2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar soo baby nin bu renk ana kucagini yakindan goren var mi ben kahvesini gordum sadece bu rengi begendim ama oglum icin alsam olur mu pembe gibi duruyo sanki burda

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-11-15-54-13.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 51
Gunaydin kizlar hayirli haftalar hepimize bulut29 canım saglikla gelsin bebis stres yapma artik hepimiz cok yaklastik bende serum yemistim sanci azalinca taburcu etmislerdi hakkinda hayirlisi

Günaydın anneler, gece karnımın sağ üst tarafında bi baskıyla Ağrı'yla uyandım yeni yeni hafifledi, göğsümün altındaki kemik öyle ağrıdı ki bulut29 canım durumun nedir şuan gördüğün Zaman lütfen bilgilendir bizi Allah yar ve yardımcın olsun ..

Günaydin Herkeseee..
Güzel bir hafta olsun gecen pazartesi 3 annemiz dogum yapmisti bu pazartesi kim yapacak acaba :)) Ama yapmayin daha 1 haftamiz var bizlerin en az tarihi çok geri olanlarin hele dursun daha :))

bulut29 Dun mu yazmistin esim diyor ki bu da erken gelecek bu hafta gelir diye :))
Umarim durdurmuslardir aceleci bebisini :)

Y Yellu Bende ikinci bölüm foto cekildim :)) Ama sansima cok ruzgar vardi hep saclarim agzimda :))) Ama cidden prenses gibi oluyorsun benim elbisede beyaz..

Kızlar dogumdan sonra korse kullancakmiyiz ?
normal doğum düşünüyosan kesinlikle kullan derim faydası oluyomuş göbek kalmıyo diyolar bide normal doğum yapınca çok su içirmezler göbek kalmasın diye ben sezeryan düşünüyorum araştırıyorum sezeryana uygun korse

Arkadaslar soo baby nin bu renk ana kucagini yakindan goren var mi ben kahvesini gordum sadece bu rengi begendim ama oglum icin alsam olur mu pembe gibi duruyo sanki burda
Ben gördüm canım, rengi krem kahve karışık, erkeğe gider.Ben o rengini alacaktim ama mağazada 1 tane kalmıştı o da kahverengisi yani diğer rengi mecbur onu aldım. Pembe değil yani o..

İyi yapmışsın canım.Şark kurnazlığı gibi Korbel in yaptığı.Ucuz kova satıp seni poşete bağlıyor.Ben de Chiccoyu tercih ederdim ihtiyaç olsa.

Reactions: SGd
Ay sonlara gelmişiz başlatmasın o doktor. Zaten doktorların tümüne atarlıyım :)
Ben de atarlıyım kız zaten hiç sevmem hastaneleri,dr a gitmeyi,ilaç içmeyi.Şu hamileliği atlatsak da bebiş için mecbur gideceğiz de ben kurtulurum :)

O ağrı bende de oluyor canım, kaburgaya baskı yapıyor bebiş heralde. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…