2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vayy 7.5saat süpermiş
Bende uyku azlığı ve iştahsızlık tavan, midem rahatsız oluyor çok yesem hatta uzanmak bile rahatsız ediyor, en iyi halim ayakta gezinirken

Aaa bide giyme dicek yolarım o kocayı benim olan benim onun olan yine benim

Maşallah cnm, kilosuda süpermiş. Şimdi saglikla gelsin bebisin ıns. Benim tarihimde seninkiyle aynıydı. Bakalim nezanına gelecek kuzun :))

Allah hayırlara getirsin inşallah canm yoksa bu bi haber olmayasın
Ay bilmiyorum nerden de çıktı anlamadım aslında bugün de annemlere gidicez planımız da var uzun zaman sonra gidicem üstelik hep onlar gelmişti

Kızlar biz hala yatak almadık. Ebebekten aldigimiz ince pamuk yatagin uzerine babynesti koyalim dedik. Bir ay belki iki üç ay gece gunduz surekli uyanacak ya minik kuzu onda yatsin dedik. Mantikli mi sizce? Rahat edebilir mi minik kuzum ne dersiniz?

Ufak tefek eksiklerimiz vardı. Dün carsiya ciktik onlari aldık. Kuzum gelene kadar hicbir seyi tam olmayacak ya neysee:))) Evlenirken de hicbir seyimi tam almamistim. Evlendikten sonra yavas yavas alirim bazi seyleri ihtiyaca gore dedim, oyle yaptim. Ilk misafirlerimi agirladigimda(ogretmen arkadaslarim) meyve tabaklarini dagittim bir baktim meyve bicagim yok:))) iki buyuk bicak verdim, elden ele dolastirip soydular. Sayenizde bir eksigi daha buldum dedim:))) Benim rahatligimi bildikleri icin ne ben sorun ettim ne onlar sorun etti. Saglikla gelsin tum yavrularimiz vakti zamani gelince Insallah

Maşallah cnm, kilosuda süpermiş. Şimdi saglikla gelsin bebisin ıns. Benim tarihimde seninkiyle aynıydı. Bakalim nezanına gelecek kuzun :))

Sağol canım, nen hep erken bekledim bu kuzuyu beni şaşırttı,
Hayırla sağlıkla gelsinler de ne zaman olursa artık

Kızlar sanki göğüslerim eskisine göre çok sönük ve yumuşak sizde de öyle mi? Hamilelikten önce daha sertti cidden.
Benimde ayni sekilde canim hamileligin basinda sertti ama ozellikle son 1 aydir ucundaki koyu kismi puruzsuz ve yumusak

Denicem canim dediklerini benim aventin ml hesabina gore her iki saatte 60 ml oluyor asagi yukari gunluk 500 buluyor galiba evet tatlim bol su icmek gerekmis dr 4 lt su icsin demis esime.su ayaklarimda gecseydi ayaklanirdim biran once o cok sikinti yapiyr bana.

mutlu pazarlar. sicak havadan midir yoksa Ramazan dan mi bilinmez, kilo alimim azalmis hatta durmus. Yemek ve ekmek cok yemiyorum, tatli konusunda rahatım sadece. bebek buyudukce mideler mi kuculuyor acaba.

Melissa81 cim bebişler nasıl. Yaa ben çok ikizlerim olsun istiyorum inşallah rabbim bana da nasip eder senin gibi biri kız biri erkek :)
Amin kuzum allah isteyen herkese cifter cifter versin
Bebislerim sukur iyiymis hemsiresi oglumun cok tatli yakisikli oldugunu gulucukler sactigini soyluyormus kizimda cadiymis iste tam bana benziyo..:)sen nasilsin canim bebiss

Aaa bide giyme dicek yolarım o kocayı benim olan benim onun olan yine benim

bende alt pijamalardan didikliyorum bazen özellikle üşüdüğüm zaman başka altlae olmuyor yoksa hepsi şort benim hamileliklern napppiiiiimmm

Bas aşağıdır bebis canm bana doktor gostermisti bebegin pozisyonunu.. başı aşağıda sırtı yanda (solda) sonra bacaklarda kaburganin oradan geçiyor diğer tarafa doğru
Ay yazık iki buklum kuzular üzülüyorum sigamiyor diye benimdevayni pozisyonda olabilir canım

Rahat edebilir bence.. bende babynetsi annemle yaptım aslında yapmayacaktım ama gelenler çok olursa kaparım bebekomu yanıma diye düşündüm yalan yok :) yatakta alırısın canım.. biizim park yatak vardı onla devam.. sen nasıl bir şey düşünüyorsun peki? Ama dikkat etmen lazım bebeklerin sağı solu belli olmaz bir anda hareketlenir döner falan ona göre koy babyneste

Bizim kız annesine uymuyor Allahtan babacı olacak bence, o gelmeyecek kızım dedi
Koca göbekte gitmiş buarada alpicim
ama koca kafa yerinde MaŞAllah 38haftayla uyumluymuş kafası
Benimkide küçuk kafaliymis Doktor amcamiz durdu durdu son hafta soyledi bunu da takayim diye sanirim
Gelmesin tabi ne acelesi var . Senin kizin kilo alimi da yavaslamis sanirim senden 3400 filan beklerdim istahin mi kesildi seninde.. Sicaklar hepimizi mahvetti sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…