MERHABA KIZLAR ŞİMDİ ÇIKTIM DOKTORUN YANINDAN NST YE GİRİCEM. BENİM OĞLUŞUM 2900 gr olmuş 34+1 deyiz. Boyu da 50 cm olmuş tosununDOĞUNCA BÖBREKLERİNE BAKTIRICAM KANALDA GENİŞLEME VARMIŞ ÇÜNKÜ AMA DOKTOR DEDİ ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİL KENDİLİĞİNDEN GEÇİYOR ÇOĞUNLUKLA DEDİ. Bakalım şimdi nst de sancı çıkacak mı.
Doğum tarihleri aynı bebişlerin.Bana da iki gün önce 2911 dedi,boyu kesin söyleyemiyormuş.Doğum tarihi verdiler mi sana?MERHABA KIZLAR ŞİMDİ ÇIKTIM DOKTORUN YANINDAN NST YE GİRİCEM. BENİM OĞLUŞUM 2900 gr olmuş 34+1 deyiz. Boyu da 50 cm olmuş tosununDOĞUNCA BÖBREKLERİNE BAKTIRICAM KANALDA GENİŞLEME VARMIŞ ÇÜNKÜ AMA DOKTOR DEDİ ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİL KENDİLİĞİNDEN GEÇİYOR ÇOĞUNLUKLA DEDİ. Bakalım şimdi nst de sancı çıkacak mı.
Hmm bunları bilmiyordum canım Allah razı olsun. Evet bazen her seferinde yutkunuyor bazen üç dört defada . Bunu takip edeyim de fazla sagmis olmayayım Allah razı olsun canımYok cnm makineyle çekerken o ölçüm yapılıyor genelde. Emerken diğer gögüsten sızlayip geliyorsa, bebek emip yutuyorsa hissediyorsun zaten, göğüs boş olsa 3 4 kere emip sonra yutkunuyor ozaman anlıyorsun sut az. Zaten bezinin dolmasından kilosunun anlarsın :)
Aynen canım ya ne olsa hamilelik lohusalik diyorlar ben de keserim sizi diyorum1 litreyi bile cok zor icebiliyorum ben. Aksama dogru bacak ağrısı oluyor bende de normal mi bilemiyorum. Şimdi yeni dogum yapmış olmamıza veriyoruz herşeyı. En kısa zamanda toparlanıriz ıns.
Canım benim çok geçmiş olsun. Ay keşke doğumdan önce kolay bir çözümü olsa Allah sabır versin kardeşimArkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
Geçmiş olsun canımselam kızlar çok sayfa birikmiş.. okuyamadım hepsini. sadece alıntıları cevaplayabildim. :) doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işteekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..
Geçmiş olsun canım
Ben özgür derim canımKizlar en de isim konusunda netlesemedim.kizimin adını ben vermiştim.simdide ben Çınar istiyorum ama eşim annem beğenmiyor.herkeste var diyorlar.Bir de aklımızda ÖZGÜR var.
Sizce ÖZGÜR MU ÇINAR MI
Ay hadi gözün aydın canım inşallah tez vakitte eve de gelir bebeğinKizlar benim minnak cinarim solunum cihazindan cikti bi kac gündür kendisiyapiyor. Cumartesi gördüm 1660 gramdi.tek sıkıntımız beslenme kaldi doktorumuz bugun tekrar anne sütü deneycekti inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.yoldayim cinari gormeye gisiyorum bakalim bugun nasılız bi kac gundur pek bakamadim cinar i eve alirsak diye yogun bir temizlige giristik Bu arda dogum yapan annislerimize hayirli olsun sağlıklı sıhhatli buyusun yavrular
Kızlar karnım catlamis alt kısımdanlierac ve hindistan cevizi yagi kullanmama ragmen
Merhaba kızlar doğum tarihleri alınmaya baslamıs doğum olan arkadaslar olmus hadi hayırlısı herşeyin Allah tez vakitte sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin cok heyecanlanıyorum okudukca benım doğum karambole geldiği icin hiç bişey anlamadım bende yeni yeni kalkıp bebeğimin bakımını yapabiliyorum hala emziremiyorum enfeksiyonum cok azalmıs ama tam değer altına düşmemiş hala mamayla besliyıruz kabızlık sorunumuz var beraber ağlıyoruz hamilelik ayrı zormus sonrası daha ayrı stresli heran bişey olucak korkusu o ağladıkca beraber ağlıyosun inşallah anne sütüne geçer kızım da onu emzirememekten cok korkuyorum ya sütüm kesilirse hiç anne sütü alamaZsa kafamda deli sorular düşünceler durduramıyorum ikinci normal doğumum oldu ama malesef ikisindede rahatlığını yaşayamadım tek iyi tarafı hamile kaldığımdanda aşağı kiloya düşmüşüm -10 kilo olmus yarın tekrar ameliyat yerime dikiş atılıcak onun stresi başladı diyorum neleri atlatmıs kadınsın bundan mı korkuyorsun diye ama artık ayağımı çarpsam o acıya bile dayanamıcakmısım gibi geliyor ağrı eşiğim düştü sanırım hastanede adımız cıktı apansitle gelen bebek diye buna şükür yine diyorum bazen sanki lohusa depresyonuna giricekmişim gibi oluyor herkesten kıskanıyorum kimse sevsin istemiyorum ya enfeksiyon mikrop kaparsa diyesürekli herkeste bi akıl verme biri ordan şöyle yap biri böyle yap her bebek kendine özgü beraber öğrenicez kızımla diyorum buseferde alınganlık yapıyolar ah ah tek güzel tarafı herşeyi unutturan kafayı resetleyen kızım yanımda kafanızı şişirdim sizinde cok dolmusum sizlerdende güzel haberler alırız bol bol Allah hepimize kolaylıklar versin
izmir cok kotu oldu tekim evde acayip korktum hic durmucak sandım
Canım bu catlaklar pembemsi mi oluyo direk beyaz beyaz mı olusuyo ? Yada vücuda göre değişio mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?