2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynısını yapıyor baş aşağıda bebeğim ama sağdan ayaklarla ittiriyor soldan bir yerleriyle ittiriyor :)

mayhosmeluyuyamiyordu.917 .!.:
Insallah 6 ayda veririz kilolari
Benim oğlum hiç uyumuyordu doğduğunda, sabahliyordum, gündüz uyuyodu biraz, gündüz de ben uyuyamiyordum.15 kilo almıştım, 6 ay olmadan uykusuzluktan 17 kilo vermiştim. Yani uykusuzluk yorgunluk gidiyor kilola, ekstra çabaya gerek kalmıyor.

inşallah canım hayırlısı ile dıyelım :) benım sıpada orda uslu kasılma ile hastaneye gıdıyorum sessız sakın oturuyor orda yaramaz kuzum benim karnım taş gibi zten gununu beklemıyorum 38 ı goruruz ınsallah dıye dua ediyorum sadece :)

canım zaten sola yatmak lazım bebek için ozellıkle bende sol sıkıntı kaburgam ete baskı yapıyor sankı sol kaburga ucum çürümüş gıbı gecen bızde davete gittik ıkı gun kendıme gelemedım ayklarım denız anası buyuklugune ulaşmıstı ve ıkı gun gecmedi ya sabır dıyorum artık rabbım sag salım sona ulaşmayı bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın

Bende çok zorlamıyorum koca göbek kolay mı ya az kaldı ha gayret, oturdum mu kalkmak zor yattımmı da kalkmak zor eğilip yerden bişey alamoyorum falan filan :)

Evet canım çok zorluyor gerçekten sabredicez bana da sanki ebediyen böyle kalacakmisim gibi geliyor rahat hareket etmeyi özledim unuttum da

Valla bilmediğim bi sürü şeyi burda öğrendim. Kızım olunca da illaki bilmediklerimi acemiliklerimi burda sorar öğrenirim hepinize. Ya bu bebek büyütmek univ bitirmeye benzemiyor hiç di mi.

Ablam yeğenim doğmadan ben şöyle büyütcem böyle büyütcem şunu vermicem bunu kullancam diyordu hiç bi dediğini yapamadı. O yüzden doğum sonrasına ait tüm söylenenleri kulak arkası ediyorum. Doğunca bebise göre ne yapılması gerekiyor ona göre hareket ederim inşallah.

Benim kız cok usluuydu.gaz ,uykusuzluk yaşamadık hic.o yüzden hamilelikte 6 kilo almıştım.7 kilo doğumun ertesi günü gitmişti.ama sonra 7 kilo geri aldim.tabi tüm suç benim süt olsun diye yedim bütün irmik helvalarını.artik aklım başına geldi.sadece bol su ici Cem.birde humana çay ici Cem.

Amiiinnn inşallah Allah yardımcımız olsun

Bende çok zorlamıyorum koca göbek kolay mı ya az kaldı ha gayret, oturdum mu kalkmak zor yattımmı da kalkmak zor eğilip yerden bişey alamoyorum falan filan :)

Aynen ben boylemi olacaktım diyorum bazen cidden yerinde duramayan birisiydim şimdi mübarek tosun paşa gibi oldum her harekette of kuf ediyorm şu son üç ay cok zorladı beni

Ya süt olayı da değişik ben denedim onu kaç kere bende mesela sadece su ile süt olıyor tamam ama dupduru bildiğin su gibi oluyordu sanki o pek işe yarar gibi gelmiyordu bana , ama et sütlaç gibi şeyler yersem ilik gibi koyu bir süt oluyordu , benim bebek reflüydü kolay kusardı çok bu su gibi olan sütü hemen hop çıkartıyordu diğeri daha uzun süre kalıyordu falan

Haklisin beslenmeye dikkat etmen lazım.protrin ağırlıklı beslenmek cok önemli de benim gibi bol şekerli yemekte yanlış be canim.bol su bol protein en iyi süt uretimi

Bugün şok da depend kulot gördüm kızlar sizce almalimiyiz kararsız kaldım ya
Canım ben aldım olur mu acaba diye de denedim bence gayet rahat olur iç camasırıyla belki basedemeyebiliriz kanama çok olursa ama temmuzun ortasında onunla durabilir miyiz o sıcakta onu da merak ediyorum..

Masallah kuzusuna

Aynen öyle canım resmen programlıyiz anne olmaya. Bebeğim İki kilo olmasına rağmen o kadar kolay baktım ki

Benim son haftam öyle geçti canım sonra da paşam geldi

Aynen öyle canım resmen programlıyiz anne olmaya. Bebeğim İki kilo olmasına rağmen o kadar kolay baktım ki
Ya bak böyle işte. Mühendis hatunsun mühendis olana kadar ayrı olduktan sonra ayrı ne zorluklsr çekmişsindir :) sağlıktan ötesi önemli değil. Bebeğin hayatta seninle ve maşallahı var öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…