2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende simdi uyandım tuvalete kalkmak için.. bi taraftan sıcak bi taraftan kaşıntı mahvetti beni. Uyuyamayınca çok sinirli oluyorum Rabbim sabır versin uykusu olupta uyuyamamak ne kadar zor..

Melissa81 cim bebişler nasıl. Yaa ben çok ikizlerim olsun istiyorum inşallah rabbim bana da nasip eder senin gibi biri kız biri erkek :)

Süper o zaman :) çok sevindim canım.. bebiş iyi demek ki :) eşinin yardımcı olmasına sevindim yoksa anne olarak her şeye yetişmek mümkün değil :) kuzucuğu kokla benim için:)

Aynen öyle az kaldı :)) benim başından beri belli canım sezaryen:)

Günaydın herkeslere. Dünkü iğrenç havadan somra İstanbul da hava harika görünüyor. Önceden hep eşime gıcık olurdum çok terlerdim onu geçtim vallahi bu ne ter yahu. Birde eşimin en büyük tişörtlerini giyiyorum artık Remzi Dayı diye dalga geçiyor benimle kahveye batağa gidecez bu gidişle

Benim suan sapsari geliyor ilk sut sari olurmus su gibi ipince degil ama ikisine yetmiyor ki ben son 2 3ay bolca yesillik yedim.roka marul tere yemeyi ihmal etmeyin kizlar..birde lansinoh meme ucu kremi ise yariyor..

Hepimiz remzi dayıyız eşimin bir kaç tane tshirtünü pijama yapmış olabilirim bir de seçerken eski olmalarına göre değil de sevdiğim renklerden seçmiş olabilirim hamilelikte psikoloji önemli sonuçta

Allah iyiliğini versin Allahtan eşimin yatak tişörtleri ayrı dışarıda giydikleri ayrı. Yoksa hepsini mundar etmiştim kendi tişörtlerimden bol olanları bile göbüşümün yarısını kapatıyor anca

Bizimkiler de ayrı ama dışarı tsirtleri yeşil bordo falan çok tatlı renkler yatak tshirtleri solmuş hep içimiz mi kararsın zaten yatıyorum 7/24

Bizimkiler de ayrı ama dışarı tsirtleri yeşil bordo falan çok tatlı renkler yatak tshirtleri solmuş hep içimiz mi kararsın zaten yatıyorum 7/24
Ahaha haklısın valla psikolojimizde önemli yani ben şortlarına başlıcam zira şu sıra ne taytlarım nede başka altlarım olmuyo bana

Canım ben aldım olur mu acaba diye de denedim bence gayet rahat olur iç camasırıyla belki basedemeyebiliriz kanama çok olursa ama temmuzun ortasında onunla durabilir miyiz o sıcakta onu da merak ediyorum..
Canim zaten ameliyathane ortami buz gibi ilk cikinca usuyerek geliyorsun.dependi sonradan sen giyiyorsun bana hasta bakici ilk prima koymus :)

Ahaha haklısın valla psikolojimizde önemli yani ben şortlarına başlıcam zira şu sıra ne taytlarım nede başka altlarım olmuyo bana
Bnde eşimin şortlarına geçtim :) hiçbişey olmuyor artık bende almak istemiyorum az kaldı doğuma diye..ama eşim cok titiz kendi eşyalarını cok sever başta giyme falan dedi ama dinlemedim şim üstümden düşmüyor

Güzel Pazarlar kızlar
Dün dr a gittik, çok şükür yolundaymış kızımın herşeyi,
Protein kaçağım az olduğu için ve tansiyonum normal olduğu için korkulacak birşey yokmuş, evham yapıp tansiyonunu yükseltme diyor dr
3kilo olmuşuz 49.9cm miş boyu elleri ağzında nasıl güzeldi ya Allahım isteyen kimseyi mahrum bırakmasın
Yakın zamanda kendinin gelmeye niyeti yok gibi göbeğim öyle yukarıda ki,mideme yer yok nefes almak zor ama alt tarafta ne bir baskı ne bir ağrım yok, çünkü aşağısı bomboş, eşim dalga geçiyor üst katı kullanıyor senin kız diye
sizde göbüşler ne alemde kızlar aşağıya indi mi hala yukarıda mı

Benim suan sapsari geliyor ilk sut sari olurmus su gibi ipince degil ama ikisine yetmiyor ki ben son 2 3ay bolca yesillik yedim.roka marul tere yemeyi ihmal etmeyin kizlar..birde lansinoh meme ucu kremi ise yariyor..

Ayy canım o sarı süt kolostrum diyorlar sanırım ne kıymetli var ya içeriğini hala çözememiş bilim adamları, seninki şifa olsun bebeklerine inşAllah hemen yanına geliversinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…