2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum

Eklentiler

• IMG_2496.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_2499.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 116
Canım gerçekten kötü olmuş cildiye belki bişey der Allah yardım etsin

Benim iştahım çok düzensiz kızlar, artık bazı günler zoraki yiyorum, bebeğe faydalı olacak şeylerden azar azar. Sonra 3. 4. gün bir gözüm dönüyor ye ye doymuyorum, hem de fast fooda falan abanıyorum. 20 kilo almıştım bugün baktım 18 e gerilemiş. Son ay kilo almayacağım sanırım.

Canım gecmis olsun ne old bilmiyorum ama yarin hemen baska dokt git. Ins. Cabuk gecer canim

Canım acil bir dermatoloğa görün, bilemiyorum çatlak böyle mi olur ama seni ağlatacak kadar rahatsızlık veriyorsa doktorun birşeyler yapması gerek.

Canım bu çatlağa benzemiyor beklemeden git hemen bi uzmanına ilerlemesin. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canm bnde ilk Çatlağa benzettm ama bilemedim ki kasıntı falan var mı

Canım gerçekten kötü olmuş cildiye belki bişey der Allah yardım etsin

Canım gecmis olsun ne old bilmiyorum ama yarin hemen baska dokt git. Ins. Cabuk gecer canim

Canım acil bir dermatoloğa görün, bilemiyorum çatlak böyle mi olur ama seni ağlatacak kadar rahatsızlık veriyorsa doktorun birşeyler yapması gerek.

Canım bu çatlağa benzemiyor beklemeden git hemen bi uzmanına ilerlemesin. Geçmiş olsun
tesekkur ederm gercekten catlak deıl bıkac gunde boyle ılerledı hanı sancım falan olsun razıyım ınanılmaz bısey kadın dogumcular anlamıo ıkısıde bakt onlar yuzunden ılerledı zaten yarın olsun cıldıyeye gıdıcem ama bugun olsun az rahatlasın ıstedım yok gecmıo ınternette de pupp rahatsızlıgı yazıyor belırtıler aynı cunku ınsallah bebegıme zarar vermez

Maşallah canım, korkma zaten artık 3 kilo olmuş boyu da iyi, dogsa da sıkıntı olmaz.Biz de 3 leri gorsek bi..Benim göbek de yukarda..

Geçmiş olsun canm bnde ilk Çatlağa benzettm ama bilemedim ki kasıntı falan var mı
durmayan bı kasıntı ve acı hıssı canım sınek ısırıgı gıbı olup kabarıyor bacaklarıma yayılmaya basladı bugun catlak olmadıgını anladım artık neyse yarın hemen doktora gıdıcem bugun bı gecseydı bebegımı bıle hıssetmıorum galıba acıdan

Geçmiş olsun canım, dr.a görün mutlaka..

Canım bence acile git. Hatta üni. Hastanesi varsa onun aciline git. Orda her bölümden nöbetçi dr oluyor diye biliyorum. Olmasa bile illaki seni rahatlatırlar biraz.
Kantaron yağı iyi gelebilir ama ne olduğunu da bilmeden sürmek doğru olur mu bilmiyorum. Bebiş de var sonuçta bence yarını bekleme çoğalmasın iyice. Allah şifa versin canım

Ne güzel masallah canım bu gününü bekliycek galiba benim göbek düstü lavobaya zor gidiyorum cok baskı ve agrî yapıyor oglum 35+4 de gelmist esim buda bu hafta gelicek bak gorursun diyor benim cocuklar beklemiyor

Kıyamam canm ya bi krem verrlerde geçer inş en kısa zamanda kan testi yapsalardı bi önce karacgerle ilgili bi problem olablr

Gecmis olsun canım doktora gorunmende fayda var

Canım geçmiş olsun. Çatlak kesinlikle değil. Alerji gibi bir şey olmuşsun sen sanki. Acile bi git yarına kadar kaşıntıdan yırtma bir de. Soğuk havlu koy belki iyi gelir canım.

Canım gözün aydın. Maşallah prensesine kocaman olmuş. Benim kızda nefes aldırmıyo resmen bana

Vayy 7.5saat süpermiş
Bende uyku azlığı ve iştahsızlık tavan, midem rahatsız oluyor çok yesem hatta uzanmak bile rahatsız ediyor, en iyi halim ayakta gezinirken
Ay valla şükür 2 gecedir iyi uyuyorum ama yatak sırılsıklam oluyo sanki kaçırmışım gibi nefes almak güç zaten ama bunlara rağmen uyuyabiliyorum şükrediyorum. İştahım dünden beri daha iyi şükür ama açlık hissetmiyorumya yemek zamanı ancak aklıma geliyo acıktığımı. İnşallah kızımı etkilemez

canım benim de buna benzer olmustu. madecassol krem var. hemen al sür eczaneden. çok geçmiş olsun.

Maşallah uyu canım.. uyudum bu gece bende klima açtım sonunda dayanamadım sabah 8di kalktığımda.. her sabah 6.30da kalktığımdan çok iyi geldi.. yaa benim diyetten dolayı sanırım bi doymak bilmiyorum aayy sıcak falan da hak getire yani yiyorum yiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…