2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hazır süt mü içiyorsunuz? Yoksa köy sütü mü? Ben şimdiye kadar hep hazır süt ictim şimdi annem gelirken getirecek bi farkı olur mu acaba

Hazır süt içiyorum canım. Gelen sütçümüz var aslında doktorum da ev yoğurdu ye dedi ama bana kokuyor inek gibi yaa... İçemedim de yoğurdu yiyemedim de..

:) Ayyy bunu dedin aklıma kurt düştü şimdi. Bende pazartesi izne ayrılıyorum 37ye giriyoruz ya da bitiyor :) Çok eksiğimiz var daha evimi temizlemedim daha. Hiç bir belirti olmadı mı nasıl anladın?

arkadaşlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız ? bu konu hiç konusulmadı sanırım bilgileneym :)
Eşler korunsun. Bizde şimdiye kadar böyleydi. Bebek istedik ve allahım aratmadı hemen verdi. Bu saatten sonra hap içmem bi sürü hormon. O diğer takılan şeyde ismini unuttum çare değilmiş öyle de hamiş olabiliyormuşuz.

Ohh masallah canim cok iyi..eczaneden alayim bari

Merhaba hanimlar takipteyim ama fazla yazamiyorum hala dogurmadim sukur:) hafiften yoklayan agrilarim var gibi hayirlisi bakalim..aklima bir sey takildi,ilk.dogum olunca bilmiyorum.dogumdan sonra odada mi giyiniriz,sezeryan normal dogum fark eder mi,geceligi valize koydum ama ayri bir hurca koymadim doguma girince icerdekilere cocugun esyasiyla birlikte kendimiz icin de veriyor muyuz,durdum durdum bu aklima geldi:))

Odaya geçince gıyınıoz canm bnm bildigim

Canim sendemi yikaninca kasindin Allah yardimcin olsun ben kurtuldum sukur dogumdan sonra..dr yikanma diyordu haftada 1 yikaniyordum az sabir kuzum

Canım odada giydiriyorlar.. valizine koyarsın odana geçincede giyersin zaten onlar söylüyor

Hayir canim yattigin odaya seni ameliyathane kiyafetleriyle sarip sarmalayip getiriyorlar.sen odada giyiniyorsun

Ben sezeryan olmuştum oğlumda. Odaya gelince hemşireler silip gecelik giydirmislerdi Hemşireler söyler zaten ne istediklerini.Normal doğumda nasıl oluyor bilmiyorum.

canım nedemek kusura bakma asıl ılgınız ıcın ben hepınıze tesekkur ederim benım sadece gobegım de yok kollarım ve bacaklarım kabardı bugün acı ve kasıntı cok kötu acile gıdıcektım esım yuzunden gıtmedım acıl nerden anlıycak dedı abartıomusum keske acısını ve korkusunu azcık anlayabılseydı bende uzuldum agladım simdide yavas yavas heryerımın kavardogını gorunce korktu ve hadı gıdelım dıyo bu geceyı gecırsem sabah hastaneye gıdıcem acılde de yanlıs bısey yaparlar dıye korktum bu defa dedıgın gıbı vucudum cok hassas benım ama sankı ıcten gelen bır alerjı gıbı tesekkur ederım ılgınız ıcın

Canim sendemi yikaninca kasindin Allah yardimcin olsun ben kurtuldum sukur dogumdan sonra..dr yikanma diyordu haftada 1 yikaniyordum az sabir kuzum
Sende de mi vardi cok zor gercekten canim ya ben de haftada bir yikaniyorum hatta bazen sacimi kuaförde yikatiyorum vucuduma su degmesin diye. Son 6 haftam kaldi 6 kere daha yikancam biticek diye seviniyorum Allahtan cok sicak degil yaşadığım yer yoksa kokardim :) dogumdan sonra geciyor olmasina sevindim

Canim stres oldukca kasinti daha cok artiyor sakin kalmaya calis. Benim de esim abartiyosun diyodu ben agladikca ama karnimin halini gorunce anliyodu biraz. Yasamayan bilemez bosver kafana takma sen.
Karnindan baska yerlerde de varsa pupp olabilir o zaman, cildiyeci insallah iyice muayene eder. Acilde anlamazlardi gercekten iyi yapmışsın gitmemekle.
Kabaran yerlerini islak bezle silebilirsin canim kasintiyi geciriyo biraz rahatlatiyo. Bi de acikta dursun kiyafet degince daha kotu oluyo. Acil sifalar diliyorum.

Slm kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız durumlar nasıl en son Zey-has doğum yapacaktı ne oldu

Slm kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız durumlar nasıl en son Zey-has doğum yapacaktı ne oldu

Yaptı doğum canım :) kendi adıma iyi miyim değil miyim bende bilmiyorum:) sancı tutuyor düzensiz ama bakalım yarın gideceğim beklemeden. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…