Ciddi misn korkutma beniBenim son haftam öyle geçti canım sonra da paşam geldi
Yelizcim ben de iki kilo verdim son üç haftada son ay normal diye okudum ama doktorum sevmemiştiSon ay anneler kilo verebiliyormul diye okumuştum biyerde gülmüştüm bu gidişle vericem galiba. Birde oruçlu olunca evdekiler tek bişey yemek gelmiyoda içimden
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Tabiki şükrediyorum ama şaşırdım galiba biraz zamana ihtiyacım var alışmak içinCanım böle şeyler düşünerek üzme kndni
Çoğu bebek sarılık oluyor iki uç güne iyileşyor.
Bnm gecen sene oğlum açık kalp ameliyatı oldu daha bir haftalıkken beterin beterin var duzelmicek bişey değil lütfen bunları düşün ve şukret canm haline
Normal oldu ama bebe küçük olunca uyanmıyor Tabi. Doktor amcamız gösterdi topuğuna fiske vuruyorum pıt pıt ben ağlattikca Annem hak veriyor ama bi taraftan da sinir oluyor banaSarılık klasik oldu artık illaki oluyor heje sezaryen olduysa , çocuk uyanamıyor gibiyse 2 saat oldu ve emmeye bile uyanamadıysa mutlaka uyandırıp emzirmeli mama gerekiyorsa mama verilmeli ne kadar uğraşsanda oluyor bazen ama iyileşiyorlar hemen korkulacak bişey değil merak etme
Gözün aydın olsun canımKizlar çok şükür ben geldim. Ve yine çok şükür kızımda çok iyiymiş.
35+3 >> 2670gr >> 46 cm
Baş aşağıda.. popo karın üst kısmında.. ayaklar sol tarafta.. suyum normal.. Nst de sancı çıkmadı..
Ee daha ne olsun rabbim hepimizinkilere sağlık versin inşallah.
Şimdilik normal doğum gözüküyor dedi.
Alt tarafım çok acıyor yatarken sağa sola dönerken çok canım yanıyor dedim. Bebeğin başı kanala baskı yapıyor dedi çok normal bu kemiklerin doğuma hazırlanıyor dedi. Magnezyuma ve kan ilacına devam devam dedi. Ve haftaya giriş yapmadan yine kontrole gel dedi.
Bizden haberler bu kadar.. Darısı sizlere kızlar..
Ne güzel isimler maşallah. Isimleri ile yaşasınlar inşallahKizimiz cemre- oglumuzda tuna oldu canim :))
Bugün zorla zorla yemeye başladım pazartes tartılcağım en son 66idim. Gerçi 4-5 gündür kabızlık çekiyorum vermemişimdir diye düşünüyorum. Bebeğim kilo aldıyss doktor bişey demez heralde dimiYelizcim ben de iki kilo verdim son üç haftada son ay normal diye okudum ama doktorum sevmemişti
Edepsiz diyeceğim olmayacak. Benim doktorumda en sevdiğim yön rahatlaması eğer başka yapıda bir doktor olsa devam etmezdim ki etmedim daha önce. Bence takılma canım varsayalım tamamen sağlıklı bebek doğunca bir saniyesine garantimiz var mıGerizekalı afedersin gelmişim kaçıncı haftaya hala bu dna garanti değil dedi ya , nasıl yani dedik yaparken neredeyse yüzde yüz dediler son teknoloji bütün kromozomlar incelendi yok illa su alınıp test lazmmış falan filan, yıkıldık o gün kendi doktorumuza geldik geri o da iyi saçmalamış dedi bütün dediklerini unut dedi biraz rahatlattı ama onunla konuşup çıkınca bir ağlama krizine girdim Hastanenin bahçesinde , verdiğim parayı helal etmiyorum pis adam , doktorum biz hastaları rahatlatsın diye gönderiyoruz bebeklerini görsünler diye dedi adamın yaptığına bak dedi
Çok teşekkür ederim canım. Evimize geldik çok şükür eşim sağ olsun herşeyi paylaşır hatta fazlasını bile yapar. O olmasa zaten cesaret bile edemezdim anne olmaya. Hastanede ben bebeğe baktım o hem bana hem bebeğe baktı resmen. Eve gelince uyudum biraz aralıksız üç saat bile iyi geldi çok şükürHaklısın canım ama tek başına değilsin eşin var desteklesin seni. Her şeyi tek başına üstlenirsen çok zorlanırsın sonrasında. Daha büyüyecek ve sen daha çok yorulacaksın. Baba olarak onun da çoğu şeyiyle ilgilenmesi gerekir. Hormonlar karmakarışık zaten. Hamilelikten yeni çıkıp bunları yaşamak kolay değil illa ki. Düşmüştür bugün canım emin ol. Fototerapi alıyor sonuçta.. evde de florasan lamba varsa o da iyi geliyor. Bir de güneş ve tok kalmak. İnşallah bugün güzel sonuç alırsın canım. Bebişin iyileşip evinize dönersiniz en kısa zamanda.
