2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende alt pijamalardan didikliyorum bazen özellikle üşüdüğüm zaman başka altlae olmuyor yoksa hepsi şort benim hamileliklern napppiiiiimmm
Ay ben almıyım az kaldı dedim 2 şort var yıkaya yıkaya eskittim yeminle :))) eşimin zulayı patlatcam artık

Kızlar sanki göğüslerim eskisine göre çok sönük ve yumuşak sizde de öyle mi? Hamilelikten önce daha sertti cidden.
Benimkilerde tam tersi oldu beton gibi dokunulmuyor içlerinde nohut büyüklüğünde yumrular hissediyorum sanki mastitli inek memesi gibi oldu ben ilkinde çok göğüs sıkıntısı çektiğim için bunda çok korkuyorum
Kız ben sana boşuna kuruntu yapıyon demedimmi hadi gözün aydın 37. Haftaya geldin kilosuda 3ü geçti artık gelsede erken değil ama buda abinin tersine 40. Haftada bu bebek neden daha gelmiyor diye seni meraklandıracak Rabbim gönlüne göre herşeyin en hayırlısını en güzelini versin

Canım çok geçmiş olsun benimde ilk hamileliğimde heryerim çatlamış kırmızı geniş yollar olmuştu ama yara olmamıştı sen biran önce doktora görün fena olmuşlar

Benim eşim slim giyindiği icin hicbiseyi olmuyo benim daha salaş bol eşyalarım var hala olan zaten evde atlet şort takılıyorum

Kızlar ya önceki hafta beni bulantı kusma tuttu 1.5 kilo vermiştim bugün yine başladı iştah yine gitti hamileligimin başına dönmüş gibi oldum

Ay ben almıyım az kaldı dedim 2 şort var yıkaya yıkaya eskittim yeminle :))) eşimin zulayı patlatcam artık

Benimkiler de kot şort o yüzden evde giyilmiyor yanii :))) bazı kıyafetlerim oluyor.. üstlerin çoğu mesela.. altlardan da olan var.. uzun kalmadı sadece onu da eş gardrobu sağolsun hallediyoruz giydim seninkileri yine diyorum giy nolcak diyor hatta bazen soruyor kendi giyecekse bak sen giyeceksen giymeyim ben diyor

Kızlar ya sizdeki bu iştahsızlık bana hiç uğramıyor akşam iftarda manda gibi yedim 2 günlük yedim kolay kolay acıkmam dedim sahurda sanki ben oruç tutacakmışım gibi herkesten çok yedim sonuç bugün düne göre +600 g oldu bugün az yiyecem dedim ama hep açım 20 kilo oldu ne yapacam bilmiyorum kendimi durduramıyorum sıcak falan hak getire gözümün önünden hep yemek geçiyor bide canım ne isterse oğlum sana şunu bunu yapayım mı diyorum sonra ondan daha çok kendim yiyorum

Allah iyiliğini versin kızz olsun can boğazdan gelirmiş ye valla bende canım ne isterse yiyorum kendimi doğumdan sonrasına hazirliyorum ama çünkü direk spora başlamayı düşünüyorum

Bi tanıdığımda da böyle Olmuştu canım beklazon krem iyi gelmişti. Sen yine de bi doktora görün bence yazık ya

Ben bildiğin fil oldum ya yedikçe yiyorum . Geçen gün eşim bakınıyordu dedim ne arıyorsun dedi baktım öyle çayla içmeye bişeler ama evde bir tırtıl var sabah aldığım akşam yok dedi benle dalga geçti bende dedim iyi yemiyorum dal gibi olsun oğlun dedim ama dedikten yarım saat sonra kendimi mutfakta buldum yine tutulmuyor anacığım bu Boğaz

Eşim artık bana kızıyor çok yiyorum diye sınır oluyorum daha çok yiyesim geliyor daha çok yiyorum artık doğumdan sonra veririz @KaradenizZGelini sende ye bosver

