geçmiş olsun çok ya gebelikte bu tür alerji kaşıntı olurmuş başlarında kollarımda olmuştu benim kabarıp çıkmıştı ama sabaha geçmişti tekrar geçmiş olsun canım hemen düzelir umarımArkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
Özgür koyma ismini bence.Kizlar en de isim konusunda netlesemedim.kizimin adını ben vermiştim.simdide ben Çınar istiyorum ama eşim annem beğenmiyor.herkeste var diyorlar.Bir de aklımızda ÖZGÜR var.
Sizce ÖZGÜR MU ÇINAR MI
bazı gebelerde oluyormus canım haklısın bır de lohusalık var ınsallah bıraz azalır sancım olsun bu olmasın dıyorum o derece hayattan soguttu kesınlıkle ınanclıyım dun dayanamadm oturdum yasın okudum cok az bı rahatlama geldı gece yıne basladı Allah ınsallah baska rahatsızlık vermedım saglıkla dogurmamı nasıp eder tabı hepımızın ınsallahÇok stres yapıyorsun,çok takıyorsun canım.Üzüldüm ya hiç ismini duymadığım bir rahatsızlık.Bir danışmanlık bir destek alsan,bir de bunun lohusa halleri var.Hiçbir şey yapmıyorsan inanç durumunu bilmem ama yalnız bir odaya geçip Allah a dua etsen, içini döksen,sığınsan.Eminim ayrı bir güc verir sana.
Niye canim.ozel bir nedeni var miÖzgür koyma ismini bence.
Geçmiş olsun, ben de seni soracaktım şimdi. Sen de rahat olmaya çalış. Kaşıntı ve acısı azalır inşallah hemen.Arkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
çınar çok güzel bence herkeste olmasının ne önemi var ki herkeste farklı olur o kadar da çok yok ayrıca ben daha hiç rastgelmedim çınar adına özgür de güzel ama o da çok varKizlar en de isim konusunda netlesemedim.kizimin adını ben vermiştim.simdide ben Çınar istiyorum ama eşim annem beğenmiyor.herkeste var diyorlar.Bir de aklımızda ÖZGÜR var.
Sizce ÖZGÜR MU ÇINAR MI
ama ç ğ gibi harfler yurt dışında c g diye okunuyo ya ilerde yurt dışında okursa belki o yönden zorluk olabilir bilemedim yine de amaçınar çok güzel bence herkeste olmasının ne önemi var ki herkeste farklı olur o kadar da çok yok ayrıca ben daha hiç rastgelmedim çınar adına özgür de güzel ama o da çok var
İkisi de güzel isim. Son yıllarda Çınar çok yaygın, 85-90 ların Merve'si gibi. Özgür' ün de anlamı çok güzel. Fonetik olarak da değerlendirin. Hangisi kulağınıza daha iyi geliyorsa..Kizlar en de isim konusunda netlesemedim.kizimin adını ben vermiştim.simdide ben Çınar istiyorum ama eşim annem beğenmiyor.herkeste var diyorlar.Bir de aklımızda ÖZGÜR var.
Sizce ÖZGÜR MU ÇINAR MI
maşallah maşşalah kuzuma yaKizlar benim minnak cinarim solunum cihazindan cikti bi kac gündür kendisiyapiyor. Cumartesi gördüm 1660 gramdi.tek sıkıntımız beslenme kaldi doktorumuz bugun tekrar anne sütü deneycekti inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.yoldayim cinari gormeye gisiyorum bakalim bugun nasılız bi kac gundur pek bakamadim cinar i eve alirsak diye yogun bir temizlige giristik Bu arda dogum yapan annislerimize hayirli olsun sağlıklı sıhhatli buyusun yavrular
Ohh masallah minik savasciya .. evinizede gelmek nasip olsun en kisa zamanda insallah..Kizlar benim minnak cinarim solunum cihazindan cikti bi kac gündür kendisiyapiyor. Cumartesi gördüm 1660 gramdi.tek sıkıntımız beslenme kaldi doktorumuz bugun tekrar anne sütü deneycekti inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.yoldayim cinari gormeye gisiyorum bakalim bugun nasılız bi kac gundur pek bakamadim cinar i eve alirsak diye yogun bir temizlige giristik Bu arda dogum yapan annislerimize hayirli olsun sağlıklı sıhhatli buyusun yavrular
Hımm anladım. Hadi hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza :))benim ilki de sezaryen canım o yüzden :)
Kizlar benim minnak cinarim solunum cihazindan cikti bi kac gündür kendisiyapiyor. Cumartesi gördüm 1660 gramdi.tek sıkıntımız beslenme kaldi doktorumuz bugun tekrar anne sütü deneycekti inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.yoldayim cinari gormeye gisiyorum bakalim bugun nasılız bi kac gundur pek bakamadim cinar i eve alirsak diye yogun bir temizlige giristik Bu arda dogum yapan annislerimize hayirli olsun sağlıklı sıhhatli buyusun yavrular
De valla kızTamam canim bu da yellu teyzenin yerine derim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?