- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Sen dr a git hemen canim,bekleyip hic cekme.bı ebeye gonderdım fotoyu hamılelık alerjısı dedı yarın gıdıcem lierac kullandım bastan beri bebe yagı ve badem yagı kullnaıyorum gunlerdır bır de acısını alsın dıye bepanthen surdum ama yok bacaklarıma sıcradı sankı kabarık alerjı gıbı
Benimde belim ve kasiknlarımda adet sancısı var dünden beri neden olabilir ??? Bilen var mı acaba ?Kızlar sabah beri hafif adet Ağrı'sı gibi sancım var hafif hafif vuruyor sizlerde de oluyor mu ?
Aynen öyle kuzum ya bu güne kadar onlarca erkeği yönetim bu minik sıpam benim ağzıma tükürdü bi haftadaYa bak böyle işte. Mühendis hatunsun mühendis olana kadar ayrı olduktan sonra ayrı ne zorluklsr çekmişsindir :) sağlıktan ötesi önemli değil. Bebeğin hayatta seninle ve maşallahı var öyle düşün
Yanlış anlama kuzum sakin kesinlikle sağlıklı olsunlar ama ben bu şekilde doğum yaptığım için üzgün değilim sadece şaşkınım ve yorgunum. Çünkü eğer çok bekleseydim kesinlikle korkardım ve bebeğimi de germis olurdumCiddi misn korkutma benibu akşam arkadaşlarla buluştuk eşim geçen geceki hastane maceramızı anlatıyordu. Meğerse doktorun yatış yapmasının nedeni heran doğurabilir bebek gelebilir. Genelde bu kadar ağrısı olanın çok kısa zaman sonra doğumu gelebiliyor demiş. Şükürler olsun üzerinden 4 günü daha bitirdik. En azından bi 9-10gün daha sabretse kuzum
Kızlar adet sancıları demissiniz ben onlari 31.haaftadan beri cekiyorum hastaneye yattim ciktim gece acillerde serumlar yedim progestan kullandim hep yarin kes dedi doktor artik saatte 1 olmasi normal dedi karnim cok sertlesiyor bu ara magneztum iciyorum hergun ve 4lt su surekli yatiyorum zaten
Canım kabızlık konusunu bir an önce çöz bence kayısı mevsimi de geldi bence o daha önemli istahtan çünkü ikinma istemiyor doktorlarBugün zorla zorla yemeye başladım pazartes tartılcağım en son 66idim. Gerçi 4-5 gündür kabızlık çekiyorum vermemişimdir diye düşünüyorum. Bebeğim kilo aldıyss doktor bişey demez heralde dimi
Bizdende aynisini istemislerdi canim 2gun ictiler sonrasinda anne sutune gectiler sukur.simdi sut yetiremiyorum.kiz bol bol iciyormus oglusum biraz daha az iciyormus.sut icin neler yapiyorsun canim
Allah razı olsun canım. Benim ayrı yapmamin asıl sebebi ayrı zamanda hazırlamak oldu çünkü kendi çantamı tam doğum için giderken hazırladımHadi gozunaydin canım, evine donmussun, Allah analı, babalı büyütsün bebişini..Ben de oğlumda ayrı yapmıştım ama şimdi tek yapsam ayrı hurçlara koysam eşyaları diye düşündüm.
Bende dikkat ettimde bugünkü yediklerim yarınki sutu etkiliyor gibi geldi bana. Sutun çokluğu için bol sıvı ve yeşillik kalitesi icinde güzel beslenmek gerekiyor. Bulgur pilavıda güzel sut yapıyor. Ben sabah kalkınca kahvaltıdan once 10 fındık 2, 3 ceviz, biraz badem, bir kuru incir, kaysı yemeye çalışıyorum kahvaltıda da yumurta olmazsa olmaz. Bunları yapınca içim rahat oluyor o gün için. Hamilelikte bu kadar dikkat etmiyordum. Gogusu biraz bos hissedeyim hemen panik olup yemeye basliyorum :)
Bir günde nekadar sut sagıyorsun cnm, minumum 500ml se iyi demekmiş. Bebisler eve gelince kendileri emince sıkıntı kalmaz cnm, bebeklerin emme kuvvetine göre sut hazırlanıyor.
Çok teşekkür ederim canım gerçekten iyiki varsınız. Koklamaz olur muyum hiç ben kaç yıl bu kokuyu bekledimSüper o zaman :) çok sevindim canım.. bebiş iyi demek ki :) eşinin yardımcı olmasına sevindim yoksa anne olarak her şeye yetişmek mümkün değil :) kuzucuğu kokla benim için:)
Ay bu niye aklıma gelmedi benim valla kızdım kendime resmen. Gerçi gıcık kocamın tshirt leri bana olmaz beyefendi 63 kgHepimiz remzi dayıyızeşimin bir kaç tane tshirtünü pijama yapmış olabilirim bir de seçerken eski olmalarına göre değil de sevdiğim renklerden seçmiş olabilirim hamilelikte psikoloji önemli sonuçta
Bana bu sancılardan dolayı erken dogum riskin var dediler nst ye girdigimde hastaneye yattigim gun cok duzenli sancilarim cikti oyuzden yattim 1gece gecen haftaki kontrolde doktoruma hala sancilarim var ama duzenli degil dedim oda saatte 1 geliyorsa normal artik dedi ama her doktorun yorumu farkli bu arada benjm hic acilmam yoktu ve uzunluk 4 du oyuzden dedi senin sancin vardir ama belki acilman vardir oyuzden doktoruna gitmende fayda var canimNormalmiy mis bu adet sancısı yani ?
Canımya çok geçmiş olsun. İlkkez böyle birşey gördüm bukadar yani. Bende alerji olmuştum bi hapla bi krem 1 haftada kurtardı beni ama asla bukadar değildi. Acile git derimArkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
gecmis olsun canm. Buna benzer alerjik bi kasinti olmustu bir kac sene once, o siralar sık sık bebe yagi kullaniyirdum ve ona baglamistim. İlacla gecti ama tabii cesit cesit sebebi olabilir. insallah basit bir seydir seninki de.Arkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
Sen şanssızsın bu konuda canım :) bizimkiler besiliAy bu niye aklıma gelmedi benim valla kızdım kendime resmen. Gerçi gıcık kocamın tshirt leri bana olmaz beyefendi 63 kg
Arkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
Canim gecmis olsun ayni seyi ben de yasadim. Sanirim sen de kasimissin o yuzden bu kadar kabarmis. Ben de kasiyinca bu hale geliyordu. Cok zor bilirim sabahlara kadar kasinip agliyodum ben de.Arkdaslar cok fenayım karnımda yaralar cıktı ama arttı ıyıce uyuyamıyorum normal bıle duramıyorum kasıntıdan ve acıdan persembe gunu doktorum catlak o dedı ama boyle catlak olmaz ınternette hamılelıkte pupp hastalıgı yazıyor bugun de pazar cıldıyeye gıtcektım dayanamıyorum ınanın hıcbırseye benzemıo rahatsızlıgı aglıyorum hep bı bakarmıısnız belkı bılen vardır ne yapsam surmedıgım yag krem kalmadı sureklı duş alıyorum
Ben köy sütü içemiyorum ya kokuyor bana o sebeple hep kapalı süt tercih ettim Tüm bebişlerimdeKızlar hazır süt mü içiyorsunuz? Yoksa köy sütü mü? Ben şimdiye kadar hep hazır süt ictim şimdi annem gelirken getirecek bi farkı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?