2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen dr a git hemen canim,bekleyip hic cekme.

Aynen öyle kuzum ya bu güne kadar onlarca erkeği yönetim bu minik sıpam benim ağzıma tükürdü bi haftada

Yanlış anlama kuzum sakin kesinlikle sağlıklı olsunlar ama ben bu şekilde doğum yaptığım için üzgün değilim sadece şaşkınım ve yorgunum. Çünkü eğer çok bekleseydim kesinlikle korkardım ve bebeğimi de germis olurdum herşeyin hayırlısı diye dua ettim ben buymuş Hayr olan

Normalmiy mis bu adet sancısı yani ?

Bugün zorla zorla yemeye başladım pazartes tartılcağım en son 66idim. Gerçi 4-5 gündür kabızlık çekiyorum vermemişimdir diye düşünüyorum. Bebeğim kilo aldıyss doktor bişey demez heralde dimi
Canım kabızlık konusunu bir an önce çöz bence kayısı mevsimi de geldi bence o daha önemli istahtan çünkü ikinma istemiyor doktorlar

Bizdende aynisini istemislerdi canim 2gun ictiler sonrasinda anne sutune gectiler sukur.simdi sut yetiremiyorum.kiz bol bol iciyormus oglusum biraz daha az iciyormus.sut icin neler yapiyorsun canim

Canım benim tek olunca yetiyor şükür. Ama semender ırkı bir inekle yakın hayat yaşıyorum. Öncelikle suyu severim zaten 4 litre civarı su içiyorum. Marul ve bağ bağ dereotu yiyorum. Takviye olarak da humana still tea ve galactago damla kullanıyorum bunlar bende güzel ise yaradı sagip saklama moduna geçtik şükür

Hadi gozunaydin canım, evine donmussun, Allah analı, babalı büyütsün bebişini..Ben de oğlumda ayrı yapmıştım ama şimdi tek yapsam ayrı hurçlara koysam eşyaları diye düşündüm.
Allah razı olsun canım. Benim ayrı yapmamin asıl sebebi ayrı zamanda hazırlamak oldu çünkü kendi çantamı tam doğum için giderken hazırladım

500 ml emerken nasıl bilebilirim ki ??? Ay şimdi buna takılır kafam huyum pis

Süper o zaman :) çok sevindim canım.. bebiş iyi demek ki :) eşinin yardımcı olmasına sevindim yoksa anne olarak her şeye yetişmek mümkün değil :) kuzucuğu kokla benim için:)
Çok teşekkür ederim canım gerçekten iyiki varsınız. Koklamaz olur muyum hiç ben kaç yıl bu kokuyu bekledim

Ay bu niye aklıma gelmedi benim valla kızdım kendime resmen. Gerçi gıcık kocamın tshirt leri bana olmaz beyefendi 63 kg

Normalmiy mis bu adet sancısı yani ?
Bana bu sancılardan dolayı erken dogum riskin var dediler nst ye girdigimde hastaneye yattigim gun cok duzenli sancilarim cikti oyuzden yattim 1gece gecen haftaki kontrolde doktoruma hala sancilarim var ama duzenli degil dedim oda saatte 1 geliyorsa normal artik dedi ama her doktorun yorumu farkli bu arada benjm hic acilmam yoktu ve uzunluk 4 du oyuzden dedi senin sancin vardir ama belki acilman vardir oyuzden doktoruna gitmende fayda var canim

Canımya çok geçmiş olsun. İlkkez böyle birşey gördüm bukadar yani. Bende alerji olmuştum bi hapla bi krem 1 haftada kurtardı beni ama asla bukadar değildi. Acile git derim

gecmis olsun canm. Buna benzer alerjik bi kasinti olmustu bir kac sene once, o siralar sık sık bebe yagi kullaniyirdum ve ona baglamistim. İlacla gecti ama tabii cesit cesit sebebi olabilir. insallah basit bir seydir seninki de.

Canım ya çok geçmiş olsun ne olduğunu neyin iyi geleceğini bilmiyorum canım ya Allah şifa versin

Canim gecmis olsun ayni seyi ben de yasadim. Sanirim sen de kasimissin o yuzden bu kadar kabarmis. Ben de kasiyinca bu hale geliyordu. Cok zor bilirim sabahlara kadar kasinip agliyodum ben de.
Benim doktorum ovadril diye bi krem verdi acisini aliyo biraz. Ama ben cozumu butun kremlerimi birakmakta buldum. Lierac, argan yagi, bebe yagi kullaniyordum alerji yapti hepsi. Sonra mustela aldim o da kar etmedi. Kremlerimi birakali 2 hafta oldu yaralarimin cogu gecti. Sen de birak bence. Catladim ama napayim kasinmaktan iyidir. Senin de cildin benim gibi alerjik sanirim :/ ne sursek alerji yapiyor. Ben simdi rahatladim sadece dustan sonra 2 gun kasiniyorum ama onceki haline gore yine iyi.
Bu arada pupp hastaligini ben de araştırmıştim ama o vucudun diger bolgelerinde de oluyormuş benim sadece karnimdaydi. O yuzden kremlerin alerjisi diye düşünuyorum.
Uzun yazdim baya kusura bakma benimle ayni derdi yasayan birini gorunce tutamadim kendimi. Insallah en kisa zamanda gecer.

Kızlar hazır süt mü içiyorsunuz? Yoksa köy sütü mü? Ben şimdiye kadar hep hazır süt ictim şimdi annem gelirken getirecek bi farkı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…