2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek için canım.Bebek için kinoa ye demişti dr,iyi bir protein kaynağıymış.Yoğurda katıp yiyorum.Şu anda haftada 340 gr alıyor ama dr bu kilo alımının36-37. haftalarda azalacağını söyledi.Ben de 18 kilo aldım iyi mi :)Seninki kilo değil doğumdan sonra eski haline dönersin.

Bununla geçmiş olsun canım.Burada çok yansıtmadın,hamileliğinin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum.Bundan sonra rahat olur her şey inşallah.

Ay çok güzel oluyo demi çok mutlu oldum ben. Biz uzağa da gitmedik annemlerin bahçesinde çektik yemyeşil ağaçlık zaten çıkarttırıcam en güzellerini heryeri fotolarla donatmak istiyorum

Ikınmıyorum hiç zorlamıyorum. Sabahları kuru kayısı gün içinde kuru incir yiyorum. Hayatımda çok nadirdir kabız olduğum zamanlar. Gebeliktede ilkkez. Duphalac içiyorum normale dönecek sanırın
Aman canım dikkat et melisa az daha sabretsin tabiki Rabbimin dediği olur ama gunsuz bebek zor oluyor ne de olsa

Ay çok güzel oluyo demi çok mutlu oldum ben. Biz uzağa da gitmedik annemlerin bahçesinde çektik yemyeşil ağaçlık zaten çıkarttırıcam en güzellerini heryeri fotolarla donatmak istiyorum
Dün çok rüzgar vardi şansima ya simdi baktim fotolara da çok icime sinmedi gecen haftakiler muhtesemdi :-/
Neyse artik evde cekerim birazda kizimin odasinda :) Zaman kalmadi bana artik son 11 ❤
Senin kolay olmus oh in bahceye cek

Ben de atarlıyım kız zaten hiç sevmem hastaneleri,dr a gitmeyi,ilaç içmeyi.Şu hamileliği atlatsak da bebiş için mecbur gideceğiz de ben kurtulurum :)
Ay ben alışkınım ama gebelikte doktorlardan hastanelerden bıktım inanki. Aynen biz kurtulcaz sonra bebişlerin doktor sıkıntısını çekicez

Güzel olmuştur eminim tatlım öyle düşünme. Ay ne güzel kızının odasında da çektir benim yerime de

Aventin ayicikli emzikleri tutacak yeri yok duser diyorduk ya o isimli emzik zinciriyle dusme ihtimali yok,demek boyle emzik zinciriyle kullaniliyormus.
Peki bu ip burnuna gelmiyor mu iz yapmaz mi ? Ben arka kismini delgecle delmeyi dusunuyorum :) Emzik zincirimiz halamizda gelsin deneyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…