Canım ben iki çanta yaptım ayrı ayrı o şekilde rahat ettim. Ben yatarken de eşime ve anneme de tarif etmesi daha kolay olduSelam kızlar, ben dün gece ütulerini yaptım kızımın, minicik minicik ugrastirdi baya.Oturarak yaptım ama belim koptu.Canta hazırlaması kaldı. Ona karar veremedim, bebisinkileri bi hurca benimkileri bi hurca koycam, ayrı valiz mi yapsam aynı valize mi koysam.Valiz alsam mı, evde küçük var bi tane ona sığar mı.
Çok teşekkür ederim canım. Evet iyiki Burası ve sizler varsınız resmen komşuya çay içip iki satır dertleşmeye kaçmak gibi BurasıSen güçlüsün, olumsuzluklar seni asla yıldıramaz. Hayatta hepimizin yorulduğu ,sıkıldığı zamanlar oluyor. Son haftayı biraz yoğun ve tempolu yaşamışşın. Yorulduğunda biraz durup birilerine yaslanmak istemen bir zayıflık göstergesi değil ki. Tabi ki eşinde, ailende, dostlarında dinleneceksin .Kendini tek başına düşünmen enerjini toplamanda sana yardımcı olmaz. Geçici bir dönem bu, kimse yoksa olabildiğince biz buradayız hem
Evet sarılık canım sarılığa takılmadım ama hastanede yatma fikri tık oldu bende galibaCanım kendini neden üzüyorsun ki...Bebeğinin hastaneye yatma sebebi sarılık değil mi sadece? Sarılık çok normal bebek için.En kısa zamanda iyileşir inşallah.Hem doğum bu.Ne zaman olacağı belli olmaz ki.Bizim elimizde değil ki doğum zamanı.Allaha şükret sağ salim kavuştun bebeğine.Kendine de yüklenme.Sabırlı ol bugünlerde geçecek
Gözün aydın canım bol bol uyumaya çalış son demlerdeGeldim geldimmm..
Gunümüzü aldik 23 haziran cuma gunu saat 4de allahin.izniyle geliyor inci tanem ❤
Kızım yine minnak kalmis doktor amcamiz proteini daya iki hafta dediAma boyumuz maşallah 50 cm kilomuz 2742 baş cevremiz biraz ufak ciktı ama normal dedi takipli hastamsin sen sorun olsa bu zamana kadar cikardi dedi .. ki bende babasida ufak kafaliyiz zaten
Kemeraltina gittim son eksiklikleri alayim diye 100 defa oturdum alacaklarimida alamadim buldugum ilk yerden bi iki sey aldim ciktim artik imkansizmis bana gezmek..
Bizdende aynisini istemislerdi canim 2gun ictiler sonrasinda anne sutune gectiler sukur.simdi sut yetiremiyorum.kiz bol bol iciyormus oglusum biraz daha az iciyormus.sut icin neler yapiyorsun canimCanım mama verdik biz aptamil premature maması vermişler yoğun bakımda ben de aynısını verdim ama çok şükür kutu neredeyse Tam duruyor
Hadi gozunaydin canım, evine donmussun, Allah analı, babalı büyütsün bebişini..Ben de oğlumda ayrı yapmıştım ama şimdi tek yapsam ayrı hurçlara koysam eşyaları diye düşündüm.Canım ben iki çanta yaptım ayrı ayrı o şekilde rahat ettim. Ben yatarken de eşime ve anneme de tarif etmesi daha kolay oldu
Bende dikkat ettimde bugünkü yediklerim yarınki sutu etkiliyor gibi geldi bana. Sutun çokluğu için bol sıvı ve yeşillik kalitesi icinde güzel beslenmek gerekiyor. Bulgur pilavıda güzel sut yapıyor. Ben sabah kalkınca kahvaltıdan once 10 fındık 2, 3 ceviz, biraz badem, bir kuru incir, kaysı yemeye çalışıyorum kahvaltıda da yumurta olmazsa olmaz. Bunları yapınca içim rahat oluyor o gün için. Hamilelikte bu kadar dikkat etmiyordum. Gogusu biraz bos hissedeyim hemen panik olup yemeye basliyorum :)Bizdende aynisini istemislerdi canim 2gun ictiler sonrasinda anne sutune gectiler sukur.simdi sut yetiremiyorum.kiz bol bol iciyormus oglusum biraz daha az iciyormus.sut icin neler yapiyorsun canim
valla doğurayım da artık nasıl olduğu önemli değil saat kaç oldu uyuyamıyorumHanımlar merhabaa.
Doğuma yaklaştık iyice..
Daha bir sürü zaman var derken az birşey kaldı resmen.
Hayırlısı ile doğum yapalım inşallah hepimiz.
Doğum şekli belli olan var mı. Sezeryan / normal doğum? :)
Aman hormonlar işte canım bi de oğlan çocuğu gibi büyüdüğüm için zoruma gitti galiba
Of ya nasıl bir anestezi oyle benim spinal ı bi noktadan verdiler çok şükür
Gelsin senin yavrular da evine İnşallah tez zamanda Rabbim huzur versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?