2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnım catlamis alt kısımdan lierac ve hindistan cevizi yagi kullanmama ragmen

Maşallah canım kuzuya tosun olacak belli :))böbrekleri doğuma kadar bile geçebilir inşallah geçer. Bakalım nst nasıl çıkacak

Doğum tarihleri aynı bebişlerin.Bana da iki gün önce 2911 dedi,boyu kesin söyleyemiyormuş.Doğum tarihi verdiler mi sana?

Merhaba kizlar, bebeginize bir adım daha yaklasacaginiz güzel bir hafta olsun insAllah ağrısız, sizisiz, ödemsiz, keyifli.....
@Gabby çok geçmiş olsun cnm. Stres yapma artık, yapınca ne degisiyor ki sanki olan bize oluyor...
bulut29 Allah yardimcin olsun cnm, sagliklica gelsin ins. Minigin...

Hmm bunları bilmiyordum canım Allah razı olsun. Evet bazen her seferinde yutkunuyor bazen üç dört defada . Bunu takip edeyim de fazla sagmis olmayayım Allah razı olsun canım

1 litreyi bile cok zor icebiliyorum ben. Aksama dogru bacak ağrısı oluyor bende de normal mi bilemiyorum. Şimdi yeni dogum yapmış olmamıza veriyoruz herşeyı. En kısa zamanda toparlanıriz ıns.
Aynen canım ya ne olsa hamilelik lohusalik diyorlar ben de keserim sizi diyorum ellerim tutmuyor benim Mesela. Deli gibi ödem var ayaklarım bacaklarım hala şiş onlara takılmıyorum ama ellerim cidden tutmuyor bakalım yarın kontrolde soracağım doktoruma

Canım benim çok geçmiş olsun. Ay keşke doğumdan önce kolay bir çözümü olsa Allah sabır versin kardeşim

Geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar doğum tarihleri alınmaya baslamıs doğum olan arkadaslar olmus hadi hayırlısı herşeyin Allah tez vakitte sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin cok heyecanlanıyorum okudukca benım doğum karambole geldiği icin hiç bişey anlamadım bende yeni yeni kalkıp bebeğimin bakımını yapabiliyorum hala emziremiyorum enfeksiyonum cok azalmıs ama tam değer altına düşmemiş hala mamayla besliyıruz kabızlık sorunumuz var beraber ağlıyoruz hamilelik ayrı zormus sonrası daha ayrı stresli heran bişey olucak korkusu o ağladıkca beraber ağlıyosun inşallah anne sütüne geçer kızım da onu emzirememekten cok korkuyorum ya sütüm kesilirse hiç anne sütü alamaZsa kafamda deli sorular düşünceler durduramıyorum ikinci normal doğumum oldu ama malesef ikisindede rahatlığını yaşayamadım tek iyi tarafı hamile kaldığımdanda aşağı kiloya düşmüşüm -10 kilo olmus yarın tekrar ameliyat yerime dikiş atılıcak onun stresi başladı diyorum neleri atlatmıs kadınsın bundan mı korkuyorsun diye ama artık ayağımı çarpsam o acıya bile dayanamıcakmısım gibi geliyor ağrı eşiğim düştü sanırım hastanede adımız cıktı apansitle gelen bebek diye buna şükür yine diyorum bazen sanki lohusa depresyonuna giricekmişim gibi oluyor herkesten kıskanıyorum kimse sevsin istemiyorum ya enfeksiyon mikrop kaparsa diye sürekli herkeste bi akıl verme biri ordan şöyle yap biri böyle yap her bebek kendine özgü beraber öğrenicez kızımla diyorum buseferde alınganlık yapıyolar ah ah tek güzel tarafı herşeyi unutturan kafayı resetleyen kızım yanımda kafanızı şişirdim sizinde cok dolmusum sizlerdende güzel haberler alırız bol bol Allah hepimize kolaylıklar versin

Ay hadi gözün aydın canım inşallah tez vakitte eve de gelir bebeğin Onlar olunca ev bambaşka valla

Canım inşallah emzirebilirsin ama emziremezsen de üzülme sakın. Ben mesela doğumdan itibaren veremiyorum anne sütü. Yasak çünkü. Mamayla büyüdü oğlum. Maşallahı var. Üzülme bunun için. Evet anne sütü vermek güzel bir şey ama olmuyorsa yapılacak bir şey yok. Sen sağlıklı ol bebişine bak annesi.. mamayı değiştir istersen o da kabızlık yapmış olabilir. Bazı mamalarda olabiliyor bünyeye göre. Dikişin de inşallah ağrı hissettirmez sana. O acıları hissediyor olman artık istemiyor olman geçirdiğin zor günlerden ama hepsi geçecek. Kabız diye zeytinyağı içirme sakın. Ama poposuna sürebilirsin. İçirmek tehlikeli ciğerine kaçabiliyor. Her bebek farklıdır bende uyan sende uymaz sadece sana sunabilirler ama yapacaksın diyemezler. Ayrıca 2. Bebeğin bilirsin zaten aralarındaki farkı bile. Kuzun yanında boşver gerisini. Tabii ki koruyacaksın zaten zamanından önce doğdu asıl milletin oyuncak bebek muamelesi yapmaması anlayışlı olması lazım. Senin düşüncende bir sorun yok. Koruma içgüdüsü yapabilecek bir şey yok. Her şey güzel olacak inan buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…