2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim son haftam öyle geçti canım sonra da paşam geldi
Ciddi misn korkutma beni bu akşam arkadaşlarla buluştuk eşim geçen geceki hastane maceramızı anlatıyordu. Meğerse doktorun yatış yapmasının nedeni heran doğurabilir bebek gelebilir. Genelde bu kadar ağrısı olanın çok kısa zaman sonra doğumu gelebiliyor demiş. Şükürler olsun üzerinden 4 günü daha bitirdik. En azından bi 9-10gün daha sabretse kuzum

Son ay anneler kilo verebiliyormul diye okumuştum biyerde gülmüştüm bu gidişle vericem galiba. Birde oruçlu olunca evdekiler tek bişey yemek gelmiyoda içimden
Yelizcim ben de iki kilo verdim son üç haftada son ay normal diye okudum ama doktorum sevmemişti

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Tabiki şükrediyorum ama şaşırdım galiba biraz zamana ihtiyacım var alışmak için

Normal oldu ama bebe küçük olunca uyanmıyor Tabi. Doktor amcamız gösterdi topuğuna fiske vuruyorum pıt pıt ben ağlattikca Annem hak veriyor ama bi taraftan da sinir oluyor bana

Gözün aydın olsun canım

Yelizcim ben de iki kilo verdim son üç haftada son ay normal diye okudum ama doktorum sevmemişti
Bugün zorla zorla yemeye başladım pazartes tartılcağım en son 66idim. Gerçi 4-5 gündür kabızlık çekiyorum vermemişimdir diye düşünüyorum. Bebeğim kilo aldıyss doktor bişey demez heralde dimi

Edepsiz diyeceğim olmayacak. Benim doktorumda en sevdiğim yön rahatlaması eğer başka yapıda bir doktor olsa devam etmezdim ki etmedim daha önce. Bence takılma canım varsayalım tamamen sağlıklı bebek doğunca bir saniyesine garantimiz var mı Onlar bize emanet sadece

Çok teşekkür ederim canım. Evimize geldik çok şükür eşim sağ olsun herşeyi paylaşır hatta fazlasını bile yapar. O olmasa zaten cesaret bile edemezdim anne olmaya. Hastanede ben bebeğe baktım o hem bana hem bebeğe baktı resmen. Eve gelince uyudum biraz aralıksız üç saat bile iyi geldi çok şükür

Canım ben iki çanta yaptım ayrı ayrı o şekilde rahat ettim. Ben yatarken de eşime ve anneme de tarif etmesi daha kolay oldu

Çok teşekkür ederim canım. Evet iyiki Burası ve sizler varsınız resmen komşuya çay içip iki satır dertleşmeye kaçmak gibi Burası

Evet sarılık canım sarılığa takılmadım ama hastanede yatma fikri tık oldu bende galiba Teşekkür ederım canım

Gözün aydın canım bol bol uyumaya çalış son demlerde

Canım mama verdik biz aptamil premature maması vermişler yoğun bakımda ben de aynısını verdim ama çok şükür kutu neredeyse Tam duruyor
Bizdende aynisini istemislerdi canim 2gun ictiler sonrasinda anne sutune gectiler sukur.simdi sut yetiremiyorum.kiz bol bol iciyormus oglusum biraz daha az iciyormus.sut icin neler yapiyorsun canim

Canım ben iki çanta yaptım ayrı ayrı o şekilde rahat ettim. Ben yatarken de eşime ve anneme de tarif etmesi daha kolay oldu
Hadi gozunaydin canım, evine donmussun, Allah analı, babalı büyütsün bebişini..Ben de oğlumda ayrı yapmıştım ama şimdi tek yapsam ayrı hurçlara koysam eşyaları diye düşündüm.

Bizdende aynisini istemislerdi canim 2gun ictiler sonrasinda anne sutune gectiler sukur.simdi sut yetiremiyorum.kiz bol bol iciyormus oglusum biraz daha az iciyormus.sut icin neler yapiyorsun canim
Bende dikkat ettimde bugünkü yediklerim yarınki sutu etkiliyor gibi geldi bana. Sutun çokluğu için bol sıvı ve yeşillik kalitesi icinde güzel beslenmek gerekiyor. Bulgur pilavıda güzel sut yapıyor. Ben sabah kalkınca kahvaltıdan once 10 fındık 2, 3 ceviz, biraz badem, bir kuru incir, kaysı yemeye çalışıyorum kahvaltıda da yumurta olmazsa olmaz. Bunları yapınca içim rahat oluyor o gün için. Hamilelikte bu kadar dikkat etmiyordum. Gogusu biraz bos hissedeyim hemen panik olup yemeye basliyorum :)
Bir günde nekadar sut sagıyorsun cnm, minumum 500ml se iyi demekmiş. Bebisler eve gelince kendileri emince sıkıntı kalmaz cnm, bebeklerin emme kuvvetine göre sut hazırlanıyor.

@Zey-has Allah uzun ömürler versin canım darısı başımıza ❤
valla doğurayım da artık nasıl olduğu önemli değil saat kaç oldu uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…