ben hep kutu sut ictim. yerel bi firmanin sut urunlerini kesfettik, gunluk sise sut tuketmeye basladik simdi.Kızlar hazır süt mü içiyorsunuz? Yoksa köy sütü mü? Ben şimdiye kadar hep hazır süt ictim şimdi annem gelirken getirecek bi farkı olur mu acaba
Kızlar hazır süt mü içiyorsunuz? Yoksa köy sütü mü? Ben şimdiye kadar hep hazır süt ictim şimdi annem gelirken getirecek bi farkı olur mu acaba
:) Ayyy bunu dedin aklıma kurt düştü şimdi. Bende pazartesi izne ayrılıyorum 37ye giriyoruz ya da bitiyor :) Çok eksiğimiz var daha evimi temizlemedim daha. Hiç bir belirti olmadı mı nasıl anladın?Valla canım ben de senin gibi diyordum ama ayın birinde izne ayrıldım beşinde geldi sıpam hatta fark etsem üçünde bile gelirmiş suyum gelmişti çünkü. Çok hazırlıksız yakaladı çocuk benigüya mesleğim planlama
Eşler korunsun. Bizde şimdiye kadar böyleydi. Bebek istedik ve allahım aratmadı hemen verdi. Bu saatten sonra hap içmem bi sürü hormon. O diğer takılan şeyde ismini unuttum çare değilmiş öyle de hamiş olabiliyormuşuz.arkadaşlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız ? bu konu hiç konusulmadı sanırım bilgileneym :)
Canım benim tek olunca yetiyor şükür. Ama semender ırkı bir inekle yakın hayat yaşıyorum. Öncelikle suyu severim zaten 4 litre civarı su içiyorum. Marul ve bağ bağ dereotu yiyorum. Takviye olarak da humana still tea ve galactago damla kullanıyorum bunlar bende güzel ise yaradı sagip saklama moduna geçtik şükür
Odaya geçince gıyınıoz canm bnm bildigimMerhaba hanimlar takipteyim ama fazla yazamiyorum hala dogurmadim sukur:) hafiften yoklayan agrilarim var gibi hayirlisi bakalim..aklima bir sey takildi,ilk.dogum olunca bilmiyorum.dogumdan sonra odada mi giyiniriz,sezeryan normal dogum fark eder mi,geceligi valize koydum ama ayri bir hurca koymadim doguma girince icerdekilere cocugun esyasiyla birlikte kendimiz icin de veriyor muyuz,durdum durdum bu aklima geldi:))
Canim sendemi yikaninca kasindin Allah yardimcin olsun ben kurtuldum sukur dogumdan sonra..dr yikanma diyordu haftada 1 yikaniyordumCanim gecmis olsun ayni seyi ben de yasadim. Sanirim sen de kasimissin o yuzden bu kadar kabarmis. Ben de kasiyinca bu hale geliyordu. Cok zor bilirim sabahlara kadar kasinip agliyodum ben de.
Benim doktorum ovadril diye bi krem verdi acisini aliyo biraz. Ama ben cozumu butun kremlerimi birakmakta buldum. Lierac, argan yagi, bebe yagi kullaniyordum alerji yapti hepsi. Sonra mustela aldim o da kar etmedi. Kremlerimi birakali 2 hafta oldu yaralarimin cogu gecti. Sen de birak bence. Catladim ama napayim kasinmaktan iyidir. Senin de cildin benim gibi alerjik sanirim :/ ne sursek alerji yapiyor. Ben simdi rahatladim sadece dustan sonra 2 gun kasiniyorum ama onceki haline gore yine iyi.
Bu arada pupp hastaligini ben de araştırmıştim ama o vucudun diger bolgelerinde de oluyormuş benim sadece karnimdaydi. O yuzden kremlerin alerjisi diye düşünuyorum.
Uzun yazdim baya kusura bakma benimle ayni derdi yasayan birini gorunce tutamadim kendimi. Insallah en kisa zamanda gecer.
