- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Uyandirmak da zok zor gelir.Iki saatte bir mi besliyorsun?Emiyor mu,sagip biberondan mi veriyorsun,mama mi veriyorsun?Emince de ne kadar emip emmedigini nasil anlayacagiz ki.Normal oldu ama bebe küçük olunca uyanmıyor Tabi. Doktor amcamız gösterdi topuğuna fiske vuruyorum pıt pıt ben ağlattikca Annem hak veriyor ama bi taraftan da sinir oluyor bana
Benimkide küçuk kafaliymisDoktor amcamiz durdu durdu son hafta soyledi bunu da takayim diye sanirim
Gelmesin tabi ne acelesi var . Senin kizin kilo alimi da yavaslamis sanirim senden 3400 filan beklerdim istahin mi kesildi seninde.. Sicaklar hepimizi mahvetti sanirim
Mutlaka dr a gözük canımArkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
Kilon cok iyi canim.Zorlansan da yogurt,sut,et,ceviz falan ye.Benim dr soyluyor kilo alinca.Bisi derse bida tartilmam ben de.Kilo aliyorum diye sinirleniyor sanki isteyerek aliyorum.Bugün zorla zorla yemeye başladım pazartes tartılcağım en son 66idim. Gerçi 4-5 gündür kabızlık çekiyorum vermemişimdir diye düşünüyorum. Bebeğim kilo aldıyss doktor bişey demez heralde dimi
36 haftadan sonra kilo alimi azaliyor deniyor,oyle mi acaba?Kac kilo oldu bebis canim?Ay onu mu takıcaksın kafana, benim oğluşum da minnak kafalı doğdu hala da öyledir
Evet canım zaten dr gelişim hafta hafta değişir diyordu ama gerçekten yiyemiyorum her sabah 2yumurtam vardı çok düzenli ve sağlıklı besleniyordum, şimdi meyve süt ve yoğurtla yaşıyorum desem yalan olmaz,
Hem sıcak hem midem almıyor canım istese de,
Birde çok kilo alsın istemiyoruz normal Doğumu zora sokmasın diye
Yok benim doktor öyle değil ya yoğun oluyor cnm. Bende de oluyor kasılma diğerlerinde olmazdı, kasılma sancı öyle böyle haftalarını tamamlasalar Allah büyüktür ya gerekirse yatarım hastanede kımıldamam sezaryen Zaman'ına kdr tutmam lazım bebişi .Ben dün aradım çarşambaya randevu alayım diye normalde randevulu gitmiyorum doktor orda mı diye aradım burda dediler. O yüzden pat diye gideceğim. Çok yoğun olmuyor sabahları randevuya gerek kalmıyor seviyorum bu halini hastanenin:) canım inan yaşamadığımız şeyler olunca panikliyoruz.. kasılma yaşadım birinde yalancıydı diğerinde ertesi güne doğurdum zaten. Bunda kasılmada yaşadım sancı da yaşıyorum. Anlamadım gitti.. korkuyorum da bir yandan .. 34+1 bugün azcık daha sabretsin minnoşlar ne var
Canim kaçar kilo dogdular tam kaç haftalikAmin kuzum allah isteyen herkese cifter cifter versin
Bebislerim sukur iyiymis hemsiresi oglumun cok tatli yakisikli oldugunu gulucukler sactigini soyluyormus kizimda cadiymis iste tam bana benziyo..:)sen nasilsin canim bebiss
Aminnn canim insallah evet oyleymis esim kosturarak gidip veriyo sagolsun insallah kuzucuklarima sifa olsun biran once kavusalim :)Ayy canım o sarı süt kolostrum diyorlar sanırım ne kıymetli var ya içeriğini hala çözememiş bilim adamları, seninki şifa olsun bebeklerine inşAllah hemen yanına geliversinler
Cok yogun catlak olmus gibi.Dr bir goster.Krem ne kullaniyorsun?Arkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
Canim 35 hafta 2300-1990 resimlerde cekmisler ama dr hep onde gidiyorlar diyordu..4 doz ciger gelistirici igne yapilmistiCanim kaçar kilo dogdular tam kaç haftalik
Benimde 2 gundur var artik olucak saniyorumKızlar sabah beri hafif adet Ağrı'sı gibi sancım var hafif hafif vuruyor sizlerde de oluyor mu ?
Sanki ilk doğummuş gibi panikliyorum ben bu sefer Allah hayıra çıkarsınBenimde 2 gundur var artik olucak saniyorum
Yok benim doktor öyle değil ya yoğun oluyor cnm. Bende de oluyor kasılma diğerlerinde olmazdı, kasılma sancı öyle böyle haftalarını tamamlasalar Allah büyüktür ya gerekirse yatarım hastanede kımıldamam sezaryen Zaman'ına kdr tutmam lazım bebişi .
Ah bu kaçıncı biberon kırışım.. bi cam bi plastik hep iki biberon taşırım.. cam olan belki onuncu değişim ama plastik olan ilk aldığım.. oğlum 14 aylık oldu artık bi tane yetr sanırım.. sıkıldım artık almaktan :) tavsiyem cam almayın
Canim catlak kremi kullanmadinmi kullandigin haldemi boyle oldu..bioderma atopik ciltler icin eczaneden krem vermislerdi bana malesef benimde boyle catlaklarim olduArkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
bı ebeye gonderdım fotoyu hamılelık alerjısı dedı yarın gıdıcem lierac kullandım bastan beri bebe yagı ve badem yagı kullnaıyorum gunlerdır bır de acısını alsın dıye bepanthen surdum ama yok bacaklarıma sıcradı sankı kabarık alerjı gıbıCok yogun catlak olmus gibi.Dr bir goster.Krem ne kullaniyorsun?
kullandım canm sureklı lıerac kullandım ama sanırım catlak deıl bunlar ınsallah cıddı bısey olmaz da yarın acılen gıdıcemCanim catlak kremi kullanmadinmi kullandigin haldemi boyle oldu..bioderma atopik ciltler icin eczaneden krem vermislerdi bana malesef benimde boyle catlaklarim oldu
Kuzum acile biugra sen ozaman seruma bi kasinti onleyici yaparlar gece daha cok aziyor bu kasintilar kotu gecorme geceyi bence hem acilde kan tahlilide yaparlar yarin gittigin dr bir an once tani koyarbı ebeye gonderdım fotoyu hamılelık alerjısı dedı yarın gıdıcem lierac kullandım bastan beri bebe yagı ve badem yagı kullnaıyorum gunlerdır bır de acısını alsın dıye bepanthen surdum ama yok bacaklarıma sıcradı sankı kabarık alerjı gıbı
Ben hem catlak kasintisi yasadim..hemde gebelik koleztazi kasintisi kollarim yara ici de suan yarini bekleme derim sanakullandım canm sureklı lıerac kullandım ama sanırım catlak deıl bunlar ınsallah cıddı bısey olmaz da yarın acılen gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?