- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Bebek için canım.Bebek için kinoa ye demişti dr,iyi bir protein kaynağıymış.Yoğurda katıp yiyorum.Şu anda haftada 340 gr alıyor ama dr bu kilo alımının36-37. haftalarda azalacağını söyledi.Ben de 18 kilo aldım iyi mi :)Seninki kilo değil doğumdan sonra eski haline dönersin.Bebek için mi canım kendimiz için mi?
Bebek asıl bu son ay kilo alır dedi dr bana haftada 200/250gr civarı alıyorlarmış, bakalım tutacak mı
Benim bu ay iki kilo arttı ama çoğu ödem diye düşünüyorum toplamda 8kg oldu benim
Bununla geçmiş olsun canım.Burada çok yansıtmadın,hamileliğinin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum.Bundan sonra rahat olur her şey inşallah.Malesef canim her turlu aciyi cektim diyebilirim annelik kolay olmuyormus konforlu gecirenler cok sansli :)
Merak etme simdi hergun yikaniyorum.
Evde oldugum icin dr gitmeden yikaniyordum tabi belden asagi hep yikiyordum su tum bacaklarimi parcaladi ne iyi geliyordu biliyormusun dove krem varya bi o bacak kasintimi aliyordu.dene istersen belki iyi gelir.birde niveanin dusta kremi var nemlendiriyordu vucudu az kasinti oluyordu.
Ay çok güzel oluyo demi çok mutlu oldum ben. Biz uzağa da gitmedik annemlerin bahçesinde çektik yemyeşil ağaçlık zatenGünaydin Herkeseee..
Güzel bir hafta olsun gecen pazartesi 3 annemiz dogum yapmisti bu pazartesi kim yapacak acaba :)) Ama yapmayin daha 1 haftamiz var bizlerin en az tarihi çok geri olanlarin hele dursun daha :))
bulut29 Dun mu yazmistin esim diyor ki bu da erken gelecek bu hafta gelir diye :))
Umarim durdurmuslardir aceleci bebisini :)
Y Yellu Bende ikinci bölüm foto cekildim :)) Ama sansima cok ruzgar vardi hep saclarim agzimda :))) Ama cidden prenses gibi oluyorsun benim elbisede beyaz..
Allah kolay doğumlar nasip etsin canım.Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.Kizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Aman canım dikkat et melisa az daha sabretsin tabiki Rabbimin dediği olur ama gunsuz bebek zor oluyor ne de olsaIkınmıyorum hiç zorlamıyorum. Sabahları kuru kayısı gün içinde kuru incir yiyorum. Hayatımda çok nadirdir kabız olduğum zamanlar. Gebeliktede ilkkez. Duphalac içiyorum normale dönecek sanırın
Allah yardımcın olsun inşallah canımKizlar cok sancım var hastaneye yatırdılar beni
Allah yar ve yardımcın olsun bu mübarek aydaKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Dün çok rüzgar vardi şansima ya simdi baktim fotolara da çok icime sinmedi gecen haftakiler muhtesemdi :-/Ay çok güzel oluyo demi çok mutlu oldum ben. Biz uzağa da gitmedik annemlerin bahçesinde çektik yemyeşil ağaçlık zatençıkarttırıcam en güzellerini heryeri fotolarla donatmak istiyorum
Kizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bebişin.Kizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Allah sağlıkla kolay doğum nasip etsin canım. Allah yardımcın olsun.Kizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Ay ben alışkınım ama gebelikte doktorlardan hastanelerden bıktım inanki. Aynen biz kurtulcaz sonra bebişlerin doktor sıkıntısını çekicezBen de atarlıyım kız zaten hiç sevmem hastaneleri,dr a gitmeyi,ilaç içmeyi.Şu hamileliği atlatsak da bebiş için mecbur gideceğiz de ben kurtulurum :)
Tatlım Allah yar ve yardımcınız olsun. Herşey güzel olacak güzel düşünKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Ben aldım canım a101 den l ve m beden. L büyük geldi sasirmama rağmen. M yi İki gün taktım sonra hastane falan derken kaldı ama sonuç var gibiydiKızlar dogumdan sonra korse kullancakmiyiz ?
Elbetteki zordur canım psikolojisini bile atlatmak zordur eminim. Hayırlısı neyse o olsun artık 36bitmek üzere şükürler olsunAman canım dikkat et melisa az daha sabretsin tabiki Rabbimin dediği olur ama gunsuz bebek zor oluyor ne de olsa
Güzel olmuştur eminim tatlım öyle düşünme. Ay ne güzel kızının odasında da çektir benim yerime deDün çok rüzgar vardi şansima ya simdi baktim fotolara da çok icime sinmedi gecen haftakiler muhtesemdi :-/
Neyse artik evde cekerim birazda kizimin odasinda :) Zaman kalmadi bana artik son 11 ❤
Senin kolay olmus oh in bahceye cek
Tamam canim bu da yellu teyzenin yerine derim :))Güzel olmuştur eminim tatlım öyle düşünme. Ay ne güzel kızının odasında da çektir benim yerime de
Peki bu ip burnuna gelmiyor mu iz yapmaz mi ? Ben arka kismini delgecle delmeyi dusunuyorum :) Emzik zincirimiz halamizda gelsin deneyecegim..Aventin ayicikli emzikleri tutacak yeri yok duser diyorduk ya o isimli emzik zinciriyle dusme ihtimali yok,demek boyle emzik zinciriyle kullaniliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?