Eşim artık bana kızıyor çok yiyorum diye sınır oluyorum daha çok yiyesim geliyor daha çok yiyorum artık doğumdan sonra veririz @KaradenizZGelini sende ye bosver
Ayy herkes iştahsızlık deyince bende kendimi yalnız hissetmiştim benimle aynı olanlarda varmış oh be çokta anormal değilim o zaman

Allahtan sahura falan kalkmıyorum yaa var ya iştah tavan bende.. yani tutuyorum ama yiyorum az da olsa yiyorum yoksa terazide artıları görürüm yeteri kilom var istemiyorum ama iştahım acayip açık.. evdekilere dün yaptım bir şeyler ama az yedim.. yedim mi yedim valla yasak mıydı bana yasaktı napim ama valla anlamıyorum bende kendimi.. diyetten sıkılınca böyle oldum benn.

Ya yemekte istemiyorum ama tadımlık falan götürüyorum yani bazem yasakları da deliyorum tatlı gibi şeylerde.. napim yanii.. ekmek yasak pirinç yasak makarna bulgur bilmem ne ne ararsan yasak napim can bu anam istiyor.. ekmek aldım light ekmek yiyorum valla arada.. tatlı desen zor tutuyorum kendimi.. acayip tatlı isteğim var.. eşiminde benden aşağı kalır yanı yok. Şunu alim bunu alim alıyor oturup bitiriyoruz pes bize

Kızlar sabah beri hafif adet Ağrı'sı gibi sancım var hafif hafif vuruyor sizlerde de oluyor mu ?

Gün içinde bama 3 - 4 kez oluyor. Ama gece öldüm diyebilirim 10 dakika boyunca sancı yaşadım geçmeseydi acile gidecek ve doktorumu arayacaktım. Sola döndüm bacak arasına yasık koydum ve bacakları karnıma çektim.. ter bastı zor toparladım dayanamadım klima açtım zorla kendime geldim.. önceki hikayeme ve bünyeme göre sancın olmaz senin dedi sancım oluyor. normal doğuramazsın dedi normal olacak gibi geliyor.. yarın gideceğim çarşambayı bekleyemem şu durumda..

Benim iki bebeğimde de olmadı böyle sancı şimdi yaşıyorum bende cnm normalde perşembeydi benimde dün sabah pazartesiye çektim randevuyu yarın gidicem işte ama korkuyorum da bi yandan niye bu sancı yani

Benim iki bebeğimde de olmadı böyle sancı şimdi yaşıyorum bende cnm normalde perşembeydi benimde dün sabah pazartesiye çektim randevuyu yarın gidicem işte ama korkuyorum da bi yandan niye bu sancı yani

Ben dün aradım çarşambaya randevu alayım diye normalde randevulu gitmiyorum doktor orda mı diye aradım burda dediler. O yüzden pat diye gideceğim. Çok yoğun olmuyor sabahları randevuya gerek kalmıyor seviyorum bu halini hastanenin:) canım inan yaşamadığımız şeyler olunca panikliyoruz.. kasılma yaşadım birinde yalancıydı diğerinde ertesi güne doğurdum zaten. Bunda kasılmada yaşadım sancı da yaşıyorum. Anlamadım gitti.. korkuyorum da bir yandan .. 34+1 bugün azcık daha sabretsin minnoşlar ne var

Ne güzel masallah canım bu gününü bekliycek galiba benim göbek düstü lavobaya zor gidiyorum cok baskı ve agrî yapıyor oglum 35+4 de gelmist esim buda bu hafta gelicek bak gorursun diyor benim cocuklar beklemiyor

Hiç şartlama kendini canım belli olmuyor ya abilere benzemicek bunlar, hayırlı zamanda gelsinler inŞAllah

Ayyyy ağzından bal damlıyor senin
40hafta hayal gibiydi bana, birde geçermiş çok gülerim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…