Ay sonlara gelmişiz başlatmasın o doktor. Zaten doktorların tümüne atarlıyım :)Kilon cok iyi canim.Zorlansan da yogurt,sut,et,ceviz falan ye.Benim dr soyluyor kilo alinca.Bisi derse bida tartilmam ben de.Kilo aliyorum diye sinirleniyor sanki isteyerek aliyorum.
Ben aldım da e-bebekten değil. Kuzenim kullanmıştı memnun kaldı. Yurt dışında yaşıyorum kullanılmış bezleri günlük atma imkanım yok, her çöp ayrılıyor ve farklı bir gün toplanıyor. Bu yüzden koku olmaması için elzemdi bu çöp kovaları. Ben mağazadan chicco' nunkini aldım. Fiyatı ilk etapta diğerlerinin 7-8 katı ama chiccoyu tercih etme sebebim kullanmak için içine sürekli extra kaset almak gerekmiyor. O sebeple kendini 4-5 ayda amorti ediyor zaten. Bebek Yaklaşık 2 yıl bez kullansa ciddi fiyat farkı oluyor ucuz olanlarla yani. Ama Türkiye' de yaşasam ve günlük çöp atma imkanım olsa gerekli olmazdı belkide.E-bebekteki bebek bezi çöp kovasından alan veya daha önceden kullanan var mı? Yorumları çok iyi kokuyu hapsediyor falan diyor. Bebek bezlerini nasıl muhafaza ettiniz atılana kadar ?
Açık sütü tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Hayvanın sütü kontamine olduysa veya kendinde bir sorun varsa sütünü kaynatmakta yok edemeyeceğiniz canlılar var .Pastörize süt her zaman en güvenlisi. Ama yoğurt için pastörize sütten ev yoğurdu en güvenli.Aynen guzel kaynayinca vir sey olmaz heralde
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için:)Ben aldım da e-bebekten değil. Kuzenim kullanmıştı memnun kaldı. Yurt dışında yaşıyorum kullanılmış bezleri günlük atma imkanım yok, her çöp ayrılıyor ve farklı bir gün toplanıyor. Bu yüzden koku olmaması için elzemdi bu çöp kovaları. Ben mağazadan chicco' nunkini aldım. Fiyatı ilk etapta diğerlerinin 7-8 katı ama chiccoyu tercih etme sebebim kullanmak için içine sürekli extra kaset almak gerekmiyor. O sebeple kendini 4-5 ayda amorti ediyor zaten. Bebek Yaklaşık 2 yıl bez kullansa ciddi fiyat farkı oluyor ucuz olanlarla yani. Ama Türkiye' de yaşasam ve günlük çöp atma imkanım olsa gerekli olmazdı belkide.
Ee erkeklerin hası da ondan annesiAynen öyle kuzum ya bu güne kadar onlarca erkeği yönetim bu minik sıpam benim ağzıma tükürdü bi haftada
Ne demek estağfurullah canım. Doktor öyle söyleyip sende öyle deyince panik oldum bian. Ama nerdeyse 36yu bitiriyorum. Artık Allatan hayırlısı. Sağlıklı olsub yeterkiYanlış anlama kuzum sakin kesinlikle sağlıklı olsunlar ama ben bu şekilde doğum yaptığım için üzgün değilim sadece şaşkınım ve yorgunum. Çünkü eğer çok bekleseydim kesinlikle korkardım ve bebeğimi de germis olurdumherşeyin hayırlısı diye dua ettim ben buymuş Hayr olan
Ikınmıyorum hiç zorlamıyorum. Sabahları kuru kayısı gün içinde kuru incir yiyorum. Hayatımda çok nadirdir kabız olduğum zamanlar. Gebeliktede ilkkez. Duphalac içiyorum normale dönecek sanırınCanım kabızlık konusunu bir an önce çöz bence kayısı mevsimi de geldi bence o daha önemli istahtan çünkü ikinma istemiyor doktorlar
Rica ederimTeşekkür ediyorum bilgilendirme için:)
Ben ne zaman büyük konuştuysam tam tersi oldu. İnşallah senin gönlüne göre olur kız
Allah yardimcin olsun canim ins azalir yalancı sancılardir sakin korkma herseyde bir hayir vardirKizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Canım panik yapmamaya çalış, senle aynı günüz. 36.haftaya girmek üzereyiz.Bebek gelse bile artık yeterince büyümüş ve bağışıklık sistemi tamamlanmış halde. Umarım bekler zamanını ama beklemezse de strese girme güzel annesi.Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Oo ne ara gittin canım. Nstde misin kaç çıkıyo ağrıların? Allah yardımcın olsun sağlıkla çıkabilesiniz inşallahKizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Geçmiş olsun canım, inşallah yalancı sancı dır geçer, biraz daha bekler bebiş. Hakkında hayırlısı olsun. .Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Bende 6. Ayda senin gibi oldum göbeğim kabardı çok fena psikolojim bozulmuştu agliyodum Dr a gittim allerset verdi ona rağmen geçmedi kullandığın losyon varsa ona dikkat et canm benim bebe yağı kullanmıştım onu biraktim ilaç içtim sonra geçti şuan sadece zeytin yağı kullanıyorum yırtık olmasın diyecanım nedemek kusura bakma asıl ılgınız ıcın ben hepınıze tesekkur ederim benım sadece gobegım de yok kollarım ve bacaklarım kabardı bugün acı ve kasıntı cok kötu acile gıdıcektım esım yuzunden gıtmedım acıl nerden anlıycak dedı abartıomusum keske acısını ve korkusunu azcık anlayabılseydı bende uzuldum agladım simdide yavas yavas heryerımın kavardogını gorunce korktu ve hadı gıdelım dıyo bu geceyı gecırsem sabah hastaneye gıdıcem acılde de yanlıs bısey yaparlar dıye korktum bu defa dedıgın gıbı vucudum cok hassas benım ama sankı ıcten gelen bır alerjı gıbı tesekkur ederım ılgınız ıcın
Geçmiş olsun canım, inşallah yalancı sancı dır geçer, biraz daha bekler bebiş. Hakkında hayırlısı olsun. .Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Gecmis olsun canımKizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
36 haftadan sonra kilo alimi azaliyor deniyor,oyle mi acaba?Kac kilo oldu bebis canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?