Çok teşekkür ederim canım. Evimize geldik çok şükür eşim sağ olsun herşeyi paylaşır hatta fazlasını bile yapar. O olmasa zaten cesaret bile edemezdim anne olmaya. Hastanede ben bebeğe baktım o hem bana hem bebeğe baktı resmen. Eve gelince uyudum biraz aralıksız üç saat bile iyi geldi çok şükür
Hanımlar merhabaa.
Doğuma yaklaştık iyice..
Daha bir sürü zaman var derken az birşey kaldı resmen.
Hayırlısı ile doğum yapalım inşallah hepimiz.
Doğum şekli belli olan var mı. Sezeryan / normal doğum? :)
Aynen cnm herşey geride kalıcak güzel günler seni bklıyorrÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Tabiki şükrediyorum ama şaşırdım galiba biraz zamana ihtiyacım var alışmak için
Benim suan sapsari geliyor ilk sut sari olurmus su gibi ipince degil ama ikisine yetmiyor ki ben son 2 3ay bolca yesillik yedim.roka marul tere yemeyi ihmal etmeyin kizlar..birde lansinoh meme ucu kremi ise yariyor..Ya süt olayı da değişik ben denedim onu kaç kere bende mesela sadece su ile süt olıyor tamam ama dupduru bildiğin su gibi oluyordu sanki o pek işe yarar gibi gelmiyordu bana , ama et sütlaç gibi şeyler yersem ilik gibi koyu bir süt oluyordu , benim bebek reflüydü kolay kusardı çok bu su gibi olan sütü hemen hop çıkartıyordu diğeri daha uzun süre kalıyordu falan
Hepimiz remzi dayıyızGünaydın herkeslere. Dünkü iğrenç havadan somra İstanbul da hava harika görünüyor. Önceden hep eşime gıcık olurdum çok terlerdim onu geçtim vallahi bu ne ter yahu. Birde eşimin en büyük tişörtlerini giyiyorum artık Remzi Dayı diye dalga geçiyor benimlekahveye batağa gidecez bu gidişle
Allah iyiliğini versinHepimiz remzi dayıyızeşimin bir kaç tane tshirtünü pijama yapmış olabilirim bir de seçerken eski olmalarına göre değil de sevdiğim renklerden seçmiş olabilirim hamilelikte psikoloji önemli sonuçta
Bizimkiler de ayrı ama dışarı tsirtleri yeşil bordo falan çok tatlı renklerAllah iyiliğini versinAllahtan eşimin yatak tişörtleri ayrı dışarıda giydikleri ayrı. Yoksa hepsini mundar etmiştim kendi tişörtlerimden bol olanları bile göbüşümün yarısını kapatıyor anca
Ahaha haklısın valla psikolojimizde önemli yaniBizimkiler de ayrı ama dışarı tsirtleri yeşil bordo falan çok tatlı renkleryatak tshirtleri solmuş hep içimiz mi kararsın zaten yatıyorum 7/24
Canim zaten ameliyathane ortami buz gibi ilk cikinca usuyerek geliyorsun.dependi sonradan sen giyiyorsun bana hasta bakici ilk prima koymus :)Canım ben aldım olur mu acaba diye de denedim bence gayet rahat olur iç camasırıyla belki basedemeyebiliriz kanama çok olursa ama temmuzun ortasında onunla durabilir miyiz o sıcakta onu da merak ediyorum..
Amin canim cumlemizinki insallahNe güzel isimler maşallah. Isimleri ile yaşasınlar inşallah
Bnde eşimin şortlarına geçtim :) hiçbişey olmuyor artık bende almak istemiyorum az kaldı doğuma diye..ama eşim cok titiz kendi eşyalarını cok sever başta giyme falan dedi ama dinlemedim şim üstümden düşmüyorAhaha haklısın valla psikolojimizde önemli yaniben şortlarına başlıcam zira şu sıra ne taytlarım nede başka altlarım olmuyo bana
Benim suan sapsari geliyor ilk sut sari olurmus su gibi ipince degil ama ikisine yetmiyor ki ben son 2 3ay bolca yesillik yedim.roka marul tere yemeyi ihmal etmeyin kizlar..birde lansinoh meme ucu kremi ise yariyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?