Odaya geçince gıyınıoz canm bnm bildigim
Canım odada giydiriyorlar.. valizine koyarsın odana geçincede giyersin zaten onlar söylüyorMerhaba hanimlar takipteyim ama fazla yazamiyorum hala dogurmadim sukur:) hafiften yoklayan agrilarim var gibi hayirlisi bakalim..aklima bir sey takildi,ilk.dogum olunca bilmiyorum.dogumdan sonra odada mi giyiniriz,sezeryan normal dogum fark eder mi,geceligi valize koydum ama ayri bir hurca koymadim doguma girince icerdekilere cocugun esyasiyla birlikte kendimiz icin de veriyor muyuz,durdum durdum bu aklima geldi:))
Hayir canim yattigin odaya seni ameliyathane kiyafetleriyle sarip sarmalayip getiriyorlar.sen odada giyiniyorsunMerhaba hanimlar takipteyim ama fazla yazamiyorum hala dogurmadim sukur:) hafiften yoklayan agrilarim var gibi hayirlisi bakalim..aklima bir sey takildi,ilk.dogum olunca bilmiyorum.dogumdan sonra odada mi giyiniriz,sezeryan normal dogum fark eder mi,geceligi valize koydum ama ayri bir hurca koymadim doguma girince icerdekilere cocugun esyasiyla birlikte kendimiz icin de veriyor muyuz,durdum durdum bu aklima geldi:))
Canım odada giydiriyorlar.. valizine koyarsın odana geçincede giyersin zaten onlar söylüyor
Hayir canim yattigin odaya seni ameliyathane kiyafetleriyle sarip sarmalayip getiriyorlar.sen odada giyiniyorsun
Ben sezeryan olmuştum oğlumda. Odaya gelince hemşireler silip gecelik giydirmislerdi Hemşireler söyler zaten ne istediklerini.Normal doğumda nasıl oluyor bilmiyorum.Merhaba hanimlar takipteyim ama fazla yazamiyorum hala dogurmadim sukur:) hafiften yoklayan agrilarim var gibi hayirlisi bakalim..aklima bir sey takildi,ilk.dogum olunca bilmiyorum.dogumdan sonra odada mi giyiniriz,sezeryan normal dogum fark eder mi,geceligi valize koydum ama ayri bir hurca koymadim doguma girince icerdekilere cocugun esyasiyla birlikte kendimiz icin de veriyor muyuz,durdum durdum bu aklima geldi:))
canım nedemek kusura bakma asıl ılgınız ıcın ben hepınıze tesekkur ederim benım sadece gobegım de yok kollarım ve bacaklarım kabardı bugün acı ve kasıntı cok kötu acile gıdıcektım esım yuzunden gıtmedım acıl nerden anlıycak dedı abartıomusum keske acısını ve korkusunu azcık anlayabılseydı bende uzuldum agladım simdide yavas yavas heryerımın kavardogını gorunce korktu ve hadı gıdelım dıyo bu geceyı gecırsem sabah hastaneye gıdıcem acılde de yanlıs bısey yaparlar dıye korktum bu defa dedıgın gıbı vucudum cok hassas benım ama sankı ıcten gelen bır alerjı gıbı tesekkur ederım ılgınız ıcınCanim gecmis olsun ayni seyi ben de yasadim. Sanirim sen de kasimissin o yuzden bu kadar kabarmis. Ben de kasiyinca bu hale geliyordu. Cok zor bilirim sabahlara kadar kasinip agliyodum ben de.
Benim doktorum ovadril diye bi krem verdi acisini aliyo biraz. Ama ben cozumu butun kremlerimi birakmakta buldum. Lierac, argan yagi, bebe yagi kullaniyordum alerji yapti hepsi. Sonra mustela aldim o da kar etmedi. Kremlerimi birakali 2 hafta oldu yaralarimin cogu gecti. Sen de birak bence. Catladim ama napayim kasinmaktan iyidir. Senin de cildin benim gibi alerjik sanirim :/ ne sursek alerji yapiyor. Ben simdi rahatladim sadece dustan sonra 2 gun kasiniyorum ama onceki haline gore yine iyi.
Bu arada pupp hastaligini ben de araştırmıştim ama o vucudun diger bolgelerinde de oluyormuş benim sadece karnimdaydi. O yuzden kremlerin alerjisi diye düşünuyorum.
Uzun yazdim baya kusura bakma benimle ayni derdi yasayan birini gorunce tutamadim kendimi. Insallah en kisa zamanda gecer.
Sende de mi vardi cok zor gercekten canim yaCanim sendemi yikaninca kasindin Allah yardimcin olsun ben kurtuldum sukur dogumdan sonra..dr yikanma diyordu haftada 1 yikaniyordumaz sabir kuzum
Canim stres oldukca kasinti daha cok artiyor sakin kalmaya calis. Benim de esim abartiyosun diyodu ben agladikca ama karnimin halini gorunce anliyodu biraz. Yasamayan bilemez bosver kafana takma sen.canım nedemek kusura bakma asıl ılgınız ıcın ben hepınıze tesekkur ederim benım sadece gobegım de yok kollarım ve bacaklarım kabardı bugün acı ve kasıntı cok kötu acile gıdıcektım esım yuzunden gıtmedım acıl nerden anlıycak dedı abartıomusum keske acısını ve korkusunu azcık anlayabılseydı bende uzuldum agladım simdide yavas yavas heryerımın kavardogını gorunce korktu ve hadı gıdelım dıyo bu geceyı gecırsem sabah hastaneye gıdıcem acılde de yanlıs bısey yaparlar dıye korktum bu defa dedıgın gıbı vucudum cok hassas benım ama sankı ıcten gelen bır alerjı gıbı tesekkur ederım ılgınız ıcın
Ben köy sütü iciyorum. Guzelce kaynatiyorum.Kızlar hazır süt mü içiyorsunuz? Yoksa köy sütü mü? Ben şimdiye kadar hep hazır süt ictim şimdi annem gelirken getirecek bi farkı olur mu acaba
Slm kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız durumlar nasıl en son Zey-has doğum yapacaktı ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?