2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ada Lina bence
Peki bu ip burnuna gelmiyor mu iz yapmaz mi ? Ben arka kismini delgecle delmeyi dusunuyorum :) Emzik zincirimiz halamizda gelsin deneyecegim..
İpini arkadan bağladım deliklerinden geçirip.Öndeki kısmı çok ince yüzüyle temas etmez canım.Kullanamam diye düşünüyordum ben de sevindim,çok rahat kullanırız.

Ne diyeti kız :) yapma ama bak klima bana neler yaptı 8 gündür sesim düzelmedi daha. Ben yatmadan açıyorum 1-2 saat o beni bisüre idare ediyor ama açık olsada terliyorum

canım bana doktorumun yasak diyeti var.. protein sebze ağırlıklı ama doymuyorum.. çok şiştim ekmek yiyordum birkaç gündür sanırım yine bırakmak zorundayım.. tahlilde ne çıkacak merak ediyorum. yok valla açıp yatıyorum 24 derecede çok soğuk yapmıyorum. klimaya alışkınım ben :)

Benim evde giydiğim tişörtlerim olmadığı gibi eşiminkilerde olmuyor artık :)
Ne düşünceli kocaymış kız sen giyceksen giymicek falan

koca göbekli olduk ondan öyledir sağolsun

500 ml emerken nasıl bilebilirim ki ??? Ay şimdi buna takılır kafam huyum pis
Yok cnm makineyle çekerken o ölçüm yapılıyor genelde. Emerken diğer gögüsten sızlayip geliyorsa, bebek emip yutuyorsa hissediyorsun zaten, göğüs boş olsa 3 4 kere emip sonra yutkunuyor ozaman anlıyorsun sut az. Zaten bezinin dolmasından kilosunun anlarsın :)

1 litreyi bile cok zor icebiliyorum ben. Aksama dogru bacak ağrısı oluyor bende de normal mi bilemiyorum. Şimdi yeni dogum yapmış olmamıza veriyoruz herşeyı. En kısa zamanda toparlanıriz ıns.

Sağol canım iyiyim ama bazen bebek kafasını vurdu mu çıkacak sanıyorum benimde bu aralar sancim baya oluyor uzun sürüyor geçiyor Allahtan yoksa nefes alamıyorum

aynen bende de öyle oluyor nefesim kesiliyor.. doktor eyvah eyvah dedi nst ye yolladı sonucu yarın alacağım..bakalım artık hayırlısı canım..

Arkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye

slm kızlar kızıma isim karar veremedim sizlerle de paylaşmak istedim
ada, pelin, asya, lina arasındayız sizde hangisi daha güzel fikrinizi yazar mısınız?
1. Tercih ada
2. Tercih pelin
Ada çok güzel bir isim. Tanıdığım bütün pelinler de çok iyi kalpli zarif kızlar.
Adıyla yaşasın canım. :)

selam kızlar çok sayfa birikmiş.. okuyamadım hepsini. sadece alıntıları cevaplayabildim. :) doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işte ekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..

Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah ilaç biraz rahatlatır seni de kolay geçer kalan kısmı.

canım dikkat et stres yapma takma hiçbir şeyi. çok geçmiş olsun..

bulut29 canım dualarmız seninle sağlıkla kucağına alırısn inşallah. günaydın kızlar herkese bende cuma sağlık ocağına kan verdim herşey normal çıktı sadece enfeksiyon var dedi idrar yolları olabilirmiş cuma doktora gidicem söylicem artık idrar testi isterse veririm aslında yanma zorlanma falan yok tuvallete ama bilmiyorum. artık yatışlarım çok zorluyor sağa sola dönmek yataktan kalkmak sağsağlim geçse su son haftalar

Çok stres yapıyorsun,çok takıyorsun canım.Üzüldüm ya hiç ismini duymadığım bir rahatsızlık.Bir danışmanlık bir destek alsan,bir de bunun lohusa halleri var.Hiçbir şey yapmıyorsan inanç durumunu bilmem ama yalnız bir odaya geçip Allah a dua etsen, içini döksen,sığınsan.Eminim ayrı bir güc verir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…