Canım benim bi ara 10 gün geriydi sonra bir haftaya düştü, en son 5 gün geriydi.32+4de 1865 gr.di.Kilosuna iyi dedi dr.Gerilik var diye iyi beslenmeye çalıştım, süt içemiyordum şimdi her gece nesguikli 1 bardak içiyorum. Kaşar ve yumurta yiyorum hergün. Bacak boyu kisaydi son kontrolde ama dr.takma kafaya normal dedi.oglun gibi yapılı olmayacak dedi.3 kilodan az doğmaz inşallah. Oğlum 3.580 gr.dogmustu, Boyu 52 cm.di.[/QUOT
Canım benim bi ara 10 gün geriydi sonra bir haftaya düştü, en son 5 gün geriydi.32+4de 1865 gr.di.Kilosuna iyi dedi dr.Gerilik var diye iyi beslenmeye çalıştım, süt içemiyordum şimdi her gece nesguikli 1 bardak içiyorum. Kaşar ve yumurta yiyorum hergün. Bacak boyu kisaydi son kontrolde ama dr.takma kafaya normal dedi.oglun gibi yapılı olmayacak dedi.3 kilodan az doğmaz inşallah. Oğlum 3.580 gr.dogmustu, Boyu 52 cm.di.
Benim doktorda son kontrolde 34 haftalıkken 1 hafta geri gibi dedi. 2145g 45 cm dedi. Hep burayla kıyaslıyordum. Artık daha az çıkıyor. 3 kilodan az olabilir dedi benim doktorum. 3 e yaklaşır inşallah ya.Canım benim bi ara 10 gün geriydi sonra bir haftaya düştü, en son 5 gün geriydi.32+4de 1865 gr.di.Kilosuna iyi dedi dr.Gerilik var diye iyi beslenmeye çalıştım, süt içemiyordum şimdi her gece nesguikli 1 bardak içiyorum. Kaşar ve yumurta yiyorum hergün. Bacak boyu kisaydi son kontrolde ama dr.takma kafaya normal dedi.oglun gibi yapılı olmayacak dedi.3 kilodan az doğmaz inşallah. Oğlum 3.580 gr.dogmustu, Boyu 52 cm.di.
Insallah 6 ayda veririz kilolariMaşallah canım ne güzel büyümüş bebişin. .Bebislerimiz sağlıklı olsun da kilolar verilir.
Çok az kalmış sabret inşallah sonra yersin doya doyaaSanırım. Zaten bünyem çok alerjik oldu gebelikte. Eğer 3ünde olursa son 22 gün diyorum bende Allah nasip ederse
Bende de oluyor kaslar açılıyor bebek büyürken ondan büyük ihtimalle canımBenim de damarlar belli canım ayrıca Karnım tas gibi iyi mi kötü mü bilmiyorum Bu ara sol tarafımın iç kısmı yırtık gibi acıyor sanırım icteki yağ tabakası yirtiliyor bebek büyümeye çalıştığı için
Benim 26 haftadan beri kafası aşağıda aynı şeyi ayakları ya da poposuyla yapıyo kaburgalarimi ittiriyo resmen sonra bi tarafa şişiyor yumruk gibi çıkıntı kalıyo bi dakika falan kayıp gidiyor başka yere annemle konuşuyorum hergün onunla konuşurken hiç durmuyo hatta :)Kızlar benim bebis sürekli geriliyor sanki yani belkide başka biseydir bilmiyorum sanki ayaklarıyla sağ tarafimdan ittiriyor sol tarafimi şişiriyor ve bunu sürekli yapıyor belki günde 50 defayi geçmiştir özelliklede otururken cok yapıyor. Sizdede oluyormu bu ya bi sıkıntımı var acaba yoksa yerimi daraldı
Ben de sendenim canım :) nedense çok korkuyorum normal doğumdanhe yok sıkintı canim.. sıkıntı bende normalden korkuyorum :))
Canım mama verdik biz aptamil premature maması vermişler yoğun bakımda ben de aynısını verdim ama çok şükür kutu neredeyse Tam duruyorMasallah canim gule gule buyusunler..benimkiler kuvezde durumlari iyi pzrts dr beni cagirmis malesef yuruyemiyorum spinalde 15 delik atildi belime bulamadi yerini genele cevirdi halim hal degil ayak ve bacaklarimi etkiledi.muhtemelen haftaya cikar yavrularim.aman dikkat et kuzum sarilik oluveriyor bebisler gunduz 2 saat gece 3 saatte bir mama veya anne sutu veriliyormus aksatmsmak gerekiyormus.mama olarak ne onerdiler.sende bol bol su ic tatlim.insallah tez vakitte iyilesir bebisin...minislerimiz hastalanmasin
