2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hım hızlı almışsın ödem olmuş olabilir gerçekten. Yarın göster bakalım ne diyecek bizide habersiz bırakma

Bence çınar bir tanede bende var ÇINAR lari çok yaramaz olur felan dediler ama dinlemedim ama bizim ki yaramazlığıni hemen gosterdi erken dogarak kuvezdede devam ediyor
Maşallah senin çınarın yaramaz ama çok da güçlü kuzucuk
S salihas çınara karar verirsen de hemen söyleme oğluna adın çınar olacak diye. 36. Haftayı bitir öyle söyle
Biz baştan söyledik 29 da gelmeye kalktı sıpa
H Hopilus un da beklemedi malum
İsim çınar olunca aa çınar mı o zaman yayamazlık yapabiliyim diye düşünüyorlar sanırım

Malum risklriskli gebelik kategorisinde en üst noktalardayım.hem miyom hem serkilaj.hem yatış.dedigin gibi karar versem de aman duymasin.hep uslu oğlum diyr seviyorum ama....

Malum risklriskli gebelik kategorisinde en üst noktalardayım.hem miyom hem serkilaj.hem yatış.dedigin gibi karar versem de aman duymasin.hep uslu oğlum diyr seviyorum ama....
İnşallah canım. Ama artık riskimiz kalmadı çok şükür korkma. Önceki gün takvimde yazıyordu artık doğsa bile yaşama uyum sağlayacak durumda diye. Çok şükür allaha bu günlere geldik canım. İnşallah daha da beklerler zamanını ama artık kocaman oldu kuzucuklar en fazla birazcık büyümelerini bekleriz ama korkutmazlar bizi doğsalar bile

slm bende ssvd adayıyım haftalarımızda yakın inşallah başarabiliriz bu arada benimde kilo alımım çok hızlı gidiyor ne yiyeceğimi şaşırdım . bu topiğe yeni geldim . demir hapı kilo aldırıyormu

Ay ne guzel canim inşallah normal doğurursun sağlıkla.ben de cok istiyordum ikinciyi normal ama miyomada olunca dr hic önermiyor.hayirlidi artik.

Evet canım çok şükür.gunlerimiz cok yakın seninle. Inşallah büyütüp öyle doğururuz.

2kere nst ye girdim sancilar duzenli 5dk bir suan 2.serum takili adalat ictim hic birsey yiyip.icme dediler kan alindi her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
Aaa bir suru sayfa birikmis gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun

Hangi şehirdesiniz? Malum ssvd destekleyen dr bulmak zor, inŞAllaj kısmet olur, Demire devam dedi bana kan değerleri düşmesin diye ama kilo için bol protein az karbonhidrat diyor hep

Ay cok tesekkur ederim canim denemedigim urun kalmamisti en son pes ettim bisey surmuyordum, onlari deneyeyim en iyisi
Annelik simdiden zor evet ama dogurunca butun dertler unutuluyor degil mi
Aynen canim tek dusuncen onlarin sagligi heryerin catlak icinde amannn bana ne diyorum napim..

MERHABA KIZLAR ŞİMDİ ÇIKTIM DOKTORUN YANINDAN NST YE GİRİCEM. BENİM OĞLUŞUM 2900 gr olmuş 34+1 deyiz. Boyu da 50 cm olmuş tosunun DOĞUNCA BÖBREKLERİNE BAKTIRICAM KANALDA GENİŞLEME VARMIŞ ÇÜNKÜ AMA DOKTOR DEDİ ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİL KENDİLİĞİNDEN GEÇİYOR ÇOĞUNLUKLA DEDİ. Bakalım şimdi nst de sancı çıkacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…