- 18 Kasım 2016
- 232
- 479
- 23
Aynısını yapıyor baş aşağıda bebeğim ama sağdan ayaklarla ittiriyor soldan bir yerleriyle ittiriyor :)Kızlar benim bebis sürekli geriliyor sanki yani belkide başka biseydir bilmiyorum sanki ayaklarıyla sağ tarafimdan ittiriyor sol tarafimi şişiriyor ve bunu sürekli yapıyor belki günde 50 defayi geçmiştir özelliklede otururken cok yapıyor. Sizdede oluyormu bu ya bi sıkıntımı var acaba yoksa yerimi daraldı
Benim oğlum hiç uyumuyordu doğduğunda, sabahliyordum, gündüz uyuyodu biraz, gündüz de ben uyuyamiyordum.15 kilo almıştım, 6 ay olmadan uykusuzluktan 17 kilo vermiştim. Yani uykusuzluk yorgunluk gidiyor kilola, ekstra çabaya gerek kalmıyor.mayhosmeluyuyamiyordu.917 .!.:Insallah 6 ayda veririz kilolari
inşallah canım hayırlısı ile dıyelım :) benım sıpada orda uslu kasılma ile hastaneye gıdıyorum sessız sakın oturuyor orda yaramaz kuzum benim karnım taş gibi zten gununu beklemıyorum 38 ı goruruz ınsallah dıye dua ediyorum sadece :)Insallah canim gonlunden gecen olur.. Benim gobekte yer yok zaten bacaga hic gecmedim :)) Son 1 hafta artik bitiyor cok sukur.
Bugun ilk defa doktor karnima bakti eliyle bak bu yumusak bir karin yani daha bebegin bekelr sorun yok dedi. Sert olursa bilki dogum yakin dedi :))
Bazen öyle bir sertlesiyor ki benimde nefes alamiyorum sipa doktor amcasinin yaninda akilli uslu :)
canım zaten sola yatmak lazım bebek için ozellıkle bende sol sıkıntı kaburgam ete baskı yapıyor sankı sol kaburga ucum çürümüş gıbı gecen bızde davete gittik ıkı gun kendıme gelemedım ayklarım denız anası buyuklugune ulaşmıstı ve ıkı gun gecmedi ya sabır dıyorum artık rabbım sag salım sona ulaşmayı bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsınYerim ben o minik cadiyi:) sağ tarafima yatıncada nefesm daraliyor anca solda rahat edebiliyorm ben ya.. Oturmama hic izin vermiyor gibi direk gerilmeye başlıyor geçenlerde misafirlikte caktirmadim ama mafoldum ayaklarimda öyle bir şişmiski ayakkabiyi zor giydimresmen doğuma kadar sol tarafima yatarak geçircem bu gidişle son günlerimi
Bende çok zorlamıyorum koca göbek kolay mı ya az kaldı ha gayret, oturdum mu kalkmak zor yattımmı da kalkmak zor eğilip yerden bişey alamoyorum falan filan :)Evett bende özellikle otururken cok yapıyor galiba sıkışıyor sürekli yan tarafıma yatmam gerekiyor o zaman iyiyiz.
Ay ben çok zorlanmaya başladım sanırımşu 3. Trimestr psikolojimi bozmaya başladı nefesim daralıyor coook fazla agirlastim kipirdayamiyorm cok cabuk yoruluyorum sonra diyorum neyseki az kaldı kendimi rahatlatmaya calisiyorm ama yok olmuyor zorlaniyorm ya
Evet canım çok zorluyor gerçekten sabredicez bana da sanki ebediyen böyle kalacakmisim gibi geliyor rahat hareket etmeyi özledim unuttum daEvett bende özellikle otururken cok yapıyor galiba sıkışıyor sürekli yan tarafıma yatmam gerekiyor o zaman iyiyiz.
Ay ben çok zorlanmaya başladım sanırımşu 3. Trimestr psikolojimi bozmaya başladı nefesim daralıyor coook fazla agirlastim kipirdayamiyorm cok cabuk yoruluyorum sonra diyorum neyseki az kaldı kendimi rahatlatmaya calisiyorm ama yok olmuyor zorlaniyorm ya
Canım bu benim üçüncü deneyim olucak merak ettiğin bişi varsa seve seve yanıtlarım :))))
Kuzum yiyebiliyorsan eğer bol muz ve kaşar peyniri ye. Benim oğlum 4500 civarı doğmuştu :) kırmızı ete de abanabilirsin ama sıcaklarda yenmiyor pek
Benim kız cok usluuydu.gaz ,uykusuzluk yaşamadık hic.o yüzden hamilelikte 6 kilo almıştım.7 kilo doğumun ertesi günü gitmişti.ama sonra 7 kilo geri aldimBenim oğlum hiç uyumuyordu doğduğunda, sabahliyordum, gündüz uyuyodu biraz, gündüz de ben uyuyamiyordum.15 kilo almıştım, 6 ay olmadan uykusuzluktan 17 kilo vermiştim. Yani uykusuzluk yorgunluk gidiyor kilola, ekstra çabaya gerek kalmıyor.
