Ay ben almıyım az kaldı dedim 2 şort var yıkaya yıkaya eskittim yeminle :))) eşimin zulayı patlatcam artıkbende alt pijamalardan didikliyorum bazen özellikle üşüdüğüm zaman başka altlae olmuyor yoksa hepsi şort benim hamileliklern napppiiiiimmm
Benimkilerde tam tersi oldu beton gibi dokunulmuyor içlerinde nohut büyüklüğünde yumrular hissediyorum sanki mastitli inek memesi gibi oldu ben ilkinde çok göğüs sıkıntısı çektiğim için bunda çok korkuyorumKızlar sanki göğüslerim eskisine göre çok sönük ve yumuşak sizde de öyle mi? Hamilelikten önce daha sertti cidden.
Kız ben sana boşuna kuruntu yapıyon demedimmi hadi gözün aydın 37. Haftaya geldin kilosuda 3ü geçti artık gelsede erken değil ama buda abinin tersine 40. Haftada bu bebek neden daha gelmiyor diye seni meraklandıracakGüzel Pazarlar kızlar
Dün dr a gittik, çok şükür yolundaymış kızımın herşeyi,
Protein kaçağım az olduğu için ve tansiyonum normal olduğu için korkulacak birşey yokmuş, evham yapıp tansiyonunu yükseltme diyor dr
3kilo olmuşuz 49.9cm miş boyu elleri ağzında nasıl güzeldi ya Allahım isteyen kimseyi mahrum bırakmasın
Yakın zamanda kendinin gelmeye niyeti yok gibi göbeğim öyle yukarıda ki,mideme yer yok nefes almak zor ama alt tarafta ne bir baskı ne bir ağrım yok, çünkü aşağısı bomboş, eşim dalga geçiyor üst katı kullanıyor senin kız diye
sizde göbüşler ne alemde kızlar aşağıya indi mi hala yukarıda mı
Canım çok geçmiş olsun benimde ilk hamileliğimde heryerim çatlamış kırmızı geniş yollar olmuştu ama yara olmamıştı sen biran önce doktora görün fena olmuşlarArkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
Ay ben almıyım az kaldı dedim 2 şort var yıkaya yıkaya eskittim yeminle :))) eşimin zulayı patlatcam artık
Kızlar ya sizdeki bu iştahsızlık bana hiç uğramıyor akşam iftarda manda gibi yedim 2 günlük yedim kolay kolay acıkmam dedim sahurda sanki ben oruç tutacakmışım gibi herkesten çok yedim sonuç bugün düne göre +600 g oldu bugün az yiyecem dedim ama hep açım 20 kilo oldu ne yapacam bilmiyorum kendimi durduramıyorum sıcak falan hak getire gözümün önünden hep yemek geçiyor bide canım ne isterse oğlum sana şunu bunu yapayım mı diyorum sonra ondan daha çok kendim yiyorum
Bi tanıdığımda da böyle Olmuştu canım beklazon krem iyi gelmişti. Sen yine de bi doktora görün bence yazık yaArkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
Ben bildiğin fil oldum ya yedikçe yiyorum . Geçen gün eşim bakınıyordu dedim ne arıyorsun dedi baktım öyle çayla içmeye bişeler ama evde bir tırtıl var sabah aldığım akşam yok dedi benle dalga geçtiMaşallah uyu canım.. uyudum bu gece bende klima açtım sonunda dayanamadım sabah 8di kalktığımda.. her sabah 6.30da kalktığımdan çok iyi geldi.. yaa benim diyetten dolayı sanırım bi doymak bilmiyorum aayysıcak falan da hak getire yani yiyorum yiyorum:)
