2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah hersey yolunda cok sukur bebisinde. Sendede birsey cikmaz insallah canim ne zaman sonuclari alacaksin.

Masallah çınara canım çok guzel haberler. inşallah bugün cokkk guzel haberler getirirsin.hasret gider bol bol canim.sutunu alsın ins.

maşallah maşşalah kuzuma ya

Ohh masallah minik savasciya .. evinizede gelmek nasip olsun en kisa zamanda insallah..
Amin inşallah sağlıkla gelsin evine debildiginiz karnimdaki olusumunu izler gibiyimbakip bakip karnimda olsa nasil olacakti diye hayal ediyorumoyle hareketliler esnemeler gerilmeler tekmelerin sebebini anlıyorsunuz görünce İki gun fanusla oksijen aldi hemşiresi hic kafasinda tutmadi surekli kaydirdi dedi

Ay hemde ne koca göbek
Aman az kaldı zaten can boğazdan gelir :) ben 1 haftadır hiç almamışım aynı 66 dayım. 14 kilo olmuştu toplamda 16-17ile tamamlarım sanırım en fazla

Masallah çınara canım çok guzel haberler. inşallah bugün cokkk guzel haberler getirirsin.hasret gider bol bol canim.sutunu alsın ins.
Amin canim inşallah.sut alsin ama artık buzluk doldu olmuyor böyle hafta sonu kızdım konustum kuvez basinda ama tabi beyfendi duymuyormus ses iceri gitmiyormuş gelci gitse dinleyecek sanki beni

Canım maşallah kuzuna. İnşallah sonuçlarında tertemiz çıkar kötü düşünme hemen. Nstde kaç çıktı ağrıların?

Kizlar en de isim konusunda netlesemedim.kizimin adını ben vermiştim.simdide ben Çınar istiyorum ama eşim annem beğenmiyor.herkeste var diyorlar.Bir de aklımızda ÖZGÜR var.
Sizce ÖZGÜR MU ÇINAR MI
Bence çınar bir tanede bende var ÇINAR lari çok yaramaz olur felan dediler ama dinlemedim ama bizim ki yaramazlığıni hemen gosterdi erken dogarak kuvezdede devam ediyor

Bence çınar bir tanede bende var ÇINAR lari çok yaramaz olur felan dediler ama dinlemedim ama bizim ki yaramazlığıni hemen gosterdi erken dogarak kuvezdede devam ediyor
seninkinin yaramaz ligi sağlıklı olduğunu da gösteriyor canim masallah.CINAR kulagada cok hoş geliyor.

Günaydın vucudum şiş gibi benimde artık kıpkırmızı oluyor bazen elimi bastığım yer beyazlaşıyor bu ödem sanırım dimi , son zamanlar diye oluyordur herhalde

Topikte kaç tane çınar var :)) bizimki de çınar olacak kısmetse :)) çok çok yaramaz bir anaokulu arkadaşının adıymış oğlumun taa 4 sene önceki hemde :) onu istedş illa :)) başka da çınar isimli kimseyi tanımadık

Oh MaŞAllah 340gr Harika haftada,
Benim hiç iştahım yok ya çok alacağını sanmıyorum kızımın da ama zaten almasın istiyoruz fazla kilo ssvd deneyeceğimiz için bebeğin kilolu olması zora sokuyormuş,
Ah ben kiloları hamilelik öncesi Demir/b12/devir tedavileri görürken aldım, 70kg yi gördüm valla nolcak Doğumdan sonra bilmem

Cok gecmis olsun canim ilac rahatlatir insallah. 6 hafta sonra gececek oyle dusun biraz daha dayanmaya calis.

Hımm anladım. Hadi hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza :))

Amin canım inşallah :)

Masallah hersey yolunda cok sukur bebisinde. Sendede birsey cikmaz insallah canim ne zaman sonuclari alacaksin.

Bebiş iyi şükür canım:) inşallah çıkmaz. Tansiyon da 14 çıktı ama yatıp kalktın olabilir falan dedi sonuçları o yüzden merak ediyorum. Aslında öğleden sonra ama eşim gitti işe mecburen. Oraya gitmesi de ayrı dert. Yarın sabah gidip alacağım o yüzden. Nst yi de o zaman göstereceğim.

Ay hemde ne koca göbek
Aman az kaldı zaten can boğazdan gelir :) ben 1 haftadır hiç almamışım aynı 66 dayım. 14 kilo olmuştu toplamda 16-17ile tamamlarım sanırım en fazla

Yok yok gelmesin boğazdan :) canım 2.5 haftada 3 kilo görünüyor şuan aşırı şişim. Yanındaki asistanı da doktorum da seni çok şiş gördük dediler.. bakalım artık ne olacak :)

Kızlar şimdi çıktım evden gidiyorum penguen adımlarla doktorcuğuma. İnşallah şu adet sancıları sıkıntı değildir,

Bana dikkat et dinlen dedi. Suyun geldi mi dedi yoktu şükür. Ama dikkat et canım.
Güzel haberlerle gel.

Canım maşallah kuzuna. İnşallah sonuçlarında tertemiz çıkar kötü düşünme hemen. Nstde kaç çıktı ağrıların?

İnşallah canım.. nst de yarın sonucu söyleyecek. Kağıt elimde ama ne nedir bilmiyorum. Ablama sordum sancın var ama az dedi. Bakalım:)

Bugün tam 37+0 olduk. Doktora gittik 2950gram olmuş benim tontik kızım. Boyunu sormayı unuttum. Raporumu aldım dertsiz tasasız evde oturmaya başlıyorum artık. Ablam yolda geliyor. Annemde haftaya gelecek. Artık haftada 1 gidecekmişiz doktor öyle dedi. Haftaya alttan muayene edecekmiş çatı muayenesi galiba. Bizde haberler böyle sizde nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…