allah yardımcımız olsun.

yok kuum biliyorum 13 gün kaldığını. neden sezaryen olucak onu soruyorum. r sıkıntı yok di mi?

Anladım kuzu bence kendi doktorunda takip et bebişin ölçümlerini ve ona göre karar ver. Doktordan doktorun ölçümüne değişebilir diyorlar. Oh annecin saolsun iyi bakmış sana. Bende Allah kurtarsın diyenleri çok daha iyi anlıyorum artık

Bugün gezmeye çıktık, avm gezdik biraz çok yoruldum, artık gezemiyorum..Çok yoruluyorum. Son zamanlar çok zor.Gece bi o yana bi bu yana uyuyamiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Ben de aynen, alışveriş merkezi gezmek imkansız artık. Bugün kötü oldum baya

Maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin. .Bebislerimiz sağlıklı olsun da kilolar verilir.

he yok sıkintı canim.. sıkıntı bende normalden korkuyorum :))
hah iyi bari :)) bir sey olmasin da. bende mesela kanama problemi var o yuzden sezaryen olamiyorum, dedim acaba sende de normale engel bir sey mi var. sevindim canım. seninle aramızda 4 gün var beklenen doğum tarihinde. bakalım neler olacak? heyecan dorukta :)

Aşır kızz benimde şahsen alasım var ilk defa bugün gördüm belki bir ara gider alırım ya

Ben e bebekten aldım canım, oğlumda da kullanmıştım, dr.um çok beğenmişti:) iyi oluyor ilk günler.

Kesin iyidir canm yaa pedden daha rahat gözüküyor gerçekten

Canım bizim tarihler arasında şimdilik 2 gün gürünüyo gibi , merak ettim bebeğin kilosu ve boyu burda yazan ortalamaya göre nasıl senin?

Kızlar bugün doktora gittik artık iki hafta sonra tekrar gitcekmisim daha sık yani...bebis yine yüzünü göstermedi ne enteresan dimi ama cok takmadım kafaya sükür herşey iyi dedi cunkü kg boy vs...ne zaman görcem ben bu kuZuyu ya birazcık gösterse de hayal kursam :)

Canım bizim tarihler arasında şimdilik 2 gün gürünüyo gibi , merak ettim bebeğin kilosu ve boyu burda yazan ortalamaya göre nasıl senin?
Canım benim bi ara 10 gün geriydi sonra bir haftaya düştü, en son 5 gün geriydi.32+4de 1865 gr.di.Kilosuna iyi dedi dr.Gerilik var diye iyi beslenmeye çalıştım, süt içemiyordum şimdi her gece nesguikli 1 bardak içiyorum. Kaşar ve yumurta yiyorum hergün. Bacak boyu kisaydi son kontrolde ama dr.takma kafaya normal dedi.oglun gibi yapılı olmayacak dedi.3 kilodan az doğmaz inşallah. Oğlum 3.580 gr.dogmustu, Boyu 52 cm.di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…