- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Geçmiş olsun hayırlı haberle dön canimKizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Hayırlısı olsun canım hakkınızda bebeğinde sende sağlıkla kurtulun inşallahKizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
normal doğum düşünüyosan kesinlikle kullan derim faydası oluyomuş göbek kalmıyo diyolar bide normal doğum yapınca çok su içirmezler göbek kalmasın diyeKızlar dogumdan sonra korse kullancakmiyiz ?
Ben gördüm canım, rengi krem kahve karışık, erkeğe gider.Ben o rengini alacaktim ama mağazada 1 tane kalmıştı o da kahverengisi yani diğer rengi mecbur onu aldım. Pembe değil yani o..Arkadaslar soo baby nin bu renk ana kucagini yakindan goren var mi ben kahvesini gordum sadece bu rengi begendim ama oglum icin alsam olur mu pembe gibi duruyo sanki burda
İyi yapmışsın canım.Şark kurnazlığı gibi Korbel in yaptığı.Ucuz kova satıp seni poşete bağlıyor.Ben de Chiccoyu tercih ederdim ihtiyaç olsa.Ben aldım da e-bebekten değil. Kuzenim kullanmıştı memnun kaldı. Yurt dışında yaşıyorum kullanılmış bezleri günlük atma imkanım yok, her çöp ayrılıyor ve farklı bir gün toplanıyor. Bu yüzden koku olmaması için elzemdi bu çöp kovaları. Ben mağazadan chicco' nunkini aldım. Fiyatı ilk etapta diğerlerinin 7-8 katı ama chiccoyu tercih etme sebebim kullanmak için içine sürekli extra kaset almak gerekmiyor. O sebeple kendini 4-5 ayda amorti ediyor zaten. Bebek Yaklaşık 2 yıl bez kullansa ciddi fiyat farkı oluyor ucuz olanlarla yani. Ama Türkiye' de yaşasam ve günlük çöp atma imkanım olsa gerekli olmazdı belkide.
Ben de atarlıyım kız zaten hiç sevmem hastaneleri,dr a gitmeyi,ilaç içmeyi.Şu hamileliği atlatsak da bebiş için mecbur gideceğiz de ben kurtulurum :)Ay sonlara gelmişiz başlatmasın o doktor. Zaten doktorların tümüne atarlıyım :)
Ay bi avazda inşallah sagsalim canmKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Allahım bir nefeste kurtarsın inşallah yardımcın olsun canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebeğinKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Sağol salim kavuşursun inşallah bebeğine merak etme annesi onlar artık büyüdü.allah yardımcın olsunKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Allah yardimcin olsun canımKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle..Kizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Sağsalim kavuşursun inşallah bebeğineKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Rabbim yardimcin olsun canim.sağlıkla kucağına al inşallahKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
O ağrı bende de oluyor canım, kaburgaya baskı yapıyor bebiş heralde. .Günaydın anneler, gece karnımın sağ üst tarafında bi baskıyla Ağrı'yla uyandım yeni yeni hafifledi, göğsümün altındaki kemik öyle ağrıdı kibulut29 canım durumun nedir şuan gördüğün Zaman lütfen bilgilendir bizi Allah yar ve yardımcın olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?