2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm FL nekadr geriden glıodu bacak boyu yani

Benim doktorda son kontrolde 34 haftalıkken 1 hafta geri gibi dedi. 2145g 45 cm dedi. Hep burayla kıyaslıyordum. Artık daha az çıkıyor. 3 kilodan az olabilir dedi benim doktorum. 3 e yaklaşır inşallah ya.

Bende de oluyor kaslar açılıyor bebek büyürken ondan büyük ihtimalle canım

Kızlar benim bebis sürekli geriliyor sanki yani belkide başka biseydir bilmiyorum sanki ayaklarıyla sağ tarafimdan ittiriyor sol tarafimi şişiriyor ve bunu sürekli yapıyor belki günde 50 defayi geçmiştir özelliklede otururken cok yapıyor. Sizdede oluyormu bu ya bi sıkıntımı var acaba yoksa yerimi daraldı

Benim 26 haftadan beri kafası aşağıda aynı şeyi ayakları ya da poposuyla yapıyo kaburgalarimi ittiriyo resmen sonra bi tarafa şişiyor yumruk gibi çıkıntı kalıyo bi dakika falan kayıp gidiyor başka yere annemle konuşuyorum hergün onunla konuşurken hiç durmuyo hatta :)

he yok sıkintı canim.. sıkıntı bende normalden korkuyorum :))
Ben de sendenim canım :) nedense çok korkuyorum normal doğumdan herkes daha iyi diyor anlıyorum ama inanamıyorum. Ben de konuştum doktorumla çok korkarsan sezeryana döneriz dedi. Net karar vermedim ama yapamam galiba normal

Canım mama verdik biz aptamil premature maması vermişler yoğun bakımda ben de aynısını verdim ama çok şükür kutu neredeyse Tam duruyor

Msji ni okurken aynısını yaşıyorum şuan yana sırtını yaslay karşı tarafı itiyor yan mı duruyor ne baş Aşağı değil demekki

Aman hormonlar işte canım bi de oğlan çocuğu gibi büyüdüğüm için zoruma gitti galiba

Of ya nasıl bir anestezi oyle benim spinal ı bi noktadan verdiler çok şükür
Gelsin senin yavrular da evine İnşallah tez zamanda Rabbim huzur versin hepimize

benimkide birsey oldumu sordunmu kadinlar klubune diyor orda erkekte vardir sizi kandiriyordur diyor hehe diyom sanalya inandirici gelmiyor herhalde onlara
Valla başta neredeyse kavga konumuz olmuştu kk ama baktı karısı kilo veriyor şimdi ciddiye alıyor burayı eşim. Kendisi kilo takıntılı şimdi diyor yazdın mı diyete diye

Ben de sendenim canım :) nedense çok korkuyorum normal doğumdan herkes daha iyi diyor anlıyorum ama inanamıyorum. Ben de konuştum doktorumla çok korkarsan sezeryana döneriz dedi. Net karar vermedim ama yapamam galiba normal
Bana her gittigimde normal dimi diyor yok sezeryan diyorum :)) Artik bugunde sorunca sezeryan dedim tamam dedi gun verdi hic sormadi niye diye :))
Dese korkuyorum derdim zaten..

Bu arada kizlar bugun aspirini kestik haftaya da igneyi kesiyoruz ..

Evett bende özellikle otururken cok yapıyor galiba sıkışıyor sürekli yan tarafıma yatmam gerekiyor o zaman iyiyiz.
Ay ben çok zorlanmaya başladım sanırım şu 3. Trimestr psikolojimi bozmaya başladı nefesim daralıyor coook fazla agirlastim kipirdayamiyorm cok cabuk yoruluyorum sonra diyorum neyseki az kaldı kendimi rahatlatmaya calisiyorm ama yok olmuyor zorlaniyorm ya

bana oturmak yatmak ölüm tek rahat ettiğim yer sağ yan ondada uzun sure yatınca sağ ayagım ödem topluyor bı ayak dıgerınden daha buyuk bebeğim oyle geriliyor kı karnım zaten taş gıbı ustune yemedıgım tekme kalmıyor benı yaramaz bı mınık cadı beklıyor

Bana her gittigimde normal dimi diyor yok sezeryan diyorum :)) Artik bugunde sorunca sezeryan dedim tamam dedi gun verdi hic sormadi niye diye :))
Dese korkuyorum derdim zaten..

Bu arada kizlar bugun aspirini kestik haftaya da igneyi kesiyoruz ..
ne mutlu sana iğnene bıttı sayılır bacaklarıma ıgne gırmıyor artık morlukları soylemek bile ıstemıyorum bızde 37 ye kadar ığneye devam resmen gun sayıyırum bu arada ben de ınanılmaz bı normal dopgum arzusu var inşallah hersey yolunda gıder sorun cıkmaz ve kızımı normal dogumla kucagıma alırım

Msji ni okurken aynısını yaşıyorum şuan yana sırtını yaslay karşı tarafı itiyor yan mı duruyor ne baş Aşağı değil demekki

Bas aşağıdır bebis canm bana doktor gostermisti bebegin pozisyonunu.. başı aşağıda sırtı yanda (solda) sonra bacaklarda kaburganin oradan geçiyor diğer tarafa doğru

Insallah canim gonlunden gecen olur.. Benim gobekte yer yok zaten bacaga hic gecmedim :)) Son 1 hafta artik bitiyor cok sukur.
Bugun ilk defa doktor karnima bakti eliyle bak bu yumusak bir karin yani daha bebegin bekelr sorun yok dedi. Sert olursa bilki dogum yakin dedi :))
Bazen öyle bir sertlesiyor ki benimde nefes alamiyorum sipa doktor amcasinin yaninda akilli uslu :)

Yerim ben o minik cadiyi:) sağ tarafima yatıncada nefesm daraliyor anca solda rahat edebiliyorm ben ya.. Oturmama hic izin vermiyor gibi direk gerilmeye başlıyor geçenlerde misafirlikte caktirmadim ama mafoldum ayaklarimda öyle bir şişmiski ayakkabiyi zor giydim resmen doğuma kadar sol tarafima yatarak geçircem bu gidişle son günlerimi

Canm FL nekadr geriden glıodu bacak boyu yani
Tam emin değilim ama 1 hafta galiba ama dr.um cizelgeye göre normal dedi, sadece uzun bebek olmayacak dedi . Bütün ölçümleri yapıp bi grafik çıkarıyor onda normal sınırlar içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…