2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaptı doğum canım :) kendi adıma iyi miyim değil miyim bende bilmiyorum:) sancı tutuyor düzensiz ama bakalım yarın gideceğim beklemeden. Sen nasılsın?
Sağol canım iyiyim ama bazen bebek kafasını vurdu mu çıkacak sanıyorum benimde bu aralar sancim baya oluyor uzun sürüyor geçiyor Allahtan yoksa nefes alamıyorum

Malesef canim her turlu aciyi cektim diyebilirim annelik kolay olmuyormus konforlu gecirenler cok sansli :)
Merak etme simdi hergun yikaniyorum.
Evde oldugum icin dr gitmeden yikaniyordum tabi belden asagi hep yikiyordum su tum bacaklarimi parcaladi ne iyi geliyordu biliyormusun dove krem varya bi o bacak kasintimi aliyordu.dene istersen belki iyi gelir.birde niveanin dusta kremi var nemlendiriyordu vucudu az kasinti oluyordu.

2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
Sakin kalmaya çalış tatlım. Unutma doğsa bile artık prematüre değil. Büyük ihtimal birlikte evine gideceksin doğsa bile. sadece erken kavuşmuş olacaksın Allah ikinizin de hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Dualarımız sizinle.

2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar

Canım endişe etme artık büyüdü bebişin. Sağlıkla gelsin inşallah dualarımız seninle

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. .

bulut29 canim geçmiş olsun inşallah birazdaha bekler ama gelsede bişey olmaz allahın izniyle merak etme hayırlı haberlerle gel inşallah

Canm hayırlısı olsun ya bebisin büyüdü artik hic endişe etme Allah yardımcın olsun canm benim

Ay cok tesekkur ederim canim denemedigim urun kalmamisti en son pes ettim bisey surmuyordum, onlari deneyeyim en iyisi
Annelik simdiden zor evet ama dogurunca butun dertler unutuluyor degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…