canım zaten sola yatmak lazım bebek için ozellıkle bende sol sıkıntı kaburgam ete baskı yapıyor sankı sol kaburga ucum çürümüş gıbı gecen bızde davete gittik ıkı gun kendıme gelemedım ayklarım denız anası buyuklugune ulaşmıstı ve ıkı gun gecmedi ya sabır dıyorum artık rabbım sag salım sona ulaşmayı bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın
Bende çok zorlamıyorum koca göbek kolay mı ya az kaldı ha gayret, oturdum mu kalkmak zor yattımmı da kalkmak zor eğilip yerden bişey alamoyorum falan filan :)
Haklisin beslenmeye dikkat etmen lazım.protrin ağırlıklı beslenmek cok önemli de benim gibi bol şekerli yemekte yanlış be canim.bol su bol protein en iyi süt uretimiYa süt olayı da değişik ben denedim onu kaç kere bende mesela sadece su ile süt olıyor tamam ama dupduru bildiğin su gibi oluyordu sanki o pek işe yarar gibi gelmiyordu bana , ama et sütlaç gibi şeyler yersem ilik gibi koyu bir süt oluyordu , benim bebek reflüydü kolay kusardı çok bu su gibi olan sütü hemen hop çıkartıyordu diğeri daha uzun süre kalıyordu falan
Aynen canım hayırlısı bakalım. Kızım iyi olsun yeterÇok az kalmış sabret inşallah sonra yersin doya doyaa
Canım ben aldım olur mu acaba diye de denedim bence gayet rahat olur iç camasırıyla belki basedemeyebiliriz kanama çok olursa ama temmuzun ortasında onunla durabilir miyiz o sıcakta onu da merak ediyorum..Bugün şok da depend kulot gördüm kızlar sizce almalimiyiz kararsız kaldım ya
Masallah kuzusunaBiz de bebisi gormeye gittik.Kasik agrim var ve bir onceki gidiste dr suyun az demisti.Bebis 2911 gr olmus,boyunu net soylemem tahmin olur dedi.Koca kafali dedi ogluma,ters donmus artik,3,5-4 kilo arasi dogarmis,kafada buyuk oldugundan normal dogum yapamazsin dedi.Bebek iri oldugundan suyum az gorunuyormus.72 kilo ollmusum daha doguma bir ay var.20 kiliyu asarim kesin.Annem bana yogurdu sutu dayadi.Bir buyuk kase yogurt iki buyuk bardak sut iciyorum.Haftada 330 gr almis bebis.
Canım hayatta sürekli güçlü durmaya çalışırsan sen yorulursun. En azından eşinin yanında kanatlarını indirebilmeli ve ona dökülebilmelisin. Yaşadığın korkuları ben doğurmadan yaşıyorum. Hiçbirşey bilmiyorum sanki elimde bile tutmayaacakmışım gibi geliyor.
Neden böyle oldu gibide düşünme bak oğlunla senin kaderinde buymuş. Şükürler olsu emiyor ve hemen taburcu olmuşsunuz. Sarılıktan doktora gitmeyen bebek neredeyse yok. Eminim hemen toparlayacaktır. Sen bu şekilde karamsar olursan sütün gider ve oğluna yarar sağlayamazsın bu yönünden bakmaya çalış. Biz anneyiz ve içimizde doğuştan annelik içgüdüsü varmış. Herşey yoluna girecek buna inan.
Benim son haftam öyle geçti canım sonra da paşam geldiGünaydın annişkolara. Günler sonra ilkkez inanılması güç ama 7.5saat uyudum (4-5kere çişe kalkmayı saymıyorum) bu kız artık içime sığmıyor ya kukumu ya midemi delecek yada sağ kaburgamı kıracak diye korkuyorum, her yerimde yahuhastaneye gidecek arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz, bize daha 9gün var. Bu adam doğuma çağırdı heralde beni
Birde benim gibi iştahı giden ve sürekli midesi bulanan var mı?
Ya bak böyle işte. Mühendis hatunsun mühendis olana kadar ayrı olduktan sonra ayrı ne zorluklsr çekmişsindir :) sağlıktan ötesi önemli değil. Bebeğin hayatta seninle ve maşallahı var öyle düşünAynen öyle canım resmen programlıyiz anne olmaya. Bebeğim İki kilo olmasına rağmen o kadar kolay baktım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?