2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

E-bebekteki bebek bezi çöp kovasından alan veya daha önceden kullanan var mı? Yorumları çok iyi kokuyu hapsediyor falan diyor. Bebek bezlerini nasıl muhafaza ettiniz atılana kadar ?
Ben aldım da e-bebekten değil. Kuzenim kullanmıştı memnun kaldı. Yurt dışında yaşıyorum kullanılmış bezleri günlük atma imkanım yok, her çöp ayrılıyor ve farklı bir gün toplanıyor. Bu yüzden koku olmaması için elzemdi bu çöp kovaları. Ben mağazadan chicco' nunkini aldım. Fiyatı ilk etapta diğerlerinin 7-8 katı ama chiccoyu tercih etme sebebim kullanmak için içine sürekli extra kaset almak gerekmiyor. O sebeple kendini 4-5 ayda amorti ediyor zaten. Bebek Yaklaşık 2 yıl bez kullansa ciddi fiyat farkı oluyor ucuz olanlarla yani. Ama Türkiye' de yaşasam ve günlük çöp atma imkanım olsa gerekli olmazdı belkide.

Aynen guzel kaynayinca vir sey olmaz heralde
Açık sütü tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Hayvanın sütü kontamine olduysa veya kendinde bir sorun varsa sütünü kaynatmakta yok edemeyeceğiniz canlılar var .Pastörize süt her zaman en güvenlisi. Ama yoğurt için pastörize sütten ev yoğurdu en güvenli.

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için:)

Reactions: SGd
Ne demek estağfurullah canım. Doktor öyle söyleyip sende öyle deyince panik oldum bian. Ama nerdeyse 36yu bitiriyorum. Artık Allatan hayırlısı. Sağlıklı olsub yeterki

Canım kabızlık konusunu bir an önce çöz bence kayısı mevsimi de geldi bence o daha önemli istahtan çünkü ikinma istemiyor doktorlar
Ikınmıyorum hiç zorlamıyorum. Sabahları kuru kayısı gün içinde kuru incir yiyorum. Hayatımda çok nadirdir kabız olduğum zamanlar. Gebeliktede ilkkez. Duphalac içiyorum normale dönecek sanırın

Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Canım panik yapmamaya çalış, senle aynı günüz. 36.haftaya girmek üzereyiz.Bebek gelse bile artık yeterince büyümüş ve bağışıklık sistemi tamamlanmış halde. Umarım bekler zamanını ama beklemezse de strese girme güzel annesi.

Bende 6. Ayda senin gibi oldum göbeğim kabardı çok fena psikolojim bozulmuştu agliyodum Dr a gittim allerset verdi ona rağmen geçmedi kullandığın losyon varsa ona dikkat et canm benim bebe yağı kullanmıştım onu biraktim ilaç içtim sonra geçti şuan sadece zeytin yağı kullanıyorum yırtık olmasın diye

36 haftadan sonra kilo alimi azaliyor deniyor,oyle mi acaba?Kac kilo oldu bebis canim?

Bebek için mi canım kendimiz için mi?
Bebek asıl bu son ay kilo alır dedi dr bana haftada 200/250gr civarı alıyorlarmış, bakalım tutacak mı
Benim bu ay iki kilo arttı ama çoğu ödem diye düşünüyorum toplamda 8kg oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…