Allah yardimcin olsun canim dualarimiz srninle hayirli habrrlerini bekliyoruzKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Ada benceslm kızlar kızıma isim karar veremedim sizlerle de paylaşmak istedim
ada, pelin, asya, lina arasındayız sizde hangisi daha güzel fikrinizi yazar mısınız?
Bnce ada çok hoşslm kızlar kızıma isim karar veremedim sizlerle de paylaşmak istedim
ada, pelin, asya, lina arasındayız sizde hangisi daha güzel fikrinizi yazar mısınız?
Ada Lina benceAda bence
İpini arkadan bağladım deliklerinden geçirip.Öndeki kısmı çok ince yüzüyle temas etmez canım.Kullanamam diye düşünüyordum ben de sevindim,çok rahat kullanırız.Peki bu ip burnuna gelmiyor mu iz yapmaz mi ? Ben arka kismini delgecle delmeyi dusunuyorum :) Emzik zincirimiz halamizda gelsin deneyecegim..
Ne diyeti kız :) yapma ama bak klima bana neler yaptı 8 gündür sesim düzelmedi daha. Ben yatmadan açıyorum 1-2 saat o beni bisüre idare ediyor ama açık olsada terliyorum
Benim evde giydiğim tişörtlerim olmadığı gibi eşiminkilerde olmuyor artık :)
Ne düşünceli kocaymış kız sen giyceksen giymicek falan
Yok cnm makineyle çekerken o ölçüm yapılıyor genelde. Emerken diğer gögüsten sızlayip geliyorsa, bebek emip yutuyorsa hissediyorsun zaten, göğüs boş olsa 3 4 kere emip sonra yutkunuyor ozaman anlıyorsun sut az. Zaten bezinin dolmasından kilosunun anlarsın :)500 ml emerken nasıl bilebilirim ki ??? Ay şimdi buna takılır kafamhuyum pis
1 litreyi bile cok zor icebiliyorum ben. Aksama dogru bacak ağrısı oluyor bende de normal mi bilemiyorum. Şimdi yeni dogum yapmış olmamıza veriyoruz herşeyı. En kısa zamanda toparlanıriz ıns.Denicem canim dediklerini benim aventin ml hesabina gore her iki saatte 60 ml oluyor asagi yukari gunluk 500 buluyor galiba evet tatlim bol su icmek gerekmis dr 4 lt su icsin demis esime.su ayaklarimda gecseydi ayaklanirdim biran once o cok sikinti yapiyr bana.
Sağol canım iyiyim ama bazen bebek kafasını vurdu mu çıkacak sanıyorum benimde bu aralar sancim baya oluyor uzun sürüyor geçiyor Allahtan yoksa nefes alamıyorum
Sen mi istedin canım sezeryan olmasını yoksa doktor mu dedi
1. Tercih adaslm kızlar kızıma isim karar veremedim sizlerle de paylaşmak istedim
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah ilaç biraz rahatlatır seni de kolay geçer kalan kısmı.Arkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
Arkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
Allah bir nefeste kurtarsın sağlıkla sıhhatle her ikinizi deKizlar sancıları durduramadılar doguma alıcaklar dua edin
Çok stres yapıyorsun,çok takıyorsun canım.Üzüldüm ya hiç ismini duymadığım bir rahatsızlık.Bir danışmanlık bir destek alsan,bir de bunun lohusa halleri var.Hiçbir şey yapmıyorsan inanç durumunu bilmem ama yalnız bir odaya geçip Allah a dua etsen, içini döksen,sığınsan.Eminim ayrı bir güc verir sana.Arkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?