- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
ballikaymakli Sabah doktora gidicem dedin ses yok .. Hayirdir söyleye söyleye getirdin mi kizini yoksa :)
ballikaymakli Sabah doktora gidicem dedin ses yok .. Hayirdir söyleye söyleye getirdin mi kizini yoksa :)
Günaydın annişkolara. Günler sonra ilkkez inanılması güç ama 7.5saat uyudum (4-5kere çişe kalkmayı saymıyorum) bu kız artık içime sığmıyor ya kukumu ya midemi delecek yada sağ kaburgamı kıracak diye korkuyorum, her yerimde yahuhastaneye gidecek arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz, bize daha 9gün var. Bu adam doğuma çağırdı heralde beni
Birde benim gibi iştahı giden ve sürekli midesi bulanan var mı?
Aaa bide giyme dicek yolarım o kocayıBnde eşimin şortlarına geçtim :) hiçbişey olmuyor artık bende almak istemiyorum az kaldı doğuma diye..ama eşim cok titiz kendi eşyalarını cok sever başta giyme falan dedi ama dinlemedim şim üstümden düşmüyor
Günaydın kızlar
Rüyamda eşimle kavga ediyodum bu pazar değişik bişeyler yap benim için zaten iki pazarim kaldı diyodum hayırdır inşallah
Maşallah cnm, kilosuda süpermiş. Şimdi saglikla gelsin bebisin ıns. Benim tarihimde seninkiyle aynıydı. Bakalim nezanına gelecek kuzun :))Güzel Pazarlar kızlar
Dün dr a gittik, çok şükür yolundaymış kızımın herşeyi,
Protein kaçağım az olduğu için ve tansiyonum normal olduğu için korkulacak birşey yokmuş, evham yapıp tansiyonunu yükseltme diyor dr
3kilo olmuşuz 49.9cm miş boyu elleri ağzında nasıl güzeldi ya Allahım isteyen kimseyi mahrum bırakmasın
Yakın zamanda kendinin gelmeye niyeti yok gibi göbeğim öyle yukarıda ki,mideme yer yok nefes almak zor ama alt tarafta ne bir baskı ne bir ağrım yok, çünkü aşağısı bomboş, eşim dalga geçiyor üst katı kullanıyor senin kız diye
sizde göbüşler ne alemde kızlar aşağıya indi mi hala yukarıda mı
Ay bilmiyorum nerden de çıktı anlamadım aslında bugün de annemlere gidicez planımız da var uzun zaman sonra gidicem üstelik hep onlar gelmiştiAllah hayırlara getirsin inşallah canm yoksa bu bi haber olmayasın
Maşallah cnm, kilosuda süpermiş. Şimdi saglikla gelsin bebisin ıns. Benim tarihimde seninkiyle aynıydı. Bakalim nezanına gelecek kuzun :))
Benimde ayni sekilde canim hamileligin basinda sertti ama ozellikle son 1 aydir ucundaki koyu kismi puruzsuz ve yumusakKızlar sanki göğüslerim eskisine göre çok sönük ve yumuşak sizde de öyle mi? Hamilelikten önce daha sertti cidden.
Denicem canim dediklerini benim aventin ml hesabina gore her iki saatte 60 ml oluyor asagi yukari gunluk 500 buluyor galiba evet tatlim bol su icmek gerekmis dr 4 lt su icsin demis esime.su ayaklarimda gecseydi ayaklanirdim biran once o cok sikinti yapiyr bana.Bende dikkat ettimde bugünkü yediklerim yarınki sutu etkiliyor gibi geldi bana. Sutun çokluğu için bol sıvı ve yeşillik kalitesi icinde güzel beslenmek gerekiyor. Bulgur pilavıda güzel sut yapıyor. Ben sabah kalkınca kahvaltıdan once 10 fındık 2, 3 ceviz, biraz badem, bir kuru incir, kaysı yemeye çalışıyorum kahvaltıda da yumurta olmazsa olmaz. Bunları yapınca içim rahat oluyor o gün için. Hamilelikte bu kadar dikkat etmiyordum. Gogusu biraz bos hissedeyim hemen panik olup yemeye basliyorum :)
Bir günde nekadar sut sagıyorsun cnm, minumum 500ml se iyi demekmiş. Bebisler eve gelince kendileri emince sıkıntı kalmaz cnm, bebeklerin emme kuvvetine göre sut hazırlanıyor.
Amin kuzum allah isteyen herkese cifter cifter versinMelissa81 cim bebişler nasıl. Yaa ben çok ikizlerim olsun istiyorum inşallah rabbim bana da nasip eder senin gibi biri kız biri erkek :)
Aaa bide giyme dicek yolarım o kocayıbenim olan benim onun olan yine benim
Ay yazık iki buklum kuzular üzülüyorum sigamiyor diye benimdevayni pozisyonda olabilir canımBas aşağıdır bebis canm bana doktor gostermisti bebegin pozisyonunu.. başı aşağıda sırtı yanda (solda) sonra bacaklarda kaburganin oradan geçiyor diğer tarafa doğru
Demekki olabiliyor böyle, ne bileyim süt oluşumu olunca sert olur sanıyordum.Benimde ayni sekilde canim hamileligin basinda sertti ama ozellikle son 1 aydir ucundaki koyu kismi puruzsuz ve yumusak
Kızlar biz hala yatak almadık. Ebebekten aldigimiz ince pamuk yatagin uzerine babynesti koyalim dedik. Bir ay belki iki üç ay gece gunduz surekli uyanacak ya minik kuzu onda yatsin dedik. Mantikli mi sizce? Rahat edebilir mi minik kuzum ne dersiniz?
Benimkide küçuk kafaliymisBizim kız annesine uymuyor Allahtan babacı olacak bence, o gelmeyecek kızım dedi
Koca göbekte gitmiş buarada alpicim
ama koca kafa yerinde MaŞAllah 38haftayla uyumluymuş kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?