Masallah hersey yolunda cok sukur bebisinde. Sendede birsey cikmaz insallah canim ne zaman sonuclari alacaksin.selam kızlar çok sayfa birikmiş.. okuyamadım hepsini. sadece alıntıları cevaplayabildim. :) doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işteekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..
Masallah çınara canım çok guzel haberler. inşallah bugün cokkk guzel haberler getirirsin.hasret gider bol bol canim.sutunu alsın ins.Kizlar benim minnak cinarim solunum cihazindan cikti bi kac gündür kendisiyapiyor. Cumartesi gördüm 1660 gramdi.tek sıkıntımız beslenme kaldi doktorumuz bugun tekrar anne sütü deneycekti inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.yoldayim cinari gormeye gisiyorum bakalim bugun nasılız bi kac gundur pek bakamadim cinar i eve alirsak diye yogun bir temizlige giristik Bu arda dogum yapan annislerimize hayirli olsun sağlıklı sıhhatli buyusun yavrular
maşallah maşşalah kuzuma ya
Amin inşallah sağlıkla gelsin evine deOhh masallah minik savasciya .. evinizede gelmek nasip olsun en kisa zamanda insallah..
Ay hemde ne koca göbekcanım bana doktorumun yasak diyeti var.. protein sebze ağırlıklı ama doymuyorum.. çok şiştim ekmek yiyordum birkaç gündür sanırım yine bırakmak zorundayım.. tahlilde ne çıkacak merak ediyorum. yok valla açıp yatıyorum 24 derecede çok soğuk yapmıyorum. klimaya alışkınım ben :)
koca göbekli olduk ondanöyledir sağolsun
Amin canim inşallah.sut alsin ama artık buzluk doldu olmuyor böyle hafta sonu kızdım konustum kuvez basinda ama tabi beyfendi duymuyormus ses iceri gitmiyormuş gelci gitse dinleyecek sanki beniMasallah çınara canım çok guzel haberler. inşallah bugün cokkk guzel haberler getirirsin.hasret gider bol bol canim.sutunu alsın ins.
Canım maşallah kuzuna. İnşallah sonuçlarında tertemiz çıkar kötü düşünme hemen. Nstde kaç çıktı ağrıların?selam kızlar çok sayfa birikmiş.. okuyamadım hepsini. sadece alıntıları cevaplayabildim. :) doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işteekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..
Bence çınar bir tanede bende varKizlar en de isim konusunda netlesemedim.kizimin adını ben vermiştim.simdide ben Çınar istiyorum ama eşim annem beğenmiyor.herkeste var diyorlar.Bir de aklımızda ÖZGÜR var.
Sizce ÖZGÜR MU ÇINAR MI
seninkinin yaramaz ligi sağlıklı olduğunu da gösteriyor canim masallah.CINAR kulagada cok hoş geliyor.Bence çınar bir tanede bende varÇINAR lari çok yaramaz olur felan dediler ama dinlemedim ama bizim ki yaramazlığıni hemen gosterdi erken dogarak kuvezdede devam ediyor
Oh MaŞAllah 340gr Harika haftada,Bebek için canım.Bebek için kinoa ye demişti dr,iyi bir protein kaynağıymış.Yoğurda katıp yiyorum.Şu anda haftada 340 gr alıyor ama dr bu kilo alımının36-37. haftalarda azalacağını söyledi.Ben de 18 kilo aldım iyi mi :)Seninki kilo değil doğumdan sonra eski haline dönersin.
Ada benceslm kızlar kızıma isim karar veremedim sizlerle de paylaşmak istedim
ada, pelin, asya, lina arasındayız sizde hangisi daha güzel fikrinizi yazar mısınız?
Cok gecmis olsun canim ilac rahatlatir insallah. 6 hafta sonra gececek oyle dusun biraz daha dayanmaya calis.Arkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
Hımm anladım. Hadi hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza :))
Masallah hersey yolunda cok sukur bebisinde. Sendede birsey cikmaz insallah canim ne zaman sonuclari alacaksin.
Çok geçmiş olsun değişik bişey olduğu belliydi ama seni mutlu edecek insanlarla görüş konuş kafayı takma bişeyeHepınıze tesekkur ederim arkdaslar insallah butun sıkıntılarımız gecıcek az kaldı
Ay hemde ne koca göbek
Aman az kaldı zaten can boğazdan gelir :) ben 1 haftadır hiç almamışım aynı 66 dayım. 14 kilo olmuştu toplamda 16-17ile tamamlarım sanırım en fazla
Kızlar şimdi çıktım evden gidiyorum penguen adımlarla doktorcuğuma. İnşallah şu adet sancıları sıkıntı değildir,
Canım maşallah kuzuna. İnşallah sonuçlarında tertemiz çıkar kötü düşünme hemen. Nstde kaç çıktı ağrıların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?