Kızlar ya sizdeki bu iştahsızlık bana hiç uğramıyor akşam iftarda manda gibi yedim 2 günlük yedim kolay kolay acıkmam dedim sahurda sanki ben oruç tutacakmışım gibi herkesten çok yedim sonuç bugün düne göre +600 g oldu bugün az yiyecem dedim ama hep açım 20 kilo oldu ne yapacam bilmiyorum kendimi durduramıyorum sıcak falan hak getire gözümün önünden hep yemek geçiyor bide canım ne isterse oğlum sana şunu bunu yapayım mı diyorum sonra ondan daha çok kendim yiyorum
Ben bildiğin fil oldum ya yedikçe yiyorum . Geçen gün eşim bakınıyordu dedim ne arıyorsun dedi baktım öyle çayla içmeye bişeler ama evde bir tırtıl var sabah aldığım akşam yok dedi benle dalga geçtibende dedim iyi yemiyorum dal gibi olsun oğlun dedim ama dedikten yarım saat sonra kendimi mutfakta buldum yine tutulmuyor anacığım bu Boğaz
Ayy herkes iştahsızlık deyince bende kendimi yalnız hissetmiştim benimle aynı olanlarda varmış oh be çokta anormal değilim o zamanEşim artık bana kızıyor çok yiyorum diye sınır oluyorum daha çok yiyesim geliyor daha çok yiyorum artık doğumdan sonra veririz@KaradenizZGelini sende ye bosver
Bi tanıdığımda da böyle Olmuştu canım beklazon krem iyi gelmişti. Sen yine de bi doktora görün bence yazık ya
Ben bildiğin fil oldum ya yedikçe yiyorum . Geçen gün eşim bakınıyordu dedim ne arıyorsun dedi baktım öyle çayla içmeye bişeler ama evde bir tırtıl var sabah aldığım akşam yok dedi benle dalga geçtibende dedim iyi yemiyorum dal gibi olsun oğlun dedim ama dedikten yarım saat sonra kendimi mutfakta buldum yine tutulmuyor anacığım bu Boğaz
Kızlar sabah beri hafif adet Ağrı'sı gibi sancım var hafif hafif vuruyor sizlerde de oluyor mu ?
Benim iki bebeğimde de olmadı böyle sancı şimdi yaşıyorum bende cnmGün içinde bama 3 - 4 kez oluyor. Ama gece öldüm diyebilirim10 dakika boyunca sancı yaşadım geçmeseydi acile gidecek ve doktorumu arayacaktım. Sola döndüm bacak arasına yasık koydum ve bacakları karnıma çektim.. ter bastı zor toparladım dayanamadım klima açtım zorla kendime geldim.. önceki hikayeme ve bünyeme göre sancın olmaz senin dedi sancım oluyor. normal doğuramazsın dedi normal olacak gibi geliyor.. yarın gideceğim çarşambayı bekleyemem şu durumda..
Benim iki bebeğimde de olmadı böyle sancı şimdi yaşıyorum bende cnmnormalde perşembeydi benimde dün sabah pazartesiye çektim randevuyu yarın gidicem işte ama korkuyorum da bi yandan niye bu sancı yani
Az kaldı sizin de artık sonraki kontrollerde hep 3üstü gelecek gibi haberlerMaşallah canım, korkma zaten artık 3 kilo olmuş boyu da iyi, dogsa da sıkıntı olmaz.Biz de 3 leri gorsek bi..Benim göbek de yukarda..
Yoldumm kız merak etme ...Aaa bide giyme dicek yolarım o kocayıbenim olan benim onun olan yine benim
Ne güzel masallah canım bu gününü bekliycek galiba benim göbek düstü lavobaya zor gidiyorum cok baskı ve agrî yapıyor oglum 35+4 de gelmist esim buda bu hafta gelicek bak gorursun diyor benim cocuklar beklemiyor
Kız ben sana boşuna kuruntu yapıyon demedimmi hadi gözün aydın 37. Haftaya geldin kilosuda 3ü geçti artık gelsede erken değil ama buda abinin tersine 40. Haftada bu bebek neden daha gelmiyor diye seni meraklandıracakRabbim gönlüne göre herşeyin en hayırlısını en güzelini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?