- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Geçmiş olsun canım. İnşallah durdurabilirler sancılarını. Hakkında hayırlısı olsun. Ama artık stres yapma çok şükür riskli dönemleri atlatmışsın. Allah yardımcın olsun.Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Sağol canım iyiyim ama bazen bebek kafasını vurdu mu çıkacak sanıyorum benimde bu aralar sancim baya oluyor uzun sürüyor geçiyor Allahtan yoksa nefes alamıyorumYaptı doğum canım :) kendi adıma iyi miyim değil miyim bende bilmiyorum:) sancı tutuyor düzensiz ama bakalım yarın gideceğim beklemeden. Sen nasılsın?
Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Malesef canim her turlu aciyi cektim diyebilirim annelik kolay olmuyormus konforlu gecirenler cok sansli :)Sende de mi vardi cok zor gercekten canim yaben de haftada bir yikaniyorum hatta bazen sacimi kuaförde yikatiyorum vucuduma su degmesin diye. Son 6 haftam kaldi 6 kere daha yikancam biticek diye seviniyorum Allahtan cok sicak degil yaşadığım yer yoksa kokardim :) dogumdan sonra geciyor olmasina sevindim
Sakin kalmaya çalış tatlım. Unutma doğsa bile artık prematüre değil. Büyük ihtimal birlikte evine gideceksin doğsa bile. sadece erken kavuşmuş olacaksın2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
Allah yardimcin olsun canim haftalarimiz artik fena degil Allahin izniyle birsey olmayacaktir insallah2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
Aynen öyle az kaldı :)) benim başından beri belli canım sezaryen:)
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. .2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
canım hiç stres yapma Allah yardımcın olsun geleceği varsa gelsin artık büyüdü :)Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Yeni gördüm msjını son durumunuz ne? Allah ağrılarına şifa versin merak içindeyimKizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
Ay cok tesekkur ederim canim denemedigim urun kalmamisti en son pes ettim bisey surmuyordum, onlari deneyeyim en iyisiMalesef canim her turlu aciyi cektim diyebilirim annelik kolay olmuyormus konforlu gecirenler cok sansli :)
Merak etme simdi hergun yikaniyorum.
Evde oldugum icin dr gitmeden yikaniyordum tabi belden asagi hep yikiyordum su tum bacaklarimi parcaladi ne iyi geliyordu biliyormusun dove krem varya bi o bacak kasintimi aliyordu.dene istersen belki iyi gelir.birde niveanin dusta kremi var nemlendiriyordu vucudu az kasinti oluyordu.
Gecmis olsun canim insallah guzel haberlerle donersin, stres yapma hic. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bebisin buyumus artik sorun yasamazsiniz dogsa bile. Tabi insallah bekler birazcik daha.Kizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?