Msji ni okurken aynısını yaşıyorum şuan yana sırtını yaslay karşı tarafı itiyor yan mı duruyor ne baş Aşağı değil demekkiKızlar benim bebis sürekli geriliyor sanki yani belkide başka biseydir bilmiyorum sanki ayaklarıyla sağ tarafimdan ittiriyor sol tarafimi şişiriyor ve bunu sürekli yapıyor belki günde 50 defayi geçmiştir özelliklede otururken cok yapıyor. Sizdede oluyormu bu ya bi sıkıntımı var acaba yoksa yerimi daraldı
Aman hormonlar işte canım bi de oğlan çocuğu gibi büyüdüğüm için zoruma gitti galibaBebegim hepimiz zaman zaman boyle hissediyoruz bebisin saglikla kucagindaya gerisi bos bak sen guclu ol hersey atlatilir lohusa sendromuna girme sakin..inan bu dusunduklerini bende dusundum dun birazda bebislerden ayri kalmak koydu agla agla
Herseyi zamanla ogrenicez insallah
Valla başta neredeyse kavga konumuz olmuştu kk ama baktı karısı kilo veriyor şimdi ciddiye alıyor burayı eşim. Kendisi kilo takıntılı şimdi diyor yazdın mı diyete diyebenimkide birsey oldumu sordunmu kadinlar klubune diyor orda erkekte vardir sizi kandiriyordur diyor hehe diyom sanalya inandirici gelmiyor herhalde onlara
Bana her gittigimde normal dimi diyor yok sezeryan diyorum :)) Artik bugunde sorunca sezeryan dedim tamam dedi gun verdi hic sormadi niye diye :))Ben de sendenim canım :) nedense çok korkuyorum normal doğumdanherkes daha iyi diyor anlıyorum ama inanamıyorum. Ben de konuştum doktorumla çok korkarsan sezeryana döneriz dedi. Net karar vermedim ama yapamam galiba normal
Benim 26 haftadan beri kafası aşağıda aynı şeyi ayakları ya da poposuyla yapıyo kaburgalarimi ittiriyo resmen sonra bi tarafa şişiyor yumruk gibi çıkıntı kalıyo bi dakika falan kayıp gidiyor başka yere annemle konuşuyorum hergün onunla konuşurken hiç durmuyo hatta :)
bana oturmak yatmak ölüm tek rahat ettiğim yer sağ yan ondada uzun sure yatınca sağ ayagım ödem topluyor bı ayak dıgerınden daha buyukEvett bende özellikle otururken cok yapıyor galiba sıkışıyor sürekli yan tarafıma yatmam gerekiyor o zaman iyiyiz.
Ay ben çok zorlanmaya başladım sanırımşu 3. Trimestr psikolojimi bozmaya başladı nefesim daralıyor coook fazla agirlastim kipirdayamiyorm cok cabuk yoruluyorum sonra diyorum neyseki az kaldı kendimi rahatlatmaya calisiyorm ama yok olmuyor zorlaniyorm ya
ne mutlu sana iğnene bıttı sayılır bacaklarıma ıgne gırmıyor artık morlukları soylemek bile ıstemıyorum bızde 37 ye kadar ığneye devam resmen gun sayıyırumBana her gittigimde normal dimi diyor yok sezeryan diyorum :)) Artik bugunde sorunca sezeryan dedim tamam dedi gun verdi hic sormadi niye diye :))
Dese korkuyorum derdim zaten..
Bu arada kizlar bugun aspirini kestik haftaya da igneyi kesiyoruz ..
Msji ni okurken aynısını yaşıyorum şuan yana sırtını yaslay karşı tarafı itiyor yan mı duruyor ne baş Aşağı değil demekki
Insallah canim gonlunden gecen olur.. Benim gobekte yer yok zaten bacaga hic gecmedim :)) Son 1 hafta artik bitiyor cok sukur.ne mutlu sana iğnene bıttı sayılır bacaklarıma ıgne gırmıyor artık morlukları soylemek bile ıstemıyorum bızde 37 ye kadar ığneye devam resmen gun sayıyırumbu arada ben de ınanılmaz bı normal dopgum arzusu var inşallah hersey yolunda gıder sorun cıkmaz ve kızımı normal dogumla kucagıma alırım
bana oturmak yatmak ölüm tek rahat ettiğim yer sağ yan ondada uzun sure yatınca sağ ayagım ödem topluyor bı ayak dıgerınden daha buyukbebeğim oyle geriliyor kı karnım zaten taş gıbı ustune yemedıgım tekme kalmıyor benı yaramaz bı mınık cadı beklıyor
Tam emin değilim ama 1 hafta galiba ama dr.um cizelgeye göre normal dedi, sadece uzun bebek olmayacak dedi . Bütün ölçümleri yapıp bi grafik çıkarıyor onda normal sınırlar içinde.Canm FL nekadr geriden glıodu bacak boyu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?